Det här tycker kunderna

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det sidder så flot på kroppen og fremhæver de rigtige former uden at føles stramt eller ubehageligt. Kvaliteten er virkelig god, og man kan mærke, at der er tænkt over detaljerne. Samtidig har se... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ikke blot en badedragt, men et statement piece! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg er stadig overrasket over, hvor høj kvalitet min badedragt er – den er både smuk, behagelig og sidder helt perfekt! Stoffet fø... Se mer

Företagsinformation

1. Badklädesbutik

Skrivet av företaget

Hos MAYAS ønsker vi at skabe badedragter, der omfavner og fremhæver den naturlige skønhed af en bred vifte af kropstyper. Vi tilbyder et mangfoldigt udvalg af stropper, udskæringer, pads og shapewear, alt sammen designet med henblik på at fremhæve det smukke ved hver enkelt individ.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købt både shareware og badedragt

Købt både shareware og badedragt. Badedragten er jeg super glad for dog synes jeg de "lommer" man sætter indlæg ind er for dybe. Shapewear er lidt til den lille side omkring brysterne så vil anbefale at gå en størrelse op.
Kundeservice er dog helt i op og stor anbefaling herfra!

9 mars 2026
Logotyp för MAYAS

Svar från MAYAS

Hej Mia,

Tak for at dele din oplevelse, og vi er virkelig glade for at badedragten er faldet i god jord <3

Øv øv med bodysuiten til gengæld... Det er noget vi arbejder hårdt på at gøre endnu bedre!

Sig endelig til hvis der er noget vi kan gøre med returnering, nu den ikke sidder som den skal <3

Bedste hilsener,
Marie

KÆMPE ANBEFALING✨

Jeg har nu prøvet shapewear fra MAYAS i både sort, brun og hudfarvet – og jeg er simpelthen så imponeret!
De sidder helt fantastisk og former kroppen virkelig flot, samtidig med at de er utroligt behagelige at have på. Stoffet er meget åndbart, hvilket gør en kæmpe forskel – selv efter en 10 timers arbejdsdag føles det stadig komfortabelt, og alt sidder præcis, som det skal.
Derudover fik jeg besked allerede få timer efter bestilling om, at min pakke var sendt, hvilket jeg synes er virkelig god service. Maya har gennem hele forløbet været utrolig hjælpsom og venlig, hvilket gør oplevelsen endnu bedre.
Kæmpe anbefaling herfra!

18 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Suuuper lang leveringstid

Suuuper lang leveringstid. Ja faktisk leveret en måned senere end lovet. Da jeg så fik pakken tænkte jeg, at det måske kunne ende med, at jeg alligevel blev glad. Men nej. Jeg har prøvet 5 andre shapewear fra forskellige forretninger, ja selv Temu (not proud) og de her to jeg fik hjem var ikke bedre. Desværre. Havde virkelig sat forventningerne op. Engangskøber herfra.

27 februari 2026
Logotyp för MAYAS

Svar från MAYAS

Hej Donya,

Først og fremmest et oprigtigt undskyld. Vi har været udfordret kraftigt af vejr og fly uden plads. Det er selvfølgelig vores ansvar, og derfor har vi også sendt dig 3 mails hvor vi både tilbød fuld refundering og samtidig et ekstra gavekort. Vi har virkelig gjort hvad vi kunne, men uanset hvad, tager vi det til efterretning. Direkte har vi endda adspurgt dig hvad du helst ville have at vi gjorde videre - men vi har intet svar fået.

At du sammenligner vores produkt med Temu, både ærgrer og skuffer os. Vi kan ikke stå på mål for Temu's produkter, men vores produkter er har den pris de har af en årsag. Fordi vi gør en oprigtig indsats i at sikre både kvalitet og design spiller og lever op til prisen. Det understøtter af alle vores andre anmeldelser og feedback vi får fra vores kunder.

Vi vil meget gerne gøre alt vi kan for at gøre det til en god oplevelse. Vi returnerer naturligvis også gerne din ordre.

Ræk endelig ud til os, så finder vi en løsning.

Bedste hilsener,
Marie og teamet bag MAYAS

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det sidder så flot på kroppen og…

Samtidig har servicen bare været helt i top – super sød og hjælpsom hele vejen igennem. Det gør virkelig en forskel.

Kan klart anbefales ✨

6 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aldrig har jeg følt mig så lækker i…

Aldrig har jeg følt mig så lækker i badetøj! Jeg har tabt mig 22 kg og det skulle vises frem! Kæmpe anbefaling.
Jeg har Celestia og den passer rigtig godt til mig 😍.
Eneste minus er de løse puder ved brystet.

15 november 2025

God kvalitet

Kvaliteten af badedragten levede op til mine forventninger med god pasform og hurtigt og effektiv levering af varen.

19 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The best shaping product out there

The best shaping product out there!
I have tried all brands and only this one actually delivers! Very much appreciate the design of shoulder straps as well as possibility to have inserts to increase/decrease bra volume. This is genious!

13 januari 2026

Fantastisk oplevelse hos MAYAS

Fantastisk oplevelse hos MAYAS! Jeg købte en badedragt til min kæreste, og hun elsker den – både pasform og kvalitet er virkelig i top. Kundeservicen var også helt i særklasse og meget imødekommende. Kan varmt anbefale MAYAS til andre.

4 januari 2026

Bedste kundeservice og badedragt

Jeg er kæmpe fan af badedragterne fra MAYAS! Pasformen er virkelig i top – de sidder, hvor de skal, uden at stramme eller føles ukomfortable. Stoffet er lækkert, blødt og af virkelig god kvalitet, så man føler sig godt tilpas hele dagen, uanset om man svømmer, soler sig eller bare nyder stranden.

Designet er både feminint og flatterende, og det er tydeligt, at der er tænkt over detaljerne. Det er en af de få badedragter, hvor jeg føler mig både komfortabel og selvsikker – og det er altså ikke en selvfølge.

Kvaliteten lever fuldt ud op til prisen, og badedragten holder både form og farve, selv efter flere ture i vandet. Jeg kommer helt sikkert til at købe fra MAYAS igen og kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter en badedragt, der både er smuk, behagelig og i høj kvalitet 💙

2 januari 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.