De loopband is geweldig, maar de klantenservice moet echt opgeschaald worden. Ze lezen je bericht maar half en reageren daardoor verkeerd. En het duurt ook een aantal dagen voordat ze überhaupt reager... Se mer

Företaget har svarat
Wat een service heb ik van dit bedrijf gekregen, wekelijks was er contact over de vorderingen van mijn pre order voor de run plus, omdat ik hem voor revalidatie nodig had heeft Richard zijn uiterste... Se mer
Företaget har svarat
Ich nutze das Moov Laufband nun seit einigen Wochen und bin bisher wirklich zufrieden. Besonders gefällt mir, wie einfach sich das Laufband in den Alltag integrieren lässt. Da ich beruflich viel s... Se mer
Företaget har svarat
Na ontvangst van mijn loopband had ik een vraag over een nieuwe actie die kort na mijn bestelling was gestart en over de levering van de accessoires. Mijn bericht werd snel, vriendelijk en voor... Se mer
Skrivet av företaget
Skrivet av företaget
30 days to try. 2 years guaranteed.
Nederländerna

Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 99 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Geen aankoop doen in naam van een bedrijf.
Ze zetten de btw op uw factuur op "0%" maar de verkoopprijs blijft hetzelfde.
Hierdoor kan ik geen btw recupereren in mijn eigen land de de verkoper verdient er zelfs meer aan?
Nog nooit zoiets meegemaakt.
Terugstorten van btw kan ook blijkbaar niet..
Zeer amateuristisch!

Svar från Moov
Yeahhhhh… mijn loopband besteld en hij was er heel snel… heb m geïnstalleerd en ben er gelijk op gegaan … heb er de eerste paar x wel aan moeten wennen.. ivm evenwicht… maar heb het volgehouden en ik sta er heel regelmatig op… vooral als het niet zulk lekker weer is om buiten te wandelen.. ben erg blij met mijn aanschaf .. moovv bedankt en groetjes van een blije klant
Annemieke

Svar från Moov
We hebben nu al 4 weken een loopband besteld en nog niks ontvangen. We hebben meerdere mails verstuurd maar helaas geen reactie. Ook kan je ze nergens op bereiken.

Svar från Moov
Al weken voorbij, nog steeds mijn loopband niet ontvangen. Zo ontevreden

Svar från Moov
Ja hoor, topper dit apparaat! Ik was eerst een beetje sceptisch, aangezien het klein en opklapbaar is. Ik dacht, dit kan nooit goed zijn. Tot ik de renband bij een vriendin had gezien. Ik heb ‘m gelijk besteld. Heel tevreden!!

Svar från Moov
De loopband is stabiel en makkelijk in elkaar te zetten. Ik loop iedere dag ben heel tevreden. Een echte aanrader. Mijn vriendin heeft er nu 1 besteld op mijn aanraden

Top!
Supersnel geleverd, makkelijk te installeren. Supersnelle en vriendelijke klantenservice!
Het enige puntje zou zijn, dat het flesje om de loopband te smeten tegelijk besteld was, maar apart geleverd werd. Verder een dikke 10!

Svar från Moov
Prima prijs. Snelle levering en heel goed apparaat. Wij wandelen graag maar niet altijd is er voldoende tijd of zin (vooral bij slecht weer). Dan is dit echt een uitkomst. De tablet standaard is ideaal. Ik persoonlijk kijk de videos die ik nog wilde bekijken tijdens het wandelen. En de persoonlijke insteek van MOOV. Echt leuk

Svar från Moov
Sehr netter Kundenservice. Laufband funktioniert gut und macht Freude. Vielen Dank.

Svar från Moov
Snelle veilige levering. De loopband is oprecht de beste prijs kwaliteit verhouding die je kan vinden op de markt en stevig! Twijfel je tussen enkele loopbanden? Neem oprecht de Moovv. (Dit is niet gesponserd)

Svar från Moov
Helaas heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Op 1 april is de zending aangemeld bij DHL, maar de status blijft ongewijzigd. Na contact per mail kreeg ik te horen dat het pakket bij DHL ligt en daar vertraagd is, maar volgens DHL hebben zij het pakket nog niet ontvangen. Na meerdere mails krijg ik nu helemaal geen reactie meer. Waar blijft mijn bestelling?

Svar från Moov
Vlotte levering en snel antwoord als je een mail stuurt met een vraag.

Svar från Moov
De loopband bevalt prima. Prima in eigen tijd een half uur per dag in een stevig tempo lopen. Ik hou de scores bij, wat dan jammer is dat er geen geheugen op de display van de loopband aanwezig is.

Svar från Moov
Prima levering en de band was goed in elkaar te zetten. Hij doet wat hij moet doen en zeker als je veel wilt wandelen of wilt hardlopen op een laag tempo is het een prima apparaat.
Enige minpunt is dat de band net te kort is voor mijn man om te gebruiken met hardlopen. Ik ben 163 dus ik pas er prima op
Dus als je langer bent dan 180-185 cm dan kan het zijn dat deze niet voor jou is.

Svar från Moov
Ich habe mir das Laufband für mein Homeoffice gekauft. Bin total zufrieden. Sehr leise und läuft sich super.

Svar från Moov
Wat een geweldig apparaat! Doet precies wat ik wil, is stil, neemt niet veel ruimte in en is krachtig, een mega aanrader. De team van Moov is ook geweldig, hun persoonlijke aandacht gaf me meer vertrouwen in het apparaat.

Svar från Moov
Kann ich nur empfehlen. Versand des Laufbands hat gut geklappt. Der Aufbau war einfach und schnell erledigt, auch dank der ausführlichen Erklärung/Anleitung, die beiliegt. Man läuft gut auf dem Laufband und durch den Griff hat man auch das Gefühl von Sicherheit, wenn man sich doch mal kurz festhalten muss. Würde ich wieder kaufen.

Svar från Moov
Super mooie handige loopband.
Puntje van kritiek is dat de klem om hem uit en in te klappen erg zwaar gaat. En de band is zwaarder dan ik dacht, maar ook wel logisch. Met de helling die in principe 1 stand heeft moet je goed opletten dat je doorstapt want anders lig je er wel af.
Verder top ding!

Svar från Moov
Het is een mooie band, makkelijk onder bed of bank te plaatsen. Wat ik wel mis is dat ik niet rechtstreeks mijn prestaties naar mijn telefoon kan zetten. Ik moet nu onthouden welke getallen er op de display staat, maar als ik nu stop met lopen zijn die getallen meteen weg. Dit zou een fijne toevoeging zijn!

Svar från Moov
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.