Försenad leverans med flera veckor, inget besked om försening förrän jag kontaktade dem själv för att fråga. Blev lovad rabatt som kompensation, men när fakturan kom var rabatten inte dragen. Fakturan... Se mer
Jag vill aldrig mera beställa något som skall levereras med DHL. Jag fick förståelse av att paketet skulle levereras vid dörren. Att jag själv måtte hämta ett stort paket på Ica gjorde detta köpe... Se mer
Har haft strul med min beställning från början till slut då beställningen kom bort i era system och jag tvingades göra om hela förfarandet efter att ni återbetalat pengarna. Efter trasiga varor... Se mer
Skeppsbron 6, 57257, Oskarshamn
- 010-13 888 19
- kundservice@nesto.se
- nesto.se
Helt okej.
Jag hade gärna velat haft mer information om min beställning. Jag fick ingen orderbekräftelse och fick heller inte veta vilket datum min vara var tänkt att skickas förrän bara några dagar innan. Tycker även att leveranstider som står när man beställer (4-6 veckor) borde hållas. Jag har väntat i nästan 2,5 månader..
Mycket bra
I helhet har jag upplevt positiv att handla från er. Det gick smidigt att beställa, betala. Trevlig kundmottagning på telefon. Det enda negativ var den långa leveranstiden. I mitt fall tog det mer än två veckor. Att varorna blir försenade informerade ni inte mig om, Utan jag fick ringa och försöka ta reda på vad som hände med min leverans. Då fick jag veta att varorna är försenade från Danmark till er lager. Denna information borde jag ha fått från er tidigare och automatiskt när ni fick reda på hur situationen är i Danmark. Det är klart att en försening i en led kan orsaka förseningar i en annan led. I den led är ni ansvariga gentemot kunden att hålla leveranstider eller åtminstone informera dem om förändring.
Dålig början men bra till slut
Problem med leverans, uppdatering av orderstatus och frakt. Mkt lång leveranstid. Men nöjd med produkten.
Bra kontakt med nesto
Hej!.
Lätt nå er per mail och telefonsamtal.....
Blev nöjd den skrivbord som vi beställde.
Toppen upp.
Dåligt
Man blir inte bra leverantör bara för man har mördande reklam.
långsam
Leveranstiden var mycket längre än det stod vilket var stort besvär för oss. Varan lever upp till våra förväntningar
nöjd kund
Är mycket nöjd med mitt köp av soffa och bord... lite lång väntetid på soffan kan tyckas annsrsbra service :)
Vi hade ett önskemål och fick det uppfyllt med råge!
Se ovan - 5 sjärnor och nu därtill ett stort + !

Bra service
Mycket bra service, även om min beställning blev fel var det inga problem att rätta till det, Ni gjorde allting mycket smidigt :)

Supersnygga möbler
Nesto är en kanonsite. Snygga produkter till bra priser. Och trevlig och enkel att surfa runt på.

Grymt bra service
Bra service, min leverans blev tyvärr försenad men det ringde upp en kvinna från kundtjänst direkt och förklarade läget, frågade om jag ville ha en kompensation och löste allt jätte snabbt och bra. Jätte trevlig personal!!!!

Missvisande leveranstider
Tråkigt att de angivna leveranstiderna på sidan misstämde då jag kommer få vänta över en månad i stället för 5-10 dagar som det stod på produkten, utan att det skickades någon information om detta. Stort plus för bra kundservice med snabba svar och bra kompensation för förseningen.
Snabb och smidig leverans
Förstod inte att det var ett hemmabygge som krävdes. Men det var lättförsåerlig beskrivning och möbeln brev bra när den väl var ihopsatt. Dock lite besviken på att allt var så oerhört dammigt. Men jag kommer definitivt fortsätta besöka er näthandel i framtiden.

Helt enkelt bäst!
Fantastisk service och leverans! Så himla skönt när allting bara funkar!
Tack Nesto!

Svar från NESTO.se
Ett företag med väldigt bra service
Trots att min nya säng blev lite försenad, fick jag väldigt bra och snabb service hela vägen och jag skulle varmt rekommendera andra att välja att handla hos nesto. Jag är väldigt nöjd med min säng och kommer att välja nesto igen nästa gång jag behöver något till hemmet.

Svar från NESTO.se
Dålig service & otroligt lång leveranstid
Vi kommer aldrig handla från nesto igen.

4-6 veckor blev nästan 3 månader
Vi var missnöjda med hur lång tid leveransen tog. Vi fick även mejl om att vi "inom kort" skulle få ett mejl med nåt spårningsnummer, eller vad det nu var, så att vi skulle kunna se när varorna kom eller liknande. "Inom kort" blev till aldrig och cirka 2, 3 veckor senare fick vi ringa till er och fråga vad som händer. En annan sak också är att ni borde informera kunden när de beställer varor (när det handlar om stora och tunga varor) att de enbart kommer få varorna levererade till trottoaren utanför sin trapp (om de inte bor i hus så man inte behöver gå upp för trappor, detta sa de som levererade varorna till oss nämligen, vi bor i andra våningen och då hade vi ju otur att man behövde gå uppför 2 trappor, tydligen). Har man då beställt något väldigt tungt och mer än en sak, som var fallet för oss, så är det lite väl att få veta dagen innan att man måste be vänner eller familj att komma mellan 9-12 och hjälpa en att bära upp varorna. Det är ju inte säkert att någon kan hjälpa en med det när man frågar dagen innan.
För övrigt är vi mycket nöjda med själva varorna iallafall, sängen och soffan är underbara och är till och med bättre än vad de såg ut att vara på bilden då man beställde! Det är vi glada över.
Lång lev- tid. Dålig återkoppling.
Tyvärr ingen sajt jag kan rekommendera.