Ministerstwo Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ministerstwo obłędnie spełnia wszelkie marzenia kosmetyczno-zmysłowe!:-) Uwielbiam serię cukrową - nawilża, pachnie watą cukrową, nie zapycha, czysta perfekcja.

Företagsinformation

1. Kosmetikbutik
  2. Tillverkning av kosmetiska produkter

Skrivet av företaget

Ministerstwo Dobrego Mydła to wyjątkowa rodzinna manufaktura założona przez siostry Anię i Ulę Bieluń w Kamieniu Pomorskim. W świecie pełnym korporacyjnego pośpiechu, Ministerstwo stworzyło przestrzeń, gdzie najważniejsza jest jakość, a nie ilość. Filozofia firmy opiera się na prostych wartościach: dobrych surowcach, rzetelnym rzemiośle i uczciwej pracy. Siostry świadomie zrezygnowały z deadline'ów sprzedażowych, marketingowej iluzji i obniżania jakości na rzecz autentyczności i perfekcjonizmu. W Ministerstwie każdy produkt powstaje z pasji i dbałości o detale. Nie znajdziecie tu infolinii z melodyjką czy drobnego druku - zamiast tego otrzymacie szczerą radę i pomoc w sytuacjach wyjątkowych. Dla właścicielek marki, Ministerstwo to miejsce, gdzie mogą realizować swoją mydlaną obsesję na własnych warunkach, jednocześnie zapewniając klientom poczucie bezpieczeństwa i komfortu. Ten mały "kawałek podłogi" prowadzony przez Anię i Ulę udowadnia, że można prowadzić biznes bez pędu i walki, zachowując przy tym uczciwość wobec siebie, współpracowników i klientów. Ministerstwo to nie tylko rzemieślnicze mydła i kosmetyki najwyższej jakości, ale także miejsce, w którym naprawdę "można wziąć oddech".

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Zdecydowanie warto!

Obsługa, wystrój, ciasteczka i sok, mistrzostwo świata. Produkty, w szkle! To ogromny plus, o prostym, naturalnym składzie. Używam od lat, w tym roku przekonałam się do mydełka lawendowego i rozmarynowego! Czekam na olej z opuncji, bo dużo sobie po nim obiecuję!

16 augusti 2025

Miłość od pierwszego zapachu

Ministerstwo znam od ich początków, z biegiem lat obserwowałam i testowałam wszytko co tylko się pojawiło na półkach w sklepiku w Szczecinie. Jestem wierną fanką serii róża-malina oraz oleju z pestek śliwki, który zapoczątkował moja miłość do MDM.

18 augusti 2025

Mnóstwo by wymieniać

Mnóstwo by wymieniać, historia dwóch sióstr, które stworzyły doskonała markę, kosmetyki są najwyższej jakości i pachną obłędnie!!! Kto raz spróbuje już przepadł 😎

14 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Świetna marka ze świetnymi produktami

Świetna marka ze świetnymi produktami. Ani razu nie zawiodłam się ani na zapachu ani na jakości 🤍 Uwielbiam Panie w sklepiku ze Szczecina zawsze są w stanie doradzić najlepsze produkty. Polecam z całego serca 🫶

7 augusti 2025

Bardzo lubię ich kosmetyki

Bardzo lubię ich kosmetyki - zaczęło się niewinnie od mydła a teraz już praktycznie wszystko wypróbowane. Najbardziej polecam tonik cukier- wydajny i robi robotę, świetnie sprawdza się miód do ust oraz krem H2O

14 augusti 2025

Ulubione

Od kilku lat używam kosmetyków Ministerstwa. I uwielbiam je. Delikatne mydła, kremy i serum (cukrowe-pachnące cukrową watą -moje ukochane!), oleje. Polecam bardzo :)))

29 mars 2024

Śledzę Ministerstwo od samego początku

Śledzę Ministerstwo od samego początku, ich mydła wypchnęły z mojej półki wszystkie inne :)
Jestem wierną fanką śliwki w każdej ministerialnej formie - olejku, peelingu czy sztyftu. A próbując nowości, które ostatnio coraz częściej się pokazują, wiem, że jakość produktu będzie zawsze świetna.

24 mars 2025

Take My Money – My Skin Has Spoken

From an amazing and easy-to-navigate website to a seamless ordering process—everything is just perfect! Ladies, the confirmation email is such a nice touch :) I love it!

Packages always arrive within two days for Poland, and for the Netherlands, I waited just four days, which is great!

And the products? Absolutely fantastic! My oily and sensitive skin loves them! I've tried their soaps, shampoo bars, peeling, body oil, body scrub, serum, and hydrolat, and I can’t say a single bad thing about any of them. They are very gentle yet incredibly effective.

P.S. The Plum collection is to die for!

6 mars 2025

Z marką Ministerstwo

Z marką Ministerstwo. jestem od początku ich istnienia. Kupuję przedewszystkim mydła, które są jedynymi na rynku niepowodującymi łuszczenia mojej skóry. Kupuję też inne kosmetyki i wiele wśród nich to moje must have. Ostatnio kupiłam pomadki Róża malina dla norweskich koleżanek z okazji Dnia Kobiet i wszystkie były zachwycone. Polecam nie tylko kosmetyki, ale też ideę, która się za ich produkcją kryje.

8 mars 2025

Polecajka

Pierwszy kosmetyk kupiłam przed laty, od razu się zachwyciłam i tak już mi zostało.
Kosmetyki są z rewelacyjnym składem, w pięknych opakowaniach, na stronie wszystko idealnie opisane, do czego, jak i po co. Serdecznie polecam.

25 mars 2025

To najlepsze Ministerstwo w Polsce

To najlepsze Ministerstwo w Polsce, a może i na świecie. Uwielbiam produkty tej marki, paczki docierają do mnie regularnie, wszystko ekologicznie zapakowane z zapewnieniem bezpieczeństwa produktów. To jedyna marka, po której nie dostaję alergii, ani podrażnień. Ich transparentność i odwaga mnie zachwycają, a realizacja priorytetów, jakie sobie stawiają jest na najwyższym poziomie.

25 mars 2025

Genialni — nie tylko kosmetycznie

Fantastyczna marka, serio. Mają nie tylko wysokiej jakości produkty (cudne serum, kamień gua sha, brokat do twarzy, balsam w sztyfcie, pomadki to jest jakiś inny układ słoneczny, nie spotkałam się z drugą porównywalnie dobrą pielegnacją, a mam pomadek w domu ze 30). Przemiła obsługa klienta, sprawdźcie sobie, jak prowadzą socjale. Są autentyczni, mają poczucie humoru. Cieszę się, że to polska firma, świetne kosmetyki i wspaniali ludzie :)

12 mars 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.