Banner for Nanostone AB

Nanostone AB Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 334 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Människor framhäver regelbundet att medarbetarna är otroligt trevliga, tillmötesgående och utför alla uppgifter med stor skicklighet och professionalism. Konsumenter uttrycker stor glädje över de enastående resultaten på både stenplattor och altaner som förvandlas till att se helt nya och fräscha ut igen. En del recensenter var inte nöjda med att oönskat ogräs och envis mossa ganska snabbt började växa tillbaka på de behandlade ytorna eller i gräsmattan. Några andra konsumenter tog också upp att tidsplaneringen, kommunikationen eller uppföljningen kring vissa ärenden ibland kunde fungera betydligt mycket bättre.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med personalen, och beskriver bemötandet som trevligt, kunnigt... Se mer

Service

Recensenter belyser positiva aspekter av service och uppskattar den professionella hanteringen från order... Se mer

Quality

Recensenter uttrycker uppskattning för kvaliteten på arbetet med stenplattor och altantvätt som upplevs som... Se mer

Product

Kunder delar positiv åsikter om product då de upplever fantastiska resultat där gamla stenplattor och trädäck... Se mer

Customer communications

Kunder hade positiva upplevelser med kontakten och uppskattade det trevliga och tillmötesgående bemötandet... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Trevlig och kunnig personal inom såväl kundtjänst som utförare (Fredrik P). Mycket glädjande med personal som Fredrik som kommer och utför sitt arbete proffsigt och energiskt. Vi har fått tydlig och b... Se mer

Er utförare Jocke "fångade" jag på väg till grannen. Han rensade våra hängrännor som är på ca 7 meters höjd och visade foton efteråt. Otroligt bra för en gubbe (67 år) som inte klättrar på taket län... Se mer

Hade inga referenser innan utan de var snabba att återkomma med offert. Han som kom heter Öhmer, hoppas jag stavade rätt, En otroligt ödmjuk och social kille. Hjälpsam på alla sätt , förklara hur de... Se mer

Jocke kom till oss i tid och med ett stort leende. Snabbt satte han igång med att rengöra vårt tak. Mycket effektiv! Dagen därpå kom Jocke tillbaka och rengjorde vår hängrännor och stuprör mycket gru... Se mer

1. Högtryckstvätt
  2. Takleverantör
  3. Tjänster inom skötsel och underhåll
  4. Fastighetsunderhåll
  5. Fasadrengöring

Nanostone är specialister på rengöring, underhåll och ytbehandling av fastigheter och utemiljöer. Sedan starten 2008 i Danmark har vi hjälpt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner att förlänga livslängden på sten, tak, fasader, träytor och andra utsatta material. Med över 130 medarbetare och erfarenhet från fler än 30 000 fastigheter varje år kombinerar vi professionell service med hållbara metoder och dokumenterad effekt. Vi arbetar bland annat med stentvätt, taktvätt, altantvätt, gräsvård samt förebyggande behandlingar som skyddar ytor mot påväxt, smuts, och alger. Vår styrka ligger i helheten. Vi analyserar varje yta noggrant, anpassar metod och behandling efter material och förutsättningar och genomför arbetet med hög precision. Genom att arbeta med skonsamma, men effektiva metoder säkerställer vi långvariga resultat. Nanostone har kontor i Köpenhamn, Århus, Oslo och Trelleborg och är verksamma i stora delar av Sverige, bland annat i Skåne, Göteborg, Stockholm och Kalmarregionen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg helhetslösning där kvalitet, service och kundnöjdhet alltid står i fokus. Vår ambition är att skapa hållbara resultat som inte bara förbättrar utseendet, utan också ökar värdet och livslängden på fastigheter över tid.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Alla omdömen

325 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Joakim var väldigt trevlig och…

Joakim var väldigt trevlig och professionell! Jobbet är utfört till 100 % och jag kan bara ge honom bästa rekommendationen på alla plan!

29 maj 2026

Hej Leif,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både arbetet och bemötandet från Joakim.

Att få höra att jobbet är utfört till 100% och att du ger honom dina bästa rekommendationer betyder väldigt mycket för oss. Jag ska självklart se till att Joakim får ta del av dina fina ord.

Amanda på Nanostone

Bra utfört arbete men planeringen är…

Bra utfört arbete men planeringen är urusel !
Dom kom och påbörjade jobbet 22:05 en vardagkväll - efter att ha bekräftat att det skulle påbörjas mellan 16-18.
Ingen - absolut noll - förståelse hos kundtjänst som tydligen bara blivit tränade att svara med ett antal inövade standard fraser.
Uppdatering tre dagar senare ;
Nu hörde dom av sig och höll med om min kritik. Dom ”nollar” fakturan och skall ha all heder för det. Därför uppdaterar jag nu betyget från en etta till en trea.

28 maj 2026

Hej Ingmar,

Tack för att du tog dig tid att uppdatera ditt omdöme.

Vi beklagar verkligen att planeringen kring ditt uppdrag inte fungerade som den skulle. Att påbörja ett arbete sent på kvällen efter att ha kommunicerat en helt annan tidsram är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder och vi har full förståelse för din frustration.

Samtidigt är vi glada över att vi fick möjlighet att prata med dig efteråt och att vi kunde nå en lösning som kändes rimlig för dig. Att du valde att uppdatera ditt omdöme uppskattar vi verkligen.

Tack också för att du lyfter fram att själva arbetet blev bra utfört. Din feedback hjälper oss att bli bättre, både i planering och kundkommunikation.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Amanda på Nanostone

Trevlig kille ( tvätt och behandling av…

Trevlig kille ( tvätt och behandling av marksten) som gjorde att bra jobb. Nöjd med resultatet. Viss irritation över att sista besöket ställdes in av Nanostone två gånger (ny fogsand) innan det till slut blev av, försenat 4 arbetsdagar.

Hej Lasse,

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av både det som fungerade bra och det som kunde ha fungerat bättre.

Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet som utfördes och med resultatet av tvätten och behandlingen av markstenen. Det uppskattar vi verkligen.

Samtidigt har vi full förståelse för att det var frustrerande att det sista besöket för fogsanden behövde flyttas fram två gånger. Vi beklagar den förseningen och tackar för ditt tålamod. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att bli bättre i vår planering framöver.

Tack för förtroendet och vi hoppas att du får glädje av resultatet under lång tid framöver.

Amanda på Nanostone

Finn gjorde ett fantastiskt jobb 👍

Hej Denis,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Finns arbete. Jag ska självklart se till att han får ta del av dina fina ord, det är alltid uppskattat att få sådan feedback. 👍

Amanda på Nanostone

Vår operatör heter Finn och vi är…

Vår operatör heter Finn och vi är mycket nöjda med honom👍! Inte nog med att han gjorde ett väldigt bra jobb- han var dessutom väldigt trevlig, noggrann och behaglig att ha omkring sig 👍! Tack Finn!

Hej Elisabeth,

Stort tack för ditt härliga omdöme! Vad roligt att höra att ni är så nöjda med Finn. Att han både levererade ett riktigt bra resultat och samtidigt var trevlig, noggrann och behaglig att ha omkring sig är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Jag ska självklart se till att Finn får ta del av era fina ord, det kommer att göra honom väldigt glad!

Amanda på Nanostone

Jocke var en väldigt trevlig och kunnig…

Jocke var en väldigt trevlig och kunnig kille

Hej Lennart,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att Jocke gjorde ett så gott intryck. Att vara både kunnig och trevlig är egenskaper vi värdesätter högt, så det betyder mycket att du lyfter fram just det.

Jag ska självklart se till att Jocke får ta del av dina fina ord.

Amanda på Nanostone

Robin Björk har gjort ett fantastiskt…

Robin Björk har gjort ett fantastiskt jobb.

Hej Peter,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med arbetet som Robin utförde. Jag ska självklart se till att han får ta del av dina fina ord, det kommer att uppskattas mycket.

Trevlig och kunnig personal

Mycket vänlig personal som gjorde sitt jobb på ett proffsigt sätt. Resultatet var mycket bra.

Hej Bo,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd både med resultatet och vårt bemötande. Vi strävar alltid efter att kombinera professionellt utfört arbete med en trevlig och personlig service, så det betyder mycket att du upplevde det så.

Amanda på Nanostone

Har sedan en tid noterat att gräset…

Har sedan en tid noterat att gräset växer snabbt blev informerad om att några garantiers inte lämnas på utfört arbete fock trodde jag vi skulle få gräsfritt under sommaren till den stora kostnaden. Kundtjänst svarade på min reklamation "tråkigt att du inte är
nöjd".
😲

Hej Christer,

Vi förstår att du är besviken över att gräset har kommit tillbaka och att resultatet inte motsvarade dina förväntningar. Samtidigt vill vi förtydliga att våra behandlingar inte kan garantera en gräs- eller ogräsfri yta under en hel säsong. Detta informerar vi om både före och efter utfört arbete, eftersom återväxt påverkas av många faktorer som väder, markförhållanden och fröspridning från omgivningen.

Vi beklagar om formuleringen i vår återkoppling uppfattades som nonchalant. Det har aldrig varit vår avsikt. Vi tar alltid våra kunders synpunkter på allvar och försöker vara så tydliga som möjligt kring vad behandlingen kan och inte kan åstadkomma.

Vi uppskattar att du delat med dig av din upplevelse och önskar dig allt gott framöver.

Amanda på Nanostone

Otroligt nöjd med arbetet som Nanostone…

Otroligt nöjd med arbetet som Nanostone AB utfört! Christopher gjorde ett fantastiskt jobb på vår 61 kvm stora yta med högsta kvalitet, noggrannhet och professionalism från start till mål. Allt utfördes väldigt metodiskt och resultatet blev över förväntan.

Stentvätt av garageuppfarten samt dansk sjösten, vilket gav ett otroligt fint och exklusivt helhetsintryck. Christopher är pålitlig, engagerad och har verkligen känsla för detaljer och kvalitet.

Kan varmt rekommendera Christopher och Nanostone AB till alla som vill ha arbete i toppklass och ett perfekt slutresultat!

Hej Abir,

Stort tack för ditt fantastiska och utförliga omdöme! Det värmer verkligen att läsa hur nöjd du är med både resultatet och hela processen.

Vad roligt att höra att stentvätten av garageuppfarten och den danska sjöstenen gav det lyft ni önskade och att slutresultatet överträffade era förväntningar. Vi lägger stor vikt vid kvalitet, noggrannhet och ett professionellt utförande, så det betyder extra mycket att du uppmärksammar just dessa delar.

Ett särskilt tack för de fina orden om Christopher. Jag ska självklart se till att han får ta del av ditt beröm, det kommer att uppskattas mycket.

Tack för förtroendet och för din varma rekommendation. Det är precis sådana omdömen som inspirerar oss att fortsätta leverera arbete i toppklass varje dag.

Önskar dig en riktigt härlig dag!

Gammalt blev som nytt!!

Det blev överaskabde bra! Våra gamla trädäck blev som nya! Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera dom!
Särskilt tack till Ömer Cigel som höll oss underrättade om processen i bilder och samtal! Bravo Nanostone!

15 maj 2026

Hej Ylva,

Stort tack för ert fantastiska omdöme! Vad härligt att höra att resultatet överträffade era förväntningar och att de gamla trädäcken känns som nya igen. Det är precis sådana förvandlingar vi älskar att få vara en del av!

Ett extra tack för de fina orden om Ömer. Jag ska självklart se till att Ömer får ta del av ert beröm.

Tack för er varma rekommendation och för förtroendet att få hjälpa er!

Ha en riktigt härlig dag!

Blev rent och snyggt

Hej Per-Joel,

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet och att det blev rent och snyggt. Det är precis det vi strävar efter när vi utför våra behandlingar.

Amanda på Nanostone

Mycket nöjda med både resultat och service

Jättenöjda med resultatet efter stentvätten. Professionellt bemötande, smidigt genomfört och stenarna ser ut som nya igen. Extra tack till Christopher för trevlig service och bra kommunikation genom hela processen. Rekommenderas varmt!

19 maj 2026

Hej Fredrik,

Stort tack för ert fantastiska omdöme! Vad härligt att höra att ni är så nöjda med resultatet efter stentvätten och att stenarna fått nytt liv igen.

Det gläder oss också att ni upplevde processen som smidig och att bemötandet levde upp till era förväntningar. Ett extra tack för de fina orden om Christopher, jag ska självklart se till att han får ta del av ert beröm.

Tack för er varma rekommendation och för att ni valde Nanostone!

Önskar er en riktigt härlig dag!
Amanda på Nanostone

William och Casper gjorde ett…

William och Casper gjorde ett fantastiskt jobb. Proffsiga och kunniga, lägg på det trevliga och helt enkelt bra!

Hej Jonas,

Stort tack för ert fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att ni är så nöjda med William och Casper. Att beskriva dem som både proffsiga, kunniga och trevliga är ett väldigt fint betyg som jag självklart ska föra vidare till dem.

Det betyder mycket för oss att ni uppskattade både arbetet och bemötandet. Tack för förtroendet!

Önskar er en riktigt härlig dag!
Amanda på Nanostone

Bra arbete utfört- snyggt och det…

Bra arbete utfört- snyggt och det kommer bara bli snyggare när kiselbehandlingen får göra sitt.
Dessutom trevliga ”gubbar” 👍

Hej Britt-Louise,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet och att resultatet redan ser snyggt ut.

Och extra kul att höra att våra trevliga operatörer gjorde ett gott intryck också.

Amanda på Nanostone

Bra produkter och bra personal som…

Bra produkter och bra personal som utförde arbetet även planeringen på kontoret var bra.

Tycker att allt ser bra ut nu.

Hej Ulla-Britt,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna, arbetet som utfördes och planeringen från kontoret. Vi vet att en smidig process från första kontakt till färdigt resultat är minst lika viktig som själva arbetet.

Härligt också att höra att allt ser bra ut nu! Det är precis den känslan vi vill att våra kunder ska ha när vi är klara.

Önskar dig en fortsatt riktigt fin dag!
Amanda på Nanostone

Bra utfört arbete och idag var det…

Bra utfört arbete och idag var det Casper som var här och gjorde slutfinishen.

Hej Mona,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet och resultatet. Extra kul att Casper fick sätta den sista finishen på projektet, jag ska självklart se till att han får ta del av dina fina ord.

Amanda på Nanostone

Kunniga och trevliga ”gubbar”.

Kunniga och trevliga ”gubbar”.
Information om jobbet och och resultat.
Dokumentation i form av bilder.

Hej Tage,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade både bemötandet och den information du fick under arbetets gång.

Kul också att dokumentationen med bilder uppskattades, det är ett bra sätt att visa vilken skillnad behandlingen gör.

Önskar dig en fortsatt riktigt fin dag!
Amanda på Nanostone

Tycker att det var ett mycket väl…

Tycker att det var ett mycket väl utfört jobb. Snabbt och effektivt, och resultatet blev häpnadsväckande bra. Kontakten med administrativ och utförande personal inget att anmärka på. Möjligen att det tog lite tid före de kom första gången, men inget som störde oss. Nu hoppas vi att resultatet håller i sig ☺️.

21 maj 2026

Hej Maria,

Stort tack för ditt fina och utförliga omdöme! Vad roligt att höra att du är så nöjd med resultatet och att arbetet upplevdes som både snabbt och effektivt. Att resultatet blev häpnadsväckande bra är verkligen härligt att läsa! 😊

Det gläder oss också att kontakten med både administrationen och våra medarbetare på plats fungerade bra. Tack även för din förståelse kring väntetiden innan första besöket.

Nu hoppas vi att du får glädje av resultatet under lång tid framöver.

Amanda på Nanostone

Vi är nöjda med kundservice och det…

Vi är nöjda med kundservice och det utförda arbetet! Stort tack till William för proffsigt arbete & bemötande.

Hej Katarina,

Stort tack för ert fina omdöme! Det gläder oss att höra att ni är nöjda både med vår kundservice och det utförda arbetet.

Tack för förtroendet, vi önskar er många fina stunder med resultatet framöver!

Ha en riktigt härlig dag!