Eindresultaat in de lijst is uiteindelijk goed, dus daar tevreden over. Ook tevreden over aanpassingen die zijn verwerkt na concept 1. Klantenservice doet haar best, maar loopt achter de feiten aan. B... Se mer
Det här tycker kunderna
Fantastische service Na het zien van het digitale voorbeeld, wat netjes 1 op 1 over was genomen van de opgestuurde foto, vroeg ik of ze de kleur van mijn T-shirt aan konden passen. Dat stond name... Se mer
Paid for tracked Royal Mail deliver (outside of strike dates) taking 1-2 days according to their website. I ordered 11 days ago and haven’t even received shipping notification or update yet. Have emai... Se mer
Niet binnen 24 uur het digitale exemplaar gekregen, pas na dagen iets gehoord. Niet op tijd voor kerst. Slechte communicatie, voor express levering betaald wat uiteindelijk voor niets was omdat het ni... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Spinko Casino presenteert zich als een modern online casino met een sterke focus op een groot spelaanbod, flexibele betaalmethoden en een gebruiksvriendelijke speelervaring. Het platform biedt meer dan 6.000 spellen, waaronder slots, live casino-tafels en sportweddenschappen, aangevuld met content van bekende ontwikkelaars zoals Pragmatic Play en Novomatic. Nieuwe spelers kunnen profiteren van een uitgebreid welkomstaanbod met bonusgeld en gratis spins. Opvallend zijn de overzichtelijke lobby, mobiele optimalisatie en de ondersteuning van cryptocurrencies naast traditionele betaalmethoden. Spinko Casino werkt met een Curaçao-licentie en zet in op veilige transacties, verificatieprocessen en verantwoord spelen. Wie op zoek is naar een veelzijdig gamingplatform met moderne functies, vindt bij Spinko Casino een uitgebreid en gevarieerd aanbod.
Kontaktuppgifter
Marketing 32A, 6921RE, Duiven, Nederländerna
- info@myfamframe.nl
- myfamframe.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Waardeloze klantenservice!!!
Kunstwerk is leuk geworden..maar klantenservice is totaal slecht.. reageren zowat nergens op..heb heel lang op mn verzending moeten w8en..dus 1 keer en nooit weer.
De tekening was helemaal uitgerokken in…
De tekening was helemaal uitgerokken in vergelijking met de foto. Nu een super lang gezicht op de tekening, helemaal niet zo mooi nu.. tekentalent op zich heel mooi maar jammer dat door die lange gezichten het nu niet opgehangen zal worden
Ik raad dit bedrijf niet aan
Ik raad dit bedrijf niet aan. Levering duurde erg lang, mede door het niet goed verwerken van de feedback. Ze sturen je gewoon dezelfde versie. Na veel heen en weer gemail, kwam het gelukkig net op tijd binnen voor Moederdag. Wat blijkt; verkeerde poster. Nu wacht ik nog steeds op de goede versie, die ik tot op heden niet ontvangen heb. Wel sturen ze bijna iedere dag een mail of ik hen wil beoordelen, dus bij deze.
Het lijkt erop alsof ze niet goed weten wat ze doen. Erg jammer, want ze vragen behoorlijk geld voor deze slechte service. De prijs-kwaliteitverhouding zwaar uit balans.
Niet tevreden
- de verzending duurde erg lang. Het zou op moederdag komen. Ik had het week daarvoor besteld. Het kwam pas twee weken later!
- de review op het voorbeeld dat ik kreeg, vond ik niet helemaal naar wens. Na feedback te hebben gegeven, kreeg ik na (5!!) dagen weer een voorbeeld. Precies hetzelfde voorbeeld. Er was niets aan veranderd. Toch maar geaccepteerd omdat mijn lieve moeder met smart zat te wachten op haar cadeau.
Niet eens even een mailtje dat het langer zou duren. Slechte service
Wij hadden een afbeelding besteld van…
Wij hadden een afbeelding besteld van onze golden Retriever Thor op mypetframe en die was zo geslaagd dat ik op de site myfamframe een afbeelding bestelde van mijn vader ,spijtig genoeg vond ik deze niet zo geslaagd omdat het te overdreven getekend was ,niet echt genoeg vergelijkend met de foto maar al bij al zijn we er tevreden over.
Zeer ontevreden
Zeer ontevreden. Duurt lang, geen fijne systeem. Verzendbevestiging week geleden ontvangen maar nog steeds niks binnen.
Komen afspraken niet na!
Op zondag 11 april een bestelling geplaatst, op de website beloven ze binnen 24 uur een afdrukvoorbeeld. Na herhaaldelijk mailen deze eindelijk ontvangen op vrijdagochtend 16 april. Dat is dus ruim 100 uur later. Vervolgens niet tevreden met de tekening en wijzigingen direct doorgegeven, helaas nog steeds geen 2e afdrukvoorbeeld ontvangen op woensdag 21 april.
Telefoon wordt niet opgenomen en nog maar weer eens gemaild.
Bestelling incompleet
Ik heb op 26 maart een bestelling geplaatst, deze heb ik mogen ontvangen op 8 april. In het pakket zat alleen de foto, geen lijst. Gelijk een e-mail gestuurd, er word nu al 1 week lang alleen maar gezegd: wat vervelend ik geef het door. Maar daarwerkelijk een lijst nasturen is tot nu toe nog niet gebeurd. Ik vraag al enkele dagen om een track and trace maar ook dit is alleen maar “doorgegeven aan de afdeling verzending”. Wanneer ik zelf niet mail, hoor ik ook niets. Ik ben bang dat ik de lijst niet meer ga ontvangen en 80euro heb betaald voor enkel de foto. Mocht dit het geval zijn ga ik hier zeker werk van maken. Ik hoop (opnieuw) op een positieve reactie zodat ik mijn review aan kan passen. #FF12853
Na aanpassingen tevreden!
Vorige week heb ik een tekening besteld bij myfamframe. In eerste instantie kreeg ik een tekening waar ik niet helemaal tevreden over was. Na wat aanpassingen door te geven kreeg ik elke keer vrij snel een nieuw ontwerp doorgestuurd. Ook hierbij had ik de nodige aanpassingen door gegeven. Na meerdere ontwerpen was ik nog niet echt tevreden en had ik dat ook aangegeven. Wellicht dat er iemand met een frisse blik naar heeft gekeken, want de tekening die ik daarna kreeg vond ik wel erg mooi!
Na mijn goedkeuring is de tekening snel en netjes geleverd en ben ik erg tevreden.
Ik zal het wel aanraden aan andere mensen, bij mij werden mijn wensen steeds weer goed aangepast.
Prachtig schilderij
Super blij mee! Inmiddels al twee mooie schilderijen in mijn kamer hangen, ik kan er geen genoeg van krijgen! Mooie kwaliteit.
Zeer teleurstellend resultaat
Zeer teleurstellend resultaat. Bij het eerste concept was ik niet tevreden en had mijn gewenste aanpassingen doorgegeven. Ik heb duidelijk krullend haar, wat goed zichtbaar is qua structuur en kleur, maar kreeg op de tekening stijl/slag haar. In plaats van dat dit aangepast werd, ontving ik gewoon het eerste ontwerp. Dit tot vier keer toe, aanpassingen werden gewoonweg niet verwerkt. Nadat ik via de website met de klantenservice contact had opgenomen om het door te geven kreeg ik een antwoord dat het alsnog aan de tekenaars werd doorgegeven. Klantenservice is vriendelijk, maar helaas weer twee weken verder zonder enig bericht of een aangepaste/nieuwe tekening. Behoorlijk treurig dat het zo gaat.
Super fijne service
Super fijne service. Er was wat vertraging in de levering wegens de drukte die ze hadden tijdens valentijn. Daar had ik wel begrip voor. Erg goed geholpen ondanks deze moeilijke tijden!
Geen contact te krijgen
Ik heb 12-2 een bestelling geplaatst en betaald (60 euro!!) en de tekening is nog steeds niet binnen. Gemaild, via facebook een bericht gestuurd maar ik krijg geen enkele reactie. Ik ben bang dat ik kan fluiten naar m’n tekening en centen!!
Slechtste service ooit
Slechtste service ooit! Nadat ik een tekening van mijn kinderen had laten maken, waar ik super tevreden over was, dacht ik, ik laat nog een tekening maken door MyFamFrame. Zoals ze beloven op hun site, kan je zo vaak als je wilt een wijziging doorgeven, totdat je tevreden bent met het resultaat. Mocht je nog steeds niet tevreden zijn, mag je zelfs een andere foto insturen! Nadat ik het voorbeeld van mijn foto had gekregen, was ik niet tevreden en heb gevraagd om iets aan te passen. Vervolgens krijg ik een paar dagen later de 'aangepaste' versie terug; zag er nog precies zo uit als de 1e tekening. Ik heb gezegd dat ik niet tevreden was en dat ik graag een andere foto wilde insturen. Sindsdien krijg ik nergens meer een antwoord op, niet via mail, Instagram of Facebook, terwijl ze beweren 'binnen 24 uur' antwoord te geven. Ze zijn nergens te bereiken, ze hebben geen telefoonnummer. Ik was na de tekening van mijn kinderen heel tevreden, maar nu absoluut niet meer!!!
Heel fijn!
Heel mooie kwaliteit en fijn dat je steeds aanpassingen kan doorgeven!
Traag!
Leuke plaat, maar wijziging laat op zich wachten. Bestelling was op tijd, maar na 3,5 dag is er nog steeds niets goedgekeurd. Wijziging 48 uur geleden al aangevraagd. Ze geven zelf aan binnen 24 uur met een ontwerp te komen, maar dit is zelfs voor een kleine aanpassing al niet juist. Tijdig bestellen is dus minimaal noodzakelijk bij dit bedrijf.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.