Møbellageret Omdömen 1 683

TrustScore 4 av 5

4,1

1. Möbelaffär

Vi er din mulighed for at købe kvalitetsmøbler til faste lave priser.

4,1

alt var i orden

29 november 2018

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at høre du er tilfreds med at handle hos os

Vi håber du bliver glad for din nye stol

Mvh og god jul

Fint produkt

Fint produkt, ingen negative kommentarer om noget.

11 augusti 2018

Hej Dina

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at høre du er tilfreds med vores varer, som vi håber du bliver glad for

Med venlig hilsen

Kundeservice

Mobellagret är mycket problematiskt …

Mobellagret är mycket problematiskt företag att köpa varor från.
Allting har gått fel. I beställningen blev det ett missförstånd, fick fel varor, anmälde detta och fick till slut nya i detta fall stolar skickade till mig men dessa var också fel typ av stolar som de har mage att skicka till mig!

Det var bara början. Bordet jag hade beställt hade fel dimensioner och var också trasigt! Det värsta var att Mobellagret inte trodde på mig och var själva övertygade om att jag ljög i mina påståenden om att bordet var feldimensionerat och inte alls gick att montera. Efter många påtryckningar och ett mycket otrevligt bemötande av Mobellagret fick jag ett nytt bord skickat vilket tog minst 1 månad. Det bordet hade också fel dimension på en stång tillhörande bordet och en bit av bordsskivan var trasig IGEN! Helt bedrövlig kundservice och jag skulle aldrig rekommendera någon att samarbeta med dem!

I processen om att jag vill returnera varorna påstår de att jag skall betala frakten på varorna och det skulle kosta mycket! Istället för att ha konceptet att försöka göra kunden nöjd verkar det vara Mobellagrets mål att sälja till kund och straffa kund?

Nu 4 månader senare har jag 4 stolar (varav 2 av dem inte var de jag beställde) och ett bord som är lite trasigt (det nya bordet hade samma fel som det innan) och där en stång i bordet inte kunde monteras! Riktigt riktigt dåligt Mobellagret! Sämsta samarbetet någonsin!

14 maj 2017

Hej Rose

Tak for din anmeldelse.

Ved modtagelse af et standard barbord (som er produceret og solgt i tusindvis) havde du reklamation over at en stang til at hvile fødderne på, havde forkerte dimensioner, herudover havde du reklamation på 2 ud af 4 modtagne barstole.

Om pågældende fejl var der ved modtagelse, er næppe til at vide.

Alligevel sendte vi dig et andet bord og nye dele til pågældende stole.

At dette alligevel ikke har gjort dig tilfreds er vi meget kede af at erfare.

Med venlig hilsen

Kundeservice

Visa omdömen på alla språk (1 683 omdömen)