Mockfjärds Fönster AB Omdömen

3 962
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 128 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna uttrycker stor glädje över det professionella bemötandet från all personal under hela köpprocessen. Konsumenter uppskattar särskilt att hantverkarna är kunniga, noggranna och utför monteringen av fönster och dörrar på ett snabbt samt effektivt sätt. Dessutom framhålls det att företaget är mycket lätt att komma i kontakt med vid frågor. Vissa recensenter var inte nöjda med att bortforslingen av skräp dröjde eller att fel uppstod vid mätning och montering av produkterna. Några kunder upplevde även att kommunikationen brast i vissa skeden eller att nödvändiga detaljer saknades efter att arbetet avslutats.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med personalen, och många framhäver de professionella och... Se mer

Service

Kunder hade positiva upplevelser med service och beskriver arbetet som mycket professionellt utfört av... Se mer

Product

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med produkten, där många konsumenter uttrycker stor uppskattning... Se mer

Quality

Konsumenter tycker kvaliteten är tvetydig med mycket delade meningar om upplevelsen. Vissa recensenter... Se mer

Customer communications

Recensenter nämner tvetydig feedback om kontakt. Många kunder upplever en mycket bra kontakt och enkel... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Har gjort tidigare inköp från Mockfjärds och varit nöjd med det. Nu just installerat ytterligare nytt fönsterparti från dem. Lätt att komma i kontakt med företaget. Trevligt och kunnigt bemötande fr... Se mer

Bytet av fönster gick väldigt snabbt, duktiga snickare som gjorde ett jättebra jobb!!! Tyvärr fick vi för kort Smygare till stort fönster så det blev skarvat (snickarna var inte nöjda med den lösninge... Se mer

Är i det stora hela jätte nöjd. Bra fönster som levererades i tid. Installationen gick bra och smidigt. Dock fick firman som installerade fönstrena efter påpekande från mig göra om några mindre saker... Se mer

Trevliga besök av Björn Bernstav innan vi bestämde oss. Bra information, enkelt att kontakta honom under processen vid frågor och funderingar. Även enkelt att kontakta Kundtjänst angående leverans... Se mer

1. Nr. 4 av de 4 bästa företagen i Fönsterinstallation
  2. Nr. 8 av de 8 bästa företagen i Dörrbutik
  3. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Takfönsterentreprenör
  4. Nr. 10 av de 10 bästa företagen i Fönsterleverantör

Vi säljer nyckelfärdiga fönster- och dörrbyten. Vi byter både för privatpersoner och Fastigheter/BRF:er.

Bra

TrustScore 4 av 5

4 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

(3 962)

129 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Takfönster

Resultatet blev mycket bra trots att det tog oväntat lång tid-

23 oktober 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hejsan! Det var roligt att höra att du är nöjd men självklart tackar vi samtidigt för feedbacken, det är alltid uppskattat och vi ber om ursäkt att du fick vänta på ditt nya fönster. Hoppas du får en fin allhelgonaafton / Emma

bra kontakt med säljaren

bra kontakt med säljaren, bra utfört arbete

21 oktober 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej Tommy, Tack för ett fint omdöme och vad roligt att du är nöjd med kontakten samt med slutresultatet, det gör oss självklart glada. Ha en fin allhelgonaafton / Emma

Bra bemötande

Bra bemötande av säljare och installatörer inför bytet.
Bra bemötande av kundsupporten efter installationen.
Men tar lång tid för dem att höra av sig vid synpunkter efter installationer.

21 oktober 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej! Tack för ditt omdöme och kritik.
Det låter som du är mestadels nöjd med ditt fönsterbyte. Självklart ska det inte ta för lång tid att få en återkoppling på dina synpunkter, jag ser till att du får en kontakt inom kort.
Trevlig Kväll! //Erik

Mycket bra fönster

Mycket bra fönster. Hade varit ännu bättre om de långa listerna inte hade behövt skarvas vid uppsättningen. Rättades till senare på ett bra sätt.

8 november 2024

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme!
Vad kul att du är nöjd med dina nya fönster och vad bra att det löste sig bra med listerna men vi tar det med oss. Trevlig Kväll! //Erik

Man kan se ut genom rejäla o fina… Utblick

Man kan se ut genom rejäla o fina fönster med bra utseende.

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Stort tack för ditt fina omdöme, vi blir så glada av att höra att du är nöjd.
Hoppas du får njuta av dina nya fönster i många år :)

Allt gott //Alma

Obefintlig kundservice

Om man träffar försäljaren så gör man klokt i att spela in samtalet. Så fort dörrarna var installerade och det var saker som vi inte var nöjda med så var försäljaren helt plötsligt inte alls lika tillmötesgående och tillgänglig. Saker vi hade kommit överens om muntligen blev ej installerade. Ett titthål som installerades så högt så vår 70-åriga mamma var tvungen att ta en pall för att se ut. Ingen som kontrollerade att titthålet skulle sitta på en lämplig längd för den personen som bor i huset där dörrarna installerades. När vi nämnde detta till Mockfjärds fick man det högst cyniska svaret; ”det stod ej i avtalet på vilken höjd titthålet skulle installeras”. Bemötandet från mockfjärds är under all kritik. Ska man ta hjälp av detta företag får man hoppas att allt blir rätt, för utifall det är nåt som blir fel eller man inte är nöjd så kan man inte förvänta sig någon som helst sorts kundservice eller logiskt bemötande från det här företaget.

28 oktober 2025

Hejsan Jack,

Tack för omdömet och feedbacken, vi tar det vidare.

Allt gott //Alma

Efter 3 veckor har ni fortfarande ännu…

Efter 3 veckor har ni fortfarande ännu inte hämtat skräpet. Fönster plus terrassdörr är hämtade men inte skräpet för det står inte på en pall. Enligt chauffören är det inte första gången det händer. Jag har ringt Mockfjärdsföretaget och talat om det men fortfarande har inget hänt. SKANDAL.

17 oktober 2025

Hejsan Gunnel!

Tack för ditt omdöme & feedback.
Vi tar självklart detta vidare.

Önskar dig en fin dag,
MVH Alma

För många fel 😑

4 fönster felmätta hittills som inte passar så våra hyresgäster får vänta 6 veckor till på nya som ska tillverkas , fel och misstag kan hända men det här är inte proffesionellt. Har svårt att förklara vad som hänt för dom som är drabbade. Onödigt och slarvigt och inte bra reklam för Mockfjärds

24 oktober 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej Kenneth, tack för att du delar din feedback. Vi förstår att de felmätta fönsterna har orsakat besvär. Jag ser att det finns ett ärende gällande detta och jag hoppas att det ska lösa sig på bästa sätt. Du får jättegärna kontakta vår kundtjänst om du har några funderingar kring det.

Önskar dig en fin fredag,
//Ida.

Väntar fortfarande på svar ang

Väntar fortfarande på svar ang. en reklamation på ett sidoljus.

22 september 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej LarsOve, jag har bett handläggaren att se över ditt ärende och återkomma så snart som möjligt. Ha det så bra! /Emma

Allt var ok!

14 oktober 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej Flemming, Tack för ett fint omdöme och va roligt att du är nöjd, det gör oss glada! Hoppas du har en fin kväll / Emma

Alla fönsterramar är sammanfogade med…

Alla fönsterramar är sammanfogade med småbitar vilket är kvalificerat fusk. Fingerskarvning är fusk och borde ha kommunicerats med mig som kund. Jag har alltså betalt alldeles för mycket för ett fuskarbete.

14 oktober 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej Lars, jag skulle rekommendera att du inkommer med en reklamation till oss via vår hemsida så ska vi självklart se över detta. Ha det så bra /Emma

Fina fönster

Fina fönster. Bra kvalitet! Proffesionellt utfört arbete från början till slut.

10 oktober 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej Irma, vilket härligt omdöme att läsa, det var verkligen roligt! Tack för ditt fina omdöme! Ha en fortsatt fin kväll / Emma

Jag fick härbärgera alla fönster och…

Jag fick härbärgera alla fönster och material hemma hos mig i FEM veckor innan monteringen Helt absurt

11 oktober 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej Anita, det är såklart tråkigt att höra att du har den upplevelsen av ditt fönster/dörrbyte. Vad vi förstår har du fått samtal av berörda parter kring detta och det ska vara utrett. Men om vi förstår fel får du självklart kontakta vår kundtjänst. Ha det gott. /Elenor

Allting gick enligt plan

Allting gick enligt plan från beställning till installation . Mycket bra bemötande från Jerker och hantverkare. 🙂

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej Lars, så kul att höra! Stort tack för att ditt fina omdöme. Vi tar det vidare till berörda parter. Har du några funderingar framöver så är du välkommen att kontakta oss. Ha det så bra. /Elenor

Är i det stora hela jätte nöjd

Dock fick firman som installerade fönstrena efter påpekande från mig göra om några mindre saker som de borde upptäckt själva.

10 oktober 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej Martin, det gläder oss att du är nöjd i det stora hela. Bra ändå att montörerna åtgärdade det du upplevde var mindre bra, så att du blev nöjd med resultatet. Vi tar det vidare med berörda parter. Har du någon fråga så är du varmt välkommen att kontakta oss. Ha det gott. /Elenor

Bra bemötande och arbete

Trevlig försäljare och montagepersonal. Kvalitetsfönster. Fick hjälp med korrektion utan diskussion.

4 oktober 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej Lars, vad härligt att höra. Bra att du fick hjälp direkt med korrektion också. Stort tack för ditt fina omdöme. Vi tar det vidare till berörda parter. Har du någon fundering kring din nya fönster framöver är du välkommen att kontakta oss. Ha en bra dag. /Elenor

Gamla fönstren hämtades alldeles för sent

Det viktigaste, dvs att montörerna gjorde ett bra arbete tycker jag uppfylldes. Däremot var de nonchalanta och följde inte muntligt avtal avseende monteringstid. De struntade i överenskommelsen och tog en reklamation före att göra klart arbetet hos oss inom de två dagar som överenskommits. Det resulterade i att en i familjen fick ta ledigt ytterligare en dag. Sedan hämtades de gamla fönstren aldrig upp inom två veckor efter monteringen. Vi fick ringa och tjata upprepade gånger för att få bort de gamla grejerna från gräsmattan. Det var riktigt dåligt.

7 oktober 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej Pernilla, Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar att du tagit dig tid att förklara hur din upplevelse har varit. Det hjälper oss med vad vi kan förbättra. Vi beklagar de besvär som inträffat. Vi tar detta vidare till ansvariga. Allt gott. /Elenor

Vi installerade för ca 5 år sedan…

Vi installerade för ca 5 år sedan fönster och dörrar från Mockfjärd fönster.
Mycket professionellt bemötande från första säljkontakten fram till och med installationen. Det finns INGET att klaga på.
Gedigna fönster och dörrar som inte påverkats av sol, vind och regn. För ett tag sedan gick en låskista sönder, vi använder en av dörrar extremt mycket, och jag hörde av mig till deras kundservice med beskrivning och kort. Samma dag fick jag svar att de skulle skicka en ny låskista. Några dagar senare låg en ny låskista tillsammans med en instruktion på hur man byter den i brevlådan. Bytet var mycket enkelt och beskrivningen pedagogisk. Ofta slutar ett bra bemötande efter att man köpt och betalat en vara, här fortsätter det även efteråt.
Hade det funnits fler än 5 stjärnor hade ni fått det!! Supernöjd!

Hejsan Torsten!

Vilket otroligt fint omdöme och vi blir så glada av att höra att du är nöjd med Mockfjärds Fönster, tack för att du tog dig tiden att skriva omdömet.

Hoppas du får njuta av dina fönster och dörrar i många år till.

Önskar dig en fin kväll //Alma

Bra fönster o montörer.

Bra fönster o montörer.
Lång leveranstid drar ner.

8 oktober 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej Jan, tack så mycket för ett så fint omdöme. Så härligt att du är nöjd med dina nya fönster och med montaget. Jag skickar detta vidare till alla berörda.

Ha en fortsatt fin kväll,

Bättre information från säljaren

Bättre information från säljaren, att den gröna packet med inne lister som måste tas in av kunden, kan väga rätt mycket- om man beställer 15 fönster. I min beställning detta pack vägde 80 kg - lite för mycket för mig att hantera själv -som har ryggproblem. Har ringt växeln, men ingen hjälp kunde erbjudas av Mockfjärds.

8 oktober 2025

Svar från Mockfjärds Fönster AB

Hej Corina, tack för ditt omdöme och för dina synpunkter. Vi tar självklart till oss av detta. Hoppas du är nöjd med dina nya fönster 😊

Önskar dig en fortsatt fin kväll!