Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Havde besøg af Lasse, som målte og satte sig ind i tingene. Da jeg fik prisen og bad om at få det tilsendt, så fik han travlt med at komme ud, som han tænkte, det har jeg ikke råd til 🤷‍♂️. Hans se... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som aftalt fik vi besøg af Jakob, som målte op til gardiner, fantastisk vejledning, tilbuddet blev lavet med det samme, som vi takkede ja til, ugen efter fik dem hængt op af Steffen, super effektivt o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi købte gardiner hos Monogardiner for 3,5 år siden og fik for nylig brug for en reparation af det ene gardin. Her oplevede vi rigtig god service. Alexander kom og hentede gardinet, leverede d... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Uovertruffen service. Efter et behageligt møde/demonstration hjemme hos os, blev vi enige om tilbuddet på nye gardiner. Ved et højt vindue blev gardinet lavet så det kunne trækkes for og dermed dækk... Se mer

Företagsinformation

1. Gardinaffär

Skrivet av företaget

- Bestil Gardinbussen gratis og få op til 40% i rabat - Gratis opmåling inden 7 dage og levering 10 dage - Vi rådgiver og hjælper dig til den rigtige gardin type - Vi hjælper dig med materiale valget, i forhold til lysgennemgang - Vi sikrer korrekt opmåling, i forhold til senere montering af gardinerne - Vi monterer, kvalitets-sikrer og instruerer dig i betjening af dine nye gardiner

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super professionel oplevelse

Super professionel oplevelse. Helt igennem en flot håndtering af hele forløbet, lige fra bestilling af opmåling til kompetent rådgiver og til sidst til montering af den superflotte markise. Jeg kan 100 % anbefale mono gardiner

3 mars 2021

Fantastisk service

Fantastisk service, super pligtfyldte mennesker. Gode til at få det til at være lige præcist som du vil have det.

Hvis nogen spurgte mig om råds til gardiner, ville jeg 100% anbefale Monogardiner

26 februari 2021

Fremragende service

Jeg har aldrig oplevet så professionel service - fra jeg henvendte mig på nettet, til mine gardiner var monteret gik der 9 dage. Super kvalitet. Kan kun anbefale monogardiner. Tak for jer

8 februari 2021

Topservice

Vi kan varmt anbefale Monogardiner. Helt igennem en fantastisk service, alt bliver overholdt plus et skridt ekstra. Super dygtige.

hilsen
Ellen

14 januari 2021

I får 5 stjerner af os

Godt Nytår til MonoGardiner og jeres søde personale 🎊🍾🥂🎊!!
Vi havde fornøjelsen af jeres besøg 3 gange, da vi bl.a havde ønsker om rettelser til det ellers aftalte - og det blev lavet med et smil og servicen var helt i top, så helt klart en anbefaling fra os i Hasselager ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 januari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god service - intet at komme efter!

Jeg havde lavet en aftale om opmåling af gardiner, og på trods af en mindre misforståelse kom de ud og målte op den dag vi havde aftalt. Det var i øvrigt en super flink fyr, som også kom med gode vejledende råd. Små 8 dage efter ringede samme person med nydeden om at gardinerne var klar, og han fik hurtigt sat gardinerne op + badeforhæng. Alt i alt en rigtig god oplevelse - God pris, og god service! Vil klart anbefale!

7 augusti 2020

Kvalitetsgardiner

Efter en lidt dårlig start nåede vi i mål.

Det er de flotteste gardiner jeg har ejet. Det er kvalitet og sidder perfekt, når først det bliver rettet til.

Jeg er meget tilfreds med gardinerne og også med den service jeg har modtaget efterfølgende til de få tilrettelser.

Kan helt sikkert anbefale Monogardiner.

22 juni 2020
Logotyp för Monogardiner

Svar från Monogardiner

Hej Tina .

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for vi kom frem til den rette løsning og du blev tilfreds med slut resultatet !

Vh. Alexander
Mono Gardiner

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hurtig levering og opsætning

Hurtig levering og opsætning - behageligt personale hele vejen igennem. Anbefalet løsning levede ikke op til vores ønsker. Der blev fundet en anden og tilfredsstillende løsning uden problemer.
Et enkelt opmærksomhedspunkt: Montør ringer samme dag som de kommer og sætter op, dette var vi ikke forberedt på.

14 juni 2020
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Lang ventetid

Bestilte gardiner med en leveringstid på 14 dage. Hørte ikke noget i ca. 3 uger. Efter yderligere 2 uger fik jeg endelig en fast dato på hvornår de ville komme, så ventetiden på de 14 dage blev forlænget til over 6 uger.
Der er ingen beklagelse over manglende tilbagemelding på gardiner, ingen beklagelse over forsinkelse. Manden kommer og sætter dem op. Arrogant, sur og tvær. Siger ikke et ord. Kun en information, da han er på vej ud af døren, at jeg ville få regning på mail.

Den skulle jeg ikke vente 6 uger på. Den kom 2 timer senere og med en betalingsfrist på 2 dage.

12 juni 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Prøver igen

Prøver igen. Fik opringning fra montør, som mente at det var mig som ikke havde overholdt aftalen. Jeg havde ikke taget telefonen selvom aftalen var at tilbuddet skulle indtales på svareren. Har dog lært at få tingene på skrift, så der ikke hersker tvivl. Blev bedt om at fjerne anmeldelsen og det er hermed gjort.

11 juni 2020
Logotyp för Monogardiner

Svar från Monogardiner

Hej Pia.

Vi beklager den dårlige oplevelse du har haft, der må have været en misforståelse.

Vi har prøvet at ringe til dig, for at vi kan få fundet en god løsning på dette, men kom desværre ikke igennem .

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.