2 Goobay Cat7 netwerkkabels van 0,5m en 3m besteld voor een lage prijs. Communucatie en levering prima. Op woensdag besteld en donderdag geleverd. Haal met mijn 2Gbps internetabbonnement gemiddelde s... Se mer
Det här tycker kunderna
Bestelling (10353274N) geplaatst op zaterdag 18 april 2026. Product is direct leverbaar. Verwachte aankomst maandag 20 april. Helaas geen verzendbevestiging ontvangen en dus niet geleverd op maanda... Se mer
Bestelde netwerkkabels tijdens bestellen in de ochtend op voorraad. Zou de volgende dag geleverd worden. Na ruim een week wachten en twee keer de status navragen ineens een mail dat het niet leverba... Se mer
Eerste zending is goed gegaan, maar dan.... Daarna een bestelling gepleegd waar ik nog steeds op zit te wachten. Tevens is de klantenservice om 16:20 uur niet meer bereikbaar, terwijl ze tot 17:00 u... Se mer
Företagsinformation
- Elektronikbutik
- Batterier
- Datoraffär
- Datorbutik
- Butik med elektroniska reservdelar och komponenter
- Elektroniktillbehör
Skrivet av företaget
Netwerkkabelshop.nl is dé specialist in netwerk- en kabeloplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Van netwerkkabels, patchkabels en stekkers tot complete oplossingen voor thuis, kantoor en datacenters. Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestellen is eenvoudig en veilig, en onze klantenservice helpt je graag met persoonlijk en deskundig advies. Duizenden klanten gingen je al voor — en beoordelen ons om onze betrouwbaarheid en service.
Kontaktuppgifter
Kwint 46, 8265SW, Kampen, Nederländerna
- 038 8888 150
- klantenservice@redhound.nl
- netwerkkabelshop.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 12 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Hele fijne klantenservice
Had Cat6a UTP stekkers besteld. PostNL had zogenaamd het pakje door de brievenbus bezorgd, maar gezien de afmetingen van het pakket was dit nooit mogelijk. Het is dus ook nooit aangekomen ook al stond er dat het bezorgd was. Ik heb dit in de avond aangegeven bij de verkoper, die daarom de bestelling opnieuw verzonden had. Uiteindelijk had ik de bestelling alsnog binnen 3 dagen in huis.
Toevallig had ik voordat ik de bestelling had gedaan ook even contact gehad voor advies via de chat, ook hier werd ik binnen enkele seconden geholpen.
Normaal plaats ik geen reviews, maar ik ben zo uit de brand geholpen dat ik me hiervoor een uitzondering maak.

Omschrijving klopt niet.
Omschrijving klopt niet.
Wordt niet gereageerd op mail naar klantenservice

Svar från Netwerkkabelshop.nl
snel het juiste product geleverd tegen…
snel het juiste product geleverd tegen beste prijs

Makkelijk zoeken
Makkelijk zoeken, snelle levering en goede prijs. Ruime keuzes qua kabeltypen.

Svar från Netwerkkabelshop.nl
Snel geleverd vanuit Nederland (dus…
Snel geleverd vanuit Nederland (dus geen dropshippers)

Mooi op tijd geleverd
Mooi op tijd geleverd
Ondanks de drukte in december

Svar från Netwerkkabelshop.nl
Duidelijke informatie op de webwinkel
Duidelijke informatie op de webwinkel. Goed verpakt aangekomen. Goede kwaliteit.

Prima prijs kwaliteit
Prima prijs, snelle levering van juiste product

Goed geregeld
Bestelling inderdaad de volgende dag in huis. Prettig contact via de mail over ruilen van het product welk ik snel in huis had.

nieuwe HMDI kabel binnen
super snel me nieuwe HMDI kabel binnen
snelle jelle komplimenten hoor

Svar från Netwerkkabelshop.nl
Ik kreeg mijn artikelen netje geleverd
Ik kreeg mijn artikelen netje geleverd. Goed en zorgvuldig verpakt. Op tijd. Zeer vriendelijke postbode.

Svar från Netwerkkabelshop.nl
Terrasverwarming besteld en keurig retour
Terrasverwarming besteld en keurig snel en correct ontvangen, echter, toch vastgesteld dat hij net minder handig is. De doos nog geheel ongeopend gelaten, maar wel later dan de 14 dagen termijn tot dit inzicht gekomen. Na een snel en vriendelijk contact waren ze toch zo aardig om hem retour te nemen, wat een top service!

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.