Det här tycker kunderna
Ik had al twee flesjes ooit gekocht tot ik met weer opnieuw bestellen zag dat er voor kalknagels een andere was. Wel even wennen aan de vloeibare vorm. Merk al direct veel meer verbetering. Dank
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hypogeen is al meer dan 35 jaar dé specialist in hypoallergene huidverzorging. Als trots Nederlands merk ontwikkelen en produceren we al onze producten volledig in eigen beheer in Dronten, Flevoland. Dankzij deze controle kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen en snel inspelen op de behoeften van onze klanten. Onze veilige, effectieve formules zijn geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en worden o.a. gebruikt door professionals zoals pedicures en massagesalons in Europa.
Kontaktuppgifter
Fazantendreef 10, 8251JR, Dronten, Nederländerna
- 0850603219
- info@hypogeen.nl
- hypogeen.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik heb deze voeten/beencreme al eerder…
Ik heb deze voeten/beencreme al eerder gebruikt. De creme trekt snel in en voelt goed aan. Reden te meer om deze creme opnieuw te kopen.
Prachtig natuurlijk product en fantastische service!
Mijn ervaring met Hypogeen is super! Enerzijds is het een prachtig natuurlijk product dat meteen werkt! Ik had het 5 delig pakket besteld zodat het probleem weggaat en wegblijft. Het werkt ook heel verzorgend, je voeten zien er uit alsof je bij de pedicure bent geweest. Anderzijds is de service fantastisch, je krijgt snel antwoord op je vragen, goede informatie en service op je producten. Heel blij mee! Ik blijf deze producten gebruiken.
Communicatie en bestelling zijn top gegaan
Bedrijf heeft een uitstekende communicatie en helpt om oplossingen te vinden. De bestelling ben ik goed bij geholpen, nadat ik per ongeluk een verkeerd adres had doorgegeven. Dit was in no-time opgelost. Product is aangeleverd zoals beschreven, ook met dezelfde snelheid.
Of het product effectief is, ga ik ervaren. Ik ben immers net begonnen.
Kortom, in eerste instantie niets dan goeds! Ga zo door!
Heel goede producten
Heel goede producten. Mogelijkheid om bestelling af te halen zou wel fijn zijn.

Svar från Hypogeen
Goede producten die echt helpen bij een…
Goede producten die echt helpen bij een droge huid. Snelle en goede service
hele goede service en goede uitleg over de producten
ik werd erg goed geholpen na de bestelling geplaatst te hebben en een telefoontje met hun met goede uitleg over de producten en bij de bestelling nieuwe producten om uit te proberen
De bezorging was snel
De bezorging was snel, netjes verpakt en vertrouwelijk behandeld, dus top.
Super product!
Hypogeen in één woord GEWELDIG
Hypogeen heeft echt de producten die je nodig hebt bij voet problemen en andere (huid) gerelateerd zaken. In mijn geval werken de hypogeen Cream echt. Het doet wat het beloofd en is zeer prettig in gebruik. Ik heb ondertussen anderen daarvan kunnen overtuigen en ook zij hebben verrassende resultaten. In 1 woord Geweldig!!

Snelle levering goed verpakt
Snelle levering goed verpakt
En het is een geweldig merk

Betaalbare dagcrème
Betaalbare dagcrème zonder slechte toevoegingen zoals siliconen, parabenen, microplastics, etc. En binnen 2 dagen in huis. Top.

Zeer goede service
Per abuis 2 x het verkeerde artikel ontvangen.
Na telefonisch contact het juiste artikel ontvangen, zonder extra kosten en het verkeerde artikel mocht ik houden, hier kan ik iemand anders blij mee maken.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.