Har gjort tidigare inköp från Mockfjärds och varit nöjd med det. Nu just installerat ytterligare nytt fönsterparti från dem. Lätt att komma i kontakt med företaget. Trevligt och kunnigt bemötande fr... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Vi säljer nyckelfärdiga fönster- och dörrbyten. Vi byter både för privatpersoner och Fastigheter/BRF:er.
Humanistgatan 2A, 781 70, Borlänge, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Har sedan i maj månad försökt få hjälp av Mockfjärd att justera en altandörr. Inget "garantijobb" utan något jag vill betala för.
Först hänvisar de till andra lokala aktörer för att "vi har dåligt med tid och är ganska dyra". Jag vill ändå ha deras hjälp och ber dem ta fram förslag på tider, oavsett när dessa tider kan tänkas vara. Jag får inget svar och skickar påminnelse efter några veckor. Får då till svar att "vi ska kolla med några montörer om de har tid". Jag får ingen återkoppling och mejlar dem igen efter ytterligare några veckor. Får då till svar att de inte har några lediga tider i "närtid" (vilket jag aldrig har sagt att det behöver vara). Får inte förslag på tider längre fram. Så otroligt uselt!
De vill säkert sälja en dyr uppsättning fönster eller en dörr till er, men de har noll vilja att hjälpa er därefter. Kom ihåg det!
Har fått monterat nya fönster plus 1 st dörr på vårt sommar hus. Mycket proffsigt utfört av två fantastiskt trevliga killar (Magnus och Patrik). Guldstjärna till båda. Vi är supernöjda med slutresultatet. Kan varmt rekommenderas.
Ulf o Agnetha Pettersson Åtorp/Arboga.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Nya fönster och ny altandörr, hela huset känns nytt och fräscht. Arbetet utfördes mycket proffsigt tycker en nöjd kund i Vällingby! Kan varmt rekommenderas!

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Hög kvalitet på fönster. Noggranna montörer som gjorde ett fanatiskt arbete i vårt hus i Hässelby.
Kan varmt rekommendera Mockfjärds!

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Väldigt proffsiga montörer som kom till Djursholm och lämnade ett fönster monterat helt perfekt. Kan varmt rekommendera Mockfjärds.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Trevligt bemötande rakt igenom från beställning till leverans.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Två montörer kom och gjorde ett fantastiskt arbete.De var duktiga, effektiva, noggranna och därtill trevliga. Därför ger jag högsta betyg!

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Jag är supernöjd med hela processen med beställning, leverans och montering. Fyra fönster och en altandörr skulle bytas. Montören var fenomenalt skicklig och dessutom trevlig att ha att göra med. Det hela tog drygt en dag.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Skulle läst recensionerna innan vi beställde nya fönster. Mockfjärds i västerbotten rekommenderas EJ.
Anledningen vi valde mockfjärds var löftet att fönsterna skulle vara levererade och monterade innan första juni. Detta lovade säljaren. När kontraktet var skrivet var säljaren otrevlig och ej behjälplig. Muntliga löften betyder noll vilket även står i det finstilta i avtalet. När fönsterna ej levererades i tid ville vi häva köpet vilket var omöjligt. Fönsterna monterades till slut på plats med repor på fönstren, skadade gipsväggar inomhus samt lösa tegelstenar. Tråkigt kvalite för stor summa pengar.
Inte lyckas komma i kontakt med någon som kunnat tänka sig att hjälpa oss, varken kundservice eller säljarens chef.
Säljaren pratade även gott om att betalningen skulle vara räntefri första året. Han nämnde inget att det tillkommer en administrativ avgift på nästan 600 kr i månaden. Ännu en tråkig överraskning.
Rekommenderar att INTE välja Mockfjärds, de bryr sig inte om kundnöjdhet.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Företaget håller vad de lovar och de snickare som arbetade hos oss, Team Brotorpet/Kristianstad, var både serviceminded, trevliga och gjorde ett mycket snyggt jobb. De lämnar det dessutom rent och snyggt efter sig så endast lite efterstädning behövs.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Serviceinriktade och tillmötesgående. Snyggt utfört arbete Micke och Felix På Team Brotorpet/Kristianstad. Man blir nöjd.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Både säljare Johan och huvudansvarig snickare Emelie var mycket trevliga och lätta att få tag på. Fönsterbytet blev bra och när snickarna upptäckte att det behövdes bredare lister för att täcka drevet så fixade de nya lister.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Mockfjärds Fönster AB:s sk. fönstermästare var len i truten och tillmötesgående. Tills jag skrivit på avtalet. Sen fullständigt struntade han i mig. Lögner om att ingen åverkan skulle ske, att de skulle ordna så allt brev fackmannamässigt gjort. Flera misstag begicks av "fönstermästaren" och hans mätkompis vilket ledde till långa omleveranser, stök och kaos. Ingen förståelse , ingen schysst hantering. "Fönstermästaren" hänvisade till Mockfjärds centralt och garvade(!) åt mig när jag ifrågasatte slutfaktura innan jobbet var klart, trots inbetald handpenning. Fönstrena är hafsigt monterade och rivningen medförde skador på gips och tapeter. Jag betalade över 300 000 kr för jobbet så jag har 300 000 anledningar att berätta för alla som vill lyssna att de ska undvika Mockfjärds Fönster AB som pesten. Grannar, kollegor och vänner; alla får veta att Mockfjärds Fönster AB inte går att lita på. Jag fattar inte hur de kan låta denna "fönstermästare" dra företagsnamnet i smutsen. Så obegåvat att göra kunder till fiender istället för ambassadörer för varumärket. Men nu ska ju namnet bytas. Men DOVISTA Sverige AB kommer ha samma kassa "fönstermästare". UNDVIK UNDVIK UNDVIK!

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Vi anlitade mockfjärds fönster vid ett dörrbyte och inte ett år efter så krånglar dörren vid stängning och är glapp i dörrhandtag. Ringde och mailade flera gånger och inget svar och tillslut kom det en kille som säger att det inte är nått fel på dörren och är otrevlig och lyssnar inte på kunden. Och skickar en mail igen men inga svar. Kommer aldrig mer att anlita mockfjärds fönster, RIKTIGT OSERIÖSA

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Har tidigare bytt fönster utan anmärkning. Nu bytt 2 fönster till men är mycket besviken på att det blir kondens på utsidan. Ska det verkligen vara så? Vad händer när det blir vinter och kallgrader?

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Ett takfönster. Sämsta företag någonsin anlita inte dessa. Reklamation har tagit 4,5 månad erbjuder kompensation med 1000 kr .

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Fönsterbleck och fönsterfoder skarvade. Yep. Skarvade fönsterfoder. Snickaren frågade också om han kunde skarva dörrsmygen vid ytterdörren. Sade givetvis nej. Frångick planen även på eget bevåg utan att meddela oss. Gjorde en helt annan lösning och struntade i att använda konsoler som vad planerat. Flera fönsterfoder är spruckna vid spikarna i hörnen. Smygarna är sneda, diffar på upp till 2 cm uppe och nere i fönstren. Olika smygar använda, rundade men också kantiga. Arbetet tar enligt hemsidan 6-8 veckor. Nu har det snart gått ett år sedan offert. Väntar fortfarande på att dom skall komma och rätta till felen. Kommer gå vidare till ARN troligtvis.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Ett fantastiskt bra arbete av väldigt professionella hantverkare, väldigt trevliga och serviceinriktade! Utfört i Bromölla.

Svar från Mockfjärds Fönster AB
Precis bytt 23 fönster i vårt hus som är från slutet av 1800-talet. Hela upplevelsen från första mötet till att installatörer lämnade oss har varit mycket bra. Visst blev det mycket pengar men efter marknadskoll kan jag inte säga att det var dyrt. Mycket fina fönster, bra kvalite och med dom detaljer som var viktiga för oss och vårt hus. Mest nöjd är
jag med professionella, personliga
Installatörer/snickare. Dom var noggranna och visade respekt för vårt hem. Härliga typer som ingav stort förtroende och säkerställde att fönster på plats i huset mötte våra förväntningar. Mockfjärds visade sig även villiga att vara lösningsorienterade när det blev lite problem att få ut rivningsmaterial från vår något instängda gård. Vi är mycket nöjda!