Spinko NL  Omdömen

TrustScore 3 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastische service Na het zien van het digitale voorbeeld, wat netjes 1 op 1 over was genomen van de opgestuurde foto, vroeg ik of ze de kleur van mijn T-shirt aan konden passen. Dat stond name... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet binnen 24 uur het digitale exemplaar gekregen, pas na dagen iets gehoord. Niet op tijd voor kerst. Slechte communicatie, voor express levering betaald wat uiteindelijk voor niets was omdat het ni... Se mer

Företagsinformation

1. E-handel
  2. Grafisk designer

Skrivet av företaget

Spinko Casino presenteert zich als een modern online casino met een sterke focus op een groot spelaanbod, flexibele betaalmethoden en een gebruiksvriendelijke speelervaring. Het platform biedt meer dan 6.000 spellen, waaronder slots, live casino-tafels en sportweddenschappen, aangevuld met content van bekende ontwikkelaars zoals Pragmatic Play en Novomatic. Nieuwe spelers kunnen profiteren van een uitgebreid welkomstaanbod met bonusgeld en gratis spins. Opvallend zijn de overzichtelijke lobby, mobiele optimalisatie en de ondersteuning van cryptocurrencies naast traditionele betaalmethoden. Spinko Casino werkt met een Curaçao-licentie en zet in op veilige transacties, verificatieprocessen en verantwoord spelen. Wie op zoek is naar een veelzijdig gamingplatform met moderne functies, vindt bij Spinko Casino een uitgebreid en gevarieerd aanbod.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooie foto

Mooie foto, duurde wel erg lang door drukte met de feestdagen. En ik kreeg eerst zwarte haren terwijl ik blond ben. Dat vond ik wel jammer

15 januari 2023

1 ster niet eens waard

1 ster niet eens waard! In juni voor vaderdag schilderij laten maken. 3 personen, waarvan 1 er totaal niet op leek. Feedback gegeven en dan vertellen zij ‘het is aangepast’. Maar wanneer ik de foto bekeek het er nog niet op leek. Nu 7 maanden verder, en nog steeds niet te vrede omdat het totaal niet lijkt om wat ik vraag. Nu moet ik voor het annuleren , nog extra kosten betalen per persoon! Dus nu maar een schilderij laten komen wat afschuwelijk is omdat ik hun mijn kosten niet eens gun! Belachelijk. Bestel er nooit iets!

13 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I have ordered a Christmas present but not shown up!

I have ordered a Christmas present in early December and have heard nothing about my order delivery. The first print I was asked to approve wasn’t even the photo I sent and a random person. Since approving the correct photo, I have heard nothing and the tracker shows that is hasn’t even been dispatched. I have tried to contact them but no response at all

7 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

They take your money and the disappear

Paid for tracked Royal Mail deliver (outside of strike dates) taking 1-2 days according to their website. I ordered 11 days ago and haven’t even received shipping notification or update yet. Have emailed twice and been completely ignored. Don’t imagine they’ll answer requests for a refund either so I’ll be raising a chargeback request with my credit card issuer instead.

18 december 2022

Oerlelijke portretten...

Ik had een foto doorgestuurd van mijn vriend en ik. Het portret dat binnenkwam was oerlelijk. Onze gezichten waren helemaal niet zoals op de foto. Toen ik een nieuw portret wilde aanvragen moest ik ineens meer betalen, wat nergens staat vermeld. Natuurlijk wel als je een hele zoektocht doet. Toen kreeg ik een mail dat het nieuwe portret er was en het wat gewoon hetzelfde als mijn eerste portret. Dus meerdere malen gemaild en steeds gezegd dat ik mijn bestelling wilde annuleren. Ik snapte best dat ik geen geld terug kreeg, maar ze blijven proberen om je een vettig portret aan te smeren. Dus bij deze NIET DOEN of je moet een lelijk portret van jezelf willen hebben.

27 december 2022

Verkeerde portret ontvangen

Verkeerde portret ontvangen. Netjes gemaild gereageerd, het zou de afgelopen week of afgelopen maandag verstuurd worden. 5 dagen later nog steeds niks ontvangen. Ze reageren niet op me mails die ik stuur. Jammer dit.

1 december 2022

WAARDELOOS

Heb in maart iets besteld en uiteraard gelijk betaald. Heb het tot heden nog niet mogen ontvangen. Mailtjes komen niet aan…. E-mail adres is niet juist.

Maar er staan 2 adressen dus dan gaan we daar maar eens langs binnenkort… Arnhem en Duiven… gezellig dagje weg om m’n geld maar eens op te halen!

Waardeloos!!!!!!

28 juli 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Lange weg, maar goed eindresultaat

Eindresultaat in de lijst is uiteindelijk goed, dus daar tevreden over. Ook tevreden over aanpassingen die zijn verwerkt na concept 1. Klantenservice doet haar best, maar loopt achter de feiten aan. Belofte dat illustratie binnen 24u wordt geleverd is niet nagekomen, want ik heb 3.5 dag moeten wachten. Heel vervelend! Was even bang dat ik werd opgelicht, omdat ik ook geen reactie kreeg vanuit klantenservice en er nergens een telefoonnummer te vinden is. Zou niet zo snel nog eens iets bestellen.

7 juli 2022

Mijn bestelling voor Vaderdag gedaan

Mijn bestelling voor Vaderdag gedaan. Na Vaderdag d Zelf contact opgenomen op verschillende kanalen, ze gingen mijn bestelling “zoeken”!! Daarna pas verstuurd dus als ik geen contact had opgenomen waarschijnlijk nu nog niet in bezit. Het is al niet heel goedkoop (maar het is dacht het is Vaderdag). Als ik dit had geweten had ik het nooit besteld! Uiteindelijk afgelopen week ontvangen en gisteren heeft mijn zoontje hem eindelijk aan zijn vader kunnen geven, wat blijkt de lijst zat onder de krassen. Vandaag weer melding van gemaakt maar nog geen reactie. Ik vind het heel jammer maar als je hiermee adverteerd voor Vaderdag moet je ook voor die dag kunnen leveren. Ik ben benieuwd welke oplossing er wordt gegeven i.p.v. alleen een digitale versie, dat vind ik namelijk geen correcte oplossing.

27 juni 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.