Lad være med at købe. Mega dårlig oplevelse herfra. Ikke nok med dårlig kvalitet men kundeservice er forfærdeligt. Holde jer lang væk fra...
Mumswish Denmark
Det här tycker kunderna
Nu har vi endelig modtaget barnevognspakken (Mumswish City S-Line) og vi er glade for den. Den har en masse fine detaljer, er nem at klappe sammen og fylder meget lidt i bagagerummet MEN vejen dertil... Se mer
Fik afvide ved køb af vogn den godt kunne bruges på grusvej osv. Hvilket bestemt ikke fungere ved mig. "Inder stoffet til vognen ryger af konstant. "Skærmen til autostolen og liften fungere slet ikke.... Se mer
Företaget har svarat
Som sagt tidligere, er det en god pakkeløsning til den startende familie. Men jeg er også ganske enig i at kundesupporten kunne være bedre. Derudover er der potentiale for forbedringer. både konst... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Vi forhandler barnevogn, klapvogne, lifte og Autostole incl. ISOfix plade, i en samlet pakke, til fornuftige priser. - samt interior for Kids. Vores mål er, at tilbyde børnefamilier kvalitets produkter hvor der er fokus på sikkerhed,brugervenlig, design og økonomi. Vi er en dansk virksomhed, som ønsker at lave en kvalitetsbarnevogn med flere anvendelses- og kombinationsmuligheder til vordende og nybagte forældre til en pris, der er til at betale.
Kontaktuppgifter
Skansehagevej 2, 4581, Rørvig
- +45 24 23 23 29
- info@mumswish.dk
- mumswish.dk
Andra tittade också på
Lad være med at købe
Lad være med at købe dette produkt
Sådan noget billigt skrammel.. og virkelig dårlig kundeservice!!!!
Det er dyrt at købe for billigt..
Vi købte vores vogn tilbage i 2015.
Det viste sig ret hurtigt at pris og kvalitet hang uløseligt sammen:(
Autostolen har vi stort set ikke brugt, da den var som lavet i pap. Måtte købe ny.
Pusletaske var simpelthen pinlig at have med rundt. Måtte købe ny.
Klapvognsdelen kunne ikke holde fodstøtte op, og selen er mildest talt elendig. Måtte købe ny.
Barnevognen har vi som udgangspunkt været rimelig tilfreds med, prisen taget i betragtning - men som flere andre skriver, har vi haft problemer med hjulene, med at metallåsene åbner sig, med at kalechen knak, med trykknapperne, med kassen under vognen, med madrasserne, og med liften.
Den har med nød og næppe holdt til første barn (og har ALTID stået inde) - og nu hvor lillebror er et halvt år, er stellet decideret knækket i metallet - mens han lå i vognen.. Det burde ikke kunne ske! Måtte købe ny vogn.
Vi faldt for pris og mange smarte funktioner da vi valgte vognen - men har sidenhen fortrudt mange gange at vi gik på kompromis med kvaliteten, da det har endt med at været “dyrt at købe for billigt”..
Deres multipude kan virkelig anbefales.
Bestilte en multipude, som desværre var udsolgt (der var vist sket en fejl i optællingen på lageret). Mumswish tog kontakt med mig og spurgte om jeg ville vente til den igen kom på lager, eller om jeg bare ville have pengene tilbage. Jeg havde ikke travlt med at få puden, så jeg besluttede mig for at vente til den kom på lager.
Mumswish har været super gode til at give opdateringer på min ordre, hele vejen igennem. Selv om der næsten gik en måned før jeg endelig modtog puden, var den hele ventetiden værd. Super lækker kvalitet til en meget overskuelig pris.
Vi er helt klart tilfredse med mumswish…
Vi er helt klart tilfredse med mumswish og deres service , de er søde og behjælplige.
Kun ros herfra.
Super fantastisk service og et rigtig lækkert produkt!
Super fantastisk service og et rigtig lækkert produkt. Alt bliver gennemgået ned til mindste detalje i både barnevogn, lift, autostol og klapvogn. Ligeledes kan man prøve at pakke det ind i bilen, så man kan se at det passer ind i bagagerummet på selv en “lille” VW Polo. En pakke af barnevogn, lift, autostol, klapvogn og isofixbase som passer sammen på kryds og tværs. Super brugervenligt og nemt at benytte. Kan kun anbefale produkter fra Mumswish! :)
Super god service
I 2014 købte vi en kombivogn i citystel incl div. tilbehør som autostol, pusletaske, klapvognsdel, lift osv.
Vi har været meget glade for hele pakken og den har nu været brugt af 2 børn.
Opbevaringskassen under barnevognen gik i stykker pga rust på knapperne, så den kunne ikke sættes på igen.
Vi skrev derfor en mail til Mumswish om vi evt. kunne købe os en ny opbevaringskasse.
Morgenen efter (mail skrevet om aftenen), får vi en mail retur, at de har en sort kasse til stellet, som de gerne vil sende kvit og frit.
Virkelig god service 👍🏼
Vi kan i den grad anbefale Mumswish, vi er stadig meget glade for vores pakke-løsning. God kvalitet til billige penge og fantastisk kundeservice!
kan klart anbefales!
Jeg bestilte sidste lørdag en barnevogn (mums Mini med standard stel) og jeg er virkelig imponeret! Leveringen gik rigtig hurtig og da vi modtog produktet blev jeg igen imponeret. Den er super fin og der er ingen ting at klage over for mit vedkommende. Mumswish får helt sikkert en Anbefaling herfra :)
Fint design, ringe kvalitet.
Havde glædet mig meget til at bruge kombivognen til min søn som kom til verdenen i maj 2016. Men vi indså hurtigt at vi måtte købe en anden vogn. Designet på barnevognen er rigtigt fint! MEN, liften er virkelig tung og uhandy at transportere rundt. Vognen rustede MEGET hurtigt flere steder (vi snakker indenfor en måned eller to). Selve barnevognen var tung og gå med og dermed også tung at tage ud og ind af en bil. En skrue på det ene hjul, blev ved med at ryge ud og skulle derfor konstant skrues på plads. Vi måtte købe nye madrasser til både lift og barnevogn, da disse på ingen måde er rare for baby at ligge på.
Der er en grund til det er billigt, og det er fordi kvaliteten følger prisen.
Super produkter og kanon kundeservice 👏🏼
I 2015 købte vi en kombivogn med div. tilbehør bl.a. autostol, pusletaske, klapvognsdel, lift osv.
Vi har været utrolig glade for hele pakken og pakken er nu brugt af 2 børn.
Ved et uheld, får min mand brækket noget i kalechen på barnevognskassen da han vil pakke den i bilen. Vi skriver derfor en mail til Mumswish om vi evt. kan købe en ny barnevognskasse. Indenfor få timer, får vi en mail retur, at det er nemt at fikse og at de gerne vil sende reservedele kvit og frit - vi skal bare sende dem adressen.
Super service 👍🏼 Vi anbefaler helt sikkert Mumswish til alle, vi er så glade for vores super s-line produkter. Super kvalitet til billige penge og fantastisk kundeservice 😄💪🏼
Desværre!
Desværre !
Vi købte vores vogn i april og tog den i brug i august. Vi har været utrolig glade for vognen og er det egentlig stadig men desværre er det ene forhjul blevet skæv/gået løs i hjullejet - og hvad der er endnu mere ærgerligt er hvor svært det er at få fat i mums og få hjælp !
Skrev til dem for snart 2 uger siden og efterspurgte en ombytning af hjulpet, de svarede samme dag og bad os sende et billed og så ville de sende os et nyt hjul, hvilket var mega positivt. Siden har vi intet hørt! Har skrevet til dem 3 gange siden og ringet utal af gange for bare at møde en tlf svare - øv med øv på :(
Hvor er det ærgerligt at man er så glad for et produkt som bruges hver dag og hvor servicen så ikke følger med! Og at man som firma ikke støtter mere op omkring den den instans der gør at de kunder der allerede har valgt deres produkt er tilfredse - håber fortsat at de reagere på mine henvendelser snart, ellers må det være et nej tak herfra fremover !
Ringe oplevelse med deres kundeservice
Ekstremt ringe oplevelse med deres kundeservice ifm reparation af barnevognsstel. For det første er MumsWish ekstremt svære at komme i kontakt med - har prøvet både telefonisk og på mail flere gange om dagen, flere dage i træk uden held. For det andet tager reparationen væsentligt længere tid end lovet (fem arbejdsdage), hvilket jo ikke lige er det man har brug for, når det drejer sig om ens barnevogn, der bruges flere gange dagligt. For det tredje blev den afhentet på et enormt uhensigtmæssigt tidspunklt på ugen, torsdag, idet jeg efterfølgende får at vide, at medarbejderen, der skal reparere først går igang med det tirsdag ugen efter. Stellet fungerede ikke optimalt, hvorfor det skulle ordnes, men virkede trods alt, så vi kunne bare have ventet.
Vognen har været udmærket - ikke prangende - og relativt billig, men det dur altså bare ikke, at man ikke kan komme i kontakt med dem, ej heller, at det tager længere tid end de lovede - indtil nu seks arbejdsdage, og vi venter stadig.
Pris afspejler kvalitet
Pris afspejler kvalitet. Vi købte en city kombivognspakke og blev tiltrukket af den lave pris og det fine design, men eftertiden blev vi mere og mere kede af vores køb. Kvaliteten er simpelthen bare ikke særlig god. Stiverne der holder barnevognskassen blev ved med at ryge ud (også når vi kørte, og vores søn lå deri), hjulene begyndte rigtig hurtigt at larme rigtig meget, lynlåsen på tasken under vognen er gået i stykker 2 gange, det ene hjul var lavet defekt og måtte returneres, stoffet på overdækket er super løst, og sidst men ikke mindst er selerne i klapvognsdelen så dumt placeret, at vores søn bliver ved med at ryge ned, så man skal sætte ham op hele tiden (til trods for de er spændt helt ind), hvilket har resulteret i, at vi har måtte købe en helt ny klapvogn fra andet mærke. Øv!
Men det er nok at forvente, når prisen er så lav.
3/5 stjerner
Jeg købte en Mums Retromodel i Januar, og fik den leveret til mine forældre kort efter. Min datter er først født i Maj, og derfor fik jeg den først hjem og pakket ud efter hendes fødsel.
Da jeg havde brugt vognen i 5 uger var noget af velcroen på liften faldet af, og jeg havde skiftet dæk på det ene hjul da det ikke kunne holde luft. Egentlig burde hele hjulet skiftes, men det har jeg ikke penge til pt.
Derudover virker det som om at liften er for stor til barnevognen, og man skal sætte liften i på en bestemt (og besværlig) måde - hvilket ikke er helt nemt alene.
Til gengæld var leveringen som lovet og barnevognen er dejlig nemt at køre med og styre når først man har fået moslet liften i.
Helt igennem tilfreds
Helt igennem tilfreds!!
Kørte et smut til Rørvig efter aftale med Mumswish og fik fremvist en kombivogn. Fik forklaret alt og alle funktioner og fik den mest fantastiske service!! Min svigerinde har også kombivognen fra mumswish og er ovenud lykkelig for vognen! Ihvertfald fik jeg genial service og mumswish er bestemt et sted jeg vil anbefale til alle. Tusind tak for en dejlige oplevelse.
Ikke tilfreds :(
Vi ville gerne give mere end 2 stjerner, da vi til at starte med var tilfredse med vores køb, men efter at have brugt vognen i et år og 3 mdr., er vi ikke længere tilfredse med vores kombivogn.
Det første vi oplevede med barnevognsdelen var at de metal splitter der holder kassen fast på stellet, selv går op efter vi har kørt med den i noget tid. Det var dog til at 'overkomme' de de var nemme et lukke igen. Dog skabte det en bekymring om kassen ville blive siddende eller lige pludselig falde af.
Dernæst opdagede jeg helt tilfældigt en dag, at den ene skrue på det ene hjul var faldet ud(!). Jeg kontaktede straks forhandleren som forklarede at de havde fået en sending med hjul som ikke var sat ordenligt sammen, og vi derfor fik tilsendt nyt. Det var ganske fint, og tænkte at det kan jo ske. Dog undrede det mig at de ikke havde kontaktet de købere som havde købt i den periode, hvor den forkerte sending var fra. Det ville have klædt dem, da det kunne ende galt hvis sådan et forhjul ligepludselig faldt af!
Nå, men efter noget tid, var det så det andet forhjuls tur, og her fik jeg besked om at jeg kunne lime skruerne sammen, så ville det holde. Det gjorde vi så, men kontaktede dem alligevel efter lidt tid, fordi jeg egentlig hellere ville have et 'ordentligt' hjul. Det fik vi så.
Nu efter lidt længere tids brug af klapvognen, er den begyndt at blive skæv i stellet, og trækker mod venstre (kan se andre kunder også har oplevet dette). Virkelig irriterende at gå med, da jeg bruger mange kræfter på at holde den kørende ligeud.
Derudover er syningen i stoffet på forstykket der sidder udenpå klapvognen, gået op. Det bidrager til den kedelige oplevelse vi efterhånden har af vores kombivogn :(
Så alt i alt er den vogn vi troede vi skulle have i mange år og måske bruge til vores andet barn en dag, ikke den vi håbede på.
Hvis vi kunne, ville vi have returneret det hele, fået refunderet et beløb og købe en anden.
Jeg kan derfor kun (desværre) tilslutte mig de kunder som ikke anbefaler Mumswish.
Fin kundeservice
Vi ville så gerne give Mumswish en positiv anmeldelse, men faktum er at vi vidst har været ret uheldige med vores forsendelse. Vi fik den forkerte taske med, stop-funktionen på barnevognen virker ikke og det lader til at den ene af selerne på klapvognsdelen er for stor - den vil i hvert fald ikke gå i låsen... Så bestiller man fra Mumswish, så vær 100 % sikker på at alt virker, når i pakker ud i stedet for at finde ud af det hen af vejen, som vi var så uheldige at gøre...
Update: de var lynhurtige til at svare på vores henvendelse til deres kundeservice, så en ny sele til klapvognen skulle være på vej - det er bare fin service! :)
Bestilte en mumswish barnevogn i marts …
Bestilte en mumswish barnevogn i marts måned. Fik den leveret to dage efter. Hurtigt og fornemt.
Pakkede den ud og fandt ud af der var lidt bøvl med hjulet, kontaktede dem fredag og mumswish personalet kom helt til døren i dag og fiksede problemet.
De er hurtige til at svarer over kontaktfomularen!
Jeg står her med min lækre barnevogn og er godt tilfreds med både produkt og behandling af mumswish!
Kan helt klart anbefales, 5 stjerner!!!
Super!
For godt 2,5 år siden købte vi en klapvogn, mums mini, fuldt ud tilfredse.
Nu udvides familien, og har ikke et sekund været i tvivl om at jeg skulle have en barnevogn fra Mumswish. Har nu fået den skønneste vogn hjem, s Line.
Altid god service! Kan varmt anbefales herfra! :)
Fantastisk produkt!!!!!!! :-)
Jeg har fornyligt købt en barnevogn fra Mumswish og den fungerer fantastisk godt. Min søn sover fantastisk i den og den er super når vi er ude og køre lange ture. Jeg har endnu ikke oplevet nogen problemer med den og den er bare i super god kvalitet.
Den klapper bare så nemt sammen og den er nem at smide ind i bilen.
Jeg vil klart anbefale den til mine veninder :-)
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.