Lad være med at købe. Mega dårlig oplevelse herfra. Ikke nok med dårlig kvalitet men kundeservice er forfærdeligt. Holde jer lang væk fra...
Mumswish Denmark
Det här tycker kunderna
Nu har vi endelig modtaget barnevognspakken (Mumswish City S-Line) og vi er glade for den. Den har en masse fine detaljer, er nem at klappe sammen og fylder meget lidt i bagagerummet MEN vejen dertil... Se mer
Företaget har svarat
Som sagt tidligere, er det en god pakkeløsning til den startende familie. Men jeg er også ganske enig i at kundesupporten kunne være bedre. Derudover er der potentiale for forbedringer. både konst... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Vi forhandler barnevogn, klapvogne, lifte og Autostole incl. ISOfix plade, i en samlet pakke, til fornuftige priser. - samt interior for Kids. Vores mål er, at tilbyde børnefamilier kvalitets produkter hvor der er fokus på sikkerhed,brugervenlig, design og økonomi. Vi er en dansk virksomhed, som ønsker at lave en kvalitetsbarnevogn med flere anvendelses- og kombinationsmuligheder til vordende og nybagte forældre til en pris, der er til at betale.
Kontaktuppgifter
Skansehagevej 2, 4581, Rørvig
- +45 24 23 23 29
- info@mumswish.dk
- mumswish.dk
Andra tittade också på
Køb ikke!!
Til folk der overvejer at skaffe sig en barnevogn fra Mumswish - for guds skyld så gør det ikke. Giv de par tusinde mere og få noget der virker samt god service. Eller bare generelt service.
På et tidspunkt faldt fjederen ud til kalechen så vi ikke kan ligge den ned og nu er det ene hjul faldet af, selvom vi efterspænder stort set hver anden dag, da skruerne falder ud hele tiden. Nu er skruen så faldt helt ud og vi kan ikke finde den, hvilket resultere i, at det ene hjul er faldet af. Det vil formentlig også ske ved det andet forhjul, hvis vi fortsætter med at bruge barnevognen.
Vi kontakter selvfølgelig Mumswish, da vi opdager fejlene, men det eneste de svarer tilbage er, at vi skal møde op på deres "værksted", som ligger på Sjælland. Vi bor i Aalborg og har ikke mulighed for at køre til hjem til dem.
De har tilbudt gratis fragt, hvilket de iøvrigt skal betale for i følge loven, men de vil ikke forhold sig til spørgsmålet om de kan sende en ny, give pengene retur eller stille en anden barnevogn til rådighed. Vi kan jo ikke undvære barnevogn i så lang tid, da vi bruger den hver eller hver anden dag. Kan også se, at deres standard svar herinde til folk er at de skal møde op på deres værksted og at de ikke kan forstå klagerne over deres varer.
Jeg er ved at være godt træt af deres service og de har på ingen måde sat sin ind i købeloven og hvordan man skal agere over for sine kunder i sådanne situationer. Jeg er udemærket klar over, at ting går i stykker, men i andre forretninger er der aldrig problemer og man får ofte den hjælp man har brug for.
Det skal lige siges, at vi på nuværende tidspunkt har haft vores barnevogn i 5 måneder, og skal allerede ud og købe en ny. Vi håber på at få pengene tilbage, så vi har råd til en ny, da barnevognen har væsentlige fejl og mangler, men dette vil Mumswish ikke, så vi starter formentlig en sag hos forbrugerklagenævnet. Virkelig uhensigtsmæssig service!! Og slet ikke fair over for nybagte forældre, som ikke har tid og overskud til at en barnevogn går mere og mere i stykker for hver gang vi går en tur.
Jeg har en dialog med en advokat, som også mener at vi har hold i sagen, og at Mumswish ikke har handlet i korrekt overensstemmelse med købeloven herunder reklamationsretten.
Deres autostol er iøvrigt heller ikke noget at skrive hjem om. Baby har det for varmt, den bliver hurtigt for lille og er ikke testet af FDM. Vi har skulle investere i en I-size autostol fra Recaro, da han allerede var for stor til den (FDM anbefalinger) i en alder af 4 månedet. Skandaløst!
Klapvognen har vi ikke prøvet endnu, og kommer nok heller ikke til det.
OPDATERING (lørdag 11. februar 2017): Nu er sæddet i barnevognen så også gået i stykker og det vil tage dem mellem 3 og 4 uger at reparere. Vi står derfor uden barnevogn i lang tid. Jeg siger det igen, køb ikke en barnevogn hos dem. Giv de par tusinde mere det koster for et andet mærke hos Babysam eller ønskebørn.

Super godt køb
Vi købte en Mums kombivogn med Citystel, tilbage i april måned. Jeg glemte at skrive at jeg ville have punkterfrie dæk på den, så jeg ringede til dem og der var ingen problemer de hentede dækkene og sendte et sæt nye 👏🏻. Jeg synes vognen kører super godt og er rigtig nem at manøvrere med både på alm vej og på bumlede marker på kræmmermarked 😁. Den er også nem at slå sammen når den skal ind i bilen, og både lift og barnevognskassen kan slåes helt sammen så de ikke fylder ret meget. Og så er systemet med overlærredet bare rigtig brugervenligt. 👍🏻 Og så er der jo lys på foran ret smart i denne mørke tid, men det er lavet lidt (meget) usmart. Lygterne kører på batteri, men man kan ikke komme ind til batteriet uden at bruge en flad skruetrækker og en hammer. Der er altså ikke nogen skruer at skrue ud men der sidder en plastik prop som skal af inden man kan komme ind til batteriet som er gemt bag ledninger og kontakten, når man så kommer ind til batteriet opdager man at det ikke er et normalt batteri, men et LR01 batteri. Jeg håber de er ved at finde en løsning på dette problem, ellers synes jeg bare de skal fjerne lygterne fra vognen.
Jeg fik desværre ikke mulighed for at afprøve deres autostol, da der var nogle sn*thvalpe der synes at vores bil med autostol installeret i skulle sættes i brand 😡. Men jeg kan da fortælle at den var nem at montere i bilen. Og så har jeg kun lige en klage til og det er over det fragtfirma de anvendte da min pakke blev sendt. For det første kunne chaufføren ikke dansk for det andet kunne han ikke bære pakken ind da han ikke havde en sækkevogn med, så han sagde at enten måtte han stille den ude ved vejen, tage den med igen eller jeg kunne vælge at hjælpe ham med at bære kassen ind. Det er jo ikke særligt smart at bede en højgravid kvinde om at hjælpe med at bære en kæmpestor kasse, men det gjorde jeg jo så alligevel for den skulle jo selvfølgelig ikke stå på gaden indtil manden kom hjem.
De får 5 stjerner trods lidt brok fordi jeg er rigtig godt tilfreds med alt det jeg har fået, især prisen taget i betragtning. Jeg ville helt sikkert gøre det igen og jeg vil og har allerede anbefalet andre at gøre det samme.
Kvaliteten stemmer ikke overens med ambitionerne.
Mumswish er en charmerende virksomhed der stræber efter at levere en barnevogn, der er billig og kvalitetsmæssig på niveau med konkurenterne.
Desværre må vi erkende at på netop kvalitets området, har vi ikke haft en specielt god oplevelse med vores Mums kombivogn med citystel. Muligvis har vi fået en mandags-model, men efter vores datter kom til verden i februar '16, oplever vi efter et par måneders brug vi at stellet er decideret skævt, og at det er begyndt at hælde, på trods at vi ikke har noget hængende på styret. Vi retter henvendelse, og får at vide vi bare kan skrue på et eller andet som vi ikke får præciseret nærmere. Et par dage senere er det plastik der huser låsemekanismen til selve kassen sprunget op, og det bøjer nu ud af og skal holdes sammen med en hånd, når vi man vil påsætte kassen. Næste problem er at den taske der sidder under vognen til opbevaring går på hjulet når man kører på ujævne veje dette slider langsomt hul på tasken. Selve låse mekanismen til hjulene oplever vi også svigter af og til og låseknappen binder så man er i tvivl om hjulet er fastgjort på forsvarlig vis. "Regnslaget" der medfølger er ikke vandtæt og medvirker bare til at skabe plamager af vand, så det virker mere hensigtsmæssigt ikke at benytte det. Alt i alt har vi haft en rigtig kedelig oplevelse med kvaliteten, selvom Mumswish er innoverenede, charmerende og konkurrencedygtige på prisen, så hjælper det bare så evigt lidt når man nu skal ud og købe en ny barnevogn. Det er på sin plads at nævne at autostolen og liften har vi været glade for.
Billeddokumentation kan sendes på opfordring.
Super barnevogn
Vi købte barnevognspakken med citystellet til trods for at vi bor på landet med grusveje overalt. Og den er blevet en virkelig tærren barnevogn, den kører både på grusveje, markveje og ind på ujævne marker uden problemer (valgte punkterfri hjul) og man kan ikke se det på den på trods af de mange km efterhånden i ujævn tærren - det er utrolig sjældent en nødvendighed at låse hjulene på trods af området, dreje hjulene fungerer bare!
Og så er vi helt vilde med udluftnings halløjet på kalechen, meget praktisk på de utrolig varme dage der har været - der har været fin temperatur nede i barnevognen pga det udluftning!
Mumswish kan varmt anbefales! Virkelig god barnevogn til prisen!
dårlig kvalitet og dårlig service
har været tilfreds med vognen ind til nu. den er ret upraktisk. og styret er allerede så slidt at det "klikker" ned hver gang men lægger lidt vægt på det f.x at skulle løfte vognen op på fortovet, det er ret irriterende da min datter vågner af det hver gang.. og meget dårlig service da man kontakter dem i håb om at få lidt hjælp... deres svar er bare at vi kan køre til deres lager og få den lavet... ja men vi bor ikke lige frem i nærheden og der tager 1 1/2 time at køre der og hvad nu hvis man ikke har en bil??
ville ikke anbefalde noget at handle med Mumswish

Dårlig kvalitet!
Vi købte City-pakken hos Mumswish og har nu brugt den i 8 mdr. Jeg fortryder det desværre. Kvaliteten er bare så DÅRLIG! Liften til barnevognen har dødsvægt, så tung så tung, at vi i flere omgange måtte være to personer om at bære den, da baby sov i den. Stellet virker som om, at det skal til at falde fra hinanden, hvilket det også gjorde efter 6 mdrs. brug. Den ene knap som holder på barnevognskassen er ødelagt, så nu bruger vi en del tid på at fastmontere barnevognskassen og klapvognsdelen. Ellers gynger den, da knappen er helt ødelagt. Det er også ret mystisk, at knappen på stellet ikke kunne holde sig længere. Klapvognsdelen er mega upraktisk! Det tager en krig om at justere ryggen på klapvognen. Der er et håndtag, som man skal trække i og en metalstang, der bøjer sig, så man kan montere stangen i de forskellige positioner. Problemet er bare, at det hele sidder så fast, at man ikke kan gøre det med en hånd og heller ikke med to hænder. Vi er igen to om, at justere den, da der skal flere kræfter til. Metalstangen ser ud som om, at den er på vej til at blive ødelagt hver gang. Den er slet ikke holdbar.
Stofmaterialet i klapvognsdelen er slet ikke åndbart. Vores søn koger i den, hver gang han sidder i den. Han bliver helt gennemvådt af sved, hver gang vi tager ham op. Det er ikke i orden, selvom prisen på barnevognen er lav, så burde producenten havde valgt noget mere børnevenligt stof.
Alt i alt, så vil jeg slet ikke anbefale vognen til nogen.

Svar från Mumswish Denmark
Fem STORE stjerner fra mig.
Min kæreste og jeg har købt et barnevognssæt og er rigtig glade for det. Vi havde mulighed for at komme fysik og afhente det, og det resulterede i at vi mødte nogle rigtig søde og venlige ejere. Vi så på de forskellige varianter og fik os en hyggelig snak og tog så afsted igen med vores farvoritmodel. Alt i alt en perfekt købsoplevelse.
Køb ikke barnevogne hos mumswish.
Sidste år i maj måneds købte vi Citypakken. Vi for det hele leveret og opdager hurtigt et par fejl ved barnevognen. Det ene var at stellet var skræmet og dårlig lakeret det andet var der manglede en knap på overdelen til Barne vognen - vi for så returneret det og for til sendt nye ting. Det anden stel vi modtager er stadig skræmet og dårlig lakeret samt holder til barnevogne kassen sidder løs ? Vi for så det tredje stel som også er skræmet og der mangler et side dæksel- vi vælger så at beholde stellet på trods af fejl og for til sendt det manglende dæksel. Selve barnevognen bliver taget i brug 5 måneder senere. Da vi har brugt det i en tre måneders tid bliver hjulene utrolig svære at montere, det dårlig lakeret Steel begynder at ruste, udløser knappen til barnevogne kassen bliver rigtig svær at trykke på. Hjullejer ruster, barnevognen trækker til den ene side, baghjulene slinger som et ondt år. Vi kontakter mumswish igen og for Sent nyt Steel og hjul- det har nu kørt i et måned - og i dag var moderen ude og kører så falder skruen ud på forhjulet/drejehjulet og det blokere - vognen var tæt på at vælte- jeg kontakter mumswish fortæller dem problemet og at vi gerne vil have lov til at returnere vores produkt fordi det er uansvarligt at kører med. Men de siger blot at det er manglende vedligehold og det er vores egen skyld. Der er kun en konklusion og drage omkring det - deres produkter det er bare ikke i orden. Vi dropper straks barnevognen og køber en anden. Kan ikke anbefale deres produkter desværre.
God service og lækker vogn
Vi er utrolig glade for vores kombivogn. Den er super logisk med mange fine detaljer som fx. Lys på vognen eller vuggefunktionen.
Efter4 måneder havde vi en mindre udfordring og kontaktede kundeservice. Her fik vi en god snak og rigtig god service. Man kan mærke at her er der nogen som brænder for det de laver og kan stå inde for produktet.
Jeg kan varmt anbefale mums kombivogn med citystel.
Ud over al kritik!!!!
Vi købte (desværre) også en. Aldrig har vi oplevet så dårlig service fra et firma!!! Vi bor tæt på Rørvig, og havde set barnevognene på en messe i Roskilde, så jeg kontaktede dem for at købe en. Vi fik af vide af dem i Roskilde at man selv kunne hente i Rørvig. Jeg skrev til dem vi havde besluttet os og gerne ville købe en barnevogn. De meldte tilbage at de alligevel skulle på messe den kommende weekend, så der kunne vi bare komme og købe. Vi hævede kontanter, da vi ikke var sikre på de kunne tage kort og tog (heeeele) vejen til København for at købe vores barnevogn. Da vi kommer derind, får vi så beskeden om at man IKKE kan købe dem på messer men at vi skal bestille den på nettet. Vi tager hjem og bestiller den samme aften på nettet. Deres webshop vil så ikke tage vores kort. Jeg skriver til dem med det samme at vi har besluttet os og gerne vil købe den barnevogn, men at de ikke tager vores kort. Vi laver en bankoverførsel efter aftale med dem og venter. Og venter og venter. Indtil jeg efter en uge spørger af nysgerrighed hvornår jeg kan forvente at få leveret min barnevogn. (Da vi lavede en manuel bankoverførsel fik vi ingen bekræftelse) I samme omgang spørger jeg til om jeg kan få en bekræftelse på at jeg har overført pengene. Selvom den er billig, vil jeg stadig gerne have bekræftet at de har modtaget mine penge. Jeg får så besked om at den vi gerne vil have, er i restordre og de kan ikke fortælle mig hvornår den kan leveres og vil vende tilbage. Jeg har nu 3 uger til termin, da de i Roskilde sagde til os der IKKE var leveringstid, de havde altid på lager. Efter endnu en uge spørger jeg igen om der er noget nyt og det er der ikke, og de kan heller ikke svare os på hvornår de får svar. Vi bliver enige om vi så bestiller den i en farve de har, nemlig sort, men med gråt stel. De levere den et par dage efter, med sort stel Desuden mangler der en trykknap på coveret som jeg også påpeger. Jeg kontakter dem for at fortælle dem det og de lover at levere et gråt stel dagen efter, samt nyt cover. Der kommer ikke noget stel og det gør der heller ikke dagen efter igen, hvor jeg vælger at kontakte dem for at høre hvor mit stel bliver af. Det havde de så lige glemt. Stellet kommer, men coveret kommer ikke! Nu er det omkring et par dage før min termin og jeg er ved at være godt træt af dem og deres fejl! Jeg siger til dem jeg godt vil have et andet cover i en fin farve (Kr. 299,-) istedet for standard cover som kompensation for alle deres fejl. De siger de vil komme forbi med det dagen efter, men samme historie gentager sig, de kommer ikke før jeg EFTER min fødsel ringer og spørger efter det cover. Nåå ja det havde de lige glemt, var svaret. Da det endelig kommer, får jeg et standard cover og på INTET tidspunkt har jeg nogensinde fået en undskyldning for alle deres fejl!!! Desuden faldt de første knapper af barnevognen af inden for de første 3 måneder, men jeg orker ikke at tage mere kamp med dem, så når vi får råd til det køber vi en ny barnevogn. Det skal tilføjes at min kæreste har 4 børn i forvejen, og vores fælles barn, er det barn der har brugt barnevogn allermindst, så det er ikke fordi vi har brugt den ret meget at den er gået i stykker. Jeg kan ALDRIG anbefale nogen at købe hos dem. Du får hvad du betaler for, og hvis vi kunne have gjort det om havde vi købt alle andre steder end hos Mums Wish!!!

Svar från Mumswish Denmark
Høj Kvalitet, Fin hurtig service.
Super søde mennesker- go service
Sjældent at god kvalitet hænger sammen med en rigtig god pris,5 men dette er tilfældet her..
Kan helt klart anbefales
Skuffet
Vi havde bestilt City vognen og var til at starte med meget tilfredse med den.
Efter tre måneder begyndte den at slingre og ryste når vi kørte med den og første gang vi skulle have fat i firmaet var der ingen bøvl. De var hurtige og gode til at samarbejde (svare på mails og opkald). Men sådan var det desværre ikke de efterfølgende mange gange. Nogle gange gik der op til en måned før vi fik kontakt med dem også selvom vi ringede med hemmeligt nummer og et andet nummer end vores eget som de godt kunne se. Det samme med mails. Vi fik sågar en advokat til at skrive til dem og heller ikke dette fik dem ud af fjerene.
Da vi endelig fik lov at returnere vognen og alt det andet udstyr for at få pengene tilbage var bunden i barnevognen "knækket". Ikke noget den var inden vi sendte den afsted men det kunne vi ikke dokumentere - så til jer andre så husk at tage billeder af ALT hvis I skal sende noget retur til dem. Derudover fik vi af vide at den var beskidt og at vi derfor ikke kunne få den fulde pris tilbage. Som de jo ellers reklamerer med hvis der er en fejl på den som de ikke kan lave efter tre forsøg.
Vi kan ikke anbefale dette firma til nogen. Måske dem som har nemt ved at møde op på deres adresse så de burde kunne få kontakt med dem.
Sælger var nemlig heller ikke interesseret i at mødes med os de gange de havde messer i Århus.
God service og hurtig nethandel
Så er det vist på tide med en lille anmeldelse her fra. For noget tid siden købte vi en kombivogn fra mumswish. Den har vist sig at være tilfredsstillende i forhold til vores brug. Det er en fin vogn med nogle gode finesser (fx. lys foran). Vognen virker lidt "løs i ledene" men fungerer fint til vores behov - fortovskørsel.
Da vi skulle til at bruge kombivognen døjede vi med det ene bagdæk som ikke ville holde luft. Jeg skrev til mumswish og fik hurtigt tilsendt et nyt bagdæk uden beregning. barnevognen har kørt lige siden.
Vores forudsætninger for at købe kombivognen
- den skal kunne holde til et barn
- et stel til det hele
- nem at pakke sammen (vi har dog en rummelige bil)
- vi fik en god demonstration ved en babymesse
Vi kunne godt tænke os ...
- det var standard med punkterfri dæk
- overdækket på barnevognen kunne sættes fast hele vejen rundt
- det var nemmere at kunne til tasken under barnevognen/klapvognen
Det mangler vi ...
- at autostolen er blevet testen af et anerkendt firma fx FDM (NB! vi bruger ikke autostolen, da den ikke er testet).
- en mere tydelig angivelse af godkendelserne af kombivognen på nettet.
tilføjelse 14. november 2017
Kvaliteten af barnevogn, stel mv. er sådan jeg kombivognen holder til et barn, hvis der skal flere børn i den sammen kombivogn vil jeg nok anbefale et dyrere mærke, som bare holder bedre. Der er flere dele som efter 2 års brug bæger præg af rust, slid og halvdårlig kvalitet.
En god service og en super barnevogn
Vi er alle 3 super glade og barnevognen. Den er nem at komme rundt med og nem at pakke sammen.
Da vi fik pakken med barnevognen og det tilhør,som vi havde bestil ekstra manglede der et hjul. En hurtigt mail og der var nyt hjul på vek
Virkelig god kvalitet til pengene..
Efter mange overvejelser faldt valget på en model fra Mumswish. Alt fra fremvisning, service fra sælger, levering og brug af barnevognen har været bedre end forventet.
Her efter 5 måneder oplever jeg ingen problemer, og både jeg og baby er glade og tilfredse. Jeg vil gladeligt anbefale at købe gennem Mumswish - her får du simpelthen alt i én - og til en pris alle kan være med på.
Dårlig service
Jeg har købt en mums mini ved Mumswish, som nu har været i brug i tre måneder. Til at starte med var jeg rigtig glad for vognen, men nu oplever jeg at barnevognskassen hænger meget ned, og mit barn glider ned i enden når han ligger i den. Det synes jeg ikke er acceptabelt for en så ny barnevogn! Jeg har kontaktet sælger på mail som til at starte med skriver at det er normalt at denne vogn hænger lidt, men ikke mere end andre vogne gør med tiden??? Jeg skriver tilbage at jeg ikke synes det er ok og slet ikke når sælger er bekendt med problemet. Til det svarer han nu at han kun kender til problematikken fra de større mærker. Jeg har fremsendt billede af min barnevogn og han skriver at jeg også skal tænke på at når jeg kommer mit barn ned i udligner vægtfordelingen sig, så den skal hælde lidt uden barn i. Men faktum er at mit barn lå i vognen på billedet. Jeg har i min sidste mail konfronteret sælger med at tingene ikke hænger sammen, og nu svares der ikke mere. Jeg er klar over at det er en billig vogn jeg har købt, men derfor bør tingene vel stadig være iorden. Øv hvor er jeg ked af at jeg ikke brugte pengene på en brugt vogn i stedet.
Fantastisk service og vogn
Vi har længe kigget på mumswish City pakke. Men da vi besluttede os for - at nu skulle det være , var der ikke flere steder (babymesser osv.) hvor vognen blev fremvist.
Jeg ringer til ejern og aftaler vi kan komme forbi hans shop i Rørvig en lørdag kl 10.
Vi får lov at kigge, røre og se om vognen passer i bilen (vw polo), vi er de eneste der er i butikken så der er masser af tid til at få en grundig vejledning. Han fortæller meget detaljeret om vognen og er meget ærlig om de "vanskeligheder" den kan have , så som at man skal være to til at samle den, og nogle klik systemer der er vigtige man følger.
Super lækker vogn vi bestiller en på stedet og det viser sig han faktisk har den på lager ..
Så vi køre derfra med følelsen af at vi har gjort det bedste køb i verden ..
Vi samler så vogen med det samme når vi kommer hjem. (Det er sandt nok man skal være 2) men heller det end at sidde og have en følelse af at alt er for løst - det tager omkring 30 min, så står den flot og fint.
Da hjulene kommer på ser vi at der mangler en fælg på det ene hjul.
Sender en mail om aftenen hvor jeg vedhæfter et billed - barnevognen kan jo sagten køre men vil jo gerne have et ordentligt og pænt hjul ..
Der bliver svaret på min mail allerede morgenen efter. De sender selvfølgelig et nyt hjul uden beregning .. Dette modtager jeg allerede 2 dage efter. (Der kommer faktisk 2 hjul selvom det kun var det ene der var lidt i vejen med) alle ting kan have fejl - selv de meget dyre mærker . Men der hvor jeg vælger at lægge mine penge er hvor den gode service følger med - og det må man sige den gør hos mumswish ..
Super tilfreds med min fine vogn som både er let at køre og nem at slå sammen.
Skuffet!!
Vi købte for ca. 11 mdr. siden mumswish pakkeløsningen med citystel til vores førstefødte søn. Vi var meget begejstret ved fremvisningen i KBH og når vi læste og så youtube klip om den på hjemmesiden. Men siden levering og til nu har det været den ene skuffelse og irritation efter den anden. Hverken barnevogn, klapvogn eller autostol lever op til de forventninger vi havde til produktet.
Levering (bestilt med opbæring til 3. sal): Fragtmanden prøvede at slippe uden om at bære pakken op og bad om hjælp til at bære op (jeg var højgravid).
Udpakning og samling: barnevognskassen og liften var meget stramme at folde ud. Der var flere fejl og mangler. Overlæderet til liften manglede knapper. Der var hul på barnevognskassen. Barnevognskassen var ikke den farvekombination vi havde bestilt. Nogle af manglerne blev udbedret, men det medførte at vi manglede et overlæder til barnevognen.
Daglig brug: Det er først tydeligt om et produkt fungerer og lever op til forventningerne når det er taget rigtigt i brug.
Manden ved fremvisningen fortalte at produktet var lavet så en med slidgigt i hænder og fingre kunne samle og skille delene ad. Jeg har svage hænder, men ikke gigt og jeg kan ikke selv skille delene ad. Både styret og kalechen kræver 2 hænder for at slå op og ned. Hvilke er stramme selv med to hænder.
Klapvognen har vi fornyeligt taget i brug, men selen er trevlet efter kort tids brug. Den er umulig at indstille så den passer til vores søn. Selen trækker ham ned og løsnes den kan han vride sig ud af den. Dette er samme problem i autostolen.
mht. autostolen, har vi oplevet at bare efter en halv times køretur på en lun forårsdag (max 20 grader) har vores søn været våd af sved på ryggen og baghovedet, selvom han kun har været iført bomuldsbody og tynde strømper.
Paraplyen kan ikke fastspændes ordentlig på stellet. Den falde ud til siden og er til fare for forbipasserende.
kopholderen kan ikke fastspændes ordentlig, den rutsjer fra side til side, plus der kan ikke stå de gængse flasker, papkrus, dåser osv.
Det ene hjul er punkteret mere end 10 gange. Samme dæk hver gang!
Stellet trækker til siden når man køre og indkøbsnettet under vognen går på hjulene så der er slidt hul (nettet bliver primært brugt til pumpe, ekstradyne og lås).
Alt i alt er den ingen stjerner hver. Det er ikke en fornøjelse at være ude at trille. Jeg vil på ingen måde anbefale den til andre.
Den lever på ingen måde op til hverken sikkerhed eller brugervenlighed.
Det er en billig pakkeløsning, men den er ikke pengene hver.

Dårlig vogn
Fik afvide ved køb af vogn den godt kunne bruges på grusvej osv. Hvilket bestemt ikke fungere ved mig. "Inder stoffet til vognen ryger af konstant. "Skærmen til autostolen og liften fungere slet ikke. Og autostolen sidder hun heller ikke godt i. Alt i alt rigtig skuffet over denne vogn som bestemt ikke er pengene værd. Den er nu sat tilsalg.

Fantastisk!
I forbindelse med køb af barnevogn til vores kommende guldklump kontaktede jeg virksomheden med en række spørgsmål og fik svar samme dag eller dagen efter. Super behagelig kundeservice og rart at der er så god kundeservice til så vigtigt et køb.
Vi bestilte en kombivogn fredag og allerede onsdag eftermiddag havde vi den.
Produktet er så flot og lever 100 % op til alle de krav og ønsker vi har til en barnevogn.
Vi er helt igennem tilfredse!
- Grunden til at jeg her giver 4 stjerner og ikke 5 med denne oplevelse er, at ISOfixen til autostolen ikke var med og der var desværre ikke oplyst nogle steder at denne var i restordre og ville blive eftersendt. Ringede dagen efter til mumswish der kunne fortælle mig at de desværre havde fået bestilt for få hjem, men at den ville blive sendt så snart den kom på lager (starten af ugen efter) Han sagde i telefonen, at han havde skrevet en seddel og lagt ved, men denne var desværre ikke i kassen (menneskelig fejl)
Jeg vil KLART anbefale mumswish.dk - kundeservice og produktet er i top!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.