hej idioter jag vill köpa och spela men kan inte vart är hemsidan.
Jag var tveksam i början att spela på Multilotto. Det har fungerat bra än så länge! Jag har aldrig försökt att ta ut pengar från mitt konto! Vinster har satts in på kontot omgående (bara små vins... Se mer
Jag hade aldrig spelat på någonting förrän jag kom till Multilotto efter tips från spelgalna vänner. Så tänkte jag, spelar du inte kan du inte vinna. Här var möjligheten. Lotto ute i världen. Jag har... Se mer
Jag har skickat in dokument för att verifiera mitt konto flera gånger...tyvärr så får jag samma email tillbaka hela tiden får inte tillgång till min vinst. Så jag rekommenderar starkt att inte spe... Se mer
Mycket bra casino och support
Mycket bra casino och support. Bra spel också. Jag har plockat ut mycket pengar. :)
Jag rekommenderar verkligen detta casino :)

I love Multilotto.com
Jättebra kontakt ,support , bonus och uttag pengar.

Mycket bra casino och support
Jag rekommenderar verkligen detta casino :)

Spelat lite powerball
Spelat lite Powerball på Multilotto.com . Bra hjälp av supporten så långt. Enda problemet så långt - jag har inte vunnit än !!!!
Ingemar

Rekommenderas...
Rekommenderas - både lotto och kasino på samma plats, smidigt...

Svar från multilotto.com
När jag vill föt som jag vill göra jag …
När jag vill föt som jag vill göra jag vill betala alla min skull att den här jag önskar kommer finnas endast
Absolutely excillent customer service.
Absolutely excillent customer service.
Pia

Very good site
Very good site, easy to play, any problems, You get help in a day!

Svar från multilotto.com
VARNING, SPELA INTE HÄR!!!!
Allt funkar kanon ända tills du ska ta ut pengar.
Helt orimliga krav för att få ut pengar.
Dom vill ha foto på körkort, en screenshot på en transaktion som är gjord till dom från din internetbank, en screenshot på ditt kontonummer, en kopia på en räkning där din adress framgår, ett foto på båda sidor av ditt kontokort och dess utom om du bytt kort så vill dom även ha ett foto på det.
Jag får inte ut mina pengar för att jag inte kan skicka in uppgifter på mitt gamla kort som jag kastat.
Tur man inte vunnit mycket pengar.
SPELA INTE HÄR!!!

Svar från multilotto.com
Riktigt bra snabb och trevlig support
Riktigt bra snabb och trevlig support. Helt enkelt kanon. 😊

Svar från multilotto.com
vad ska man säga en sol en jord ett …
vad ska man säga en sol en jord ett casino multilotto one end the only snabba att svara på alla frågor man har ett stort ut val av höga vinster tack
Tummen upp
Det finns allt som behövs för att bli snuskigt rik.
Helt fantastisk kundservice
Tycker ni har hjälpt mig med den …
Tycker ni har hjälpt mig med den supporten jag har behövt och även klämt in nån bonus då och då, det gör det roligare att spela hos er.
Mvh Glad kund
Excellent
Excellent, God kontakt med support, allt funkade utmärkt. Men nu gör jag ett uppehåll med lotter från Er.
MVH
Snabb respons från supporten!
Snabb respons från supporten!
Har vid två tillfällen fått konstiga meddelanden att min överföring från banken inte gått igenom och att transaktionen avbryts. Trots meddelandet har överföring skett och multilottkontot uppdaterats.
Efter andra tillfället reagerade jag och skrev till supporten och fick ett snabbt svar från supporten. Jätteskönt att få en återkoppling snabbt och ett besked om hur Multilotto jobbar vidare med frågan.
Kanonhjälp, tack
Fick förstklassig hjälp vid min fråga till Multilotto, tack/Mats
Ett av dom bästa support teamen.
Ett av dom bästa support teamen jag varit i kontakt med, hoppas bara att det kommer lite fler slots, har även bra bonusar relativt ofta.
De är verkligen snabba på att svara på svenska dessutom!
Jag undrade var min vinst på hela 5 euro hade tagit vägen och fick svar nästan på en gång! Den hade flyttats till lottosaldot som jag misstänkte. De är verkligen snabba på att svara och på svenska dessutom.
Cezary
Mycket bra och snabb kundservice
Mycket bra och snabb kundservice, och generösa med att ge bonusar! Rekomenderas!!!
The BEST customer service!
The BEST customer service!! Snabb, effektiv och personlig hjälp!!
Lätt att spela på vad man vill och tycker om.
REKOMMENDERAS VARMT!!