Professionel og venlig forhandler
gennemsigtig, imødekommende og fleksibel. Let at komme i kontakt med :-)
Hos Odsherred Fliser & Natursten har vi stort fokus på gulvtegl og uglaserede klinker i vores sortiment, da efterspørgslen er høj på denne rustikke og naturlige gulvbelægning. Vi har Danmarks største udvalg i gulvtegl. Vi har ligeledes et stort udvalg af gulvklinker – som også oftest kaldes gulvfliser – i høj kvalitet hos Odsherred Fliser & Natursten. Når du skal finde den rette gulvflise til dit projekt, handler det primært om, hvilket look du ønsker, når du skal vælge mellem glaserede gulvklinker og uglaserede gulvklinker, eller natursten som marmor, travertin og skifer. Vi glæder os til at vejlede dig i dit valg af gulvbelægning.
Vestvejen 167, 6200, Aabenraa, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
gennemsigtig, imødekommende og fleksibel. Let at komme i kontakt med :-)
Virkelig god vejledning og hjælp. Flotte gulvtegl!
Mangelfuld vejledning og modtagelse af klinker af utilfredsstillende kvalitet. Fliserne var fejlbrændte, hvilket betød, at vores håndværker måtte bruge væsentligt mere tid end forventet på at lægge dem. De havde skarpe kanter og varierede i uacceptabel grad i størrelse.
Vi har tidligere anvendt samme type flise fra en anden brænding, hvor kvaliteten var markant bedre og uden problemer. Derudover har vi været i kontakt med andre forhandlere, som oplyste, at de ikke ville sælge fliser fra den pågældende brænding og i stedet ville have sendt dem retur.
Vi har desværre ikke oplevet forståelse for vores situation.

Svar från Odsherred Fliser & Natursten
Har været meget tilfreds med kvalitet, priser, service, vejledning og levering.
Har fået renoveret 2 badeværelser med bl.a. væg og gulvfliser. Er ovenud tilfreds!
Alene det at forretningen først svarer på min anmeldelse 2 år efter at jeg har anmeldt dem, viser hvor useriøse og uprofessionelle de er. Dernæst svarer de ikke på hvorfor de ikke sendte nok plejeprodukter, rådgav herom eller hvorfor de ikke svarede på mine mange henvendelser. En af årsagerne til at der gik lang tid var jo at de ikke svarede.
Torben har ydet en helt eminent service og sørget for at vi har fået leveret fliser både hurtigt og i rigtig fin kvalitet. Det reddede vores badeværelsesprojekt og hele vejen igennem har Torben informeret os om hvornår vi kunne forvente levering så vi kunne time projektet derefter. Kan varmt anbefale Odsherred Fliser
Efter vores oversvømmelse i kælderen har vi været på udkig efter et godt firma der solgte fliser. Vi har oplevet god service, hurtig eksekvering, og en stærk kommunikation med meget konkurrencedygtigepriser. Jeg vil anbefale dette firma til folk der ønsker at købe fliser
Mvh Emil Bredahl Lavsen
Vi har fået smukke klinkegulve og en meget fin service. Vi fik behov for ekstra klinker fra producent i Spanien og modtog dem meget hurtigt. Spørgsmål vedr ekstra klinker, montering og efterbehandling bliver hurtigt og fyldestgørende afklaret pr mail eller telefon.
For det første har ‘Odsherred fliser’ utrolig flotte fliser. Jeg nyder det hver gang jeg går på dem. Så er der god service i tillæg. God hjælp og godt råd hvis man har spørgsmål om noget angående fliserne. Om rengøring eller lignende.
Jeg er glad og taknemlig for at jeg fandt de fliser.
Super god service, levering som aftalt. Vil bestemt handle her igen.
Service og kvalitet og vejledning er virkelig god. Der er erfaring og netop kvalitet med i hele fasen fra bestillingen til at du får dine fliser. Kan kun anbefale.
Jeg har købt gulvtegl hos Torben og kan kun give de allerbedste anbefalinger herfra. Hurtig svar og betjening og rigtig god vejledning. Både i valg af fliser og efterbehandling. Håndværkerne der har lagt teglgulvet, har også gjort brug af Torbens kompetencer.
TAK Torben, det er blevet super flot!
Torben gav god rådgivning gennem hele købsprocessen og har efterfølgende også være behjælpelig med svar på produktrelaterede spørgsmål. Mine varmeste anbefalinger.
Man skal lede længe efter en så dårlig behandling. Vi bestilte Perez Tegl til 140M2. Dette endte med en advokatregning på 15.000 og mere end 1 års frustration og et råt betongulv uden tegl.
Levering i 2 omgange med flere måneders forskel. Ved levering blev teglene "Dumpet" ned på ustabilt underlag, med det resultat at MANGE tegl havde skader i hjørnerne. MEGRT stor forskel i farver på de 2 partier. Vi har nu over 500 tegl liggende med Det Torben kalder "askepletter". Teglene er håbløse at holde rene. Overfladen er hård som fliser og mureren fortæller at teglene ikke har struktur som tegl normalt har.
Hej Inge,
Den 11. marts 2024 blev du tilbudt et forlig med aftegning af kr. 15.000,- inden 10 dage.
Du afregnede ikke kr. 15.000,- inden for tidsfristen, hvorfor der ikke blev et forlig.
Du har den 4. marts i år afregnet kr. 15.000,- hvorefter, du fortsat skylder kr. 22.830,-
+ renter tilbage fra marts 2024.
Jeg vil se bort fra renterne og tilbyde dig, at du afregner det skyldige beløb kr. 22.830,- og
at du til gengæld frit kan afhente de nævnte gulvtegl hos os.
Tilbuddet er gældende i 10 dage, dvs kr. 22.830,- skal afregnes inden 10 dage. Afhentning
af gulvteglen kan dog ske på et senere tidspunkt som det passer jer.
Best Regards/ Mit freundlichen Grüßen/ Distinti saluti
Odsherred Fliser & Natursten ApS
Torben Schmidt
Jeg har aldrig mødt dårligere service. Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det.

Svar från Odsherred Fliser & Natursten
Fik fliser fra Spanien (Perez) leveret, produktet var ikke pakket sikkert, så 2 kvm. var smadret. Dernæst manglende rådgivning før gulvet skulle lægges, forkerte og for lidt plejeprodukter blev tilsendt og efter fliserne er lagt, manglende rådgivning til plejebehandling på trods af flere forgæves forsøg på kontakt. Fliserne varierer op til 5 millimeter i tykkelsen. Der blev ikke taget ansvar for ovenstående af leverandøren.

Svar från Odsherred Fliser & Natursten
Jeg skulle have fliser til mit nye badeværelse og mødte super kundeservice fra Odsherred Fliser. Torben sendte fliseprøver i posten (da jeg boede på Sjælland) og var rigtig god og hurtig til at svare, både på mail og telefon. Fliserne blev leveret til tiden og de var super smukke (Eversign Grynna). Jeg fik også god information om rengøring og vedligehold af fliserne. Odsherred Fliser kan kun anbefales!
Vi var på ferie og fik en indskydelse at ville kigge forbi for at se på gulvtegl.
Da vi ikke kunne finde adressen, ringede jeg til Torben, som ville komme og åbne sin nye butik for os.
Vi fik en god snak om vores ønsker og valget faldt på Alteret Classic.
Rigtig god vejledning om vedligehold.
Vi har købt fliserne pre-sealing samt præparater til vedligeholdelse.
Fliserne blev modtaget på paller efter aftale.
Alt i alt en fantastisk service.
Jeg skulle bruge naturstensfliser af typen Black Galaxy og Odsherred Fliser & Natursten, som jeg fandt vha. Google søgning, annoncerede med attraktive priser. Jeg kontaktede dem på telefon og talte med Torben. Efter behagelig samtale bestilte jeg fliserne som herefter blev leveret på paller få dage senere. Alt var som det skulle være.
På alle måder er god oplevelse at handle med Odsherred Fliser & Natursten. Skal jeg købe fliser igen, så ved jeg godt hvor jeg skal gå hen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.