Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 166 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Konsumenter är mycket nöjda med produkterna, särskilt stekpannorna och airfryers, och uppskattar deras kvalitet, användarvänlighet och effektivitet. Många framhåller att produkterna lever upp till förväntningarna och underlättar matlagningen, med snabb och smidig leverans som ytterligare bidrar till den positiva upplevelsen. Dock var en minoritet av kunderna missnöjda med sina stekpannor, då mat brände fast trots att de följde instruktionerna. Några upplevde även problem med skadade förpackningar vid leverans, även om varorna inuti var intakta. En del kunder nämnde också att de fick fel vara vid beställning, men att företaget snabbt löste problemet.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder hade positiva upplevelser med produkterna. Många uppskattar den snabba servicen, leveransen och... Se mer

Quality

Recensenter nämner positiv feedback om kvalitet. Många uppskattar den höga kvaliteten på produkter som... Se mer

Delivery service

Recensenter belyser positiva aspekter av leveranstjänsten. Många kunder uppskattar den snabba och smidiga... Se mer

User experience

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med användarupplevelsen. Många uppskattar att produkten är... Se mer

Order

Konsumenter har blandade upplevelser av beställningsprocessen. Många upplever att det är smidigt att beställa... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag beställde en airfryer 5 l direkt från Onyx. Varan skickades snabbt och levererades i tid Kontakt med kundtjänsten när jag behövde information om paketet var felfri: snabbt svar och rätt informa... Se mer

Att överge gjutjärnspannan var ett stort steg men nödvändigt när händerna inte orkar längre med tunga lyft. ONYX pannan blev inte enbart räddningen, den blev en lyft i sina stek egenskaper, fett snål... Se mer

En transportlåda som var utan skador och ett fint inslaget stekjärn var kul att bära hem. Stekjärnet går att steka i med bara grovt salt. Köttet blev perfekt när tillagningsinstruktionerna följdes. In... Se mer

Leverans på 1 dag! Oslagbart ! Jag har använt Onyx i många år och vi stormtrivs ihop. Skulle nu beställa ett sauter-set som levererades efter 2 dagar. Tyvärr hade det blivit fel på lagret... Se mer

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Fantastisk kundservice

Köpte en stekpanna i titan. Fick problem med att maten brände. Kontaktade kundtjänst som genast skickade länk för reklamation. Ny stekpanna inom en vecka. Helt suveränt!

10 februari 2026

Katastofalt dåliga stekpannor och när…

Katastofalt dåliga stekpannor och när jag mailar dem får jag bara samma autosvar mail på danska signerat olika random namn. Ingen hjälp direkt och skulle inte köpa deras produkter igen

20 februari 2026

Hej Christoffer,

Jag beklagar att höra att du upplever problem med din stekpanna!

Jag kan se att du har varit i kontakt med vår kundserviceavdelning angående ärendet.
Där har du blivit hänvisad till att skapa ett ärende via vår reklamationsportal.
Jag förstår dock att du saknade vissa uppgifter för att kunna registrera ärendet, varpå vår kundservice snabbt hjälpte dig med den saknade informationen så att du kunde skapa ett ärende.

Vi beklagar ännu en gång att du upplever problem, men ser fram emot att kunna lösa ärendet tillsammans med dig!

Har du frågor om ärendet eller upplever du problem är du alltid välkommen att kontakta oss på service@onyxcookware.se.

Med vänlig hälsning,
ONYX Cookware

Produkten fungerade som förväntat men…

Produkten fungerade som förväntat men en lampa på displayen lös ej som den skulle. Jag försökte kontakta kundtjänst för att får svar vad jag skulle göra men har efter 3 dygn fortfarande inre fått något svar. Det märkliga är att lampan efter 2,5 dygn helt plötsligt börjat lysa. Men summan är bra produkt som nu när allt fungerar motsvarar våra förväntningar, men urdålig kundservice.

20 februari 2026

Hej Benny,

Jag beklagar att höra att du upplever problem med din produkt!

Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundservice på service@onyxcookware.se, där de sitter redo att hjälpa dig.

Har du redan varit i kontakt med vår kundservice, tveka inte att svara på samma mejl och hänvisa till denna recension.
Jag kan samtidigt se att vi inte har några ärenden som är äldre än 12 timmar, och din förfrågan bör därför redan ha besvarats.
Jag rekommenderar därför att du kontrollerar din skräppostmapp för att säkerställa att vårt svar inte har hamnat där.

Kom ihåg att vi alltid erbjuder upp till 100 dagars full returrätt. Det gäller även om produkten har packats upp och testats. 😊

Om du önskar utnyttja din returrätt ska du på samma sätt meddela vår kundservice detta. De hjälper dig då med information om hur du returnerar paketet samt erbjuder en kostnadsfri returetikett.

Vi är ännu en gång ledsna över att du har upplevt problem. Vi kommer dock att göra vårt absolut bästa för att hjälpa dig med en lösning! 😊

Med vänlig hälsning,
ONYX Cookware

Har snart gått två veckor

Har snart gått två veckor, har fortfarande inte fått min beställning.

9 februari 2026

Hej Ola,

Vi är mycket ledsna över att läsa att du inte har mottagit ditt paket.

Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundservice på service@onyxcookware.se, där vårt kundserviceteam står redo att undersöka vad som har hänt med ditt paket.
Om du redan har varit i kontakt med vår kundservice är du varmt välkommen att svara på samma mejl och hänvisa till denna recension.

Om det visar sig att paketet har försvunnit hos transportören hjälper vi självklart till med en lösning. Det kan handla om att skicka ett nytt paket eller ge möjlighet att annullera köpet.

Vi beklagar ännu en gång att du har upplevt problem och vi kommer att göra vårt yttersta för att hjälpa dig till en bra lösning! 😊

Storlek?

Tycker det var svårt att hitta rätt storlek. Fick skicka tillbaks först...fattar inte hur jag ska mäta storleken. Omkrets i botten tänker jag men den blev väldigt liten.

2 februari 2026

Hej Ingrid,

Jag beklagar att höra att du upplever svårigheter med att förstå storleken på stekpannorna!

På alla våra produktsidor kan du längst ner se hur vi mäter våra stekpannor.
Där finns en bild som visar höjden samt tydliggör att vi mäter från insidan av kanten till motsatt insida av kanten.

Om du fortfarande är osäker på storleken är du självklart välkommen att kontakta oss på service@onyxcookware.se
, där vi alltid finns redo att ge råd och säkerställa att våra kunder får den produkt som passar dem bäst.

Kom även ihåg att vi alltid erbjuder upp till 100 dagars full returrätt. Detta gäller även om produkten har packats upp och testats. 😊

Om du önskar utnyttja din returrätt ber vi dig på samma sätt att informera vår kundservice om detta. De hjälper dig gärna med information om hur du returnerar paketet samt erbjuder en kostnadsfri returetikett.

ONYX Cookware

AIRFRYER 4L - super nöjd.

Köpte en AIRFRYER 4L 25/1 och fick den 28/1. Har grillat kyckling, potatis, tomater som blev perfekt. Lätt användas, lätta rengöras. Jag är nöjd med den. Har sedan köpt ägnat mindre tid i köket. Den underlättar mitt liv på kvällar efter 8 timmararbete. 4L passar oss två pers perfekt. Men om vi skulle vara 4 personer då har jag köpt 8L istället. Älskar även färgen vit och svart, ser ut precis som på bilden. Bra kvalitet. Kommer ej rökelser som airfryer från andra märke. Tack för att ni finns! En minus poäng tror jag som gäller alla airfryer är att de låter ganska mycket men man kan vänja sig med.

8 februari 2026

Onyx Bästa valet

Jag har nyligen uppgraderat köket med Onyx hybrid-pannor och deras knivset, och jag är mer än nöjd. Hybrid-tekniken fungerar perfekt och ger ett fantastiskt resultat varje gång. Knivarna är extremt skarpa och gör matlagningen till ett nöje. Om du vill ha köksutrustning som faktiskt levererar, är Onyx rätt väg att gå!
Älskar att man kan använda metallredskap utan att oroa sig för repor!

22 januari 2026

Kass

Har inte funkat sedan jag fick den . Bränner fast varje gång jag använder den
Har kontaktat kundtjänst , det är ett seriöst och bra företag som lyssnar . En ny panna är på väg . Jag hade troligen bara otur med den första .
Återkommer med en ny recension med den nya pannan .
3 stjärnor vart snittet då pannan gav 1 och kundtjänst 5 .
Hoppas verkligen jag kan ge 5 efter testet med min nya vara .

28 januari 2026

Hej Stefan,

Jag är ledsen att läsa att du upplever problem med att maten bränner fast. :(

Vi har några tips och tricks som i många fall kan hjälpa dig att få ut det bästa av din stekpanna. Du hittar våra tips och tricks här: https://onyxcookware.se/pages/stekpannor-och-grytor-faq#best-result
Om du fortfarande upplever problem med att maten bränner fast ska du inte tveka att kontakta vår kundservice på service@onyxcookware.se.
Vår kundservice finns redo att hjälpa dig med allt.

Men! Om du fortfarande inte är nöjd med resultatet eller helt enkelt inte vill behålla varan, kom ihåg att vi erbjuder upp till 100 dagars returrätt. Det gäller även om varan har använts. Kontakta bara vår kundservice för att begära en retur. :)