2,5

Dålig

TrustScore 2.5 av 5

Bra produkter, mindre bra sälj taktik.

Bra kvalitet och använder man instruktions videon istället för manualen så går installationen enklare.

En stjärna mindre får dom för att det är skrämsel kampanjer på sidan "Passa på att köpa för rabatterat pris innan XX datum då den tar slut"
Det tar inte slut. När det valda datumet infaller kommer en ny kampanj.
Sånt inger en oseriös bild av sidan och företaget.

Svar:
Har nu kikat in på er sida och följt kampanjerna i en månad. Och jag håller fast vid svaret. Ni förlänger varje gång det tar slut och det är "Bara denna vecka" "Passa på innan XX/XX-22"
Sånt hör hemma på wish och inte på en seriös e-handel.

13 juni 2022

Svar från North Trampoline

Härligt att höra att du är nöjd med din produkt och att instruktionsvideon var till god hjälp.

När det gäller kampanjer så vet vi aldrig i förväg om de blir förlängda eller inte. Vissa blir det andra inte. Detta är alltid en utvärdering beroende på utfallet osv.

Beställt reservdelar till studsmattan…

Beställt reservdelar till studsmattan som hade gått sönder. Tänkte vara ute i god tid och beställde redan i april. Nu har north trampoline skjutit fram leveransen 4 ggr. Varje fredag får vi ett nytt mail där dom ber så hemskt mkt om ursäkt och har massa bortförklaringar. Visst finns det orsaker till allt men deras ursäkter får inte mina barn att kunna hoppa i någon studsmatta vilket jag har betalat för.

10 juni 2022

Svar från North Trampoline

Supertråkigt att leveranserna dröjt så för er del. Detta ligger tyvärr utanför vår makt att påverka men vår logistikavdelning kämpar på de sätt de kan för att få in grejerna så fort som möjligt.

Beställde en studsmatta men ångrade mig…

Beställde en studsmatta men ångrade mig då jag ville ha en större matta och det gick bra att ångra köpet så lade en ny beställning och fick den och byggde ihop den för att dagen därpå få en till matta och då visade det sig att jag fick den jag ångrade och byggde ihop även fast jag ångrade det köpet! Blev lite tokigt men sättet North Trampoline löste det hela på ska dom ha stor eloge för då dom verkligen gjorde allt för att bemöta en besviken kund på bästa sätt och jag är supernöjd då dom gav en mycket bra kompensation för att det blivit fel! Och Sissel på kundtjänst kan vara det bästa bemötande jag fått på mycket länge! Tack Sissel!

7 augusti 2021

Lika besviken som andra

Lika besviken som andra, önskade jag hade läst upp på recessioner tidigare, men trodde med North Trampoline’s bra test resultat att köpet var säkert.

Leverans skedde senare än utlovat.
Fik veta flera gångar hoppas varan går ut idag.
Positivt bjud de på leverans.

Flera av delarna kom inte med, jag har mailat men inte fått svar.
För att barnen skulle vara nöjda har jag spenderat nära vid 1000kr till interimistiska delar.

Innan köpet hade jag kontakt med Berg vilken var positivt, men gick tyvärr på den billigare North Trampoline (ca. 12.000kr).

Trampolinen verkar dock bra, där jag hoppas att jag inte också får garanti problem och ska ha ytterligare kontakt med North Trampoline.

8 april 2020

Hej Andreas
Vi beklagar att du fick din leverans senare än utlovat.

Jag kan se att vi har varit i kontakt med dig på mail ang delar som saknades. Efter vi hade kollat upp detta, visade det sig att du fått alla delar som du skulle ha och behövde för att montera din studsmatta.

Vi hoppas att du blir riktig glad för studsmattan och om det skulle vara några frågor, är du välkommen att kontakta oss igen.

Med vänlig hälsning
Tina
Northtrampoline

Visa omdömen på alla språk (5 omdömen)