Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn zeer tevreden over Mooiwater. Blij dat we deze stap gezet hebben. De ontharder doet het heel goed; dat kunnen we merken aan alles zoals bijv. het wegtrekken van de kalkresten uit de waterkok... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

bij het zoeken naar een waterontharder voor 2 personen in een appartement kwam ik op internet de Excellent compact tegen van Mooiwater. Nette prijs voor een mooi apparaat. Deze besteld en aangesloten... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel blij met de ontharder! Eitje koken in de pan zonder aanslag, schone waterkoker, nooit meer ontkalken! Veel minder zeep nodig, zachte huid en mijn krullende haar kan ik onder de douche heel makkel... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik gebruik inmiddels twee maanden een waterontharder van Mooiwater. Apparaat doet wat het moet doen, geen kalkresten meer. Ik hoor het apparaat nooit en het is voor de rest erg gebruiksvriendelijk/ o... Se mer

Företagsinformation

1. Leverantör av utrustning för vattenavhärdning
  2. Försäljare av badrumsartiklar
  3. Rörmokare
  4. Vattenfilterleverantör

Skrivet av företaget

Mooiwater zorgt met haar waterontharders met de beste prijs/ kwaliteit voor zacht kalkvrij water in het hele huis. Meetbaar, voelbaar en betrouwbaar. Daarnaast leveren we waterdrukverhogers en Pfas waterfilters. We zijn een nuchtere onderneming die vakkundig te werk gaat met de beste spullen en mensen.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,8

Alla omdömen

243 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ervaring in het buitenland…

Ik woon in Frankrijk met waterhardheid van ca 25DH. Mooi water heeft mij op afstand begeleid om zelf de waterontharder te plaatsen. Alle benodigde aansluitstukken werden gratis mee geleverd. De installatie zelf was een derde van de prijs van een franse offerte. De installatie was zeer een voudig door twee dames te installeren, De vriendelijke ondersteuning via de mail was snel en heel goed. mijn waterhardheid is nu 0 en dat zien je aan al het sannitair en andere gebruiks voorwerpen. Ik had dit 15 jaar eerder moeten doen.

2 januari 2025

Svar från Mooiwater

Dankjewel Helga. Goed om te horen dat alles in Frankrijk ook is gelukt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na 1 jaar nog altijd bijzonder tevreden!

Na 1 jaar nog altijd bijzonder tevreden. De douche/badkamers blijven zoveel schoner, erg prettig. Apparaat werkt stil, efficiënt en verbruikt niet veel zout. De waterdrukverhoger was wel nodig en die hoor je wel aanslaan.

1 december 2025

Svar från Mooiwater

Bedankt Christiaan. Veel plezier met het zachte water!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor mij een top bedrijf

Ik heb al jaren een ontkalker van Mooiwater. Het begon bij de bestelling van de ontkalker. Daarbij hebben ze me goed geholpen de juiste uit te kiezen. Sinds de installatie, al enkele jaren geleden, gaat alles van zelf. Men hoeft enkel af en toe het zout bij te vullen. In al die jaren heb ik twee keer een batterij moeten vervangen. Ook hier dus geen probleem.
Wij gebruiken enkel zouttabletten van Mooiwater. Ondanks dat ik in het uiterste zuiden van het land woon, kunnen we altijd afspraken maken wanneer de levering geleverd wordt. Ook milieu bewust door de lege emmers met zout weer in te leveren.
Dus een zeer tevreden klant van Mooiwater.

22 december 2025

Svar från Mooiwater

Fijn Huub om te horen dat jullie zo tevreden zijn en nog steeds genieten van het zachte water.

Goede waterontharder

Goede service en de monteurs zijn top. De waterontharder doet het goed (alweer 4/5 jaar in dienst) en is zuinig in gebruik.

20 december 2025

Svar från Mooiwater

Dank je Hans. We zullende complimenten doorgeven aan de monteur. Veel plezier met het zachte water!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Na bestelling kwam men met 2 ontharders…

Na bestelling kwam men met 2 ontharders om te kijken welke het beste paste in de meterkast. Na ombouw watermeter door monteur kon men de grootste plaatsen. Heel tevreden over inbouw en uitleg.

10 mars 2025

Svar från Mooiwater

Goed om te horen Frank. Veel plezier met het zachte water!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nog steeds een erg tevreden klant!

We hebben nu alweer enige tijd een waterontharder en drukverhoger van Mooiwater. De installatie verliep uitstekend ondanks dat het wat lastiger was ivm een inpandige meterkast. Dit werdt vlotjes opgelost. We hebben sindsdien al een keer extra zout besteld om te kunnen blijven genieten van ons zachte water en ook dat werd netjes vlot thuisbezorg. Oftewel we zijn nog steeds een erg tevreden klant!

19 december 2025

Svar från Mooiwater

Leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Veel plezier met het zachte water!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Uitstekende service en prachtig resultaat!

Onze ervaring met Firma Mooi Water is zeer positief. Vanaf het eerste contact was de service en communicatie zowel vanuit de verkoop als van de monteur uitstekend. Afspraken worden netjes nagekomen en er werd gezorgd voor een snelle en soepele installatie.

Hoewel het in eerste instantie leek dat de Waterontharder Excellent MiniPlus niet in onze meterkast zou passen, wist de monteur dit ter plekke vakkundig op te lossen. Dat gaf veel vertrouwen en laat zien hoe klantgericht en oplossingsgericht zij werken.

Wij genieten nu dagelijks van heerlijk zacht water. Kortom: een professioneel bedrijf met goede service, duidelijke communicatie en vakbekwame monteurs.
Ik kan Firma Mooi Water van harte aanbevelen!

18 december 2025

Svar från Mooiwater

Bedankt Olaf. Geniet van het zachte water!

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Prettige, snelle communicatie en meedenkend in het hele proces. Zeer vriendelijke monteur. Ik zou iedereen Mooiwater aanraden. We genieten nu volop van zacht water, met alle voordelen die erbij horen! Zeer tevreden!

12 november 2025

Svar från Mooiwater

Dank je Pien. Fijn om te horen!

Deskundig advies

Duidelijke informatie op de website, met diverse keuzemogelijkheden en vele informatie. Deze vooraf besproken en in verband met ruimteproblemen uiteindelijk het juiste type geadviseerd. Extra check van tevoren op locatie of het echt mogelijk is. Deskundige installatie en mooi weggewerkt. Niet onbelangrijk: veel goedkoper dan de 'grote' aanbieders maar dezelfde kwaliteit!

15 november 2025

Svar från Mooiwater

Bedankt Arno voor de complimenten. Veel plezier met het zachte water.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De beste na vergelijkend onderzoek

Na vergelijkend onderzoek van Aquacell, Amysoft en Mooiwater bleek Mooiwater voor mij de beste te zijn vanwege:
- de goedkoopste in aanschaf
- de goedkoopste in zout aanschaf
- duidelijk in onderhoud (Aquacell verkoper zei dat die van hen geen onderhoud nodig heeft maar op website staat afzonderlijke onderhoudscontracten aangeboden)
- een professionele en heel vriendelijke installateur
- goed tussentijds antwoorden op vragen
- (in ons geval) ophalen van via website gekochte materialen bij de dichtbij wonende installateur

17 december 2024

Svar från Mooiwater

Bedankt voor de mooie review Henk! Veel plezier met het kalkvrije water.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Klantvriendelijk en uitstekende kennis van zaken

De deskundigheid van het personeel is een verademing. De plaatsing van de installatie en het onderhoud worden vakkundig uitgevoerd. Ze doen wat ze moeten doen. En het personeel neemt de tijd voor het communiceren met de klant. En de digitale ondersteuning is uitstekend en helder.

17 december 2025

Svar från Mooiwater

Bedankt George voor de complimenten. Veel plezier met het zachte water!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super blij met mooi water, 2 weken na mijn aanvraag voor mooi…

2 weken na mijn aanvraag voor mooi water ontharder was het al geïnstalleerd. Heel goed gedaan l, goede uitleg en een telefoon nummer om vragen te stellen. Ook het waspoeder voor wasmachine en afwasmachine heb ik in gebruik. Hier kan je dus super lang mee. Mijn koffiezetapparaat hoef ik niet meer te ontkalken en al ijn andere apparaten gaan langer mee. Een geweldige investering.

Svar från Mooiwater

Fijn om te horen Ymkje. Hier doen we het voor!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben het nu een jaar staan en…

Wij hebben het nu een jaar staan en zijn zeer tevreden. Het water is lekkerder. In de douche geen witte plekken meer en het wasmiddel verbruik is meer dan gehalveerd.
Echt top!!

Svar från Mooiwater

Top om te horen! Veel plezier met de waterontharder!

Absolute aanrader!

Heerlijk kalkvrij water sinds we een waterontharder van Mooiwater hebben. Geen kalkvlekken meer op de douchewand en auto. Ook heerlijk zachte handen, geen handcrème meer nodig!

Installatie ging snel en professioneel. Netjes geplaatst in de meterkast. De monteur gaf ook een duidelijke uitleg van de werking en het onderhoud (aanvullen zout).

Duurzaam dat de zoutemmers met statiegeld zijn. Makkelijk doseren van het zout vanuit de emmer.

Heel tevreden!

Svar från Mooiwater

Dank je voor de complimenten Gerbrand. Veel plezier met het zachte water!

Heel blij met kalkvrij water

Heel blij met kalkvrij water
Bedrijf heeft goed geluisterd naar onze wensen en hele goede apparatuur geleverd. Daarnaast een fantastische service verleend.

Svar från Mooiwater

Dank je Hans voor de complimenten. Als jullie blij zijn dan zijn wij het ook!

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Goede service en Prima producten.

Svar från Mooiwater

Bedankt voor de complimenten. Veel plezier met het zachte water!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ontharden op hoog niveau.

Vanaf de start dat wij een waterontharder wilden, werden we heel deskundig meegenomen in alle zaken die van belang waren om tot een installatie over te gaan.
Deze installatie verliep probleemloos en we genieten nu al ongeveer een jaar van kalkarm water. Wij hebben de installatie ingesteld op DH 3 omdat onze stoomoven deze hardheid nodig heeft voor het behoud van het metaal van de ketel. De ontharder kan hiervoor probleemloos worden ingesteld.
Ook de communicatie met de medewerkers is snel en doeltreffend.

Svar från Mooiwater

Fijn om te horen! Veel plezier met het zachte water!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben onze waterontharder de…

Wij hebben onze waterontharder de excellent Compact sedert 2022 en zijn nog steeds heel tevreden. plaatsing door monteur was prima en uitleg ook. Nabestelling zouttabletten en gaat ook vlot.

Svar från Mooiwater

Dank je Hans. Veel plezier met het zachte water!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.