Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Heb 2 HP laptops gebracht met nog fabrieksgarantie wegens corrupt bios, Diagnose had ik al met technische support van HP gedaan moederbord moest vervangen worden, Bij HP zou dit 3 weken duren, Daarom... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Iphone 13 op aanraden van medewerker ingeleverd om NFC te maken. Was eerst wat huiverig om telefoon zomaar in te leveren. Medewerker Matty was zeer overtuigend en nam mijn twijfel weg. Achteraf bl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Accu vervangen van iPhoneXS het duurde wat langer voor ik het toestel terug had, maar werd aangenaam verrast toen ik de telefoon inschakelde, wat blijkt...zijn de speakers ook geheel gratis vervangen... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Ik meldde aan en bracht mijn laptop langs op vrijdagochtend vroeg, ik verwachtte vrijdag of maandag een diagnose maar hoorde steeds niets en op mailen en bellen kreeg ik geen indicatie van hoe lang he... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikreparatör
  2. Datorreparation
  3. Datorservice
  4. Mobiltelefonreparatör
  5. Telefonreparatör

Skrivet av företaget

MicroFix – Slimmer repareren. Duurzamer IT-beheer. MicroFix is sinds 1991 dé reparatiepartner voor bedrijven, scholen, instellingen en IT-resellers die kiezen voor zekerheid, kwaliteit en duurzaamheid. We repareren laptops, desktops, smartphones, tablets, printers en servers – zowel binnen als buiten garantie – snel, deskundig en merkonafhankelijk. We zijn erkend servicepartner van Apple (Apple Authorized Service Provider), HP, Lenovo, Dell, Asus én Samsung. Of het nu gaat om een garantieclaim of een betaalde reparatie: we maken het je makkelijk. Elke geslaagde reparatie helpt mee aan onze missie: samen tegen e-waste. We verlengen de levensduur van apparaten en voorkomen onnodig elektronisch afval – goed voor jouw organisatie én voor het milieu. Met een hoofdkantoor in Leiden, een landelijke buitendienst en service op locatie (waaronder “klaar terwijl je wacht”-iPhone-reparaties), zorgen we voor gemak en continuïteit. We denken met je mee, regelen alles en nemen het werk uit handen. MicroFix staat voor vakmanschap, ervaring en maatschappelijke verantwoordelijkheid – al ruim 30 jaar.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloze service en reparatie veel te duur, het enige wat ze kunnen is belachelijk hoge onderzoekskosten in rekening brengen.

Al meerdere keren een reparatie ingediend. En nu ben ik echt klaar met dit bedrijf. Ten eerste de reparaties zijn veel te duur. En dan krijg je een offerte dat reparatie van het butterfly keyboard mechanisme niet onder het Apple repair program valt omdat het device ouder dan 4 jaar is. Wel gewoon onderzoekskosten in rekening brengen á € 90,-, wat een service zeg. Ik repareer het voortaan lekker zelf. Mij zien jullie niet meer terug.

9 juni 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer onvriendelijk te woord gestaan

Zeer onvriendelijk te woord gestaan. Niet behulpzaam om gegevens voor de verzekering aan te leveren. Lijkt erop dat ze er niet echt zin in hebben. Wegblijven hier.

17 april 2023

Goedemiddag,

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over de service van Microfix. Helaas zie ik het request nummer niet terug in deze beoordeling. Wilt u een mail sturen naar info@microfix.nl t.a.v klachtenafdeling zodat wij dit verder voor u kunnen bekijken.

Terrible communication

Had to wait more than a month, after being told it would take approximately a week. I also had to pay €51 on top of the original fee when collecting my laptop, without any prior communication whatsoever. The replacement laptop screen is also of inferior quality, compared to the original display.
If you have any other option, I would strongly recommend you to find another place to repair your electronics.

23 mars 2023

Hello Gideon,

I can't find anything in the system with 2354099.Can you send an e-mail to info@microfix.nl att. complaint department so that we can have a look at your complaint.

Kind regards,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Incasso voor een al betaalde factuur

Sturen tot drie maal toe een factuur die al betaald is, en hebben daarna het lef om een incassobureau op mij af te sturen. Dit terwijl elke keer dat ik MicroFix gemaild of gebeld heb, van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Incassobureau heeft de factuur niet eens. Schandalige werkwijze en tekenend voor de shady en ondoorzichtige wijze waarop dit bedrijf opereert. Geen zaken doen met deze mensen!

REACTIE OP MICROFIX:
Denken jullie dat ik hier niet al mee bezig ben? Het hele punt is dat ik blijf mailen en bellen, en dat ik niks terugkrijg. Ik zou nota bene gisteren teruggemaild worden door Administratie (volgens Jeroen), en heb nog niks gehoord. Frapant dat jullie telkens sneller reageren op een review dan op de daadwerkelijke klacht.

14 mars 2023

Svar från MicroFix

Beste Jamie, Wij hebben uw request gevonden. Er is een klacht aangemaakt. Wij gaan dit onderzoeken.
Met vriendelijke groet, Microfix Customer Care

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Iphone werd toegestuurd voor het herstellen van een scherm

Iphone werd toegestuurd voor het vervangen van een nieuwe scherm. Eenmaal aangekomen kregen wij een foto toegestuurd van een geheel andere telefoon en helemaal kapot aan voorzijde en scherm. Zo was deze niet terug gestuurd. Kosten 70,79 euro voor onze rekening. Dubieuze verklaringen voor het kapot gaan zo zou de accu lekken van deze nieuwe Iphone, later werd het val schade. Pure oplichting dus. Naast een kapotte Iphone ook nog eens een rekening vragen van 70,79. Totale kosten door dit bedrijf ruim 500 euro. Één ster nog niet waardig.

13 december 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

BEWARE this is effectively a scam

BEWARE this is effectively a scam: They charge 60 euros for diagnostics, FREE at Apple.
They quoted 800 euros for repair, 235 euros at Apple SAME PARTS QUOTED.
The staff is very friendly and all, but this business should NOT exist: TAKE YOUR STUFF TO APPLE!

17 januari 2023

Geen batterijservice

Via Apple Support website, na inloggen met Apple id (type telefoon en reparatieverzoek: nieuwe batterij, waren dus bekend) Microfix (Amsterdam Zuid-Oost) gevonden als officiële Apple Service Provider. Afspraak gemaakt. Aangekomen bij Microfix blijkt dat ze voor mijn telefoon geen nieuwe batterij beschikbaar hebben. Dus voor niks gegaan. Zeer slechte service.

14 februari 2023

Beste Hans,

Wij vinden het heel vervelend om te vernemen dat de batterij niet aanwezig was op de locatie in Amsterdam zuid oost. Helaas ziet het systeem van Apple niet bij het maken van de afspraak of de accu op voorraad is.

Mocht u willen weten of een accu op voorraad is dan mag u ons altijd bellen, dan vragen wij het voor u na.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Denken niet mee, slechte service

Ik heb mijn Macbook Air een jaar en gisteren zaten er van het ene op het andere moment verticale en horizontale strepen door het scherm. De macbook is niet gevallen en er is niets mee gebeurd. Natuurlijk schrik je hiervan!

Ik legde het voorval voor aan de man achter de balie. De man wierp er een korte blik op en zei na 1 seconde met een strak gezicht: "je scherm is gebroken". Toen ik aangaf dat dat onmogelijk was, want de strepen zijn tijdens gebruik verschenen en er is niks gebeurd om het scherm te beschadigen - "kan het geen software fout zijn?" - hoopte ik als klant zijnde op iemand die meedenkt. Dit was niet het geval. De man was erg kortaf en herhaalde dat het niets anders dan een schermbreuk was en dat het 600 euro zou kosten. Alsof dit de normaalste zaak van de wereld was.

Eenmaal thuisgekomen lees ik net een tal aan artikelen op het internet waarbij er ontzettend veel klachten zijn over scheuren/strepen in het scherm van de Macbook Air M1 chip - er zijn tal aan mensen met hetzelfde probleem als ik. Wellicht iets om je in te verdiepen @Microfix. Dan kan je klanten op een klantvriendelijke manier ondersteunen en van informatie verschaffen ipv ze beduusd weg te laten gaan.

8 februari 2023

Beste Sabine,

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u een vervelende ervaring heeft met Microfix. Dit willen wij verder met u bespreken. Wilt u uw contactgegevens mailen naar info@microfix.nl t.a.v. klachtenafhandeling.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mixrofix Leiden is 1,5 keer duurder dan…

Mixrofix Leiden is 1,5 keer duurder dan elders. Daarnaast is reparatietermijn niet nagekomen, zodat ik zonder laptop naar Spanje moest. Op eerste mail wordt niet gereageerd.
Kortom Apple onwaardig.

26 januari 2023

Goedemiddag,

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over service. Heeft u voor ons het reparatienummer zodat wij dit verder kunnen onderzoeken.

Goeie service

Fijne zaak, vriendelijke medewerkers, goeie service

4 december 2022

Beste Anke,

Bedankt voor de 5 sterren en mooie beoordeling! Mocht het een reparatie van een Apple product zijn geweest
dan ontvangt u met enkele dagen ook een verzoek om een beoordeling in te vullen vanuit Apple over de uitgevoerde reparatie. Wij stellen het op prijs als u deze beoordeling ook invult, u maakt kans op het winnen van een staatslot  https://microfix.nl/maakkansop1miljoen/

Microfix Customer care

Small issue becomes big

Had a small issue with my macbook air. It took much longer than they indicated to repair it, I still don’t have my macbook air back. No replacement is offered. First I had to sign for a repair invoice of more than 750€! Only when I refused did they look into the option of getting it repaired under warranty, because the macbook is less than 2 years old. I am not being kept up to date on the progress. I have no clue on when I get my laptop back.

8 november 2022

Goodmorning,

Thanks for your response. We are very sorry that you are not completely satisfied with the service provided. The device is ready for pick up. We will contact you to see where we can improve.

Kind regards.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

GENAAID DOOR ''MICRO(NOT-)FIX''

GENAAID DOOR ''MICRO(NOT-)FIX''! Ik bracht afgelopen maand mijn laptop voor een reparatie omdat mijn accu kapot is. Ik vertelde wat er was en de man van de balie vertelde mij dat ik zeker garantie erop heb. Nu beweren ze dat de garantie van mijn accu voorbij is (en dat het 1 jaar ipv. 4 jaar garantie heeft).
Nu moet ik 50 euro betalen VOOR SAUS (met die 50 euro hebben ze niks gerapareerd). Als ik een volledige reparatie wil dan moet ik afgerond 200 euro BETALEN!!!
Ik heb hun aantallen keren gemailt en gebeld, maar ze willen dat ik de offerte van 50 euro moet betalen (zonder dat ze iets eraan hebben gefixt). Als ik dat niet doe, dan moet ik op de 50 euro nog een extra ''boete'' betalen omdat ze een zogenaamde onderzoek gaan uitvoeren zodat ze kunnen weten waarom ik de offerte niet heb betaald!!
Ik hoop zelf dat ik hier nog mee wordt geholpen!!!

Edit: Ze blijven maar zeggen dat ik de offerte moet betalen. Ja UHUHUHUHUHUHUH cool. Ik kon mijn apparaat net zo goed naar een kleine reparatiewinkel brengen inplaatsvan deze TE DURE winkel. Ze verdienen meer geld dan ik in 100 generaties aan complete werk tijd. PAS OP; NEEM JE APPARAAT NIET NAAR MICROFIX; LIEVER NAAR EEN KLEINE WINKEL EN VRAAG AAN HET BEGIN HOEVEEL HET GAAT KOSTEN! en niet vergeten; ''BeTAal jE oFerrtyeaee ANYEAHHH''

edit 2: Vandaag ging ik naar Amsterdamzuid om mijn apparaat op te halen, de aardige gast achter de balie heeft geregeld dat ik iéts minder hoefde te betalen. Ook sprak hij heel meelevend en was super lief. Daarom geef ik jullie 3 sterren.

5 september 2022

Beste Mshtaba,

Wij hebben uw een mail gestuurd met een toelichting.

Uitstekend gerepareerd

Uitstekend gerepareerd. Laptop draait weer goed. Behalve toetsenbord repareren is ook laatste firmware geïnstalleerd. Top.

6 augusti 2022

Beste,

Bedankt voor de 5 sterren en mooie beoordeling!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Volgens mij hebben ze niet eens naar…

Volgens mij hebben ze niet eens naar het defect gekeken. Nu twee keer de AirTag teruggestuurd, in de winkel hebben de mw’ers ook geconstateerd dat er een defect is en ze sturen twee keer gewoon terug met alleen de opmerking ‘AirTag functioneert’. Niet dus.

5 augusti 2022

Beste Sander,

Bedankt voor uw reactie. Het spijt ons zeer dat u niet helemaal tevreden bent met de geleverde dienst. Wij nemen spoedig contact met u op om uw ontevredenheid verder te bespreken.

Fijne service center!

5 augusti 2022

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Onvriendelijke klantenservice

Onvriendelijke klantenservice

Ik snap dat jullie op een bepaalde manier testen maar wanneer ik aangeef dat iets niet werkt zou het fijn zijn als ik geloofd wordt ipv er tegen mij wordt gezegd dat het niet zo is. Naar mijn mening werken mijn AirPods nog steeds niet helemaal goed nadat jullie zeggen dat dit wel zo is.

4 augusti 2022

Beste Kelvin,

Vervelend om te vernemen u niet tevreden over de werking van het product. Wilt u een mail sturen naar info@microfix.nl o.v.v. request 1338701 en dan vermelden welke problemen u nog heeft met het product dan kunnen wij dit voor u gaan overleggen met de technicus.

zeer tevreden

zeer tevreden, komt afspraken na!

flexibel in uitbreiding van bestaande opslag terwijl actuele reparatie in afwachting van onderdelen was

gebruik gerepareerde object nu ongeveer een maand sinds reparatie; zeer tevreden!!

duidelijke communicatie

31 juli 2022

Beste Art,

Bedankt voor de 5 sterren en mooie beoordeling!

Micorfix Customer Care

Topservice

Vriendelijke mensen met goed advies en snelle service. Was hier nog nooit geweest Marcha niet meer naar een ander.

28 juli 2022

Beste Olfertjan,

Bedankt voor de 5 sterren en mooie beoordeling!U ontvangt met enkele dagen ook een verzoek om een beoordeling in te vullen vanuit Apple over de uitgevoerde reparatie. Wij stellen het op prijs als u deze beoordeling ook invult, u maakt kans op het winnen van een
staatslot https://microfix.nl/maakkansop1miljoen/

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.