M SØRENSEN AS Omdömen

‱

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Godt utvalg og rask levering. Jeg har tidligere kommentert pÄ an anmeldelse at de fikk trekk for porto selv ved store bestillinger, dette har jeg fÄtt en forklarende tilbakemelding pÄ, og vet nÄ at... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Brukt siden 5-6 ganger Ärlig dem siste Ärene og har sÄ langt ikke hatt noen problemer med varer. Kommer som alltid innen tre virkedager som er sjeldent for noe jeg bestiller pÄ nett der jeg bor, ogsÄ... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Företagsinformation

1. Tobakshandel
  2. Cigarrbutik
  3. Tobaksleverantör

Skrivet av företaget

Vi er en familiedrevet norsk bedrift som ble etablert i 1905. VÄr virksomhet er spesialister pÄ Snus, tobakk og sigarer pÄ nett. Vi har det stÞrste utvalget i Norge og vÄre produkter er av ypperste kvalitet.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

27 omdömen under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Super fornĂžyd!

Har vÊrt fast kunde i hvert fall et Är. Dette er en bedrift som tar skikkelig vare pÄ kundene sine! Jeg har aldri opplevd noe tull med M SÞrensen. Jeg har ved uhell bestilt feil fÞr, det ordnet de pÄ flekken. Jeg kom til skade Ä bestille med henting pÄ lagret dems, nÄr jeg egentlig skulle bestilte med forsendelse i posten, noe jeg ikke fikk med meg. Dette snappet de opp, og sendte meg sms for Ä sjekke om det stemte og nÄr jeg sa jeg ville ha det sendt i posten ble det sendt med det samme.
Super fornĂžyd, kommer til Ă„ fortsette Ă„ handle herfra.

18 augusti 2026
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

DÄrlige varer

2 juni 2026

Svar frÄn M SØRENSEN AS

Hei Chris. Beklager at du ikke er fornÞyd. Vi er interessert i Ä vite mer om den dÄrlige opplevelsen du har av varene vÄre. Send oss gjerne en epost til sorensen@msorensen.no og referer til ordren din. Ønsker deg en fin helg. Hilsen Susanne

Tradisjonell tobakksforetning

Tradisjonell tobakksforetning, med god service, fagkompetanse og utvalg av kvalitetssigarer.

20 maj 2026

Hei Vegar! Tusen takk for den hyggelige tilbakemelding. Hilsen Susanne

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Alltid rask levering av fersk snus

Alltid rask levering av fersk snus. Og alltid hyggelig kundeservice ved pick up Eller SpÞrsmÄl.

27 april 2026

Hei Maria! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Hilsen Susanne

Glimrende

Glimrende. KjĂžpt mange ganger samme vare og kommer raskt til fornuftig frakt

17 februari 2026

Hei Jo! Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Hilsen Susanne

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

VĂŠrt kunde fĂžr og gjerne igjen!

Har kjÞpt en del sigarer her fÞr og har ikke noe Ä klage pÄ. De har sorter av snus som jeg ikke har sett andre steder. Til og med snuff. Herlig med en helnorsk tobakksbutikk pÄ nett.

11 februari 2026

Svar frÄn M SØRENSEN AS

Hei Albert! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Velkommen igjen! Hilsen Susanne

10/10

Handlet her lenge, alltid riktig bestilling og alltid fint utvalg til gode priser

2 februari 2026

Svar frÄn M SØRENSEN AS

Hei Christian! Tusen tak for tilbakemeldingen. Det setter vi pris pÄ. Med vennlig hilsen Susanne :)

Hyggelig kundeopplevelse

Hyggelig kundeopplevelse, denne passer til vanlig tobakk. Perfekt med filter som fjerner nikotin.
Hurtig levering og rimelig pris.

7 januari 2026

Svar frÄn M SØRENSEN AS

Hei Knut! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det setter vi pris pÄ. Hilsen Susanne

God kundeservice

God kundeservice, godt utvalg, rask levering. SeriĂžs butikk.

23 december 2025

Hei Inge! Tusen takk! Det var en hyggelig tilbakemelding. Hilsen Susanne

Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Meget godt utvalg

Meget godt utvalg, kan absolutt ikke klage pÄ leverings tid, jeg bor ute i periferen og levering hit tar tid, fikk cigarene pÄ 5 dager, det som trekker ned - gjorde den tabben Ä bestilte smaksatte cigarillos og cigarer i samme bestilling, Þnsket Ä tru at en butikk med sÄ lang farts tid, ville hatt vett nokk til Ä skille disse men de pakket alt i samme sip-lock pose sÄ nÄ lukter det kaffe av alle cigarene. GjÞr ikke den tabben i gjenn, men av mangel pÄ valg er det mulig jeg bestiller fra de i gjenn.

5 december 2025

Svar frÄn M SØRENSEN AS

Hei Dan! Tusen takk for tilbakemeldingen din. SÄ hyggelig at du gir oss god tilbakemelding pÄ leveringstid til periferien. Vi har aldri fÄtt tilbakemelding pÄ dette tidligere, men vi skal absolutt ta med oss innspillet ditt videre. Ønsker deg en fin fÞrjulstid. Med vennlig hilsen Susanne

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Meget bra levering

Meget bra levering. Litt svakere beskrivelser av sortimentet. For en som Þnsker Ä ta seg en sygar og er ikke proff rÞyker mister oversikt pÄ: lengte/tykkelse/styrken og...lukten av sygar.
Kunne tenke mer disse detaljer.
Ellers positivt sending service.
Zygfryd

3 december 2025

Svar frÄn M SØRENSEN AS

Hei, Takk for tilbakemeldingen din. Vi prÞver hele tiden Ä ha utfyllende informasjon om sigarene vÄre. Gi oss gjerne beskjed til sorensen@msorensen.no om det er noen av produktene du Þnsker Ä vite mer om. Ønsker deg en fin juletid. Hilsen Susanne

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Godt utvalg og rask levering

Godt utvalg og rask levering.
Jeg har tidligere kommentert pÄ an anmeldelse at de fikk trekk for porto selv ved store bestillinger, dette har jeg fÄtt en forklarende tilbakemelding pÄ, og vet nÄ at dette ikke er opp til butikken, men bestemt pÄ politikernivÄ. De fÄr derfor full pott, jeg har handlet hos denne butikken i mange Är nÄ, og kommer til Ä fortsette med det.

21 november 2025

Svar frÄn M SØRENSEN AS

Hei Michael. Tusen takk for tilbakemeldingen og for forstÄelsen. Ønsker deg en fin juletid. Hilsen Susanne

Meget fornĂžyd

Gode priser, godt utvalg, rask forsendelse og god innpakkning. Ikkeno Ä klage pÄ rett og slett.

14 november 2025

Svar frÄn M SØRENSEN AS

Hei! Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det setter vi pris pÄ. Ønsker deg en fin dag. Hilsen Susanne

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Beste kvalitet til en konkurransedyktig pris.

​Jeg er utrolig fornĂžyd med samtlige av mine bestillinger fra M SĂžrensen. De leverer konsekvent kvalitetsprodukter til en konkurransedyktig pris. Jeg ble spesielt positivt overrasket da jeg oppdaget at de fĂžrte min favoritt-snuff, noe som ellers har vĂŠrt vanskelig Ă„ fĂ„ tak i andre steder. Etter Ă„ ha sluttet med rĂžyk og snus, har byttet til snuff medfĂžrt en betydelig Ăžkonomisk gevinst. Fra et forbruk pĂ„ 1–2 snusbokser per dag, bruker jeg nĂ„ kun 1–2 bokser snuff i uken – noe som er merkbart hyggeligere for lommeboken. I tillegg har de en utrolig kjapp og serviceinnstilt kundeservice som virkelig er verdt Ă„ sette pris pĂ„. En komplett positiv opplevelse!

7 november 2025

Svar frÄn M SØRENSEN AS

Hei Per Arne. Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det setter vi pris pÄ. Ønsker deg en fin dag. Hilsen Susanne

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer