Wij zijn zeer tevreden over Mooiwater. Blij dat we deze stap gezet hebben. De ontharder doet het heel goed; dat kunnen we merken aan alles zoals bijv. het wegtrekken van de kalkresten uit de waterkok... Se mer
Företaget har svarat
Vandaag waterontharder laten installeren. Ter plekke top advies om nog in keuze te wijzigen. Zeer zorgvuldig geplaatst en werking goed uitgelegd. Ook eerder contact via website en berichtenmodule gin... Se mer
De monteur kwam in eerste instantie voor een verassing te staan omdat er geen kruipruimte was, maar hij heeft meer dan zijn best gedaan om alle obstakels te overwinnen. Inmiddels een goed werkende wat... Se mer
Företaget har svarat
bij het zoeken naar een waterontharder voor 2 personen in een appartement kwam ik op internet de Excellent compact tegen van Mooiwater. Nette prijs voor een mooi apparaat. Deze besteld en aangesloten... Se mer
Företaget har svarat
Mooiwater zorgt met haar waterontharders met de beste prijs/ kwaliteit voor zacht kalkvrij water in het hele huis. Meetbaar, voelbaar en betrouwbaar. Daarnaast leveren we waterdrukverhogers en Pfas waterfilters. We zijn een nuchtere onderneming die vakkundig te werk gaat met de beste spullen en mensen.
De Vecht 8, 8253PH, Dronten, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wij hebben onze waterontharder de excellent Compact sedert 2022 en zijn nog steeds heel tevreden. plaatsing door monteur was prima en uitleg ook. Nabestelling zouttabletten en gaat ook vlot.

Svar från Mooiwater
Vakkundig geïnstalleerd werkt perfect vooral in de badkamer goed te merken dat er geen kalkaanslag meer ontstaat
Vriendelijk en sociaal personeel

Svar från Mooiwater
Sinds een aantal jaren hebben wij, naar zeer grote tevredenheid, een waterontharder van Mooiwater in gebruik. Geen kalk meer in het water, dus makkelijk met schoonmaken en goed voor de apparatuur. Ook scheelt het met gebruik van wasmiddelen, douchegel en shampoo.

Svar från Mooiwater
Ik heb hem zelf geinstallaeerd, maar zelfs dan is de monteur bij aflevering vriendelijk, behulpzaam en geeft veel uitleg ondanks dat er ook een heel duidelijke handleiding bij zit. Wij gebruiken de ontharder nu 2 jaar, werkt nog prima, minimaal onderhoud en goede sneele service, bij vragen en zout bestellingen. Ook gebruiken wij het vaatwas poeder, een beetje is voldoende, werkt veel goedkoper dan vaatwas tabletten. Ook handige vierkante emmertjes voor het zout.

Svar från Mooiwater
Bijna anderhalf jaar nu, zacht water zonder problemen. Het apparaat is compact en past in de meterkast. En het is volledig automatisch, bijvoorbeeld als je op vakantie bent regelt het alles zelf

Svar från Mooiwater
Al meer dan 5 jaar een zeer tevreden gebruiker van de mooiwater ontharder, functioneel, storingvrij en met heldere gebruikstips en goede service!

Svar från Mooiwater
Snel geleverd, prima geinstalleerd. Bij vrsgen snel antwoord.

Svar från Mooiwater
Prima bedrijf. Goede materialen. Nemen zelf contact op wanneer er weer onderhoud nodig is

Svar från Mooiwater
Goede communicatie, als er vragen zijn, kan je makkelijk contact leggen en beantwoorden zij snel.
Wij zijn zeer tevreden over het zout.
Ga zo door en wij hebben geen op of aanmerkingen.

Svar från Mooiwater
Ik heb een aantal fabrikanten bekeken en ben uiteindelijk bij Mooiwater terecht gekomen.
Wij hebben gekozen voor de Excellent mini plus omdat deze het beste in onze meterkast past. Het offertetraject en uiteindelijke opdracht verliep soepel. We hebben snel een afspraak kunnen maken voor de montage. De monteur was precies op tijd en had een paar handige tips. De montage was in een uurtje gefixt. We hebben de ontharder nu ruim één maand in gebruik, ons water is nu lekker en zacht en beter voor onze apparaten, we raden het iedereen aan.
Arthur

Svar från Mooiwater
Aardige en vakkundige monteur, handzame emmertjes zoutblokken en niet onbelangrijk de prijs was aanzienlijk goedkoper dan Aquacell.

Svar från Mooiwater
Na aanschaf een vlotte levering en een keurige manier van plaatsen en aanbrengen van de waterontharder. De man die kwam ging op erg prettige wijze kijken waar de ontharder het best geplaatst kon worden en heeft dat alles netjes gedaan en afgewerkt. Ook levering van zout is goed geregeld en er wordt mee gekeken hoe en wanneer de levering kan plaats vinden.

Svar från Mooiwater
Zacht haar, lekker drinkwater, alles blijft mooi kalkvrij in mijn badkamer. Mijn moeder heeft nu ook een installatie en hoeft niet meer zo te boenen op haar oude dag. Hele goede service bij het aansluiten, er is een mooie oplossing bedacht!

Svar från Mooiwater
Sinds de installatie van mijn Mooiwater waterontharder merk ik een enorm verschil in de waterkwaliteit. De apparaten zijn stil, efficiënt en leveren precies wat ze beloven: zacht water, minder kalk en een veel prettiger gevoel bij het douchen en schoonmaken.
Wat voor mij echter echt het verschil maakt, is de service van Mooiwater. Ze staan direct en snel klaar wanneer je vragen hebt of ergens hulp bij nodig is. Bellen en soms dezelfde dag is er al iemand aan huis. Het contact is persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Geen lange wachttijden, geen gedoe—gewoon duidelijke uitleg en snelle actie.
Kortom: een fantastisch product met een klantenservice die hun beloftes echt waarmaakt. Ik kan Mooiwater van harte aanbevelen!

Svar från Mooiwater
Prima advies, bestelling was compleet bij afhalen.
Nu ongeveer 1,5 jaar in werking, gaat prima. Heerlijk water.
Bestellen van zout, hars reiniger, en wasmiddel is heel makkelijk.

Svar från Mooiwater
De waterontharder van Mooiwater bevalt uitstekend. Het apparaat werkt stil en efficiënt, en sinds de installatie merk ik duidelijk zachter water in huis. Kalkaanslag verdwijnt bijna volledig, waardoor mijn apparaten en badkamer langer mooi blijven. Een aanrader voor wie zonder gedoe wil genieten van zacht water!

Svar från Mooiwater
Wij maken inmiddels al 3 jaar gebruik van de waterontharder van MooiWater en zijn tot op de dag van vandaag enorm blij met onze aankoop. Wij hebben overal zwarte kranen en er is geen kalk te zien!

Svar från Mooiwater
Vlotte plaatsing en goede service.
Zout bestellen en op de vestiging ophalen is ook goed geregeld.

Svar från Mooiwater
Prettige communicatie, vlotte afhandeling. Goed bereikbaar.

Svar från Mooiwater
Na gesprekken gehad te hebben met diverse bedrijven die allemaal zeiden dat er bij ons geen installatie geplaatst kon worden, via de buren in contact gekomen met Mooiwater.
Het kon wel, via een doordachte manier hebben wij toch een waterontharder is ons appartement, super.
Geen geklooi meer met het ontharden van je koffie-wasmachine en altijd zacht water, TOP!

Svar från Mooiwater
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.