Trevlig och kunnig personal inom såväl kundtjänst som utförare (Fredrik P). Mycket glädjande med personal som Fredrik som kommer och utför sitt arbete proffsigt och energiskt. Vi har fått tydlig och b... Se mer

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Nanostone är specialister på rengöring, underhåll och ytbehandling av fastigheter och utemiljöer. Sedan starten 2008 i Danmark har vi hjälpt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner att förlänga livslängden på sten, tak, fasader, träytor och andra utsatta material. Med över 130 medarbetare och erfarenhet från fler än 30 000 fastigheter varje år kombinerar vi professionell service med hållbara metoder och dokumenterad effekt. Vi arbetar bland annat med stentvätt, taktvätt, altantvätt, gräsvård samt förebyggande behandlingar som skyddar ytor mot påväxt, smuts, och alger. Vår styrka ligger i helheten. Vi analyserar varje yta noggrant, anpassar metod och behandling efter material och förutsättningar och genomför arbetet med hög precision. Genom att arbeta med skonsamma, men effektiva metoder säkerställer vi långvariga resultat. Nanostone har kontor i Köpenhamn, Århus, Oslo och Trelleborg och är verksamma i stora delar av Sverige, bland annat i Skåne, Göteborg, Stockholm och Kalmarregionen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg helhetslösning där kvalitet, service och kundnöjdhet alltid står i fokus. Vår ambition är att skapa hållbara resultat som inte bara förbättrar utseendet, utan också ökar värdet och livslängden på fastigheter över tid.
Lastvägen 16, 23162, Trelleborg, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Efter beställning av uppdrag kom de snabbt och rengjorde min marksten. Det blev som nytt. Bra återkoppling innan de kom och även efter utfört arbete.

Svar från Nanostone AB
Er utförare Jocke "fångade" jag på väg till grannen. Han rensade våra hängrännor som är på ca 7 meters höjd och visade foton efteråt. Otroligt bra för en gubbe (67 år) som inte klättrar på taket längre! Jocke mycket trevlig och gjorde ett mycket professionellt intryck. Jag återkommer när det är dags igen.
Mvh
Göran Söderberg Bromma

Svar från Nanostone AB
Min trall var hemsk efter tio år så jag hade bestämt mig för att göra ngt åt saken. Köpte hem tralltvätt och stod på knä och skrubbade. Hade lånat en lågtryckstvätt. Jo tjena… Ingen skillnad och ville inte förstöra något av okunskap så jag gav upp och ringde Nanostone.
Lätt som en plätt + snabbt gick Christopher professionellt över min trall. 100 kvm stort, men det tog inte alls lång tid med rätt verktyg och rengöringsmedel. Den blev som ny.
Jag rekommenderar verkligen Nanostone och kommer att använda dem igen.

Svar från Nanostone AB
Det var en oerhört duktig, trevlig och kompetent medarbetare. Var rädd om honom.

Svar från Nanostone AB
Allt annat var mycket bra gjort utom ogräset som växte upp igen efter en vecka.

Svar från Nanostone AB
Hela processen var mycket effektiv. Från beställning till klargjort arbete i tre steg (dagar).
En kille vid namn Christopher utförde arbetet både snabbt och noggrant.
Resultatet blev över förväntan !
Stort tack från en nöjd kund.

Svar från Nanostone AB
Jag anlitade företaget för vård av min gräsmatta,och tyvärr jag är missnöjd .Jag hade massa ogräs och mössa på min gräsmatta och de sådde gräsfrö utan ta bort ogräs och mossa först. Jag köpte även själv medel mot mossa för behandling av min gräsmatta.
Jag önskade veta vad de hade gjort och även vad för medel de hade använt men lämnade inga sådana information.

Svar från Nanostone AB
Jocke kom till oss i tid och med ett stort leende. Snabbt satte han igång med att rengöra vårt tak. Mycket effektiv!
Dagen därpå kom Jocke tillbaka och rengjorde vår hängrännor och stuprör mycket grundligt. Jocke är glad, effektiv, lyhörd och kunnig. Kan varmt rekommendera Jocke och Nanostone.

Svar från Nanostone AB
En fantastiskt trevlig och serviceinriktad kille som utförde arbetet. Kan inte bli bättre🙏

Svar från Nanostone AB
Vi har över 500 kvm stenläggning som efter 25 år och bristande underhåll var i dåligt skick med mycket ogräs. En utmaning för Gustav och Finn m fl som de tog sig an positivt med kompetens, rätt inställning och rätt utrustning!

Svar från Nanostone AB
Mycket bra jobb tvätt impregnering och sandning av våra markstenar utförda av toppenkillarna Markus och Jens A på ett trevligt och professionellt och snabbt sätt.
Rekommenderar till fullo.
Inga-Lill och Thomas
Tråvad Torpet 1.

Svar från Nanostone AB
Mycket trevligt bemötande av Jocke som förklarade och va tydlig med allt som skulle göras.
Jag är super nöjd med resultatet.

Svar från Nanostone AB
Väl utfört jobb, både tvätt och impregnering, till ett bra pris 🏆

Svar från Nanostone AB
Trevligt och proffsigt bemötande och bra resulat av arbetet.

Svar från Nanostone AB
Proffsigt bemötande av Mikael L som både räddade gatstenarna på vår överbeväxta innergård men också spolade av fasaderna på ett föredömligt sätt.
Alla grannar imponerade av min ogräsbekämpning nu!😉

Svar från Nanostone AB
I maj 2024 gjorde Nanostone ett mycket bra arbete med mina trädgårdsplattor. Jag blev jättenöjd=5 stjärnor.
Anlitade företaget igen i Maj 2026 för takbehandling.
Tyvärr är jag inte alls nöjd med resultatet denna gång.
Mossan finns kvar. Inte en tendens att försvinna.
Mvh Rolf Karlsson

Svar från Nanostone AB
Ett företag att lita på.Tillgängliga på telefon och mycket samarbetsvilliga.Bra information före och efter utfört arbete.Vi är mycket nöjda med Nanostone.