Jag har haft deras fiberuppkoppling i över 10 år och är väldigt nöjd och imponerad av både hastigheten (1000/1000mbit) och stabiliteten. Vid de få tillfällena det varit driftstörningar vid uppgraderin... Se mer
Levererar en uppkoppling i betydligt lägre hastighet än du betala för och med konstanta kortare avbrott. Kundtjänst menar att det är fel på kundens utrustning, trots att byte till en ny router fort... Se mer
Sämsta skitet någonsin, tecknade abonnemang för fiber som de utlovade en nedladdning på 1000. Gav bara 270 vid bredbands koll med internetsladd rakt in i datorn. Det skulle felsökas och tydligen fun... Se mer
Nätverket har fungerat bra och stabilt under hela sommaren, vi hade det i sommarstugan maj - sep. Däremot var det dålig info om hur man kom in på mina sidor vilket renderade i påminnelseavgift på för... Se mer
Internetleverantör i Växjö
Box 177, 35104, Växjö, Sverige
Har inte besvarat negativa omdömen
Det var ett stort aprilskämt att söka abonnemang hos detta företag. Man kunde inte koppla in mitt bredband idag och när jag ringde upp så hamnade jag i en kö och jag orkade inte efter 45 minuters kö. Läste därefter andras recensioner och då förstod jag mitt misstag.
Ständiga problem.
Kämpersviks fiberförening gjort ett utomordentligt dåligt val.
Har två leverantörer o inget krånglar så mkt som net at once.
Värdelöst!!!
Företaget som inte har ngt ansvar utom att ta betalt. Fakturor skickas inte så du få ta reda på betalningar själv. Kundservice utom allt kritik . Dom flesta på supporten i alla fall låter hotfulla och otrevliga . Om du räknar att få hjälp via supporten då har du fel . Min starka rekommendation är hålla sig borta från dom så besparar man att bli illa behandlat och nästintill förnedrat . Gör dig själv en tjänst och välj ngn annan , Net att once sättet ribban på botten nivå hur dålig man kan vara i alla avseenden.
Fruktansvärt onödigt att företaget Netononce tar en UC när dom vet att dom inte kan leverera på min adress. Noll återkoppling till entresserad kund.
Fick bara ett mejl att kreditupplysn tagits. Uselt företag!!! Oförskämt.
jag blev väldigt förvånad jag fick problem med hjudet på datorn och då fick jag svar att vi hjälper inte till med sådant och det är troligen fel på nätet för sätter jag i extra högtalare fungera ljudet jag vill uppmana kontrolera företagen vad för hjälp dom hjälper till med för det är inte kälvklart att dom hjälper till med och sätt krav på företagen för det finns aldeles för många företag som bara är ute och känna pengar och dom måste vi få bort från marknaden
Mkt driftstörningar och svåra att säga upp.
Stabilt, funkar precis lika bra som alla andra operatörer men till ett billigare pris.
Så enkel och smidig support. Tack för hjälpen att få igång mitt bredband 🙏👌👍. Super 😀
Jag har själv lyckats att installera en ny fiberbox, men internet ville inte fungera. Gjorde reset och stängde av, men ingenting hjälpte! Ringde till er och fick prata med en fantastisk tjej(Helen eller Helena, tror jag men är inte säker). Vi försökte ungefär detsamma, men ingenting hjälpte. Jag får nog vänta tills måndag och teknikerna. Inte roligt, men men men försök en sak som KANSKE kan hjälpa. Ta lite sprit på nätverkskabeln… efter samtalet gjorde jag som hon sa OCH ALLT FUNGERAR BÄTTRE ÄN NÅGONSIN!!!! Helgen är räddad! Tusen miljoner tack för detta och all toppenförklaring till en gammal kärring!!
Marie-Louise Lövstrand, Tanumshede o Svandals Fiber.
Jag sade upp mitt avtal med Net at Once via deras pappersformulär i god tid innan jag flyttade.
Trots dess har jag fått flera inkassokrav och när jag ringde kundservicen skulle de återkomma men gjorde inte det. Inte heller när jag kontaktade dem via mail. Nu har det gått fem månader och Net at Once fortsätter skicka fakturor och inkassokrav.
Hej varit kund här i 16 år och aldrig haft problem med nätet. Dem har bra kundtjänst speciellt en man som heter Andreas. Överlag väldigt bra
/Rabastian
8 dygn utan internet och TV. Första fyra dagarna lovades det varje dag att återkoppling skulle ske samma dag. Det hände inte en enda gång. Under dessa dagar spenderades timmar i telefonkö. Sedan kom en ny box som inte heller den fungerade. Mellan dag 5 och 8 lovades igen varje dag att återkoppling skulle ske om hur läget var. Inte en enda gång hörde någon av sig. Ikväll dag 8 slog kundtjänsten rekord i misslyckande. När jag ifrågasatte för åttonde gången varför de inte återkopplar som utlovat var svaret: Jo men vi har ju inte löst det så det finns inget att återkoppla.... Om inte en internetleverantör förstår att om dom löst problemet så ser kunden det utan återkoppling. Vilket skämt rena Kalle Anka supporten, vem behöver återkoppling om något man redan ser. Det är ju när det inte funkar man behöver information. Så efter 8 dygn utan funktion, 1-4 telesamtal till support per dag utan att få igång det så kör vi numera via 4-G. Sämsta support någonsin.
De levererar det de lovar och Kundtjanst svarar snabbt och ger bra service samt är trevliga
Mycket bra företag som levererar det de lovar. Mycket bra svarstider och hastigheten ligger alltid en bit över vad jag har beställt.
Aldrig haft några problem med kundtjänsten som de inte kunnat lösa.
Fiber/stadsnät 250/250 kopplat mot Unifi Dream machine.
Har även kört 1000/1000 mot dem utan några som helst problem.
Varit kund sen 2004.
Sämsta kundservice någonsin skådad.
Fick ingen hjälp på över 72h och satt utan internet för dom har ingen tekniker som kunde kolla om deras server låg nere…och ingen jour att ringa in.
Kan inte rekommendera dom till någon. Håll er borta om ni vill ha ett fungerande Internet hemma.
Jag är helt ny kund så det är egentligen kanske lite tidigt att ge omdöme. Jag kan ändå hålla med de som skriver att det är ministrar aktiva systemet verkligen behöver ett lyft. Man kan till exempel inte logga in på mina sidor och registrera e-postfaktura innan man fått kundnummer och lösenord i ett välkomstbrev per post. Ett brev som tydligen genereras först när tjänsten är igång. Jag ger ändå ett bra betyg då det var helt smärtfritt att komma fram till kundtjänst där jag blev mycket bra bemött och fick mitt välkomstbrev per epost istället. Anmärkningsvärt dock att det är bara e-postfaktura som är kostnadsfri. E-faktura och autogiro kostar 39 kr månad om jag inte minns fel.
Hade satt 0 stjärnor om det gick, gått 12 timmar utan internet senaste 4 dagarna utan att det återgäldats. Skämtföretag
Var kund hos Netatonce några månader förra året. Uppkopplingen är via Telia öppen fiber så den var okej hela tiden. Det känns som netatonce behöver skärpa till sina rutiner en del. Jag hade begärt faktura via e-post men de skickade ändå alla fakturor via brev, även om det var utan avgift.
När jag väl sade upp abonnemanget i mitten av månaden med 30 dagars uppsägningstid så tyckte de att jag kunde betala hela nästa månad ändå. Jag fick stöta på för att få tillbaka överskjutande beloppet. Jag fick inget svar men pengarna kom efter några veckor.
Kan tänka mig att bli kund där igen bara man vet förutsättningarna att det är halvbra ordning på det administrativa.
Så dålig ping att jag var tvungen att säga upp kontraktet. Inte hade ni trevlig support heller. Får komma tillbaka om 5 år och testa om ni har bättrat er.
Första bredbandsleverantören som jag inte varit nöjd med. Har testat 9st hittills.