Wij zijn zeer tevreden over Mooiwater. Blij dat we deze stap gezet hebben. De ontharder doet het heel goed; dat kunnen we merken aan alles zoals bijv. het wegtrekken van de kalkresten uit de waterkok... Se mer
Företaget har svarat
bij het zoeken naar een waterontharder voor 2 personen in een appartement kwam ik op internet de Excellent compact tegen van Mooiwater. Nette prijs voor een mooi apparaat. Deze besteld en aangesloten... Se mer
Företaget har svarat
Heel blij met de ontharder! Eitje koken in de pan zonder aanslag, schone waterkoker, nooit meer ontkalken! Veel minder zeep nodig, zachte huid en mijn krullende haar kan ik onder de douche heel makkel... Se mer
Företaget har svarat
Ik gebruik inmiddels twee maanden een waterontharder van Mooiwater. Apparaat doet wat het moet doen, geen kalkresten meer. Ik hoor het apparaat nooit en het is voor de rest erg gebruiksvriendelijk/ o... Se mer
Företaget har svarat
Mooiwater zorgt met haar waterontharders met de beste prijs/ kwaliteit voor zacht kalkvrij water in het hele huis. Meetbaar, voelbaar en betrouwbaar. Daarnaast leveren we waterdrukverhogers en Pfas waterfilters. We zijn een nuchtere onderneming die vakkundig te werk gaat met de beste spullen en mensen.
De Vecht 8, 8253PH, Dronten, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het plaatsen van de waterontharder is zeer netjes en vakkundig gedaan. De service is goed te noemen.

Svar från Mooiwater
Fijn bedrijf, duidelijk en vriendelijk antwoord op vragen of bij het maken van afspraken.
Het bezorgen van het zout voor de waterontharder gaat ook altijd heel soepel en flexibel

Svar från Mooiwater
Inmiddels 2 jaar klant met tevredenheid. Prima installatie.

Svar från Mooiwater
Goede voorbereiding, ter plekke gekeken naar de beste plaatsing. Goede informatie over de werking en de voordelen. Snelle levering en deskundige installatie.

Svar från Mooiwater
ik heb het product nu 2 jaar in gebruik. ik heb sindsdien geen kalkaanslag meer. ook de sales heeft op afstand een prima advies kunnen geven bij aankoop. de installatie in mijn huis is gedaan door een van hun partners. deze partner dacht goed mee over de beste oplossing. is zo ook geimplementeerd. Mooiwater waarschuwt wel dat door het in werking nemen van dit systeem bestaande kalkdeeltjes in de waterleiding los kunnen komen. in mijn geval is dat gebeurd. resultaat was dat mijn verwarmingsketel kalkafzetting kreeg vanuit de waterleiding. dit heb ik met mijn verwarmingsmonteur kunnen verhelpen (enkele onderdelen in de ketel vervangen). kortom: alles is transparant gegaan en ben zeer tevreden over het product.

Svar från Mooiwater
Na de verbouwing van de badkamer in september 2023, had ik al vrij snel een slecht werkende thermostaatkraan. Ik schrok van de hoeveelheid kalk die zich al in de kraan gevormd had na ruim een half jaar (en dan is de hardheid van het water in onze regio slechts 8Dh). Ik ben daarom toch maar eens om me heen gaan kijken voor waterontharders en kwam al vrij snel op mooiwater.nl uit omdat ik ook zocht op compacte waterontharders die in een meterkast geplaatst kunnen worden. Je leest dan allemaal hele mooie verhalen en denkt zou het echt allemaal waar zijn. Van die magneetjes om je waterleiding had ik sowieso al nooit vertrouwen in. Na wat lezen up de site (feiten en fabels o.a.) en een aantal YouTube filmpjes gezien te hebben over mooiwater, leek dit mij een prima no-nonsense bedrijf die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan (wat ze zelf ook aangeven als belangrijke succesfactor). Toch maar eens een mail gestuurd wat in mijn situatie het beste zou passen en daar werd zeer vlot op gereageerd. Uiteindelijk gekozen voor de Excellent MiniPlus variant inclusief montage in de meterkast. Montage kon snel ingepland worden en is vlot verlopen door een vakkundige monteur en deze heeft na installatie een goede uitleg gegeven. Het mooie was ook nog de Koningsdag actie waarbij je 5 emmers zout cadeau kreeg en €50 korting, dus daar kan ik ca. 2 jaar mee vooruit. In hun brochure las ik ook dat ze drukverhogers verkopen waardoor de druk ca. 1.2Bar verhoogd wordt. Hierdoor, en door geen kalkafzetting in de regendouche meer, heb je net een wat lekkerder en krachtigere straal. Omdat ze toch al bezig waren kon deze gelijk ertussen geplaatst worden waardoor je minder montagekosten kwijt bent dan dat je het achteraf zou doen. De ontharder was in eerste instantie ingesteld op 0dH (geen kalk), maar als je geborstelde kranen hebt, moet je hiervoor wel op passen, aangezien het water zuurder wordt en geborsteld staal permanent aan kan tasten. Op advies de ontharder op 2dH gezet (waardoor je vrijwel nog steeds geen kalkafzetting hebt). Ik heb de waterontharder nu bijna 2 jaar in gebruik en ben er zeer tevreden mee. GHt water voelt echt zachter/gladder aan op de huid. Je ziet nog wel heel lichtjes vlekjes op glasdeuren, maar geen witte kalkafzetting, één keer lichtjes met een doek of zeem erover het het is weer als nieuw, niet meer schrobben met kalkmiddelen of schoonmaakazijn. Dat is ideaal! Qua smaak van het water: ik proef het verschil niet echt. Al met al ben ik zeer tevreden met mijn keuze, het advies en de montage vanuit mooiwater. Ga zo door!

Svar från Mooiwater
Ik ben hele tevreden klant bij mooiwater en heb de water ontharder al zn 3 jaar en het is erg makelijk even je zoutvat blijven vullen en je heb geen omkijken en wel zacht water

Svar från Mooiwater
Deskundig en goed advies, duidelijk en heldere communicatie. Waren op tijd en snel. Duidelijke uitleg en advies.

Svar från Mooiwater
Ik heb al een aantal jaren mijn waterontharder
Van mooi water
Mijn kleren zijn zachter
Badkamer blijft mooi kalk vrij
En ik hoef mijn apparaten bijna niet te ontkalken
Ik kan dit iedereen aanraden
Peer

Svar från Mooiwater
Wij hebben de waterontharder nu 2 jaar in gebruik en zijn hier erg blij mee en helemaal geen last meer van kalkaanslag en dus erg tevreden!

Svar från Mooiwater
Goede service en goede producten. Zowel waterontharder, waterdrukverhoger als consumptieproducten (zout, wasmiddel, etc) zijn van hoge kwaliteit.

Svar från Mooiwater
ze doen wat ze zeggen !!!! en mijn vrouw is ook nog eens te vrede wat wil je nog meer !!!

Svar från Mooiwater
Top waterontharder voor een goede prijs!
De waterontharder aangeschaft bij Mooiwater ongeveer 2 jaar geleden en echt een top apparaat , enkel af en toe zout bijvullen en genieten van kalkvrij water !
De service was goed , de installatie was goed.
Aanrader!

Svar från Mooiwater
Heb nu z’n ruim 2 jaar de waterontharder, naar alle tevredenheid, snel geplaatst en werkt naar tevredenheid in de meterkast,
Gemakkelijk bij te vullen, direct te merken bij de was, vaatwas en koffieapparaat 😎
Geen kalk aanslag meer

Svar från Mooiwater
Inmiddels gebruiken we naar volle tevredenheid al een aantal maanden een waterontharder van Mooiwater.nl
was best sceptisch of het echt wel ging werken en of het apparaat veel herrie zou maken.
Maar totaal geen kalk meer in de badkamer! en ook de werking en gebruik van de ontharder valt mee.

De waterontharder werkt goed
Nabestellen van zout ed. Gaat ook prima.
Ik ervaar mooiwater als een prima bedrijf.

Svar från Mooiwater
Prima product doet wat het beloofd

Svar från Mooiwater
Installatie was zo netjes gedaan, ziet er goed uit. Nu enige tijd gebruik ervan en fantastisch we hadden het veel eerder moeten doen. Service en uitleg Top👌🏻

Svar från Mooiwater
Al jaren een mooiwater systeem naar tevredenheid in huis. Dus na verhuizing was de keuze snel gemaakt. Offerte fase was makkelijk en duidelijk. Goede communicatie. Monteur denkt mee en heeft alles netjes geïnstalleerd. Na installatie uitgebreid uitleg gegeven over werking en onderhoud. Alles bij elkaar prima

Svar från Mooiwater
Ik woon in Frankrijk met waterhardheid van ca 25DH. Mooi water heeft mij op afstand begeleid om zelf de waterontharder te plaatsen. Alle benodigde aansluitstukken werden gratis mee geleverd. De installatie zelf was een derde van de prijs van een franse offerte. De installatie was zeer een voudig door twee dames te installeren, De vriendelijke ondersteuning via de mail was snel en heel goed. mijn waterhardheid is nu 0 en dat zien je aan al het sannitair en andere gebruiks voorwerpen. Ik had dit 15 jaar eerder moeten doen.

Svar från Mooiwater
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.