2 Goobay Cat7 netwerkkabels van 0,5m en 3m besteld voor een lage prijs. Communucatie en levering prima. Op woensdag besteld en donderdag geleverd. Haal met mijn 2Gbps internetabbonnement gemiddelde s... Se mer
Det här tycker kunderna
Bestelling (10353274N) geplaatst op zaterdag 18 april 2026. Product is direct leverbaar. Verwachte aankomst maandag 20 april. Helaas geen verzendbevestiging ontvangen en dus niet geleverd op maanda... Se mer
Bestelde netwerkkabels tijdens bestellen in de ochtend op voorraad. Zou de volgende dag geleverd worden. Na ruim een week wachten en twee keer de status navragen ineens een mail dat het niet leverba... Se mer
Eerste zending is goed gegaan, maar dan.... Daarna een bestelling gepleegd waar ik nog steeds op zit te wachten. Tevens is de klantenservice om 16:20 uur niet meer bereikbaar, terwijl ze tot 17:00 u... Se mer
Företagsinformation
- Elektronikbutik
- Batterier
- Datoraffär
- Datorbutik
- Butik med elektroniska reservdelar och komponenter
- Elektroniktillbehör
Skrivet av företaget
Netwerkkabelshop.nl is dé specialist in netwerk- en kabeloplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Van netwerkkabels, patchkabels en stekkers tot complete oplossingen voor thuis, kantoor en datacenters. Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestellen is eenvoudig en veilig, en onze klantenservice helpt je graag met persoonlijk en deskundig advies. Duizenden klanten gingen je al voor — en beoordelen ons om onze betrouwbaarheid en service.
Kontaktuppgifter
Kwint 46, 8265SW, Kampen, Nederländerna
- 038 8888 150
- klantenservice@redhound.nl
- netwerkkabelshop.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 12 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik heb nog altijd niets ontvangen
Ik heb nog altijd niets ontvangen. Geen bevestiging van Postnl.

Fijne service
Snelle reactie na verkeerd besteld artikel en het kon nog geanneleerd worden. Fijne service!

Snelle service
Snelle service.
Alleen de cat 8 toolless stekker is onmogelijk aan te sluiten, zit geen beschrijving erbij en wat je op internet ervan kunt vinden is voor iemand die niet dagelijks met dat spul werkt onmogelijk te hanteren, de draadjes blijven niet zitten dus helaas niks aan gehad
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, prima product. Wel erg hoge verzendkosten voor een miniplugje dat in een envelop past en door de brievenbus kan ... plugje was 99 cent en verzending 2,99eu. De plug is in elk geval perfect!

snelle levering!
Ok maar zeer trage verzending en hoge verzendkosten
Goede overzichtelijke webside,met eenvoudig bestel en betalings proces.
Jammer van de hoge verzendkosten voor een wel zeer klein pakket,met daarenboven zeer lange tijd voor ontvangst.Zo een pakketje verzend men gratis uit China!

Super snel geleverd.
Super snel geleverd. Tussendoor steeds informatie ontvangen over de status van de bestelling. Zeer tevreden.

Ordered a week ago
Ordered a week ago, nothing was received yet! Customer service not responding.

Svar från Netwerkkabelshop.nl
Netwerkkabelshop (Redhound)geeft aan op…
Netwerkkabelshop (Redhound) geeft aan op hun website dat wanneer er voor 22:00 besteld is di de volgende dag in huis is.
Na twee dagen heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice met de vraag waar mijn bestelling bleef. Drie dagen later kreeg ik een reactie waarin werd verteld dat deze de volgende dag verstuurd zou worden.
Een week na de bestelling is er nog steeds niets verstuurd.

Svar från Netwerkkabelshop.nl
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring. Het artikel was snel bezorgd, en hoewel het apparaat, een insectenverdelger, een defect vertonende, was de geweldige service, snelle reactie en effectieve oplossing van het bedrijf indrukwekkend. Dankzij de geweldige service had ik binnen no-time weer een werkend apparaat. De klantenservice reageerde direct en stuurde een vervangend apparaat binnen één dag. Dit is een zeer servicegericht bedrijf. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan. Geweldig!

Svar från Netwerkkabelshop.nl
Top service en goede producten
Fijn extra hulp ontvangen voor het plaatsen van de juiste order en de extra mile qua service ondanks een fout aan mijn kant.
Ook goede producten, komen steeds terug naar Redhound voor onze kabelbenodigdheden.

Waardeloos
Waardeloos! Kabel (voorraadartikel) besteld, na 3 weken pas een keer geleverd. Ik was eigenlijk allang alweer vergeten wat ik had besteld. Paar dagen geleden aangemeld voor retour, want niet meer nodig. Hier wordt gewoon niet op gereageerd.
Mijn advies: sla deze webshop lekker over.

Svar från Netwerkkabelshop.nl
Voorraadartikel (kabel) voor 22 uur…
Voorraadartikel (kabel) voor 22 uur artikel besteld. Na 4 dagen geen bericht contact opgenomen, antwoord de volgende dag is dat er een technisch probleem in het magazijn is waardoor versturen niet mogelijk-duur onbekend. Er staat kortstondig op website dat versturen niet mogelijk is, daarna weer vrolijk dat wanneer je voor 22 uur besteld, de volgende dag geleverd wordt. Na twee weken nog geen bericht heb ik weer contact opgenomen, antwoord de volgende dag is dat verwacht wordt morgen te verzenden. Dat is een vrijdag dus ik verwacht er niet veel van. Nu meer dan 2,5 week later nog geen teken van verzending, ik heb mijn bestelling gecancelled.
Moraal: Geloof niet dat als je iets voor 22 uur besteld, ook werkelijk de volgende dag geleverd krijgt. In mijn geval helemaal niets ontvangen, terwijl artikel nog steeds "op voorraad" ligt...

Svar från Netwerkkabelshop.nl
Geen product ontvangen en geen reactie…
Geen product ontvangen en geen reactie op berichten!

Svar från Netwerkkabelshop.nl
Vertrouwen hersteld door duidelijke communicatie
Ik las de afgelopen dagen een aantal negatieve reviews en dat het bedrijf moeilijk te bereiken zou zijn.
Ook ik wacht op een pakketje en besloot daarom een e-mail te sturen met de vraag waar het bleef. En ik kreeg direct een heel net en uitgebreid antwoord terug.
In dat bericht werd ook de mogelijkheid geboden om te annuleren, maar juist door de nette en duidelijke communicatie heb ik besloten mijn bestelling aan te houden.
Ik geef vier sterren omdat ik zelf contact moest opnemen voor informatie, maar door de goede afhandeling heb ik vertrouwen dat het verder gewoon goed komt.
Edit. En het is ook goed gekomen want het is ondertussen ontvangen.

Zeer slecht
Zeer slecht. Ik wacht al bijna een week op mijn bestelling. Telefonisch niet bereikbaar en op e-mails wordt niet gereageerd. Hier niet bestellen dus!

Svar från Netwerkkabelshop.nl
Trage levering van artikel op voorraad
Artikel besteld dat op voorraad was. Op dag 5 nog niets ontvangen en geen berichtgeving. Op vraag naar klantenservice ontving ik bericht dat binnen 3dagen beantwoording zal plaatsvinden. Slecht verhaal dit

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.