Netwerkkabelshop.nl Omdömen

7 918
TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelde netwerkkabels tijdens bestellen in de ochtend op voorraad. Zou de volgende dag geleverd worden. Na ruim een week wachten en twee keer de status navragen ineens een mail dat het niet leverba... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Eerste zending is goed gegaan, maar dan.... Daarna een bestelling gepleegd waar ik nog steeds op zit te wachten. Tevens is de klantenservice om 16:20 uur niet meer bereikbaar, terwijl ze tot 17:00 u... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikbutik
  2. Batterier
  3. Datoraffär
  4. Datorbutik
  5. Butik med elektroniska reservdelar och komponenter
  6. Elektroniktillbehör

Skrivet av företaget

Netwerkkabelshop.nl is dé specialist in netwerk- en kabeloplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Van netwerkkabels, patchkabels en stekkers tot complete oplossingen voor thuis, kantoor en datacenters. Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestellen is eenvoudig en veilig, en onze klantenservice helpt je graag met persoonlijk en deskundig advies. Duizenden klanten gingen je al voor — en beoordelen ons om onze betrouwbaarheid en service.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 12 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(7 918)

71 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bestelling (10353274N) geplaatst op…

Bestelling (10353274N) geplaatst op zaterdag 18 april 2026. Product is direct leverbaar. Verwachte aankomst maandag 20 april. Helaas geen verzendbevestiging ontvangen en dus niet geleverd op maandag, kan gebeuren. Echter ook dinsdag geen verzendbevestiging en dus niet geleverd. Dinsdagochtend nog een e-mail verstuurd en gevraagd om informatie. Geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar. Valse beloftes.

Update 22 april:
Blijkbaar voorraad probleem? Vreemd dat dit pas na 3 dagen wordt aangegeven. Creditnota ontvangen. Review aangepast naar 3 sterren.

21 april 2026
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Eerste zending is goed gegaan, maar dan....

Eerste zending is goed gegaan, maar dan....
Daarna een bestelling gepleegd waar ik nog steeds op zit te wachten. Tevens is de klantenservice om 16:20 uur niet meer bereikbaar, terwijl ze tot 17:00 uur bereikbaar zouden moeten zijn volgens hun eigen site.
3e keer bestellen, kan blijkbaar niet, omdat de 2e bestelling nog steeds "bezig is met bewerken" . Dan maar een mail gestuurd, maar óók daar wacht ik nog steeds op een antwoordt. Dankzij deze slechte service zit ik nu met een probleem bij een klant, terwijl ik op tijd bestelde. "Dank voor deze slechte ervaring Netwerkkabelshop.!" Dit is niet hoe een leverancier zich moet gedragen!

18 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het onderdeel dat ik nodig had is zeer snel verzonden

Het onderdeel dat ik nodig had is zeer snel verzonden, heel erg goed! Ook heb ik ervaren dat de netwerkkabelshop een heel erg groot assortiment heeft, de door mij benodigde tv plug is schaars en moeilijk te verkrijgen. Een grote pluim voor dit bedrijf!
Mvrgrt. Kolibri2222

3 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima Cat7 netwerkkabels voor een klein prijsje.

2 Goobay Cat7 netwerkkabels van 0,5m en 3m besteld voor een lage prijs. Communucatie en levering prima. Op woensdag besteld en donderdag geleverd. Haal met mijn 2Gbps internetabbonnement gemiddelde snelheden van ruim meer dan 2Gbps. Kabels zijn aangesloten via een Tp-link SG105 M2, 2,5Gbps switch. Kabels zijn, zoals al door andere reviewers werd aangegeven, stijf. Dus flexibelere kabels uitzoeken als je ze in een hoek moet plaatsen.

18 mars 2026

Converter scart/HDMI to HDMI besteld

Converter scart/HDMI to HDMI besteld. Lange levertijd. Kastje werkt niet. Tweede kastje besteld, wel de volgende dag geleverd maar ook dit kastje is niet goed. Mail gestuurd en chatbericht geplaatst. Er wordt nergens op gereageerd.

Na het plaatsen van de beoordeling heeft het bedrijf contact met ons gehad en in goed overleg word het probleem nu opgelost.

23 februari 2026

Beste D Bolhuis,

Bedankt voor uw review. We hebben uw order inmiddels gevonden en vinden het erg vervelend om te horen dat beide converters niet naar behoren werken én dat u geen reactie heeft ontvangen — dat is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten.

We sturen u vandaag nog een e-mail met een passende oplossing, zodat dit snel voor u wordt opgelost.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Jord | Klantenservice Netwerkkabelshop.nl

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ruim assortiment en na simpele…

Ruim assortiment en na simpele bestelling de volgende dag geleverd

2 mars 2026

Beste Sander,

Bedankt voor uw mooie review, daar zijn wij altijd blij mee :-)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ben al jaren klant bij ze en ze laten…

Ben al jaren klant bij ze en ze laten me nooit in de steek.
Altijd snel geleverd wat ik heb besteld.

Beste Jeroen,

Wat super leuk om te lezen, hier zijn wij erg blij mee. Nog een fijne dag gewenst en tot de volgende keer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel en de verzendkosten zijn wat lager

Snel en de verzendkosten wat lager, alleen waarom zo’n grote verpakking ?

Beste Paul,

Bedankt voor uw review.
U heeft het over een grote verpakking, ik zal dit bij de verantwoordelijke afdeling neerleggen.
Vertrouwende erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima producten voor een goede prijs

Prima producten voor een goede prijs. Heel snelle verzending. Ik ben tevreden!

14 februari 2026

Beste Richard,

Bedankt voor uw review en fijn te lezen dat u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Geen verzending en ook geen antwoord op email.

Op vrijdagavond 19:00 een voorraad artikel besteld dat de volgende dag geleverd zoi worden. Helaas komen ze hun toezegging op de website niet na. Want volgende dag niks ontvangen, ook geen verzendbevestiging. In de ochtend erna nog navraag gedaan via email, maar 12 uur na de email nog steeds geen antwoord.

----

Update: Dank voor bericht en actie.

Beste Marco,

Bedankt voor uw review en bestelling.
Erg vervelend dat uw bestelling niet op tijd is verzonden.
Helaas is uw bestelling niet op tijd verwerkt door een technisch probleem.
Gelukkig is dit nu opgelost en wordt uw bestelling momenteel verwerkt.
Om u tegemoet te komen, zal ik het bedrag van uw bestelling aan u terug storten om zo een beetje het ongemak te verzachten.

Nog even terug komend op dat u geen reactie heeft ontvangen binnen 12 uur, u heeft ons op zaterdag een mail gestuurd, in het weekend is onze klantenservice gesloten zoals staat vermeld op de website, dit ter informatie.

-----------------------------------

Beste Marco,

Graag gedaan en bedankt voor het aanpassen van uw review>
Hopelijk tot een volgende keer.

Uitstekend omschreven artikel

Het onderdeel wat ik zocht, een verloopplug, was uitstekend omschreven zodat ik zeker wist dat ik de goede had!
s’Middags besteld en de volgende dag had ik het keurig verpakt in huis!

10 februari 2026

Beste |Fam. Roos,

Dank u wel voor de mooie review.

Snelle en goede servive

Om 21.30 uur besteld en netjes de volgende dag geleverd. Ik denk wel dat, ik bestelde nu voor een klein bedrag en vond de vrachtkosten, in verhouding wel hoog.

6 februari 2026

Beste Tiny,

Dank u wel voor uw mooie review.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.