Det här tycker kunderna
Wij hebben een fijn gesprek gehad met Robin. Robin is een kundig en eerlijk adviseur, beleefd (doet zelfs zijn schoenen uit, stelt zich aan iedereen in huis voor!) en fijn in de omgeving. Robin heef... Se mer
Kwam een jongen aan de deur, goed gesprek gehad, altijd skeptisch geweest over zonnepanelen en al die ongein. Toch maar besloten het gesprek aan te gaan want ja waarom niet. Adviseur kwam langs met zo... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Konings Verduurzaming verzorgt u van energiebesparende maatregelen. Dit doen wij door Zonnepanelen, Thuisbatterijen, Warmtepompen en nog veel meer maatregelen aan te bieden wat te maken heeft met de verduurzaming van de woning! Op zoek naar een professioneel bedrijf? Dan bent u bij Konings Verduurzaming op het goede adres! Wij vinden de service / kwaliteit nummer 1 prioriteit! Neem gerust contact met ons op via de website! Onze klantenservice neemt binnen 24 uur contact met u op
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 80 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fijne ervaring bij de installatie
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad met Koningsverduurzaming. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed. De adviseur die bij ons thuis kwam nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Vooral de uitleg over ons energieverbruik, de mogelijke besparingen en wat een warmtepomp en thuisbatterij voor onze situatie konden betekenen, vond ik erg prettig.
We hadden al zonnepanelen en wilden graag een volgende stap zetten om minder gas te gebruiken en onze eigen opgewekte energie slimmer te benutten. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een warmtepomp en thuisbatterij. Fijn dat we hiermee niet alleen duurzamer bezig zijn, maar ook kunnen besparen op onze energiekosten.
Ook over de installatie zijn we erg tevreden. De monteurs werkten netjes, snel en voorzichtig. De warmtepomp is mooi afgewerkt en ook voor de thuisbatterij hebben ze beneden een goede plek gevonden. Na afloop zag alles er gewoon netjes uit, precies zoals je hoopt.
Al met al zijn wij erg tevreden over het hele traject, van het advies tot en met de installatie. Op basis van onze ervaring zouden wij Koningsverduurzaming zeker aanraden aan anderen die hun woning willen verduurzamen.
Fijn bedrijf om mee samen te werken
Fijn bedrijf om mee samen te werken. In het begin leken ze wat opdringerig, maar uiteindelijk kwamen we er samen goed uit. Van begin tot eind heel goed begeleid en ook de uitvoering van de werkzaamheden.
Ongewenst contact
Ongewenst telefonisch contact
Na een eerste contact bij een langs de deur actie en daarna een eerste telefoongesprek, waarin ik heb aangegeven geen belangstelling te hebben voor diensten en producten die dit bedrijf aanbiedt. Aangezien ik al veel verduurzamingsmaatregelen heb getroffen. Toch gebeurt het dat ik zo rond de 2 maanden opnieuw gebeld word. Na duidelijk te hebben aangegeven dat ik niet meer gebeld wil worden door dit bedrijf, lijkt het wel erg moeilijk om een adres in hun bestanden door te strepen. Tot op de dag vandaag blijft het bellen maar door gaan. Komt zeer opdringerig over.
Deze reactie gekopieerd van Loef. Ging bij mij precies hetzelfde. Slechte firma!
---
Verwonderd over reactie van bedrijf op review; een dag nadat ik nog gebeld ben, zou ik niet meer in het systeem staan. Heel benieuwd. Wel fijn als het echt zo is.

Super tevreden
Super tevreden, alles goed uitgelegd . Ik ben iemand die veel vragen stelt tot het echt duidelijk is. Van 1e gesprek tot oplevering een goeie communicatie ervaren. Er zijn verschillende teams geregeld.
*Team 1 voor aansluiten voor Thuisbatterij, meterkast upgrade en zonnepanelen.
*Team 2 Vervangen van mijn CV ketel voor een nieuwe en plaatsen en koppelen van een Hybride Warmtepomp. Ook vervangen van mijn rotte dakramen voor nieuwe kunstof Velux raampjes.
*Team 3 aanpak van het dak, geheel vervangen voor nieuwe dakpannen
Ook na oplevering contact gehouden voor mogelijk extra opties en mogelijke aankomende upgrades .
Ik raad zeker iedereen aan om eerst een offerte/gesprek bij Koningsverduurzaming aan te vragen.
Bedankje voor alle heren in de genoemde teams, en natuurlijk Joey en Julian waarmee alle afspraken,papier werk, en subsidies geregeld is .
Ongewenst telefonisch contact
Topbedrijf
Ik kan alleen maar zeggen dat alles zeer goed gegaan is. Van begin tot eind. Advies gehad van Robin, die het goed naar zijn zin had en pas laat vertrok richting huis. Hele beleefde nette jongen, die weet waar hij over praat. Hij adviseert, denkt mee, en neemt ook het papierwerk uit handen. Nadat we ja hadden gezegd, gooide Liander roet in het eten, en Robin kwam weer aan huis voor een oplossing. Inmiddels is de batterij geplaatst, en moet Robin nog 1x terugkomen om wat papierwerk in te vullen. Verder verloopt het contact met het bedrijf heel soepel, heb gewoon geen klagen. Staan je netjes te woord, geen achterlijke lange wachttijden aan de telefoon, en geen chatbot! Na plaatsing ook gelijk gebeld of alles goed was gegaan, of we tevreden waren over de plaatsing. Toch netjes!
Dikke duim voor de monteurs, en alle andere medewerkers. Maar Robin krijgt er een dikke 10 bij😊
Heldere en duidelijke uitleg
Heldere en duidelijke uitleg. Goed bereikbaar. Meedenkend.
Deskundige en eerlijke advisering door Robin
Robin heeft meegedacht in onze situatie en een voorstel hiervoor opgesteld. Hoewel we hier al met al niet voor hebben gekozen, krijgt Robin wel alle credits voor de goede en fijne advisering!
Erg netjes en duidelijk advies
Erg netjes en duidelijk advies. Uit het advies bleek dat er weinig winst meer te halen viel qua verduurzaming of de terugverdientijd loonde niet. Eerlijk en dat is erg prettig! Misschien dat er in de toekomst zaken kunnen worden gedaan naar voor nu bedankt voor de oprechtheid. Dank Davey.
Komen ongevraagd aan de deur met een…
Komen ongevraagd aan de deur met een wazig verhaal dat ze namens de overheid geselecteerd zijn. Niet intrappen.

Svar från Konings Verduurzaming B.V.
Ik heb contact gehad met Robin het was…
Ik heb contact gehad met Robin het was voor mij van het begin af aan een hele duidelijke uitleg en hij nam de tijd en wist op alle vragen een duidelijk antwoord voor mij was het een goede ervaring en een beslissing genomen gr John
Ik ben super tevreden over mijn ervaring…
Ik ben super tevreden over mijn ervaring met Konings Verduurzaming. Vanaf het eerste gesprek werd alles duidelijk en eerlijk uitgelegd. Er werd echt gekeken naar mijn situatie en ik kreeg een advies dat aansloot bij mijn woning en energieverbruik, zonder het gevoel dat er iets werd opgedrongen.
De communicatie was prettig, afspraken werden nagekomen en het hele traject verliep professioneel. Ook de uitleg over de financieringsmogelijkheden en de verschillende verduurzamingsopties was helder, waardoor ik met vertrouwen een keuze kon maken.
Een betrouwbare partij die kwaliteit levert en echt met je meedenkt. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn woning wil verduurzamen.
Wat een top service
Wat een top service, Tim heeft ons geholpen bij het gehele proces. Super blij met de behandeling en de ontzorging.
Groetjes
Onbetrouwbaar bedrijf: laten je in de kou zitten, nemen niet op en verdraaien de feiten
Mijn ervaring met dit bedrijf is diep triest. Zolang er geïnstalleerd moet worden staan ze vooraan om het geld te vangen, maar zodra er problemen zijn geven ze niet thuis. Ik heb de warmtepomp vorig jaar in februari laten plaatsen. De allereerste winter dat het apparaat moest draaien, hield hij er direct mee op en zaten we in de kou.
Na een aantal keren contact te hebben gezocht over deze storingen, werd er simpelweg besloten om onze telefoon niet meer op te nemen. Pas toen ik destijds een negatieve review overwoog, kwamen ze met de smoes dat hij "op vakantie was" en dat "dit nummer niet meer gebruikt werd". Ondertussen gebruikt hij vandaag de dag nog steeds exact hetzelfde nummer.
Nu het zomer is lopen we tegen het volgende probleem aan: de buitensensor hangt vol in de zon, waardoor de warmtepomp volledig van slag raakt. Toen ik hem hierop aansprak, beweerde hij doodleuk dat hij nooit heeft gezegd dat het systeem is om te koelen. Trap er niet in: op hun eigen website adverteren ze letterlijk met de tekst "Geniet van warmte in winter & verkoeling in zomer met één systeem." Ze verdraaien de waarheid waar je bij staat om hun eigen installatiefouten niet te hoeven oplossen.
Als klap op de vuurpijl gebruiken ze al ruim een jaar onrechtmatig foto's van mijn woning voor hun eigen website als reclame, zonder dat ik daar ooit toestemming voor heb gegeven. Toen ik ze hier vandaag mee confronteerde, werd er beloofd dat de foto's "vandaag nog" verwijderd zouden worden. Dit bleek de zoveelste loze belofte om tijd te rekken, want de foto’s staan er gewoon nog op.
Ze beloven veel als ze je geld willen, maar leveren achteraf slecht werk, nemen hun verantwoordelijkheid niet, verdraaien de waarheid en komen afspraken niet na. Denk twee keer na voor je met deze partij in zee gaat!

Svar från Konings Verduurzaming B.V.
We had a consultation with Joey…
We had a consultation with Joey regarding a heat pump installation through NextEnergy.The entire experience was smooth and pleasant.Joey took the time to explain everything clearly and answered all our questions patiently and made sure we understood the available options and process.We appreciated the professional approach, transparency and clear communication throughout the consultation.It gave us confidence in making an informed decision. Overall, we are very satisfied with the experience and would recommend Joey and NextEnergy to anyone considering a heat pump solution.
Deskundig advies en een vertrouwd gevoel
Zeer tevreden over de begeleiding van Joey. Hij luisterde goed naar onze wensen, dacht actief met ons mee en nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Zijn eerlijke advies, betrokkenheid en professionele aanpak gaven ons direct een vertrouwd gevoel.
Joey is behulpzaam, betrouwbaar en levert kwaliteit. Hij kijkt verder dan alleen de standaardoplossingen en zet de voor- en nadelen helder op een rij, waardoor je weloverwogen keuzes kunt maken.
Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en kunnen Joey dan ook van harte aanbevelen!
Bedankt voor de fijne service en de kwaliteit die je levert!
What a great experience from the…
What a great experience from the Konings Verduurzaming team. Tim was a great consultant, explaining everything in detail and clearly and helping every step of the way. What a great guy! You are lucky to have him. Everything went smoothly and I highly recommend dealing with this team for your energy needs. Top class!
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring…
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Konings Verduurzaming. Vanaf het eerste gesprek werd alles duidelijk en professioneel uitgelegd. Het team denkt echt met je mee en neemt de tijd om advies te geven dat past bij jouw situatie. De communicatie verliep prettig en afspraken werden netjes nagekomen.
De installatie is vakkundig uitgevoerd en alles werd netjes achtergelaten. Wat ik vooral waardeer is de klantgerichte aanpak en de snelle service bij vragen achteraf. Dankzij hun deskundigheid heb ik nu een duurzamere woning en meer inzicht in energiebesparing.
Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar bedrijf voor zonnepanelen, warmtepompen of andere verduurzamingsoplossingen.
Topservice en duidelijk advies over…
Topservice en duidelijk advies over verduurzaming. Gian was een geweldige adviseur, dank daarvoor! Zeker een aanrader.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.