MondMaskertje.nl Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Customer service? Does not exist! They do not send invoice. They do not reply to email requests to send invoice. They do not respond to web form requests to send invoice. They do not respond to p... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima mondmaskers (kinderformaat ffp2). Zijn van goede kwaliteit en ruiken niet. Zachte elastieken. Jammer dat je geen track and trace code krijgt. Pas op de dag van de levering krijg je een bericht v... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De maskers werden snel geleverd, alsook werden ze correct geleverd. Ik gaf een tijdelijke code door voor in brievenbus te kunnen laten bezorgen, ook dat hebben ze vlot kunnen doen. Het dragen van make... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De maskertjes zijn van degelijke kwaliteit met extra filters en de touwtjes zijn op maat te verstellen. De levering via DHL viel echter tegen. Duurde langer dan 48 uur. Geen mailtje met Track en Trace... Se mer

Företagsinformation

Informationen kommer från olika externa källor

Wij leveren mondmaskers en mondkapjes voor diverse sectoren. Van simpele ffp1 stofkapjes tot optimale beschermingsproducten zoals ffp2 en ffp3 mondmaskers.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niks aangekregen en geen service!

We hebben 2 mei een bestelling gedaan en deze hebben we tot heden nog altijd niet ontvangen op de track and trace staat dat deze bestelling is afgerond! Nu wouden we bellen, en kregen meteen voicemail! Dit noem ik geen goede klanten service! En als ik hier op lees komt het vaker voor! Dit vin ik heel jammer voor al die mensen en mijzelf!

10 maj 2021
Omdöme utan inbjudan

Beste,

Erg lastig dit te horen.
Ik kan u niet direct vinden als we zoeken op naam.

Wellicht kunt u even een mail sturen met uw bestelnummer zodat we dit kunnen oplossen.

Don't buy. Bad quality. Bad seller

I received my order incomplete. Some of the masks were missing. I try to contact Mondmaskertje.nl but couldn't manage. They didn't answer my mails, my queries at their website and my phone calls. I also wanted to return my order but no information is available anywhere.

24 april 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mondmaskers stinken van cigarette/tabacco lucht.

Zwarte KF94 mondmaskers besteld, maar helaas stinken ze van cigaretten/tabacco. Om te kunnen gebruiken moet je die maskers een voor minstens een week ophangen in de buitenlucht voordat die vieze geur weg is.
Bij collegas afgeraden, en ga zelf nooit meer bestellen via deze website.

16 mars 2021
Omdöme utan inbjudan

Beste,

Erg vervelend dit te horen.
Dit zullen we zeker doorspelen naar onze fullfillment partner.

Neem gerust contact met ons op per mail zodat we een passende vergoeding voor het ongemak kunnen vinden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Niet geleverd wat besteld en betaald werd.

Besteld: Mondmasker zwart, 2 stuks, met ventiel, +10 filters.
Geleverd: Mondmasker zwart, 2 stuks, met ventiel, +4 filters.
Conclusie: (zes) Filters te weinig.
Reactie: Mail gestuurd, maar GEEN antwoord.

Correctie: Het beloofde werd nagestuurd (1 masker + 10 filters).
Conclusie: Ikke tevreden. ;o)

6 mars 2021

Beste,

Erg vervelend dit te horen.
Dit zal ongetwijfeld een foutje zijn geweest tijdens het inpakken van uw order.

Ter compensatie zullen we u een extra masker met 10 filters nasturen.
Onze excuses hiervoor.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.