Varen levede desværre ikke helt op til mine forventninger, men servicen var helt i top. Jeg fik hurtigt en returlabel, og pengene inkl. fragt blev refunderet samme dag, de modtog varen. Hurtig og mege... Se mer
Företaget har svarat
Produktet levede ikke helt op til billederne (efter min mening). Men nem og hurtig retur. De leverede også hurtigt varen. Så på den måde var alt som det skulle være 😊
Företaget har svarat
Kan varmt anbefale Naga. Bestilte tre glastavler hos dem, som blev leveret allerede 2 dage efter. Alle tre tavler var i fin kvalitet - smukke farver og flot finish. Den ene tavle er en kombi tavl... Se mer
Företaget har svarat
De bedste anbefalinger herfra. Jeg har købt en af Naga's sort metal tavler. Flot design, super kvalitet. Mange anvendelses muligheder i denne tavle. Kundeservice 10 ud af 10 stjerner :) Her er... Se mer
Företaget har svarat
Hos NAGA tilbyder vi et bredt udvalg af tavler og tilbehør til hjemmet og kontoret ✅ Vi specialiserer os i magnetiske tavler, bl.a. glastavler, opslagstavler og whiteboard tavler. Uanset om du leder efter en familiekalender til køkkenet eller et praktisk whiteboard til kontoret, har vi dét, du har brug for. Med mere end 45 års erfaring i branchen er NAGA tavler synonym med kvalitet, pålidelighed og dansk design. Vores produkter har tidligere nået ud til danske hjem og virksomheder gennem vores mange forhandlere. I dag leverer vi også direkte til kunder i hele Danmark og Europa via vores egen webshop. Besøg vores hjemmeside og opdag vores udvalg – eller kom forbi vores showroom i Horsens, hvor du kan opleve vores tavler og udvalgt boliginteriør, inden du træffer dit valg. Når du handler hos NAGA, handler du med et lille firma med personlig kundeservice. Alle kan komme til at lave fejl, både store og små. God kundeservice er det vigtigste for os, så kontakt os gerne direkte, så vi kan vende en dårlig oplevelse til en positiv!
Egeskovvej 3A, 8700, Horsens, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Købte en kop hylde i genbrugstræ. Den er så fin. Så jeg er meget tilfreds

Rigtig god service.
Jeg bestilte et verdenskort hos NAGA, men jeg havde svært ved at gennemskue vejledningen af, hvordan det skulle hænges op og der manglede en 'pin'. Jeg skrev til NAGA, og de vendte lynhurtigt tilbage med forståelse og god service, så vi kunne få det ordnet. Dejligt med en virksomhed, der er så nemme at komme i kontakt med, og hvor kundens tilfredshed tydeligvis betyder meget.

Svar från NAGA Denmark
Gode varer og en endnu bedre kundeservice!

Svar från NAGA Denmark
Super gode. Kan klart anbefales! Grundet fejl hos transportfirmaet var en vare vi skulle bruge akut blevet forsinket. Det fixede Naga ved at betale for 3x34 ud af egen lomme så vi kunne få varen med det samme. Virkelig ekstraordinær god og dedikeret service! Stort tak og en varm anbefaling herfra.

Svar från NAGA Denmark
Jeg kom i kontakt med kundeservice torsdag d. 4/7 og allerede 8/7 havde jeg pengene på min konto. Hurtig kundeservice som svarede indenfor meget kort tid og var forstående overfor fejlene og sendte pengene tilbage.

Svar från NAGA Denmark
Bestilte hos dem den 21. maj hvorefter jeg gik og ventede uden der skete noget som helst. Den 29. vælger jeg så at skrive en mail til dem og får af vide at de varer jeg havde bestilt havde været udsolgt men var netop kommet på lager igen og de ville blive sendt senest imorgen.
Mærkeligt når der stod de var på lager på hjemmesiden og i den bekræftelse jeg ellers modtog fra jer. Lidt irriterende ikke at blive orienteret især når det er første gang man prøver en hjemmeside og ikke har 100% tillid endnu.
Modtog dog pakken den 31. og alt var som det skulle være.
Efter den ovenstående anmeldelse blev jeg kontaktet af naga den 4. juni. De ville gerne have jeg havde en god oplevelse hos dem og tilbød mig derfor at sende nogle gratis ting. Jeg skrev tilbage at det skulle de da være velkommne til men at det altså ikke betød at jeg ville ændre min anmeldelse af dem (men muligvis lave en yderligere).... Og så hørte jeg aldrig mere fra dem (skrevet 14. juni). Ret akavet og shady kundeservice i min mening minus en stjerne mere.

Svar från NAGA Denmark
Vi har tavler fra NAGA med bogstaver i vores tennisklub, hvor en ny spiller hvert år bliver fremhævet ved at blive skrevet op på tavlen.
Vi var kommet i mangel af nogle bestemte bogstaver, hvorefter kundeservice var hurtige og meget behjælpelige med at finde en god løsning.

Svar från NAGA Denmark
Vi havde bestilt et spejl med backlight, men lyset virkede ikke.
Der var ingen problemer da vi kontaktede NAGA. Der blev sendt en nyt spejl, som de testede inden afsendelse, og vi fik en returlabel med. Omstændighederne tage i betragtning var det en rigtig fin oplevelse. Når de kun bliver scoret 4 er det fordi det oprindelige produkt var defekt.

Svar från NAGA Denmark
De bedste anbefalinger herfra.
Kundeservice 10 ud af 10 stjerner :)
Her er der plads til spørgsmål, dialogen rar, venlig og imødekommende.
Vi har haft Naga produkter herhjemme gennem mange år og er meget glade for dem.

Svar från NAGA Denmark
Fantastisk oplevelse med kundeservice, og er vild med produktet.
Jeg har bestilt 1x guldtavle i 90x120, en sort glastavle i 90x120, en månedskalender i 80x60, og 3 små firkanter i 45x45.
På trods af snestorm, og mærkværdige fragtfirmaer, så lykkedes det for naga at yde en service hele vejen igennem forløbet som virkeligt har været rart.
Da jeg så i går - søndag aften - så efter, kunne jeg se at der manglede et par magneter; jeg sendte en mail afsted og skrev iøvrigt også at jeg ville bestille et par andre ting - om de kunne smide alting sammen i en pakke.
Den er nu på vej, med lidt rabat, fragtfrit - og jeg fik svar tilbage indenfor en time - om søndagen.
Det er god service.
Selve glastavlerne er jeg vilde med - de pynter, og er ekstremt brugbare - og så uendeligt meget federe end whiteboards efter min mening.

Svar från NAGA Denmark
Jeg har købte en Ugetavle i dag i Bilka. Tavlen er rigtig pæn og stilren men kvaliteten er på ingen måde 400 kr værd. Ophængningen er en skandale hvis man ikke har 2 skruer der passer i hullerne da tavlen kun kommer med 2 skruer. Den skulle nok helst sidde med 4 skruer. Der står ikke på emballagen hvor mange skruer eller plugs der er med. Så man regner med nok skruer til at produktet sidder godt fast. Og at der er tænkt over at tavlen er lavet til at blive brugt med magneter. Pladen der sidder på bagsiden af glasset er monteret en lille smule skævt. Ud over det er der åbent og intet der skiller mellem ophænget og ind til laminatet bag glasset. Det gør at man under ophængning kan risikere at ridse laminatet som kan ses som pletter når tavlen er sat op. Dette kunne efter mit hovede løses meget simpelt og uden at ændre i hele produktionen og med meget få yderligere produktionsomkostninger der nok ikke sender NAGA nedenom og ud.
Men tavlen hænger jo på vægen nu og det er jo lige som det skal være.

Svar från NAGA Denmark
Rigtig fin service og behandling hos Naga.
Havde en reklamation på en tavle og fik god service.

Svar från NAGA Denmark
Havde købt en tavle ved Naga, hvor vi havde en reklamation.
Fik intet mindre end den bedste service vi nogensinde har fået.
De fandt hurtigt og uden problemer en super god løsning for os.
Vi vil helt sikkert handle her igen, hos Naga efterlever de helt klart deres motto om at kunden altid har ret.

Kan varmt anbefale Naga.
Bestilte tre glastavler hos dem, som blev leveret allerede 2 dage efter.
Alle tre tavler var i fin kvalitet - smukke farver og flot finish. Den ene tavle er en kombi tavle med glas og egetræ, super flot.
Har desuden været i telefonisk kontakt med Naga, de var hjælpsomme og venlige.
Kan også anbefale deres glastavle marker.

Svar från NAGA Denmark
Bestilte en stor tavlei 180 x 120, som jeg modtog med fragtmand dagen efter bestilling. Den havde dog fået en transportskade, som jeg ikke opdagede, da jeg tog imod pakken. Kundeservice sørgede for, at en ny tavle blev afsendt samme dag. Rigtig god og imødekommende behandling!!

Svar från NAGA Denmark
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.