Bra mottagande av telefonen. Sen var det över. Skickade in min en vecka gammal Huawei och fick tillbaka en använd likadan? Bara bortförklaringar. Hur många mail eller samtal som helst. Det var samma... Se mer

5/5 på Mobylife's butik i Malmö! Väldigt fint bemötande & snabb handläggning - 2 dagar för att byta hela skärmen på min p20. Amazing

1. Telefonreparatör

Informationen kommer från olika externa källor

Mobylife er førende i Norden indenfor service og reparation af mobile enheder. Hos os får du hurtigt, nemt og sikkert en autoriseret reparation udført med originale dele uden, at miste din fabriksgaranti. Desuden giver vi altid tre måneders garanti på reservedele og udført arbejde.

3,6

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Bra mottagande av telefonen

Bara bortförklaringar. Hur många mail eller samtal som helst. Det var samma svar. Det är ditt fel.

27 maj 2020

Ni skickade min trasiga mobil till…

Ni skickade min trasiga mobil till butiken (Go blue) utan reparera, de accepterade inte min garanti och ersätte mig ingenting samt vill skicka tillbaka min mobil mot 495 kr post avgift.

15 januari 2020

Hej Mahsa,

Ja, tyvärr hade vi här på Mobylife ingen möjlighet att hjälpa dig med din fuktskadade telefon, och ärendet skulle därför vidarebehandlas av din återförsäljare.
Vilka avgifter de tar ut för administration och liknande kan vi som verkstad tyvärr inte bestämma.

Vi tackar för din feedback, och håller tummarna för att du hittar en lösning snarast.

Ha en skön dag,

Borde gå i konkurs

Väldigt otrevliga går inte att prata med, erkänner ingenting till och med när tillverkaren av produkten säger att se bedömt fel.

11 december 2019

Hej Deniz,

Jag har svarat dig på ett annat omdöme som du har skrivit, vet inte om du har sett det?
Som auktoriserad verkstad så måste vi följa de riktlinjer som vi får av producenterna, och tyvärr innebär detta bland annat att vi inte får utföra service på enheter som har ooriginala delar. Därmed inte sagt att det är du själv som har gjort detta, utan det kan ha hänt någon annanstans.
Jag kan se att du ville ta ärendet vidare till producenten och detta är du naturligtvis välkommen att göra, och jag håller tummarna för att ni hittar en lösning.

Om du vill ha vidare dialog med oss är du varmt välkommen att kontakta mig på trustpilot@mobylife.com.

Ha en fin dag!

Super!

19 november 2019

Hej Viktor,
Tusen tack för ditt positiva omdöme, det betyder mycket för oss.
Ha en fantastisk dag!
Pia @mobylife

Mycket nöjd kund

Måste bara tacka Mobylife i Malmö för en superbra service och en mycket trevlig personal.
Mvh
Mikael Malmborg

11 november 2019

Hej Mikael,

Tusen tack, det är så härligt med positiv feedback :-D
Jag tog mig friheten att dela denna med butikschefen i Malmö.

Jag önskar dig en superhärlig dag!

Med vänliga hälsningar, Pia @mobylife

Tvingar sina kunder för att laga

Tvingar sina kunder för att laga ytliga saker innan dom ens lagar telefonerna för de man lämnar in dom för!!!!!

26 september 2019

Hej Nathalie,

Tack för att du lämnade ett omdöme till oss.

Vi beklagar om du har fått uppfattningen om att vi "tvingat" dig att laga ytterligare saker. Du har dessvärre inte skrivit ditt ordernummer så jag kan inte gå in och kolla vad som har hänt i just ditt ärende. Ibland kan det vara så att displayen är sönder, men att även ramen har fått sig en buckla. Då måste vi även byta ramen, detta för att telefonen ska återfå sin garanti efter reparation hos oss och dem flesta modellerna är vattentåliga. Gör vi då en reparation på en vattentålig modell så behöver det som är skadat bytas ut, annars är inte enheten längre vattentålig.

Du får gärna mejla ditt ordernummer och berätta mer vad som har hänt till oss på mejlen Trustpilot@mobylife.com så kollar vi vad som har hänt i just ditt ärende.

Önskar dig en fin torsdag.
Hälsningar Maria på mobylife!

Lämnade in min Nokia 7 plus genom…

Lämnade in min Nokia 7 plus genom elgiganten,(2 gånger) med specifika fel som inte ens testades, fick tillbaka luren och det ända dem gjort är "fabriksåteratälla och uppdatera mjukvaran" hallå vaf*an!? Jobbar med detta med, ni har bara vänt på luren och bara "a den funkar" och sen skickat tillbaka den, inte ens testat de felen jag har, era tester ni gör är värdelösa, löser inget, mitt problem är en blandning av hårdvara och mjukvara, allt ni ser är hårdvara, ser allt helt ut så anser ni att det inte är något fel på den... Ni är en skam för branschen, ni kan bara laga rena hårdvaru fel, spräckt skärm osv, om ens det...

16 september 2019

Hej Vincent,

Tack för att du lämnat ditt omdöme till oss.

Vad tråkigt att läsa att du inte är nöjd med arbetet som vi har gjort med din enhet.

Jag har kollat på dina två senaste orders hos oss och vi gjorde en felsökning av din enhet som visade att din enhet inte startade, detta löser sig genom att vi gör en återställning av din enhet.
Det andra felet som du skickade in din enhet för har vi testat men inte lyckats återskapa, därav har vi inte kunnat åter gärda det felet som du upplever.

Vi önskar dig en fin dag måndag!

Hälsningar
Maria på mobylife

Har haft min mobil 2 gånger hos…

Har haft min mobil 2 gånger hos Mobylife i Ljungby.Har fått kanonservice bägge gångerna + uppdatering av programvara. Skickade in mobilen en onsdag och fick tillbaks den redan på måndagen därpå. Otroligt snabbt! Kanske inte de billigaste i branschen, men helt klart de bästa helt enkelt.

19 augusti 2019

Hej Jonas!
Tack för dina fina ord, de uppskattas verkligen!
Eftersom vi är en auktoriserad verkstad använder vi endast originaldelar från tillverkarna, och detta är en av anledningarna att vi inte är billigast på marknaden. För att behålla vår auktorisation från tillverkarna så har vi också höga krav på oss exempelvis gällande våra lokaler och vidareutbildning av våra medarbetare. Vi är stolta över den kvalitet vi erbjuder och vi är tacksamma att du ger oss så fin feedback angående detta :-)
Ha en fin dag!
Med vänliga hälsningar, Pia Horn på mobylife

Tar inget som helst ansvar och enormt dåligt bemötande.

Har blivit bemött av två personer, en trevlig och en som var fruktansvärt försvarande så det blev otrevligt. De tar inget som helst ansvar för ens product. Om betalningen blir fel är det inte deras problem, det får du själv lösa. Det finns Inga reservdelar, det är inte deras fel utan det är Huaweis fel. Att de borde ha ett lager med vanliga reservdelar verkade den jag pratade med inte förstå. Nej, jag har aldrig varit med om en så inkompetent behandling av ett ärende, fanns inte ett uns av självkritik eller försök att lösa problemet utan det är bara att stå med mössan i näven.

10 juni 2019

Hej Magnus,

Tack för din feedback.

Vad tråkigt att höra att du fick en negativ upplevelse, det är självfallet inte så vi vill uppfattas.

Jag kan tyvärr inte hitta dig i systemet endast på ditt namn. Skulle du kunna kontakta mig med ditt ordernummer på trustpilot@mobylife.com?

Just när det gäller reservdelar så försöker vi ha allt på lager och vi får dagliga leveranser från producenterna. Tyvärr drabbades Huawei av ett smärre systemfel nyligen som påverkade leveranstiden. Vad jag har hört så ska det vara löst, men jag tar gärna en titt på ditt ärende om jag får.
När det gäller betalningen så vill jag gärna undersöka detta närmare för att kunna ge dig ett tydligt svar.

Tack på förhand och med vänliga hälsningar,

Pia Horn, Mobylife

Professionellt bemötande i deras butik…

Professionellt bemötande i deras butik i Malmö, snabb reparation av min OnePlus, telefonen reparerades dagen därefter i deras verkstad och skickades sen tillbaka till mig, ungefär 72 timmar efter att jag lämnade den ifrån mig så hade jag den i min hand igen och kan inte se annat än att man har gjort ett bra jobb med den.

Jag hade inte förväntat mig en så snabb behandling då det inte är den vanligaste telefonen på marknaden. Bra jobbat!

16 maj 2019

Lyckades inte laga hörlurporten efter 2 försök

Skickade in min Huawei P10 för trasig hörlursport. Telefonen kom tillbaka enligt beräknad tid men hörlursporten var lika trasig som innan. Jag kontaktade Mobylife och berättade vad som hade hänt. De bad mig att skapa ett nytt ärende och skicka in telefonen igen. Jag upprepade hela processen med samma värdelösa resultat, telefonen kom tillbaka utan fungerande hörlursport än en gång. Förskräckligt dålig reparatör som inte klarar av ett simpelt och vanligt fel! Eventuellt så har de bytt min hörlursport två gånger utan att testa funktionen efteråt och felet sitter troligen i kontakten där porten kopplas in eller liknande. I pappren man får med telefonen efter reparation står det att den har genomgått "final test" och "funktionskontroll i Huaweis diagnostikverktyg utan anmärkning". Dessa tester är antingen totalt värdelösa eller så har de helt enkelt aldrig genomgåtts.

23 februari 2019

Svar från Mobylife

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om oss.Jag skulle hemskt gärna vilja ta en titt på vad som kan ha skett, men tyvärr kan jag inte hitta dig med hjälp av de uppgifter du har lämnat.
Skulle du kunna kontakta mig på trustpilot@mobylife.com med ditt ordernummer?

Tack på förhand och ha en fin dag.

Pia Horn, Mobylife

Jätte nöjd med reparation!:)

2 februari 2019

Hej Svetolik,

Vad härligt att höra, tusen tack för att du delar med dig av dina erfarenheter!

Ha en fin dag,

Pia Horn, Mobylife

DET LÖSTE SIG TILL SLUT!!!

Personal som inte kan stå för sina fel, lämnade in min alldeles nya Samsung Galaxy S9 för att on/off knappen hade fastnat och fick tillbaka den med repa på skärmen och en repa över on/off knappen. Både jag och El giganten kan konstatera att den var fri från repor innan vi lämnade in den eftersom att El giganten måste göra en rapport om de finns skador innan de skickar den till Mobylife. Men de vågade inte stå deras kast och påstår att de har handskar och plast verktyg när de reparerar telefoner. Rent av SKITSNACK !!!

Eftersom att vi lämnade in telefonen 2 gånger och de nekade båda gångerna vände jag mig hit till Trustpilot och förklarade situationen. Pia Horn som brukar svara på inläggen här tog tag i ärendet direkt och nu är telefonen som den ska igen, är tacksam för hjälpen jag fått men tycker ändå det är tråkigt att det ska behöva gå så långt. Men Pia Horn såg till att allt blev till rätta.
Tack Pia Horn !!!

24 januari 2019

Hej Pt,

Tack för att du har tagit dig tid att lämna ett omdöme om oss. Jag tar jättegärna en närmare till på ärendet om jag får?
I så fall får du gärna skicka ditt ordernummer tillsammans med bilder på reporna till trustpilot@mobylife.com.

Vi hanterar många enheter varje dag och vi har en massa processer och riktlinjer för hur enheterna ska hanteras för att undvika skador (skonsamma verktyg, handskar, gummimattor, vadderade påsar etc.), men om vi har orsakat repor på din telefon så ska vi självfallet åtgärda detta.

Jag önskar dig en bra dag,

Helnöjd

Helnöjd, 1 vecka ganska precist. Trots att reservdel inte fanns på lager. Snabb o bra kontakt.

17 januari 2019

Hej Daniel,

Vi tackar så hemskt mycket för dina fina ord :-)

Ha en härlig dag!

Skickade in min mobil

Skickade in min mobil. de ändrade färdigdatum hela tiden. Jag har telia men när jag fick tillbaka telefonen var den låst till 3 och registrerad i Storbrittanien...

28 december 2018

jag har skickat in min honor 8 pga…

jag har skickat in min honor 8 pga sprucken skärm och det gick på 3 månaders garanti som man fick med telefonen fast när jag fick tillbaka den så funkade inte ena lampan och högtalare lät inte bra och då så skicka jag in den igen och fick tillbaka den fast nu är det ett märke i ramen av telefonen och funderar om dom har tappat den under reparation

31 juli 2018

Bästa tänkbara service!

Har vid två tillfällen lämnat in telefonen för reparation. Första gången gick allt på garantin och jag upplevde väldigt bra bemötande och snabb service. Vid andra tillfället var displayen så pass förstörd så det inte var någon mening att laga. Dock hade jag ovärderliga dokument på telefonen som jag inte hunnit spara. Hörde av mig till kundservicen som bara på ett par timmar såg till att dokumenten sparats och sedan skickade dem på mail till mig. Detta är inget som de hade någon skyldighet att göra men trots allt fixade! Det är service i världsklass enligt mig!

28 maj 2018

Uppskörtning utan service

Istället för att åtgärda det dåliga iPhone batteriet som krånglat en längre tid så hävdade Mobylife att telefonen var tappskadad och att denna inte gick att reparera för att det fanns några märken på skalet efter att ha använts i 1,5 år. För denna "service" tog de de 328 kr, totalt bortkastade pengar för absolut ingen service alls.

Ett nytt batteri + tejp kostade kostade 210 kr via Webshop och bytet tog mindre än 10 minuter när telefonen kom tillbaka, fungerar alldeles utmärkt nu.

3 maj 2018

Super

Super behandling og service

5 april 2018

Hej Anette,

Tak for en super dejlig respons.
Vi håber meget på, at du er blevet glad for din nye telefon :)

Med venlig hilsen
Melinda Fejza, Mobylife