O’TAY Omdömen 1 420

‱

4,6

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til O’TAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sĂžd dame om de stadig havde en blazer pĂ„ lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lĂžrdag. Fredag... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lĂŠkker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes sĂŠrligt godt om, nĂ„r mor/ datter prĂŠsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjÀrnor

Jeg var i fĂžrste omgang tilfreds med denne cashmere-trĂžje – pasformen er fin, og den fĂžles blĂžd og behagelig. DesvĂŠrre viste kvaliteten sig hurtigt at vĂŠre for dĂ„rlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg har fulgt O'TAY lige siden LĂžvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for fĂžrste gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Se mer

Företagsinformation

1. DamklÀdesbutik

Skrivet av företaget

Feminint online univers med fokus pÄ Affordable Luxury.

Kontaktuppgifter

1 stjÀrna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 mÄnad

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Altid dejlig kvalitet og hurtig

Altid dejlig kvalitet og hurtig levering 💘💘

22 april 2025

Hej Cia,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du synes om vores kvalitet, og altid oplever hurtig levering ❀

Ønsker mig flere lÊkker Styles

Er super glad for mine bluser fra O’TAY.
De er lette, elegante og anvendelig til bÄde hverdag og festlige lejligheder.

8 april 2025

Hej Susanne,
Tak for din sĂžde anmeldelse. Hvor er det skĂžnt at hĂžre, at du er glad for dine bluser fra os - det betyder meget ❀

Sublim kvalitet

Jeg har talrige Otay styles i min garderobe og kvaliteten holder virkelig godt. Cashmere (isĂŠr brushed) kan godt fĂžles som en (stor) investering - men med Otay er det alle pengene vĂŠrd!

14 april 2025

Hej Naima,
Tak for din sĂžde anmeldelse. Hvor er vi bare glade for at hĂžre, at du er glad for vores styles, og at du oplever vores kvalitet som en investering, der holder ❀

Modtog den smukkeste cardigan

Modtog den smukkeste cardigan, den oversteg mine forventninger. Jeg er sĂ„ glad for den . GlĂŠder mig til at handle hos jer igen 😊

26 mars 2025

Hej Birgitte,
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at hĂžre, at du er glad for dit kĂžb! Vi glĂŠder os til at du kommer igen ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fantastisk kvalitet i strikbluser og kjoler

Hurtig betjening og altid nogen ved telefonen hvis man har spÞrgsmÄl, det er ret unikt, at der altid er nogen at fÄ fat i.
Jeres strik varer er super kvalitet og god vejledning om bedste vedligeholdelse. En kĂŠmpe anbefaling herfra.
Lin KĂ€hler

2 april 2025

Hej Lin,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse. Hvor er vi glade for at hĂžre, at du altid har en god oplevelse med vores kundeservice og kvalitet. Vi takker ydmygt for din anbefaling ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super lĂŠkker kvalitet af halstĂžrklĂŠde

Super lĂŠkker kvalitet, forsendelsen afsendt sammen dag.Super service og lĂŠkker indpakning.

27 februari 2025

Hej Nathalia,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse. Det betyder meget for os, at du synes om kvaliteten og vores service ❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Super lékre bluser i cashmere fra

Super lékre bluser i cashmere fra O’Tay. De er en elsket og altid go to del af min garderobe.
Jeg vĂŠlger gerne en str stĂžrre da jeg holder af det lidt loose fit. Hurtig betjening.

26 mars 2025

Hej Helle,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse. Det varmer meget at hĂžre, at vores styles er en elsket del af din garderobe ❀

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

LĂŠkker kvalitet med strĂžmper fnuldrer

Jeg har kÞbt de lÊkreste strÞmper fra Otay. SmÞrblÞde og varme. DesvÊrre blev de rigtig fnuldrede allerede efter fÞrste vask. De er ellers vasket med uldvaskemiddel og i vaskepose. Herefter kÞbte jeg en sÊrlig uldkam ogsÄ fra Otay - men jeg synes, det tager frygtelig langt tid at fjerne alt fnulleret og efter nÊste vask, kommer det tilbage. Det er super Êrgerligt.

14 mars 2025

Hej Annemette,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi tager gerne imod bÄde ris og ros, da det hjÊlper os med at blive bedre.

Vi vil gerne pÄpege, at fnuller er naturligt, isÊr ved produkter som sokker, der udsÊttes for meget friktion. Det er desvÊrre noget, der kan opstÄ over tid. Fnulleret forsvinder ikke ved vask, men kan effektivt fjernes med en uldkam, som er den mest skÄnsomme metode til at pleje uldprodukter.

For at opnÄ det bedste resultat, anbefaler vi, at du fjerner fnulleret, inden du vasker sokkerne. PÄ den mÄde kan du sikre dig, at dine strÞmper holder sig fine lÊngere.

Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse, men hÄber, at disse tips kan hjÊlpe med at forbedre din oplevelse fremadrettet.

Venlig hilsen,
Vibe
O'TAY

Strik

Smukke bluser i lĂŠkkert strik

1 mars 2025

Hej Karolina,
Tak for din sĂžde anmeldelse. Vi er glade for at hĂžre, at du synes om vores bluser - det betyder meget ❀

LĂŠkker kvalitet

Hurtig levering. Jeg kÞbte en lÊkker cardigan som kom i den fineste indpakning, super lÊkker kvalitets tÞj ogsÄ, helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Otay.

19 februari 2025

Hej Line,
Tusind tak for din sĂžde anmeldelse, det varmer meget! Hvor er det skĂžnt at hĂžre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi glĂŠder os til, at du kommer igen ❀

har ingen

Hurtig levering, dogïżŒville jegïżŒĂžnske etïżŒvindsel med trĂ„d fra trĂžjen til reparation nĂ„r uheldet er ude.

5 februari 2025

Hej Hanne,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede en hurtig levering. Der er altid trĂ„d og en ekstra knap med, i tilfĂŠlde af, at uheldet er ude ❀

Super lĂŠkre strik

Super lÊkre strik, og god vejledning pÄ stÞrrelser. Jeg bor i alle mine strikvarer fra Otay denne vinter. Intet kradser.

1 februari 2025

Hej Mette,
Tak for din skĂžnne anmeldelse. Det varmer os meget at hĂžre, at du er glad for dine produkter fra os, og at intet kradser ❀

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer