Köpte dem på rea så det känns ännu bättre. Förväntade mig inte så mycket men de var faktiskt bra. Bekväma och ser rena ut. Kanske köper en till färg.
Kundtjänsten svarade när jag frågade om storlek vilket hjälpte. Kände mig inte ignorerad. Hela processen var smidig. Alltid ett plus online.
Färgen jag valde stämmer ganska bra med hemsidan. Ibland gör den inte det men här var den rätt. Det gav mer förtroende för köpet. Liten detalj men viktig.
LLL Assets Limited, WeWork, 2 Dublin landings, North Wall, Dublin, Irland
- kontakt@min-loafer.se
- min-loafer.se
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Färgen jag valde stämmer ganska bra med…
Beställde skor som inte kan returneras
Beställde skor till ett speciellt tillfälle och det drog ut på tiden till flera veckor, då hade jag blivit tvungen att köpa andra skor så nu vill jag skicka tillbaka dessa som till slut efter 3,5 veckor kom, men ingen mailadress fungerar, mailen kommer i retur, och man måste kontakta dom för att få reda på hur man returnerar sina skor. Vilket otroligt dåligt företag, KÖP inget av dessa!!!

Så dåligt
Så dåligt. Beställning gjord den 2/6 fortfarande inte levererad. Den högst bristfälliga informationen på franska (?). Ej att rekommendera!!!

UNDVIK
UNDVIK, UNDVIK!!! Det har nu gått tre veckor sedan jag beställde ett par loafers och har inte sett röken av dom. Butiken är kinesisk vilket inte framgår på sidan men som först avslöjas i diverse frakt-mail. Kan verkligen inte rekommendera denna butik

Riktigt dåligt företag!!!!
Riktigt dåligt företag som blåser sina kunder.
Beställde ett par skor som fanns i lager!
2 dagar senare sa de att de var slut!
Och jag blev erbjuden en bonuscheck på en del av summan!!!
Pengarna såg jag aldrig mera 💴
Spring ……

VARNING! BLUFF-FÖRETAG!
Bedragare och bluff-företag. Du ser aldrig några skor och får inga pengar tillbaka.
När du beställt påstår de att skorna är slutsålda och erbjuder endast en värdecheck på en liten del av det du betalat. Du får aldrig dina pengar tillbaka. Trots det får du mejl om att skorna ”är på väg” vilket såklart inte är fallet.
Även hemsidan är fejk och deras policy är ren bluff. Har bråkat med dem under lång tid nu.
KÖP INGENTING DÄR!!!
Efter en lång kamp och process med hjälp av polis och bankutredare blev företaget tvingade till återbetalning!

Supernöjd med mitt köp
Supernöjd med mitt köp. Bra passform och väldigt elegant design. Jag kommer absolut att beställa fier par i framtiden. Tack för en smidig shoppingupplevelse!

VARNING!!!
VARNING!!!
Riktigt skojföretag som inte har någon kundtjänst. De lurar av dig dina pengar och du kommer inte få något svar från dem när du kontaktar dem.
Köp inte här.
Köp inte här..
Skickar inte varorna och får inte pengarna tillbaka. Bara bluff och båg..
Skojare och fake
Skojare och fake! Varning - du blir blåst på pengarna och får ingen leverans!
Måtte karma ta dem!!
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
KÖP INGENTING FRÅN DENNA SIDA!
Köpte två par loafers till våra barn. När äntligen blev levererade efter en lång resa från en kinesisk fabrik (står ingenstans att det är direkt från kina) så va de alldeles för stora.
På hemsidan så står det att det är 14 dagar ångerrätt utan att man behöver motivera varför och inga betalnings påföljder (förutom frakten , fine)
Jag kontaktar kund service för att få en retur sedel alt address för returen. Det tar 3 dagar för dem att svara och de frågar direkt om en motivering och bilder på skorna. Jag skickar tillbaka en bild och påminner om min 14dagars ångerrätt.
Så här svarade dem:
Hej Hägg,
Vi bekräftar mottagandet av din retur och bilderna och tackar för dem.
Vi beklagar att produkten inte uppfyller dina förväntningar.
För att bespara dig kostnaden och tiden det tar att returnera produkten föreslår vi att du behåller produkten och väljer ett av följande 2 alternativ:
- En värdecheck på 60% av varans värde, giltig i hela butiken och utan giltighetstid.
- En återbetalning på 30 % av varans värde via den betalningsmetod som användes vid beställningen.
Vi ser fram emot att höra från dig,
Vi önskar dig en riktigt bra dag.
Tycker det är oerhört konstigt att efter 4 efterfrågningar om retur address så erbjuder dem enbart 30% pengarna tillbaka! Tyvärr så tror jag inte att de kommer ge min returadressen eller mina pengar tillbaka
Riktig bluff och båg sida!
Akta er för detta företag
Akta er för detta företag! De är bedragare och ljuger! De säger att vi ska få tillbaka våra pengar gång på gång men sedan händer ingenting! Vi har mailat dem 4 gånger och varje gång ber de om ursäkt och lovar bättre men sedan…inget! Köp inget från det företaget!