Ik belde voor informatie ,staat op de website zaterdag tot 23:00 uur bereikbaar.die meneer schreeuwt tegen mij zegt je moet bij Corendon zijn,waarop ik antwoord ik heb bij u geboekt zegd hij versta je... Se mer
Företaget har svarat
Omdat ze ook gekoppeld zijn aan niet standaard Nederlandse reisorganisaties kunnen ze en dan komt het: zijn ze veelal gewoon goedkoper met pakketreizen. Mocht je specifieke vragen of hulp willen...ik... Se mer
Företaget har svarat
Reis uitzoeken, daarna prijscheck, vervolgens boeken, bevestiging reis en boeking. Alles is soepel verlopen. Ook de aanbetaling ging vlot en veilig. Wat ik als extra prettig heb ervaren, bagage makk... Se mer
Företaget har svarat
Wij hadden een bepaald hotelnop het oog in Lesbos en vergeleken de aanbieders met elkaar. Voorwaarde was een auto te huren vanaf de luchthaven via Sunny cars (allrisk verzekering all incl.) Eerder ger... Se mer
Företaget har svarat
MimosaReizen stelt pakketten samen door diverse accommodaties en lowcost vluchten zoals Easyjet en Ryanair te combineren. Door deze unieke werkwijze kunnen veel reizen voor de laagste prijzen worden aangeboden. Daarbij komt ook dat u gegarandeerd veilig boekt want Mimosareizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Mimosareizen biedt veel opties in vertrekdata en vertreklocaties, wat ook nog eens geld kan schelen. De voordelen van MimosaReizen op een rij: •Veel opties in vertrekdata en vertreklocaties. •Extra exclusieve kortingen. •Eigen hotels en vluchten inkoop, incl. lowcost. •Een compleet aanbod, met meer dan 8.000 accommodaties. •Direct veilig betalen met IDEAL en creditcard. •Vandaag boeken en morgen vertrekken. •Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!
Skrivet av företaget

Bij ons betaal je geen administratie kosten

Corkstraat 46, 3047AC, Rotterdam, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 81 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Boeken gaat probleemloos.
bevestiging ook meteen ontvangen.
Ik had nog een vraag over de kamer en toen ik belde werd gezegd dat ik mail moest sturen. Hier nog geen antwoord op gehad, dat is jammer.

Svar från MimosaReizen
tweede maal dat we hier boeken en 2 de maal dat een naam verkeerd werd doorgegeven,direct verwittigd en ook direct antwoord gekregen dat het aan ons lag.Beloofd dat ze het in orde zullen brengen en de rekening zullen sturen,volgende keer toch eens nadenken of dit wel toeval is?

Svar från MimosaReizen
Boeking ging prima jammer dat er op het laatst een vluchtwijziging is en dat daardoor de vakantie weer een dag korter wordt.

Svar från MimosaReizen
Heel gemakkelijk om te boeken heel overzichtelijk kan niet beter de beste site om te boeken

Eenvoudig boeken.
Betaling met Visa kaart werkt niet zoals zou moeten. Bancontact dan wel onmiddellijk ok

Svar från MimosaReizen
Boeking reis Allrours ging prima. Helaas moeten annuleren, kon via Flex. Binnen 12 uur door Mimosa geregeld en aanbetaling teruggestort. Grote klasse en zeer klantvriendelijk. Wij komen zeker bij Mimosa terug als wel kunnen gaan.

Svar från MimosaReizen
Telefonisch goed bereikbaar Word snel en efficiënt geïnformeerd. Vriendelijke medewerkers. Al voor de vijfde maal bij Mimosa reizen geboekt

Svar från MimosaReizen
al een paar keer op reis geweest via mimosareizen, altijd top en veel goedkoper dan andere reisbureau's

Svar från MimosaReizen
Al dikwijls met mimosa op vakantie geweest. Steeds het zelfde hotel,seher sun palace spa en resort.prijs kwaliteit goed.nu teruggeweest, ander arrangement,we gaan nooit meer terug

Svar från MimosaReizen
Allemaal lokkertjes op de site. Geen enkele reis te boeken voor de aangegeven prijs.
Een reactie geven waar je niet op kan reageren? Ik heb gebeld, maar wordt ronduit brutaal te woord gestaan.

Svar från MimosaReizen
Vorig jaar december geboekt bij MimosaReizen. Een reis naar Egypte. We gingen al aftellen en toen ging FTI failliet. Je moet maar wachten met omboeken (wij zaten in d'r laatste periode) en we zien de prijzen omhoog schieten! Dan komt het definitieve bericht dat je vakantie niet doorgaat en je dus kan omboeken of een verzoek tot terug betalen wat dan volgens dhr BINNEN 6 WEKEN PLAATSVINDT! Wij wilde toch op vakantie en dus omgeboekt wat een horor hotel!beoordeeld
De locatie is meer dan perfect. De vriendelijkheid van de medewerkers bij de receptie valt zeker niet over te spreken. Kan nog geen lachje af! Wij hadden een familie kamer met zeezicht geboekt niet gekregen terwijl dit uiteraard wel betaald is. Ik moest hier in het hotel nog even flink voor bij gaan betalen mocht ik dit echt willen. Dus zeker niet gedaan! Reisleiding niet bereikbaar niet gezien ook. Kamers zijn erg verouderd en vies. Kids 13 en 15 hebben 14 dagen op een bankje moeten slapen zeker niet wat ik geboekt heb! Schoonmaken kennen ze niet op het legen van je prullenbak na. Je bed wordt opgedekt en als je geluk hebt kun je rond half 7 douchen als je dan tenminste al handdoeken hebt. Toilet papier moet je ook iedere dag weer opnieuw omvragen. Eten ontbijt is het beste van de dag. De lunch en het diner is vreselijk eten is niet gaar en je zit letterlijk nog rauwe pasta, rijst, aardappelen, kip, gehakt groente etc te eten. Frietjes hebben ze in iedergeval niet! Het hotel is gebaseerd op de lokale bevolking. Dit zie je terug in het eten maar merk je ook in de animatie. Het team doet enorm hun best een fantastisch leuk team maar doordat de bevolking alles zo verpest door ongepaste dingen te doen worden de touwtjes aangetrokken! Het zwembad is niet veilig overal kapotte tegels zowel in het zwembad als aan de rand met als gevolg dat wij wel wat sneetjes hadden en wij waren niet de enige. Ga je naar de glijbanen kijk dan uit want daar staan wat randjes omhoog waar je ook jezelf lelijk aan open haalt. Klein meisje heeft op haar laatste vakantie dag een gat in haar hoofd gekregen door dit bovenstaande met als gevolg dat ze in het ziekenhuis terecht is gekomen.
Wij hebben ons zelf weten te vermaken op het strand met een prima drankje en het zonnetje. Wij zijn naar Moby dick geweest om daar te gaan eten een absolute aanrader!!! Maar dit hotel NOOOIT MEER AL ZOU HET GRATIS ZIJN!
Reisleiding nooit gezien. Bellen is met.je mobiel zonder teveel.kosten amper mogelijk. Receptie heeft dit meerdere malen geprobeerd maar er werd niet opgenomen. Nu krijgen we nog een rest bedrag 6 weken zijn allang verstreken mimosa geeft niet thuis. Ik zal blij zijn als ik mijn geld terug heb. De volgende keer dan maar bij een ander duurder uit maar nooit geen mimosa meer wat een onvriendelijke en leugenachtige mensen zijn dit!

Svar från MimosaReizen
Goede prijzen maar moet zelf achter alles vragen en dan plots krijg je alles via mail raar. Volgens mij liggen ze daar luilekker te slapen in plaats van dossiers op te volgen.

Svar från MimosaReizen
29 juli geboekt Mallorca. 30 juli alle documenten per e-mail ontvangen.
04 augustus via Weeze vertrokken, ‘s middags de kamerdeur geopend in het mooi Hotel Obelisco.
Alles tip top geregeld dus gewoon 5 sterren.

Svar från MimosaReizen
De website is heel gemakkelijk in gebruik. De service is goed. Heel fijn

Svar från MimosaReizen
Het boeken was eenvoudig.
Text en uitleg duidelijk

Svar från MimosaReizen
3 sterren maar eigenlijk wil ik 2,5 geven. Een in april genoten vakantie naar Griekenland was helemaal top. Goede prijs, fijn hotel alles prima. Daarom besloten wederom via hun te boeken. Dan gaat FTI failliet daar kan mimosa natuurlijk helemaal niks aan doen, buiten dat ze van te voren kenbaar maken dat je via een duitse reisorganisatie vliegt en dus geen aanspraak kan maken op het Nederlandse SGR maar via een Duitse. Maar wel aan de manier hoe ze naar hun klanten communiceren we hebben wel geteld 1 mail gekregen dat onze reis geannuleerd werd. We zouden zelf maar moeten zoeken naar een vervangende reis want hun hadden het daar te druk voor. Wel mocht je daar dan je aanbetaling voor inzetten. Helaas was er weinig te vinden voor ons gezelschap wat wij kunnen betalen. Meermaals voicemails ingesproken nooit terug gebeld. Ze beloofde contact op te nemen met hun klanten dat kon ivm drukte even duren nou we wachten nog steeds. We horen om.ons heen dat veel reisburo's pas vlak van te voren aan fti hadden hoeven te betalen en zo wel hun aanbetaling aan hun klanten terug betaalde. Op mijn vraag daarna een linkje via de mail, houd dit maar in de gaten....
Voor de eerdere vakantie dus top deze boeking flop...Een kleine 2 mnd van te voren nog wat vinden voor 6 pers. Is een ware uitputtingsslag geweest. 1 mail hebben ze beantwoord met een prijsopgave. Het had hen gesierd hier bij te helpen, maar GEEN hulp! IK voel me gewoon echt niet gehoord en in de steek gelaten door Mimosa.

Svar från MimosaReizen
Plotselinge wijziging vluchttijden niet doorgegeven. Toen ik hierover contact opnam met mimosa was meneer erg onvriendelijk en gaf bovendien de vliegmaatschappij de schuld.
Door onverwacht overlijden van een naast familielid heb ik mijn reis uiteindelijke geannuleerd. De contactpersoon van mimosa reizen was opnieuw onvriendelijk, dacht niet mee en was niet behulpzaam.
De verzekeringsmaatschappij waar zij zijn aangesloten (Allianz) heeft de annulering na 1,5 maand nog steeds niet in behandeling genomen en de kosten niet terug betaald.
Ikzelf zal geen reis meer boeken bij Mimosareizen en zou het ook anderen niet aanbevelen.

Svar från MimosaReizen
Peter Zeer tevreden klant.
Wij zijn in mei voor het eerst met mimosa naar mallorca gegaan alles goed verlopen.
Nu gaan we 26 augustus weer naar carihuela waren transfer vergeten 1 mailtje binnen 10 minuten geregeld beide hotels is mimosa de goedkoopste.

Svar från MimosaReizen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.