MimosaReizen Omdömen 2 049

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik belde voor informatie ,staat op de website zaterdag tot 23:00 uur bereikbaar.die meneer schreeuwt tegen mij zegt je moet bij Corendon zijn,waarop ik antwoord ik heb bij u geboekt zegd hij versta je... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Omdat ze ook gekoppeld zijn aan niet standaard Nederlandse reisorganisaties kunnen ze en dan komt het: zijn ze veelal gewoon goedkoper met pakketreizen. Mocht je specifieke vragen of hulp willen...ik... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reis uitzoeken, daarna prijscheck, vervolgens boeken, bevestiging reis en boeking. Alles is soepel verlopen. Ook de aanbetaling ging vlot en veilig. Wat ik als extra prettig heb ervaren, bagage makk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hadden een bepaald hotelnop het oog in Lesbos en vergeleken de aanbieders met elkaar. Voorwaarde was een auto te huren vanaf de luchthaven via Sunny cars (allrisk verzekering all incl.) Eerder ger... Se mer

Företagsinformation

1. Researrangör
  2. Semesterboende
  3. Fritids- och semesterläger
  4. Skidsemester
  5. Resebyrå
  6. Reseföräkring

Skrivet av företaget

MimosaReizen stelt pakketten samen door diverse accommodaties en lowcost vluchten zoals Easyjet en Ryanair te combineren. Door deze unieke werkwijze kunnen veel reizen voor de laagste prijzen worden aangeboden. Daarbij komt ook dat u gegarandeerd veilig boekt want Mimosareizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Mimosareizen biedt veel opties in vertrekdata en vertreklocaties, wat ook nog eens geld kan schelen. De voordelen van MimosaReizen op een rij: •Veel opties in vertrekdata en vertreklocaties. •Extra exclusieve kortingen. •Eigen hotels en vluchten inkoop, incl. lowcost. •Een compleet aanbod, met meer dan 8.000 accommodaties. •Direct veilig betalen met IDEAL en creditcard. •Vandaag boeken en morgen vertrekken. •Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!

Mimosa Reizen

Skrivet av företaget

Meer vakantie voor weinig geld
MimosaReizen door Zoover uitgeroepen tot nummer 3 Beste Online Reisbureau van Nederland!

Geen administratie kosten!

Bij ons betaal je geen administratie kosten

Bij ons betaal je geen administratie kosten
Bij ons betaal je geen administratie kosten en je transfer naar je hotel is bijna altijd inbegrepen! Gegarandeerd veilig boeken want Mimosa is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Kamer van Koophandel Den Haag nr: 59971940

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 81 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(2 049)

93 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Makkelijk online te boeken

Prijs voor de reis was redelijk. We konden kiezen voor vertrek vanaf Rotterdam. Gemakkelijk online zelf te boeken. Vraag per chat werd direct en duidelijk beantwoord.

8 december 2024

Beste Trudi,

Eerste keer Lesbos

Drie jaar geleden hebben we bij hem geboekt en vanwege corona kregen we geld netjes terug en nu hebben we vakantie naar Lesbos geboekt. De prijs is zeer gunstig en we hebben zin in

5 december 2024

Beste Herman,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

goedkope reizen

goede prijzen. uitstekende vertrek(vroeg) en terug (laat)vluchttijden.

1 december 2024

Beste Evert,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Voor de eerste maal onze vakantie geboekt bij mimosareizen

Voor de eerste maal onze vakantie geboekt bij mimosareizen. Je kon met hun chatten waardoor je vragen onmiddelijk beantwoord werden en je ook een vertrouwen gaf.Nu hopen dat de reis zelf ook gaat meevallen en indien er zich toch iets zou voordoen dat de reisorganitatie er ook voor ons zal zijn.

1 december 2024

Beste Rosette,

Goedkope concurrende prijzen

Goedkope concurrende prijzen, duidelijke website en goede service

2 december 2024

Beste Tony,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

MimosaReizen een vakantie boeken, doen…

Nog nooit bij MimosaReizen een vakantie geboekt maar nu wel. Ze kwamen verrassend met goede prijzen en vluchttijden. Na telefoontje ben ik goed geholpen. Dus voor herhaling vatbaar onder dezelfde condities.

26 november 2024

Beste Elly,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Overzichtelijk site

Overzichtelijk site makkelijk door de verschillende opties heen te navigeren.
Na aanbetaling snel de bevestigingsmail.

25 november 2024

Beste heer Dekkers,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij gaan al jaren met Mimosa op…

Wij gaan al jaren met Mimosa op vakantie. Altijd goed bereikbaar tot laat in de avond. Als je vragen stelt per mail binnen paar minuten heb je antwoord.
Hun prijzen zijn ook meestal goed en vaak bagage en transport in begrepen.

16 oktober 2024

Beste Karin,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij gaat al jaren met MimosaReizen op…

Wij gaat al jaren met MimosaReizen op vakantie. Wij zijn diverse keren naar Turkije, Spanje en Egypte geweest.
Altijd goed bereikbaar en behulpzaam. Zijn tot 23:00 telefonisch bereikbaar en je krijgt binnen 1 uur reactie op je mails.
Nu ook voor 2025 meivakantie geboekt.

1 oktober 2024

Beste Aron,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reis naar Turkije geboekt naar Lara.

Reis naar Turkije geboekt naar Lara.
Gratis privé transfer gekregen en top.
Volgende jaar gaan we zeker bij Mimosareizen boeken

15 oktober 2024

Beste Karin,

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Klant vriendelijkheid

Klant vriendelijkheid. Zeer onvriendelijk te woord gestaan. Ik heb een gebeld voor de vakantie waar de bus staat op het vliegveld. Zeer onvriendelijk antwoord gekregen. Terug heb ik een klacht ingediend dat de bus er 2,5 uur over heeft gedaan over 65 km. Dat was geen klacht. De ene keer zit het mee en de andere keer zit het tegen. Had ik maar een privé shuttlebus moeten nemen. Deze keer was de persoon ook weer zeer onvriendelijk aan de telefoon.

17 oktober 2024

Beste Jos,

Hartelijk dank voor uw bericht en voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat u zowel voor als na uw vakantie onvriendelijk te woord bent gestaan. Dit is absoluut niet de service die wij nastreven, en we bieden u hiervoor onze oprechte excuses aan.

Wij begrijpen dat het belangrijk is om duidelijke en vriendelijke informatie te krijgen, vooral wanneer u vragen heeft over uw reis. Ook uw klacht over de lange reistijd van de bus hadden we met meer begrip moeten behandelen. We zullen uw feedback intern bespreken om ervoor te zorgen dat onze klanten op een respectvolle en klantgerichte manier worden geholpen, zoals het hoort.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat u ons de kans geeft om uw vertrouwen in Mimosa Reizen te herstellen en dat u in de toekomst een betere ervaring zult hebben met onze dienstverlening.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een reis boeken voor 8 personen.

Een reis boeken voor 8 personen met de vraag om de betaling (zowel voorschot als saldo) op te delen in 3 delen, kon (of wou) bij geen enkele online reisorganisatie. Mimosareizen heeft ons prima verder geholpen. Bij het boeken van 3 afzonderlijke reizen bestond de kans dat er ofwel geen plaats op de vlucht, ofwel geen hotelkamer meer zou geweest zijn.

4 oktober 2024

Beste Willy,

Hartelijk dank voor uw fijne feedback en voor het kiezen van Mimosa Reizen. We zijn blij te horen dat we u goed hebben kunnen helpen met het boeken van uw reis voor 8 personen, zeker gezien de specifieke betalingswensen.

Wij begrijpen dat het verdelen van de betaling in meerdere delen vaak lastig kan zijn bij andere reisorganisaties. Daarom doen we ons best om flexibel met onze klanten mee te denken en maatwerkoplossingen aan te bieden, zodat u zonder zorgen van uw vakantie kunt genieten.

Ook is het goed om te horen dat het boeken van de drie reizen als één geheel succesvol is verlopen, zonder zorgen over beschikbaarheid van vluchten of hotelkamers. We zijn er trots op dat we u op deze manier hebben kunnen ondersteunen.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en u weer van dienst te kunnen zijn.

HEEL SLECHTE SERVICE

ik wilde samen met mijn vriendin een reis maken naar Tenerife.
de site van Mimosa opgezocht.
tot mijn verbazing konden wij niet 2 x 1 eenpersoon kamer boeken.
dus ik dacht ik bel even.
Kreeg ik toch een meneer aan de telefoon die heel lelijk deed.
Mevrouw wij zijn een online reisbureau, als ik voor u moet boeken kost U dat € 100.00.
Maar ik kon het zelf niet boeken. Slechte site van Mimosa. ik zei het kan allemaal wel wat vriendelijker maar helaas dat ging niet gebeuren.
dus ik was er klaar mee.
even later werd ik terug gebeld door iemand anders met de mededeling dat het gesprek niet zo goed was verlopen.
zijn advies u kunt 1 boeking doen van een 1 persoonskamer en daarna opnieuw een boeking doen voor een 1 persoonskamer.
dat leek mij niet handig.
ik kon wel via de mail de gegevens achter laten welk hotel enz. en onze gegevens en dan werd niet de € 100.00 in rekening gebracht,
Ik ben naar een ander reisbureau gegaan en heb dezelfde vakantie met succes geboekt.

Dus heren graag een wat vriendelijker benadering voor de klanten.

23 september 2024

Beste mevrouw Snijder,

Wat een vervelende ervaring! Het is begrijpelijk dat je teleurgesteld bent over hoe de situatie is verlopen. Je wilde gewoon samen met je vriendin een mooie reis naar Tenerife plannen, en dan stuit je op zo'n onvriendelijke behandeling. Het is al frustrerend genoeg als de website niet werkt zoals het hoort, maar dan ook nog een onaardige reactie aan de telefoon krijgen maakt het helemaal niet beter. Gelukkig heeft een andere medewerker later geprobeerd het goed te maken.

Wij wensen je alvast een fijne vakantie.

Team Mimosareizen

Belachelijk

Moest bellen met “de klantenservice” en had een vraag over inloggen bij de vliegmaatschappij wat niet lukte. Wilde ons alleen helpen als we 75€ zouden betalen. Hij liet ons niet uitpraten en was goed in het geven van een grote mond. Echt niet normaal.
Telefoon werd er opgegooid. Ik betaal liever ergens anders wat meer waar je wel met respect wordt geholpen , dan dat ik hier nog een keer boek

13 september 2024

Beste,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, al betreuren we het zeer om te horen dat u zo'n vervelende situatie heeft meegemaakt met onze klantenservice. Dit is absoluut niet de manier waarop wij onze klanten willen behandelen, en we bieden u hiervoor onze oprechte excuses aan.

Wij begrijpen hoe frustrerend het moet zijn geweest om niet goed geholpen te worden en zelfs onvriendelijk te woord te zijn gestaan. Dit soort gedrag is absoluut onacceptabel en past niet bij onze waarden van klantvriendelijkheid en respect. Wij zullen deze situatie intern onderzoeken en ervoor zorgen dat dergelijke voorvallen in de toekomst worden voorkomen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We waarderen uw feedback zeer, omdat het ons helpt onze service te verbeteren. We hopen dat u ons in de toekomst nog een kans wilt geven om te laten zien dat we wel de service kunnen bieden die u verdient.

Reis naar Portugal geboekt

Reis naar Portugal geboekt. Boeken is op de Mimosa website duidelijk, makkelijk. Een plus is ook dat je de vlucht kan wijzigen en wij nu met 2 verschillende maatschappijen, op gunstige tijden, heen en weer kunnen.
Wij zijn benieuwd naar de reis!

21 september 2024

Beste,

Bedankt voor je 5-sterren review! We doen ons uiterste best om de klantervaring tijdens het boeken optimaal te houden. We wensen je alvast een fijne vakantie!

Team Mimosareizen

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.