Har gjort tidigare inköp från Mockfjärds och varit nöjd med det. Nu just installerat ytterligare nytt fönsterparti från dem. Lätt att komma i kontakt med företaget. Trevligt och kunnigt bemötande fr... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Vi säljer nyckelfärdiga fönster- och dörrbyten. Vi byter både för privatpersoner och Fastigheter/BRF:er.
Humanistgatan 2A, 781 70, Borlänge, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Strul med betalning. Det som sagts från början stod ej i kontraktet. Dyrt. Kommer inte anlita Mockfjärds igen. Tråkig upplevelse som kostade oss extra pengar.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Allt fungerade utmärkt. Snygg montering. Mycket nöjd. Däremot fungerade inte bortforsling av rrstmaterial så som vi önskat.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Hållbar leverans och bra hantverk.
Mycket god hjälp vid platsbesök av säljare där vi fick veta skillnaderna på typ av fönster innan vi gjorde vårt val. Utlovad leverans höll måttet och kontrakterade hantverkare var mycket snabba men också mycket noggranna och lämnade inget fel eller ogjort

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Hela hanteringen från beställning till fullgjort arbete/installation är mycket bra utfört. Vi är verkligen nöjda.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Trevliga personer både försäljaren och montören som kändes pålitliga och omtänksamma. Bra utfört arbete.
Trivs med de nya fina fönstren.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Mycket professionellt utfört, från dag 1.
Väldigt bra bemötande från vår fönstermästare (Robert) och gubbarna som monterade fönstren!

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Utmärkt montering och kunnig säljare. Vi fick det vi önskade.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Bra service av trevliga personer.
Enkelt och tryggt!!

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Beställde en ytterdörr, fick en drevbredd på 35mm (rekommenderat 10-15) de använde 50 mm (rekomenderat är 90 mm) långa kramskruvar, vilket gör att skruven endast kommer in 15 mm i regeln.
Jag har försökt fått mockfjärds att åtgärda felet, men de hänvisar till ord och kan inte presentera byggteknisk data om varför de fortfarande anser att 15 mm är tillräckligt.
Väldigt oseriöst företag, bör vara svartlistat.
Deras senaste svar är innehåller dessvärre ingen detaljerad information som skulle ge mig som kund förståelse hur de har tagit deras beslut. Extremt oprofessionella, har till och med varit i kontakt med deras någon chef.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Mycket bra information från första kontakt. All fungerat som planerat. Mycket duktiga montörer som på ett snabbt och professionellt sätt utförde arbetet.
Det ända som störde mig var det klister som satt fast på vissa fönster. Svårt att få bort.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Fönsterna verkar vara i väldigt bra kvalitet, montören var trevlig och gjorde ett bra jobb. Säljaren försvann så fort affären var i hamn, gick inte att få tag på trots flertal försök.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Snabb och smidig montering. Bra kommunikation. Trevliga montörer och säljare. Fina fönster och dörrar. Jättenöjd!

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Bra produkt, bra genomgång av säljare. Montörerna gjorde ett snabbt och effektivt arbete. Trevlig stämning hela vägen.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Allt fungerade som planerat. Från kontakt med försäljare, fönstermätning utförd av kunnig snickare och i tid som utlovat utförd arbete av 2 mycket trevliga och noggranna snickare. Priset är inte det billigaste men vårt det för mig när allt flyter på som det skal.