MimosaReizen Omdömen 2 049

TrustScore 4.5 av 5

4,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik belde voor informatie ,staat op de website zaterdag tot 23:00 uur bereikbaar.die meneer schreeuwt tegen mij zegt je moet bij Corendon zijn,waarop ik antwoord ik heb bij u geboekt zegd hij versta je... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Omdat ze ook gekoppeld zijn aan niet standaard Nederlandse reisorganisaties kunnen ze en dan komt het: zijn ze veelal gewoon goedkoper met pakketreizen. Mocht je specifieke vragen of hulp willen...ik... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reis uitzoeken, daarna prijscheck, vervolgens boeken, bevestiging reis en boeking. Alles is soepel verlopen. Ook de aanbetaling ging vlot en veilig. Wat ik als extra prettig heb ervaren, bagage makk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hadden een bepaald hotelnop het oog in Lesbos en vergeleken de aanbieders met elkaar. Voorwaarde was een auto te huren vanaf de luchthaven via Sunny cars (allrisk verzekering all incl.) Eerder ger... Se mer

Företagsinformation

1. Researrangör
  2. Semesterboende
  3. Fritids- och semesterläger
  4. Skidsemester
  5. Resebyrå
  6. Reseföräkring

Skrivet av företaget

MimosaReizen stelt pakketten samen door diverse accommodaties en lowcost vluchten zoals Easyjet en Ryanair te combineren. Door deze unieke werkwijze kunnen veel reizen voor de laagste prijzen worden aangeboden. Daarbij komt ook dat u gegarandeerd veilig boekt want Mimosareizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Mimosareizen biedt veel opties in vertrekdata en vertreklocaties, wat ook nog eens geld kan schelen. De voordelen van MimosaReizen op een rij: •Veel opties in vertrekdata en vertreklocaties. •Extra exclusieve kortingen. •Eigen hotels en vluchten inkoop, incl. lowcost. •Een compleet aanbod, met meer dan 8.000 accommodaties. •Direct veilig betalen met IDEAL en creditcard. •Vandaag boeken en morgen vertrekken. •Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!

Mimosa Reizen

Skrivet av företaget

Meer vakantie voor weinig geld
MimosaReizen door Zoover uitgeroepen tot nummer 3 Beste Online Reisbureau van Nederland!

Geen administratie kosten!

Bij ons betaal je geen administratie kosten

Bij ons betaal je geen administratie kosten
Bij ons betaal je geen administratie kosten en je transfer naar je hotel is bijna altijd inbegrepen! Gegarandeerd veilig boeken want Mimosa is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Kamer van Koophandel Den Haag nr: 59971940

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aanrader, Mimosa! Goede aanbiedingen te vinden.

Gebruik gemaakt van een goede prijs/aanbieding bij Mimosa, snel en goed geregeld. Top!!

5 september 2025

Beste Gillebaart,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie!
Wat leuk om te horen dat u blij bent met onze aanbieding en dat alles snel en goed geregeld was. Daar doen we het voor!

Fijn dat u ons aanbeveelt – dat waarderen we enorm. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn voor een volgende mooie reis.

Team Mimosa Reizen

Op zijn minst twijfelachtig

Mimosa toont hele goedkope vanaf prijzen waarna de uiteindelijke prijs 40-50% duurder wordt dan in eerste instantie getoond. Hierop besloten te bellen en te vragen waar dit in zit. Er werd meermaals om mijn vraag heen gepraat en kreeg hierna met name antwoorden als: "het kan zijn dat de vanaf prijs gebasseerd is op een groepsreis met bijvoorbeeld 4 personen" - dit terwijl ik middels de filters op de website zelf 2 personen heb aangegeven - en "het kan zijn dat het bij de operator duurder is geworden". Hierop nogmaals de vraag gesteld of zij de vakantie konden leveren voor de vanaf prijs zoals vermeld, waarna de verbinding werd verbroken alvorens ik antwoord kreeg. Jammer & misleidend in mijn ogen.
-----------------------------------------------------------
Edit: ik zie dat er beweert wordt dat het opgelost is. Helaas zie ik, bij meerdere hotels, nog steeds hetzelfde.

29 augusti 2025

Beste,

Er was helaas een storing bij een van onze touroperators, waardoor de prijsupdates achterliepen. Dit is inmiddels opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Onze boeking verliep vlot maar toen…

Onze boeking verliep vlot maar toen mijn partner belde met een vraag was de medewerker niet echt vriendelijk te noemen. Verder fijn dat je meteen alle gegevens op de mail hebt al krijg je wel iets van vijf à zes mailtjes achter elkaar. Ik had dat liever iets compacter gehad met een mail met allemaal bijlagen.

27 augusti 2025

Beste Danielle,

Bedankt voor je bericht en fijn om te horen dat de boeking vlot verliep. We waarderen je feedback over het contactmoment met onze medewerker — dit nemen we serieus en we zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Wat betreft de e-mails: dankjewel voor de tip! We begrijpen dat meerdere losse mails als onoverzichtelijk kunnen worden ervaren. We gaan kijken of we dit in de toekomst gebruiksvriendelijker kunnen bundelen.

Nogmaals dank voor je eerlijke terugkoppeling, en uiteraard staan we klaar als je nog vragen hebt.

Pakketreis Egypte geboekt

Pakketreis Egypte geboekt, maar helaas bij Mimosa niet mogelijk om transfer Luchthaven - Hotel bij te boeken. Dus toch nét niet compleet ontzorgt...

Inmiddels door Mimosa al snel een reactie gekregen dat een storing op hun site de oorzaak was dat voor deze trip transfer boeken niet mogelijk was. Nu in afwachting op aanbod.

25 augusti 2025

Beste Frits,

Bedankt voor je bericht.

Het is uiteraard mogelijk om alsnog een transfer bij te boeken. Waarschijnlijk was er tijdens het boekingsproces sprake van een technisch probleem, waardoor dit niet direct zichtbaar was.

Als je alsnog een transfer wilt toevoegen, kun je eenvoudig contact opnemen met ons servicecenter via e-mail. Wij helpen je graag verder.

Alvast een fijne vakantie gewenst!

Fijne website

Fijne website
Veel duidelijke mailtjes gehad na boeking

19 augusti 2025

Beste Suze,

Bedankt voor je fijne reactie!
Wat leuk om te horen dat je onze website prettig vindt en dat je onze communicatie na de boeking als duidelijk hebt ervaren. We doen ons best om alles zo helder mogelijk te houden voor onze reizigers.

We wensen je alvast een geweldige vakantie toe!

HEERLIJK HOTEL!

Ideaal voor een weekje zonnen, zwemmen en luieren! Mooi gelegen op een rots; dus rustig met prachtig uitzicht. Door vele trappen en steile paadjes minder geschikt voor mensen slecht ter been of jonge ouders met buggies ed. Hoofdgebouw met receptie, lounge, bar, kleine eetzaal en aangrenzend zwembad voelt gezellig en kleinschalig en daardoor als een echt familiehotel. Het hotel heeft een bescheiden zwembad en trappen naar de zee (met diverse zonneplateau's en voldoende ligstoelen.) Heerlijk; geen hotel-animatie!! Kamers zijn zelfs voor een Grieks 3* hotel te klein en te eenvoudig. Familiekamers zijn wel prettig. Buffet is lekker maar bescheiden qua keuze: vooral geschikt voor liefhebbers van de Griekse keuken, van vlees en Griekse salade. Er is niets op loopafstand (zelfs geen mini-market); dus wil je ergens heen dan moet je gebruik maken van de incidentele shuttle/bus of een auto huren. Kortom; zeer geschikt voor mensen die een weekje helemaal niets willen doen.

22 juli 2025

Beste Peeters,

Heel erg bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review!
Wat fijn om te lezen dat je genoten hebt van het hotel, de rust, het prachtige uitzicht en de ontspannen sfeer. We zijn blij dat de kleinschaligheid en het karakter van het hotel zo goed bij je wensen pasten.

Ook dank voor je nuttige opmerkingen over de kamers, het buffet en de ligging. We begrijpen dat het hotel door zijn unieke ligging wat minder geschikt is voor iedereen, en dat nemen we zeker mee in onze communicatie naar andere reizigers.

We hopen dat je heerlijk hebt kunnen ontspannen en dat we je in de toekomst nog eens mogen helpen bij het vinden van een net zo fijne vakantie.

Met zonnige groet,

Gebruiksvriendelijk websiite

Gebruiksvriendelijk website met duidelijke informatie.
Minder klantvriendelijke telefonist

18 augusti 2025

Beste Ronald,,

Hartelijk dank voor je feedback.
Fijn om te horen dat je onze website als gebruiksvriendelijk en duidelijk hebt ervaren – daar streven we naar!
We vinden het wel jammer om te lezen dat je telefonisch contact niet naar wens was. Dat nemen we serieus en we zullen dit intern bespreken om onze service verder te verbeteren.

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en je een nog betere ervaring te bieden.

Goede site en prijs

Goede site en prijs , vriendelijk en goed overzicht met alles

21 augusti 2025

Beste ,

Hartelijk dank voor je mooie reactie!
Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze website, prijzen en de duidelijke informatie. Ook fijn dat je onze service als vriendelijk hebt ervaren – daar doen we het voor!

We wensen je alvast een fijne reis toe en hopen je snel weer te mogen helpen.

Mimosa de goedkoopste

Mimosa de goedkoopste! Mimosa was voor mij niet bekend.. Bij een andere reisorganisatie ging iets mis bij het boeken. Als ik daar de boeking opnieuw wilde doen, was de reis wel ineens een stuk duurder. Ik ben gaan Googlen op de naam van het hotel en vond Mimosa. Tot mijn grote verbazing was hier dezelfde reis met dezelfde data en vluchten te boeken voor een lagere prijs dan mijn 1e poging! Het boeken gaat makkelijk, de site is overzichtelijk. Direct na het boeken bevestigingsmail, de app is ook overzichtelijk en logisch ingedeeld

14 augusti 2025

Beste Ingrid,

Wat een fijne en uitgebreide review – hartelijk dank daarvoor!
We zijn blij om te horen dat je via Google bij Mimosa terechtkwam en verrast was door onze scherpe prijs. We streven ernaar om kwaliteit en service te combineren met eerlijke prijzen, dus het is geweldig dat dit ook zo bij jou is overgekomen.

Fijn dat het boeken soepel verliep en dat zowel onze website als app als overzichtelijk en logisch worden ervaren. Dat is precies wat we willen bieden aan onze reizigers.

We wensen je alvast een fantastische vakantie toe en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Makkelijk te boeken. De laagste prijs.

Duidelijke overzicht. Laagste prijs. Snelle service. Duidelijke app.

12 augusti 2025

Beste Leo,,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!
Wat fijn om te horen dat je het boekingsproces als makkelijk en duidelijk hebt ervaren, en dat je tevreden bent over onze prijzen en service. Ook goed om te weten dat onze app voor jou overzichtelijk is – daar doen we het voor!

We wensen je alvast een geweldige reis toe en staan graag weer voor je klaar bij een volgende boeking.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gewoonweg een goede reisorganisator…

Gewoonweg een goede reisorganisator met een goede app die eerlijk en overzichtelijk is.

9 augusti 2025

Beste Menbo,

Hartelijk dank voor je mooie woorden!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en onze app. Eerlijkheid en overzichtelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel, dus het is geweldig om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren.

We hopen je snel weer te mogen helpen bij een volgende reis!

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website
Makkelijke snelle boeking

30 juli 2025

Beste Rody,

Hartelijk dank voor je positieve reactie!
Fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat het boeken snel en makkelijk ging. Daar doen we het voor!

We wensen je een heerlijke vakantie toe!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede website en telefonische hulp

De website is gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk. Heb net voor de tweede keer opnieuw naar Griekenland bij mimosa geboekt. Eerste keer alles goed geregeld. Zelfs met mijn vraag naar ondersteuning op Schiphol werd ik direct goed geholpen. En de helpdesk aan de telefoon is heel vriendelijk!

20 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben voor de tweede keer voor…

We hebben voor de tweede keer voor mimosa reizen gekozen, onze vorige ervaring was heel positief.
Daarom hebben we niet getwijfeld om terug voor mimosa reizen te kiezen. Alles was vorige keer héél goed georganiseerd!
Zeker zijn sterren waard

21 juli 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goedemorgen service en site.

Overzichtelijke site en steeds net iets voordeliger dan een andere site, waardoor wij de keuze voor Mimosa maken. Tevens snel reactie bij vragen via de email!

21 juli 2025

Makkelijk om te boeken

Makkelijk om te boeken
Nog nooit hier geboekt dus kan ook niet oordelen of alles goed gaat het verdere verloop.
Dus afwachten . We hebben geboekt een reis naar Egypte .

17 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heb reis geboekt naar Kreta.

Heb reis geboekt naar Kreta.
Zag savonds dat we op luchthaven,3 uur van Stalis was.
Wou de reis annuleren.
Dit kon.maar was aanbetaling,350 euro kwijt
Als je boekt,bij mimosa,is dit definitief
Neem voorbeeld aan corendon, 24 tijd
En gratis annuleren
Dus mensen,let op kleine lettertjes!!!!

11 juli 2025

Beste Ingeborg,

Tijdens het boeken worden de voorwaarden duidelijk aangegeven. Je hebt een reis geboekt die wordt uitgevoerd door Ryanair. Bij het boeken wordt het vliegticket automatisch vastgelegd om de prijs te kunnen garanderen.

Omdat de reis direct definitief is, zoals vermeld, is annulering alleen mogelijk tegen betaling. Had je een reis geboekt met TUI of Corendon, dan was annulering via ons wél mogelijk geweest.

Wij zijn altijd open en transparant over onze voorwaarden.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.