Jag beställde en airfryer 5 l direkt från Onyx. Varan skickades snabbt och levererades i tid Kontakt med kundtjänsten när jag behövde information om paketet var felfri: snabbt svar och rätt informa... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Snabb leverans, god skydd på pannorna. Veldig nöjd.
Paketbox till Bring dålig plasserad
Supernöjd perfekt
Snabb leverans. Fint/bra packat. Upplevs vara ordentligt fin skärbräda.
bra skärbrädor med rätt konstruktion…
bra skärbrädor med rätt konstruktion och storlek
Kräver dock köp av rätt stor portion av livsmedels godkänd olja för att kunna komma i bruk
Priset och designen Bra
Priset och designen
Vore önskvärt om man fick.med en enklare recepthäfte. Hade svårt att se displayern det är för liten text.
Fantastisk kundservice
Köpte en stekpanna i titan. Fick problem med att maten brände. Kontaktade kundtjänst som genast skickade länk för reklamation. Ny stekpanna inom en vecka. Helt suveränt!
Katastofalt dåliga stekpannor och när…
Katastofalt dåliga stekpannor och när jag mailar dem får jag bara samma autosvar mail på danska signerat olika random namn. Ingen hjälp direkt och skulle inte köpa deras produkter igen

Svar från ONYX Cookware
Produkten fungerade som förväntat men…
Produkten fungerade som förväntat men en lampa på displayen lös ej som den skulle. Jag försökte kontakta kundtjänst för att får svar vad jag skulle göra men har efter 3 dygn fortfarande inre fått något svar. Det märkliga är att lampan efter 2,5 dygn helt plötsligt börjat lysa. Men summan är bra produkt som nu när allt fungerar motsvarar våra förväntningar, men urdålig kundservice.

Snabbt och enkelt
Bra kvalité rakt igenom
Bra kvalité rakt igenom. Snygga. Blir snabbt varm på induktion. Bästa grötkastrullen :-)
Har snart gått två veckor
Har snart gått två veckor, har fortfarande inte fått min beställning.

Storlek?
Tycker det var svårt att hitta rätt storlek. Fick skicka tillbaks först...fattar inte hur jag ska mäta storleken. Omkrets i botten tänker jag men den blev väldigt liten.

Svar från ONYX Cookware
AIRFRYER 4L - super nöjd.
Köpte en AIRFRYER 4L 25/1 och fick den 28/1. Har grillat kyckling, potatis, tomater som blev perfekt. Lätt användas, lätta rengöras. Jag är nöjd med den. Har sedan köpt ägnat mindre tid i köket. Den underlättar mitt liv på kvällar efter 8 timmararbete. 4L passar oss två pers perfekt. Men om vi skulle vara 4 personer då har jag köpt 8L istället. Älskar även färgen vit och svart, ser ut precis som på bilden. Bra kvalitet. Kommer ej rökelser som airfryer från andra märke. Tack för att ni finns! En minus poäng tror jag som gäller alla airfryer är att de låter ganska mycket men man kan vänja sig med.
Suverän panna,
Det är en suverän panna,
tål hög värme,
inget som bränner fast
Jätte bra stekpanna enkelt att göra…
Jätte bra stekpanna enkelt att göra rent och bra stekyta
Onyx Bästa valet
Jag har nyligen uppgraderat köket med Onyx hybrid-pannor och deras knivset, och jag är mer än nöjd. Hybrid-tekniken fungerar perfekt och ger ett fantastiskt resultat varje gång. Knivarna är extremt skarpa och gör matlagningen till ett nöje. Om du vill ha köksutrustning som faktiskt levererar, är Onyx rätt väg att gå!
Älskar att man kan använda metallredskap utan att oroa sig för repor!
Kass
Har inte funkat sedan jag fick den . Bränner fast varje gång jag använder den
Har kontaktat kundtjänst , det är ett seriöst och bra företag som lyssnar . En ny panna är på väg . Jag hade troligen bara otur med den första .
Återkommer med en ny recension med den nya pannan .
3 stjärnor vart snittet då pannan gav 1 och kundtjänst 5 .
Hoppas verkligen jag kan ge 5 efter testet med min nya vara .

Svar från ONYX Cookware
Jag är nöjd men jag ska börja använda…
Jag är nöjd men jag ska börja använda med i march nar jag flytta till min nya lägenhet
Mycket nöjd med min brödform.