Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til O’TAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sød dame om de stadig havde en blazer på lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lørdag. Fredag... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fulgt O'TAY lige siden Løvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Se mer

Företagsinformation

1. Damklädesbutik

Skrivet av företaget

Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kina kvalitet og elendig service!

Kina kvalitet til alt for mange penge. Man får plastik hårbånd, som de påstår skulle være behagelige at have på. Elendig kundeservice. Jeg har ellers kastet mange penge efter denne her bix - på tøj og accessories som jeg ikke engang bruger. Det er hermed slut nu :-)

27 maj 2024

Hej Negra,

Tak for din anmeldelse. Vi tager altid imod ris og ros, da vi på den måde kun kan blive bedre.

Din anmeldelse drejer sig om dit seneste LIVE-køb, hvor du var heldig at få fingrene i en hårbøjle og en hårelastik.

Desværre er elastikken sprunget, hvilket naturligvis er beklageligt - vi har derfor straks efter din henvendelse sendt dig en ny elastik som erstatning. Denne pakke er i skrivende stund endnu ikke afhentet i pakkeshoppen, og den vil gå retur til os på fredag, hvis den ikke afhentes inden.

Hårbøjlen er ikke reklamationsberettiget, da der ikke er tale om en produktionsfejl, men en pasform der ikke passer dig. Hårbøjlen er i 100% cashmere med en indvending bøjle til at holde pasformen - ellers vil den ikke kunne sidde fast på hovedet. Hvis hårbøjlen skulle være 100% cashmere fra inderst til yderst, vil der ikke være noget fast, til at holde den og den vil blot glide af. Pasformen er mulig at prøve uden at skulle afmontere mærker mm.

Desværre har du afmonteret hårbøjlens mærker, hvilket betyder, at den ikke længere er i original stand/ubrugt, og vi vil derfor ikke kunne tage den retur og sælge videre til en anden kunde. En vare skal returneres ubrugt i original emballage jf. vores handelsbetingelser pkt. 5. Alle vores kunder skal kunne handle på samme vilkår - det håber vi selvfølgelig, at du har forståelse for.

Vi har personligt udvalgt alle vores leverandører med omhu. Det har vi gjort, fordi det er vigtigt for os, at vi altid kan levere produkter i høj kvalitet. Derfor værner vi også højt om vores samarbejde med leverandørerne, da de altid er i stand til at levere produkter, der lever op til vores standarder. Skulle det ske, at findes en produktionsfejl, der er reklamationsberettiget, behandles sagen naturligvis jf. vores handelsbetingelser pkt. 7.

Jeg er ked af at læse dine anmeldelser her på Trustpilot og Facebook, da vi har ydet en service overfor dig, der lever op til vores handelsbetingelser, og som vi kan stå inde for😊

De bedste hilsner,
Cecilie

Blødeste cashmere

Jeg har købt to forskellige cashmere (100% cashmere) bluser online, som jeg er vildt glad for. De er utroligt bløde og vildt behagelige at have på.
Jeg har meget følsom hud, og får derfor nemt røde pletter af uld/cashmere. Har tidligere købt cashmere-produkter fra andre hjemmesider, men de har ikke været helt så bløde. Jeg får ingen røde pletter af O'TAY cashmere-produkter, hvilket jeg er meget glad for.

Servicen var også rigtig god, når jeg kontaktede dem.

Kan varmt anbefale O'TAY.

23 maj 2024

Svar från O’TAY

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse Nicole. Vi er selv virkelig kræsne med kvaliteterne, da vi ikke tåler noget der kradser. Så vi er glade for, at du har fundet os - her kan vi love dig, at vi altid har strik, der er blødt og behageligt mod huden.

Vi takker ydmygt for din anbefaling - det betyder meget for os❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Luksus strik - elsker mine styles!

Luksus strik.
Elsker mine styles, de kommer altid super hurtigt og så holder de pasform og lækkerhed også efter vask.

8 maj 2024

Svar från O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Louise. Det er så dejligt at læse, at du er god til at passe på dit strik - så holder det sig nemlig pænt, også efter vask❤️

Top kvalitet

Top kvalitet. Superhurtig og rigtig god service ❤️👌🏻

10 maj 2024

Svar från O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Anne Mette. Det varmer at læse dine rosende ord❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og lækkert tøj

O’tay laver virkelig det lækreste tøj, og man kan ikke andet end at blive glad for sine styles derfra. De er altid imødekommende, når man er inde hos dem i deres butik i Odense, og de får også altid sendt dine pakker hurtigt afsted.

20 april 2024

Perfekt!

Hurtig levering og de lækreste produkter som altid. Med garanti ikke sidste gang, at jeg shopper hos O’TAY ❤️

4 april 2024

Svar från O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Tanja. Vi glæder os til at pakke flere skønne strik og sende dem din vej❤️

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Fik leveret min ondre en uge efter jeg…

Fik leveret min ondre en uge efter jeg havde bestilt varene.

O’tay skrev at de ville kompensere min ondre med en lille ting fordi de havde været længe om at ekspediere min ondre. Så har de vedlagt en lille shopper. Lidt skuffende. Men tak ellers.

17 april 2024

Svar från O’TAY

Tusind tak for din anmeldelse. Hele teamet var ude af huset en uge, da vi havde photoshoot, derfor var levering af dine Little O'TAY-varer lidt længere undervejs. Det vil vi selvfølgelig gerne give et "plaster på såret" for - så vi har givet dig en gratis shopper med i dit køb fra vores Little O'TAY udsalg. Vi er kede af, hvis vores overraskelse til dig ikke har indfriet dine forventninger❤️

Jeg ELSKER alt mit OTAY

Jeg ELSKER alt mit OTAY.
Kvaliteten er lækker og det holder år efter år.
Kæmpe anbefaling herfra - god service, tidsløse design og den lækreste kvalitet

1 april 2024

Svar från O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Julie. Du rammer lige ind i vores kerne - høj kvalitet og tidløst design, der holder i mange år. Vi takker ydmygt for din anbefaling - det betyder meget for os❤️

Fin og hurtig levering

Som altid hurtig levering af endnu en flot og lækker sweater. 🩵💖

3 april 2024

Svar från O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Ulla-Britt. Vi glæder os til at sende flere dejlige strik din vej❤️

Hurtigt levering

Hurtigt levering - lækker tøj :-) :-)

29 mars 2024

Svar från O’TAY

Tusind tak for din søde anmeldelse Hanne❤️

Kære O’TAY og team!

Kære O’TAY og team!
Vidunderlig smukke trøjer, en kærlig og omsorgsfuld behandling.
Jeg vil meget gerne anbefaling O’TAY og det smukke tøj, som er i topkvalitet.

Lene Marie Hastrup

29 mars 2024

Svar från O’TAY

Tusind tak for din dejlige anmeldelse Lene Marie. Hvor er det dog skønt at læse dine flotte ord om vores univers! Vi takker ydmygt for din anmeldelse - den betyder meget for os❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig levering og fint produkt i en…

Hurtig levering og fint produkt i en god kvalitet.

15 mars 2024

Svar från O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Anne. Hvor er det dejligt at læse, at du er vilde med vores kvalitet❤️

Uovertruffen kvalitet

Fantastisk hjælp fra kundeservice, altid bedste kvalitet og design når man køber hos jer, mine varmeste anbefalinger.

19 mars 2024

Svar från O’TAY

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi vægter vores kundeservice og kvalitet ekstremt højt, så det er dejligt at læse, at du har en god oplevelse af netop det. Og vi takker ydmygt for dine anbefalinger - det betyder virkelig meget for os❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er så glad for mine nye bukser

Jeg er så glad for mine nye bukser. Perfekte barsel bukser, de kommer ikke af igen 🙈 De er i den lækreste kvalitet ❤️

1 mars 2024

Svar från O’TAY

Tusind tak for din fine anmeldelse Maria. Behageligt tøj er altid vigtigt - specielt når man skal kunne nyde den søde barselstid❤️

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.