Regelmatig leuke aanbiedingen. Nou ook voor de zomer verschillende goede producten gescoord. Vaker producten besteld voor de kleine. Deze keer ook voor mezelf. Ik vind het een fijne merk, omdat het... Se mer
Naïf zonnebrand voor kinderen ruikt naar frituurvet. Echt ongelofelijk zo’n vieze lucht die ervanaf komt. En dat smeer je dan op je baby ? Heb het gelijk weggegooid. Belachelijk ook dat ze het zo duur... Se mer
Ich hatte vor zwei drei Jahren schon einige Produkte bestellt und bereits da war mir der extrem starke und für meine Begriffe sehr unangenehme Geruch aufgefallen. Hatte alles weiter verschenkt und dam... Se mer
Naïf manages — among late-stage capitalism companies — to remain decent and trustworthy. With a few exceptions, their products seem developed to minimise harm to our baby. We also like that they try t... Se mer
Om NAÏF
Huidverzorging zonder troep? Dan zit je goed bij Naïf! In 2013 werd het bedrijf opgericht door de jonge vaders Jochem en Sjoerd. Toen zij erachter kwamen dat er een hoop onnodige ingrediënten in babyproducten zitten, besloten ze dat het tijd was voor verandering. Inmiddels zijn veel ouders fan van de milde babyverzorging en plasticvrije billendoekjes en heeft Naïf daarnaast ook producten voor volwassenen, tijdens de zwangerschap en zonbescherming. Met ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder misleidende claims en ingewikkelde woorden.
Verzorging zonder zorgen
- Zonder SLES, minerale oliën en microplastics.
- Vegan en dierproefvrij
- Gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong
- Dermatologisch getest
We zijn actief op:
Hellingweg 86, 2583 WH, Den Haag, Nederländerna
- support@naifcare.com
- naifcare.com
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 26 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Super zufrieden schnelle Lieferung und…
Super zufrieden schnelle Lieferung und bei Problemen sofort erreichbar und kulant !
Super snel alles ontvangen
Super snel alles ontvangen, hele fijne producten voor je baby
Die Feuchttücher sind super
Die Feuchttücher sind super. Werde diese in der Zukunft nur noch verwenden. Reichhaltig und geben keinen Wunden Popo 😊
De bestelling is netjes op tijd…
De bestelling is netjes op tijd geleverd. Over het product kan ik nog geen info geven aangezien het een cadeautje is. Heb deze aankoop gedaan door de positieve reviews die ik had gelezen.
Eenvoudig te bestellen
Eenvoudig te bestellen, snelle levering en producten zijn top! Ik ben fan.
Vlotte afhandeling van bestelling
Snelle en prima levering.
Alles super
Wie immer schneller Versand toller Produkte. Mittlerweile nutze ich sie für die ganze Familie.
The food was exactly the staff was very…
The food was exactly the staff was very root she dnt no hw to talk to the guest the Filipino lady in fahaheel

Svar från NAÏF
Helemaal tevreden
De producten zijn exact dezelfde als de bestelling.
De factuur is per e-mail al op dezelfde dag van de bestelling ontvangen.
De bestelling is keurig netjes op de beloofde dag (volgende werkdag) bezorgd door DHL.
Alles gut geklappt
Top Produkt
Sehr schneller Versand.
Das "Mom-Öl" für die Schwangerschaft riecht meiner Meinung nach sehr gut und nicht zu penetrant.