Man kan ikke give nul stjerner - men det får Norlys fra mig. Siden 27. januar 2026 har jeg forsøgt at få adgang til at se mine regninger, mit abonnement og de streamingtjenester, som jeg skulle ha... Se mer
Det här tycker kunderna
Håbløs service, hvis den da overhovedet findes. Tidligere kunne man under Boxer nemt løbende skifte sine kanaler på hjemmesiden. Nu er det een stor rodebutik, hvor man kører rundt i cirkler uden at få... Se mer
I løbet af den sidste måned, hvor deres produkt ikke virkede 8 dage, og ingen hjælp, hverken på mail, telefon eller deres formular, forsøgte jeg så at få opsagt mit abonnement. Mine kort oplysninger... Se mer
Jeg skiftede fra Waoo til Norlys stor…
Jeg skiftede fra Waoo til Norlys stor fejl har haft Waoo i ca 9 år både TV og internet det har altid kørt stabilt og aldrig været gået ned skiftede fordi jeg ikke var tilfreds med deres wifi så til Norlys som går ned tit og længe det er godt nok et ringe produkt så nu smutter jeg sgu tilbage til Waoo måde da ca 6 md 🤮
TV og streaming nede igen
TV og streaming nede igen, nok noget af det ringeste jeg har nogensinde har haft abonnement på. Desværre har Norlys monopol på at levere TV pakker til folk med antenne i DK, så skulle man tro at tog opgaven lidt mere seriøst, men nej. Forsøger man så at benytte deres streaming tjeneste i stedet er den selvfølgelig også ude af drift og forventes tilbage efter 4 timers nedbrud. Kan på ingen måde anbefale Norlys
Lagger alt for ofte når man streamer…
Lagger alt for ofte når man streamer Norlysplay. Alle mine andre streamingtjenester gør det ikke.
Virkelig dårlig kundeservice.
Man kan ikke give nul stjerner - men det får Norlys fra mig.
Siden 27. januar 2026 har jeg forsøgt at få adgang til at se mine regninger, mit abonnement og de streamingtjenester, som jeg skulle have hos Norlys. Jeg er tidligere Stofa kunde. Norlys overtog Stofa i efteråret 2023 - men de har åbenbart ikke flyttet min konto over i Norlys systemer. Bliver bare sendt i ring, når man kontakter deres kundeservice. De opretter en sag, som deres it-afdeling skal løse. Jeg er i tvivl, om de har en it-afdeling. For jeg har fået oprettet en sag 4 gange nu - men jeg har endnu ikke fået adgang til det, jeg beder om og betaler for. Det er uanstændigt.
Godt nok den dårligst kørende app jeg…
Godt nok den dårligst kørende app jeg har set. Og meget begrænset muligheder hvis den virker . Vi skifter nu pga det. Hvis vi ellers får lov til det...
Logo til Norlys Play virker !
Det er lettere at forklare hvad der virker ved Norlys Play, end hvad der ikke virker. Det der virker er kun deres logo som fremkommer flot når man beder om det.
Norlys har så travlt med at modernisere deres APP med nye muligheder, hvad med at i kommer i gang med at rette op på alt det der i forvejen eksisterer?
Jeg har klaget over manglende tekstning på tysk tv
Jeg har klaget over manglende tekstning, jeg sendte en mail 13 januar.
Den eneste besked jeg får er at de ikke har tid til at svare. Sidst i dag. Ja jeg har prøvet for nogle måneder siden, men der hørte jeg intet.
Håbløst system og kundeservice
Håbløst system og kundeservice. Fejl på TV regning i 13 måneder. Ikke rettet trods 12 opkald og 8 mails. Eneste svar på mail er: "Vi har ekstraordinær travlt i øjebikket" Det har i så åbenbart haft i over 2 nu. Norlys har også blandet min regning sammen med en andens personer, så jeg fremgik på 2 adresser hos dem. Det har tager 10 måneder at få rettet. Ganske enkel elendigt arbejder.
Håbløst
Et helt håbløst forløb i forbindelse med opsigelse af min internetforbindelse. Gentagne henvendelser pr. mail til Norlys om hvilket udstyr der skal returneres, og hvortil det skal fremsendes, forbliver ubesvaret af Norlys. Der kommer i stedet blot en regning på kr. 2.185,- for det udstyr, som jeg gentagne gange skriftligt har forsøgt at få oplyst, hvad omfatter, og hvorhen jeg skal fremsende det. Her fortsætter det håbløse forløb, hvor forsøger at kontakte Norlys pr. telefon, ventetid mellem 20 og 40 minutter. Aftaler telefonisk med Norlys, at jeg skal have kreditnota på kr. 2.185,-, men får så fra den medarbejder jeg har talt med, en mail om at jeg er blevet krediteret for 1.185,- kr. - ikke 2.185,- kr.
Igen gentagne telefoniske henvendelser med lange ventetider. Umuligt at få fat i den medarbejder, der er indgået aftale med. Ny medarbejder hver gang, hvor det hele starter forfra, intet af det der aftales sker. Opringning igen - lang ventetid. Ny medarbejder, der stiller om til teknisk support, som oplyser, at de ikke kan hjælpe med det sagen drejer sig om. Omstilling til kundeservice igen, hvor der igen indgås den aftale der fra starten blev indgået. Herefter modtager jeg mail fra medarbejderen jeg talte med, med regnefejl, men hvor slutresultatet på trods af regnefejl, mirakuløst ender korrekt. Jeg har nu et stærkt håb om at sagen nu endelig er løst. Det har kostet mig mange kostbare timer at nå hertil.
Jeg kunne ikke skifte kanaler på et…
Jeg kunne ikke skifte kanaler på et kritisk tidspunkt! og teknisk support lukker kl.19... bare ærgeligt. Opsigelse kan også kun foregå via tlf og med en hel måneds varsel... oveni evt tid tilbage før næste regning...
Ofte problemer med Norlys Play
Oplever ofte, når jeg vil se TV med Norlys play, at jeg ikke kan, og får beskeden:
"Advarsel (1110595)
Det ser ud til, at du allerede afspiller indhold fra denne enhed. Hvis dette ikke er korrekt, kan du forsøge igen senere."
Selvom jeg er den eneste bruger og ikke har det tændt på andre enheder.
Har oplevet dette i flere år, lige siden jeg fik Norlys Play. Utroligt at man i 2026 ikke kan lave et system, som kan registere ens bruger korrekt.
Dårlig kvalitet og service
DaNorlys overtog Stofa blev både TV og internet dårligere også selvom, at jeg gik op i hastighed. Nu hopper internettet tit af, og pt. er der slet ingen TV. Da fiberboksene var de heller ikke helt ærlige omkring placering af boks ligesom de ikke holdte det der blev lovet. det betyder, at jeg nok ender med at skal betale for noget som jeg allerede har betalt for.
Jeg overvejer da at skifte udbyder også jeg jeg da lige så godt skifte udbyder på el. De vil åbenbart gerne af med deres kunder. Jeg har helt ondt af de personer som sidder i deres support. Det har stået på i rigtig lang tid
Nok den værste oplevelse jeg har haft i…
Nok den værste oplevelse jeg har haft i 50 år..! Norlys har "kommet til" at lægge mig sammen med en anden kunde, med et andet navn, nummer samt adresse..?? Således har jeg i 1 år betalt hans streamingtjeneste, telefon samt 2-kanalers TV pakke..?? Norlys vil ikke aflægge et regnskab for min Revisor..?? Og de har ej heller refunderet mig nogen penge..?? Jeg har derfor standset betalinger og opsagt alle aftaler. - Men på trods af 6 oprettede "sager" kan de stadig finde ud af at sende rykkerskrivelser. Nogle af disse "sager" er oprettede for et år siden, men vi har aldrig fået nogen afgørelser fra nogen af dem..?? HOLD JER VÆK. DETTE HER ER EN BUNKE ARMATØRER, SAMT EN KLAN AF 19 ÅRIGE DRENGE SOM INGEN KOMPETENCER HAR.
Stor skuffelse
Stor skuffelse. Appen virker ikke. Vi sidder med skiftende muligheder for at bruge spol-funktion / benytte seek-bar! Alt udstyr og software er som det skal være i vores ende. Hvorfor er det svingende om man får mulighed for at spole / søge i et program?! Gennemgående de uger vi har haft TV-kanaler via Norlys til dato, så har vi ikke kunnet bruge denne funktion, men et par gange har den pludseligt været der kortvarigt! Vi ville de Die Hard inden den udløb, men det kunne man så slet ikke.
Min mor bruger norlys play appen på tv
Min mor bruger norlys play appen på tv, og den er virkelig dårlig at navigere rundt på. Nogle gange når man tænder, står den på det program man så dengang man slukkede, men som er udløbet. Det er kringlet at gå til og fra en udsendelse man har startet forfra og til live tv.
Og andre kringlede og uforståelige navigationen er lavet på.
Hvilket slet ikke passer til en kvinde inden lidt ældre aldersgruppe..
Kundeservice og manglende kompetencer
Kundeservice og manglende kompetencer
Jeg kan ikke anbefale Norlys til nogen. Deres kundeservice er ubrugelig, og de prøver ikke at hjælpe med noget som helst.
Billedet hakker og kvaliteten nedskaleres
Jeg har haft nordlys gennem mange år, helt fra da det var stofa tv bokse som fejlede ind af en kant. Fik at vide jeg skulle installere deres play app direkte på mit smart tv stedet. Det viste sig så at der var mange funktioner i app'en der ikke var understøttet af samsung, så det duede jo ikke rigtigt. Ringede igen, fik at vide jeg skulle have en chromecast, så var alle funktionerne der igen, men billedkvaliteten blev igen nedskaleret, hakkede afsted fejl 006-0405 hele tiden.. Jeg ringede ind igen flere gange, hvor supporten havde forskellige teorier om hvad der kan være galt. Idag fik jeg så at vide at det nok var min chromecast der fejlede så jeg skulle kontakte chromecast support på mandag.
Selvom konceptet med vælg selv kanaler er godt, så er oplevelsen simpelthen for ringe. Så jeg har nu efter flere år med dårlig tv kvalitet valgt at finde en anden udbyder. Jeg kan ikke anbefale norlys play
Mega irriterende at appen stopper hele…
Mega irriterende at appen stopper hele tiden. Man er nød til at sidde med fjernbetjeningen i hånden hele aftenen og det må jeg ikke for konen. 😡
Nu virker deres streaming igen ikke!
Nu virker deres streaming igen ikke, og der er naturligvis ingen driftsproblemer, og INGEN hjælpe at hente. Til eventuelt kommende kunder - hold jer langt væk fra denne amatør udbyder.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.