MimosaReizenOmdömen

2 049
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik belde voor informatie ,staat op de website zaterdag tot 23:00 uur bereikbaar.die meneer schreeuwt tegen mij zegt je moet bij Corendon zijn,waarop ik antwoord ik heb bij u geboekt zegd hij versta je... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Omdat ze ook gekoppeld zijn aan niet standaard Nederlandse reisorganisaties kunnen ze en dan komt het: zijn ze veelal gewoon goedkoper met pakketreizen. Mocht je specifieke vragen of hulp willen...ik... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reis uitzoeken, daarna prijscheck, vervolgens boeken, bevestiging reis en boeking. Alles is soepel verlopen. Ook de aanbetaling ging vlot en veilig. Wat ik als extra prettig heb ervaren, bagage makk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hadden een bepaald hotelnop het oog in Lesbos en vergeleken de aanbieders met elkaar. Voorwaarde was een auto te huren vanaf de luchthaven via Sunny cars (allrisk verzekering all incl.) Eerder ger... Se mer

Företagsinformation

1. Researrangör
  2. Semesterboende
  3. Fritids- och semesterläger
  4. Skidsemester
  5. Resebyrå
  6. Reseföräkring

Skrivet av företaget

MimosaReizen stelt pakketten samen door diverse accommodaties en lowcost vluchten zoals Easyjet en Ryanair te combineren. Door deze unieke werkwijze kunnen veel reizen voor de laagste prijzen worden aangeboden. Daarbij komt ook dat u gegarandeerd veilig boekt want Mimosareizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Mimosareizen biedt veel opties in vertrekdata en vertreklocaties, wat ook nog eens geld kan schelen. De voordelen van MimosaReizen op een rij: •Veel opties in vertrekdata en vertreklocaties. •Extra exclusieve kortingen. •Eigen hotels en vluchten inkoop, incl. lowcost. •Een compleet aanbod, met meer dan 8.000 accommodaties. •Direct veilig betalen met IDEAL en creditcard. •Vandaag boeken en morgen vertrekken. •Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!

Mimosa Reizen

Skrivet av företaget

Meer vakantie voor weinig geld
MimosaReizen door Zoover uitgeroepen tot nummer 3 Beste Online Reisbureau van Nederland!

Geen administratie kosten!

Bij ons betaal je geen administratie kosten

Bij ons betaal je geen administratie kosten
Bij ons betaal je geen administratie kosten en je transfer naar je hotel is bijna altijd inbegrepen! Gegarandeerd veilig boeken want Mimosa is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Kamer van Koophandel Den Haag nr: 59971940

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 81 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(2 049)

93 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Boeken gaat probleemloos.

Boeken gaat probleemloos.
bevestiging ook meteen ontvangen.
Ik had nog een vraag over de kamer en toen ik belde werd gezegd dat ik mail moest sturen. Hier nog geen antwoord op gehad, dat is jammer.

19 september 2024

Beste heer Martens,

Bedankt voor uw beoordeling. Uw e-mail was helaas in de spam terechtgekomen, maar ik zie dat deze inmiddels is beantwoord.

administratieve fout

tweede maal dat we hier boeken en 2 de maal dat een naam verkeerd werd doorgegeven,direct verwittigd en ook direct antwoord gekregen dat het aan ons lag.Beloofd dat ze het in orde zullen brengen en de rekening zullen sturen,volgende keer toch eens nadenken of dit wel toeval is?

16 september 2024

Beste Pierre,

Hartelijk dank voor je feedback en voor het opnieuw boeken bij ons. We begrijpen dat het erg vervelend is als er voor de tweede keer een fout in de naamgeving optreedt. Onze excuses hiervoor. Hoewel wij altijd ons best doen om dit soort fouten te voorkomen, zullen we het intern nogmaals onderzoeken om herhaling te vermijden.

Fijn dat we het direct konden oppakken en we zullen ervoor zorgen dat de correctie zo snel mogelijk wordt doorgevoerd.

Wij wensen je alvast een fijne vakantie.

Nogmaals dank voor je geduld en begrip.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Boeking ging prima jammer dat er op het…

Boeking ging prima jammer dat er op het laatst een vluchtwijziging is en dat daardoor de vakantie weer een dag korter wordt.

17 september 2024

Beste,

Bedankt voor je positieve feedback over het boekingsproces. We begrijpen dat een vluchtwijziging aan het eind teleurstellend kan zijn, zeker als dit invloed heeft op de duur van je vakantie. Helaas zijn dergelijke wijzigingen soms onvermijdelijk en buiten onze controle, maar we doen ons best om dit zo goed mogelijk te communiceren en op te lossen.

Als we verder nog iets voor je kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen desondanks dat je een fijne vakantie hebt!

Alles snel en perfect geregeld

Alles snel en perfect geregeld

15 september 2024

Beste Ger,

Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat alles snel en perfect geregeld is. We streven er altijd naar om het boekingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

We wensen je een geweldige vakantie toe en staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel gemakkelijk om te boeken heel…

Heel gemakkelijk om te boeken heel overzichtelijk kan niet beter de beste site om te boeken

10 september 2024

Beste Marie-José,

Wat een geweldig compliment, bedankt! We zijn blij te horen dat je het boekingsproces als zo gemakkelijk en overzichtelijk hebt ervaren. Het is ons doel om de beste service te bieden, en jouw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn.

We wensen je alvast een fantastische vakantie toe en staan altijd voor je klaar!

Eenvoudig boeken.

Eenvoudig boeken.
Betaling met Visa kaart werkt niet zoals zou moeten. Bancontact dan wel onmiddellijk ok

9 september 2024

Beste ,

Bedankt voor je beoordeling .

Ook annuleren prima opgelost

Boeking reis Allrours ging prima. Helaas moeten annuleren, kon via Flex. Binnen 12 uur door Mimosa geregeld en aanbetaling teruggestort. Grote klasse en zeer klantvriendelijk. Wij komen zeker bij Mimosa terug als wel kunnen gaan.

6 september 2024

Beste heer Vos,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat het annuleren via Flex soepel is verlopen en dat je tevreden bent met de snelle afhandeling van de terugbetaling. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, zelfs in minder leuke situaties zoals een annulering.

We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer bij Mimosa Reizen te mogen verwelkomen wanneer je klaar bent om opnieuw op vakantie te gaan!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Telefonisch goed bereikbaar Word snel…

Telefonisch goed bereikbaar Word snel en efficiënt geïnformeerd. Vriendelijke medewerkers. Al voor de vijfde maal bij Mimosa reizen geboekt

5 september 2024

Beste Piet,

mimosareizen is top!!!

al een paar keer op reis geweest via mimosareizen, altijd top en veel goedkoper dan andere reisbureau's

27 augusti 2023

Beste Gino,

Hartelijk dank voor je fijne feedback en voor het vertrouwen dat je al voor de vijfde keer in Mimosa Reizen hebt gesteld! We zijn blij te horen dat je onze telefonische service en de vriendelijkheid van onze medewerkers waardeert. We doen ons best om altijd snel en efficiënt te informeren.

We kijken ernaar uit om je opnieuw te helpen bij je volgende reis!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Turkye dikwijls met mimosa op vakantie…

Al dikwijls met mimosa op vakantie geweest. Steeds het zelfde hotel,seher sun palace spa en resort.prijs kwaliteit goed.nu teruggeweest, ander arrangement,we gaan nooit meer terug

25 augusti 2024

Beste Coorevits,

Wat fijn om te horen dat je al meerdere keren met Mimosa op vakantie bent geweest en dat je steeds tevreden bent over je verblijf in Seher Sun Palace Spa en Resort! We zijn blij dat de prijs-kwaliteitverhouding naar wens is.

We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te verwelkomen voor je volgende vakantie!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Allemaal lokkertjes op de site

Allemaal lokkertjes op de site. Geen enkele reis te boeken voor de aangegeven prijs.

Een reactie geven waar je niet op kan reageren? Ik heb gebeld, maar wordt ronduit brutaal te woord gestaan.

22 augusti 2024

Beste Bjorn,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ondervonden met het boeken van je reis en dat de prijzen niet overeenkwamen met wat op de site werd aangegeven. We nemen dit soort opmerkingen zeer serieus en zullen dit intern onderzoeken om ervoor te zorgen dat de informatie op onze website accuraat en actueel is.

Als je ons kunt laten weten over specifieke reizen of data, helpen we je graag verder om een passende oplossing te vinden.

NOOIT MEER

Vorig jaar december geboekt bij MimosaReizen. Een reis naar Egypte. We gingen al aftellen en toen ging FTI failliet. Je moet maar wachten met omboeken (wij zaten in d'r laatste periode) en we zien de prijzen omhoog schieten! Dan komt het definitieve bericht dat je vakantie niet doorgaat en je dus kan omboeken of een verzoek tot terug betalen wat dan volgens dhr BINNEN 6 WEKEN PLAATSVINDT! Wij wilde toch op vakantie en dus omgeboekt wat een horor hotel!beoordeeld
De locatie is meer dan perfect. De vriendelijkheid van de medewerkers bij de receptie valt zeker niet over te spreken. Kan nog geen lachje af! Wij hadden een familie kamer met zeezicht geboekt niet gekregen terwijl dit uiteraard wel betaald is. Ik moest hier in het hotel nog even flink voor bij gaan betalen mocht ik dit echt willen. Dus zeker niet gedaan! Reisleiding niet bereikbaar niet gezien ook. Kamers zijn erg verouderd en vies. Kids 13 en 15 hebben 14 dagen op een bankje moeten slapen zeker niet wat ik geboekt heb! Schoonmaken kennen ze niet op het legen van je prullenbak na. Je bed wordt opgedekt en als je geluk hebt kun je rond half 7 douchen als je dan tenminste al handdoeken hebt. Toilet papier moet je ook iedere dag weer opnieuw omvragen. Eten ontbijt is het beste van de dag. De lunch en het diner is vreselijk eten is niet gaar en je zit letterlijk nog rauwe pasta, rijst, aardappelen, kip, gehakt groente etc te eten. Frietjes hebben ze in iedergeval niet! Het hotel is gebaseerd op de lokale bevolking. Dit zie je terug in het eten maar merk je ook in de animatie. Het team doet enorm hun best een fantastisch leuk team maar doordat de bevolking alles zo verpest door ongepaste dingen te doen worden de touwtjes aangetrokken! Het zwembad is niet veilig overal kapotte tegels zowel in het zwembad als aan de rand met als gevolg dat wij wel wat sneetjes hadden en wij waren niet de enige. Ga je naar de glijbanen kijk dan uit want daar staan wat randjes omhoog waar je ook jezelf lelijk aan open haalt. Klein meisje heeft op haar laatste vakantie dag een gat in haar hoofd gekregen door dit bovenstaande met als gevolg dat ze in het ziekenhuis terecht is gekomen.
Wij hebben ons zelf weten te vermaken op het strand met een prima drankje en het zonnetje. Wij zijn naar Moby dick geweest om daar te gaan eten een absolute aanrader!!! Maar dit hotel NOOOIT MEER AL ZOU HET GRATIS ZIJN!

Reisleiding nooit gezien. Bellen is met.je mobiel zonder teveel.kosten amper mogelijk. Receptie heeft dit meerdere malen geprobeerd maar er werd niet opgenomen. Nu krijgen we nog een rest bedrag 6 weken zijn allang verstreken mimosa geeft niet thuis. Ik zal blij zijn als ik mijn geld terug heb. De volgende keer dan maar bij een ander duurder uit maar nooit geen mimosa meer wat een onvriendelijke en leugenachtige mensen zijn dit!

20 augusti 2024

Beste Antonia,

Hartelijk dank voor het delen van je uitgebreide ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat jullie reis naar Egypte niet is verlopen zoals verwacht en dat jullie teleurgesteld zijn in de accommodatie en de service. Dit is absoluut niet de ervaring die we voor onze klanten willen.

We begrijpen dat de situatie rond het faillissement van FTI en de daaropvolgende omboekingen frustrerend was, vooral met de prijsstijgingen. Het is ook zeer jammer dat de kwaliteit van het hotel niet voldeed aan de verwachtingen, met name wat betreft de vriendelijkheid van het personeel, de netheid van de kamers, en de kwaliteit van het eten.

We willen ook onze oprechte excuses aanbieden voor de problemen met de reisleiding en het gebrek aan bereikbaarheid. Dit zijn zaken die we zeer serieus nemen en we zullen je feedback gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren.

Wat betreft het resterende bedrag, we zullen dit intern verder onderzoeken en proberen zo snel mogelijk een oplossing te bieden. We begrijpen hoe belangrijk het is om dit op te lossen, en we zullen ons best doen om je terugbetaling zo spoedig mogelijk te verwerken.

We hopen dat je ondanks deze negatieve ervaringen toch hebt kunnen genieten van het strand en het eten bij Moby Dick. We waarderen je feedback enorm en hopen in de toekomst de kans te krijgen om je een betere ervaring te bieden.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Goede prijzen maar moet zelf achter…

Goede prijzen maar moet zelf achter alles vragen en dan plots krijg je alles via mail raar. Volgens mij liggen ze daar luilekker te slapen in plaats van dossiers op te volgen.

5 augusti 2024

Beste Freddy,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je zelf achter informatie aan moest gaan en dat het communicatieproces niet soepel verliep. We streven ernaar om onze klanten proactief en efficiënt te informeren, en het is jammer dat dit in jouw geval niet zo is ervaren.

We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze processen te verbeteren, zodat we in de toekomst een betere service kunnen bieden. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag!

29 juli geboekt Mallorca

29 juli geboekt Mallorca. 30 juli alle documenten per e-mail ontvangen.
04 augustus via Weeze vertrokken, ‘s middags de kamerdeur geopend in het mooi Hotel Obelisco.
Alles tip top geregeld dus gewoon 5 sterren.

4 augusti 2024

Beste Winfred,

Hartelijk dank voor je prachtige feedback! We zijn blij te horen dat alles zo goed is geregeld voor je reis naar Mallorca en dat je tevreden bent met Hotel Obelisco. Het is geweldig om te weten dat je een fijne vakantie hebt gehad!

We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe reis.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastische ervaring met mimosa reizen

De website is heel gemakkelijk in gebruik. De service is goed. Heel fijn

15 augusti 2024

Beste Ine,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je de website gebruiksvriendelijk vindt en dat je tevreden bent met onze service. We doen ons best om het boekingsproces zo prettig mogelijk te maken.

We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te helpen met je volgende reis!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

3 sterren maar eigenlijk wil ik 2,5 geven…

3 sterren maar eigenlijk wil ik 2,5 geven. Een in april genoten vakantie naar Griekenland was helemaal top. Goede prijs, fijn hotel alles prima. Daarom besloten wederom via hun te boeken. Dan gaat FTI failliet daar kan mimosa natuurlijk helemaal niks aan doen, buiten dat ze van te voren kenbaar maken dat je via een duitse reisorganisatie vliegt en dus geen aanspraak kan maken op het Nederlandse SGR maar via een Duitse. Maar wel aan de manier hoe ze naar hun klanten communiceren we hebben wel geteld 1 mail gekregen dat onze reis geannuleerd werd. We zouden zelf maar moeten zoeken naar een vervangende reis want hun hadden het daar te druk voor. Wel mocht je daar dan je aanbetaling voor inzetten. Helaas was er weinig te vinden voor ons gezelschap wat wij kunnen betalen. Meermaals voicemails ingesproken nooit terug gebeld. Ze beloofde contact op te nemen met hun klanten dat kon ivm drukte even duren nou we wachten nog steeds. We horen om.ons heen dat veel reisburo's pas vlak van te voren aan fti hadden hoeven te betalen en zo wel hun aanbetaling aan hun klanten terug betaalde. Op mijn vraag daarna een linkje via de mail, houd dit maar in de gaten....
Voor de eerdere vakantie dus top deze boeking flop...Een kleine 2 mnd van te voren nog wat vinden voor 6 pers. Is een ware uitputtingsslag geweest. 1 mail hebben ze beantwoord met een prijsopgave. Het had hen gesierd hier bij te helpen, maar GEEN hulp! IK voel me gewoon echt niet gehoord en in de steek gelaten door Mimosa.

15 juni 2024

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Contactpersoon onvriendelijk en niet behulpzaam

Plotselinge wijziging vluchttijden niet doorgegeven. Toen ik hierover contact opnam met mimosa was meneer erg onvriendelijk en gaf bovendien de vliegmaatschappij de schuld.
Door onverwacht overlijden van een naast familielid heb ik mijn reis uiteindelijke geannuleerd. De contactpersoon van mimosa reizen was opnieuw onvriendelijk, dacht niet mee en was niet behulpzaam.
De verzekeringsmaatschappij waar zij zijn aangesloten (Allianz) heeft de annulering na 1,5 maand nog steeds niet in behandeling genomen en de kosten niet terug betaald.
Ikzelf zal geen reis meer boeken bij Mimosareizen en zou het ook anderen niet aanbevelen.

10 juni 2024

Heel goed

Heel goed, alles goed en duidelijk op papier.

19 juli 2024

Peter Zeer tevreden klant

Peter Zeer tevreden klant.
Wij zijn in mei voor het eerst met mimosa naar mallorca gegaan alles goed verlopen.
Nu gaan we 26 augustus weer naar carihuela waren transfer vergeten 1 mailtje binnen 10 minuten geregeld beide hotels is mimosa de goedkoopste.

14 juli 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.