Hotel d'Angleterre Omdömen 33

TrustScore 3 av 5

3,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi fik vores julemiddag fra Marchal. Alting var bare perfekt, bestilling og planlægning om afhentning så professionelt. Maden var pakket sirligt, beskrivelse om færdigtilberedelse perfekt med en virke... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Marchal: Meget skuffende oplevelse. Der er på ingen måde sammenhæng mellem pris og kvalitet. Rodet og upersonlig betjening. Glemt præsentation af osteanretning. Sæt prisen ned og kør den bistro det... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Allergener/ fødevare udfordringer ikke taget alvorligt

Jeg sætter pris på at spise ude, og min erfaring er, at det sagtens kan lade sig gøre – også med cøliaki – når restauranter har styr på allergener og tager gæsters behov seriøst. Desværre var min oplevelse hos Marchal ikke på det niveau.

Ved mit besøg oplevede jeg ellers i starten en god stemning og en vis forståelse for mine behov. Jeg gjorde tydeligt opmærksom på min cøliaki, og fik indtryk af, at der blev taget hensyn. Efterfølgende blev jeg dog gjort opmærksom på, at de pølser jeg havde fået serveret, indeholdt gluten. Herefter opstod der forvirring blandt personalet om, hvorvidt det nu også var korrekt – hvilket ikke skaber tryghed, når det handler om allergener.

Besøget resulterede desværre i, at jeg blev syg i fem dage efterfølgende.

Som gæst med en alvorlig intolerance er det afgørende at kunne stole på de oplysninger, man får. I dette tilfælde virker det desværre som om, der ikke er tilstrækkeligt styr på allergier og procedurer i køkkenet.

Det mest kritiske i denne oplevelse er dog den efterfølgende håndtering. Jeg har kontaktet restauranten og gjort dem opmærksom på hændelsen samt opfordret til, at de strammer op omkring håndtering af allergener. Desværre har jeg ikke modtaget noget svar eller oplevet nogen form for opfølgning.

Manglen på respons og anerkendelse af situationens alvor er i mine øjne udtryk for dårlig service.

Jeg håber, at restauranten tager dette alvorligt og får gennemgået og forbedret deres procedurer, så lignende situationer ikke sker for andre.

14 mars 2026

Disappointing experience

This was our first time dining at a Michelin starred restaurant, and we came with high expectations for both the food and the service. Unfortunately, while the food was good, the service and overall experience fell far short of what we anticipated, especially given the price point of 5.000 kr.

Our main waiter was very friendly, but each of the six courses was served and presented by different staff members, resulting in an inconsistent and sometimes rushed experience. The most concerning incident occurred when my wife found a bug in her wine (we were seated indoors). We understand that such things can happen, but the way it was handled was surprising: the waitress poured the wine from the original glass into a new one right in front of us, then fished out the bug with a spoon and returned the glass, saying “there you go.”

Later, the same waitress served a dish to my wife by reaching over my shoulder, despite there being plenty of space, speaking over us rather than addressing us directly, and delivering a rushed presentation.

We had hoped for not only excellent food, but also a polished, attentive service and memorable experience. Unfortunately, the service left us feeling that the evening offered very little value for money.

8 augusti 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jeg havde høje forventninger til…

Jeg havde høje forventninger til aftenen. Jeg havde besøgt jeres Michelin restaurant Marchal før og troede jeg viste hvilke standart og service jeg kunne forvente. Jeg blev desværre rigtig skuffet. Tjeneren var meget anmassende og virkede stresset og nærmest inden vi havde nået at spise færdig to tallerkenerne. Maden var det mest skuffende og bestemt ikke en Michelin restaurant værdig. Den lignede ikke manden på Billede på hjemme på hjemmesiden, var anrettet kedeligt og uambitiøst for en Michelin restaurant. Fisken var meget tør og sådan burde Pighvar ikke være tilberedt og jeg er næsten sikker på dette var en fejl fra køkkenet. Jeg har selv en baggrund som tjener og kok og var også på forskellige Michelin restauranter som en del af min uddannelse og dette for virkelig ikke en skuffende oplevelse på Marchal 😔🥺 vinen var virkelig lækker og Canapeerne smagte rigtig godt men det var desværre også det positive jeg kan sige om mit sidste besøg på Marchal. Betalte over 2500 kr og det levede på ingen måde op til mit tidligere besøg. Jeg er desværre ikke sikker på jeg har lyst til at komme igen.

3 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Krug Champagne with almost no fizz

Being from Jutland and therefore naturally not one of the regular guest, I fully understand and acknowledge that special request can not be accommodated. The experience my family and I had today at the Marchal bar at the d'Angleterre just left for the main entrance call upon me sharing my experience from today at round 13:30 to 14:30.

Initially we intended to have lunch at the restaurant Marchal, but as my wife and daughter had not much hunger after brunch only I desired a 2 course lunch. We kindly asked weather it would be possible for me to have lunch and my wife & daughter to have “fastelavns bolle” pastry and coffee. I fully understand that we could not be seated in the reastaurant as they did not prefer to dine and I was also given the option to pick meals from a different bar menu as what was normally served in this bar toward Kgs. Nytorv.

Ordering 6 oyster and 1 oyster with caviar I found a glass of Krug Special Cuvée would be a nice paring. I must admit I was surprised to be served a flat (not much sparking) glas of Krug from a half empty bottle which must have been from the day before.

I very much enjoy champagne and also like to visit Baltazar for sharing a bottle of champagne when my visits to Copenhagen allows it.

I would strongly recommend that you advise you otherwise kind waiters, that if a class of champagne is pored into a class an if only very little bobbles raises in the glass, then the champagne in the bottle is simply too flat to be served for guests.

I very well understand, when asking for champagne by the class that a new bottle will not be opened. But from my own experience, when not more than half of a bottle of champagne have been drunk, you can easily keep the bottle for the next day when using a champagne bottle stopper/closure.

15 februari 2025

Yndlings hotel

Som altid fuldstændig fantastisk oplevelse at bo på hotellet. Vi elsker det og vi elsker deres service og personlige behandling. Alle er simpelthen så søde og servicemindede. Vi nød både en hyggelig stund i lobbyen og en magisk middag på Marchal glemmer vi aldrig. Eminent mad og virkelig god behandling. Topkarakterer herfra. På gensyn!

1 februari 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Plads til forbedringer

Plads til forbedringer , der er service på drengen, burde der også være på et 5 stjernet hotel, ja nok Danmarks fineste , hotellet er også fint, maden er god og så alligevel.Vi har både spist middag på Marchal flere gange og ja det har aldrig været uden fejl, den ene gang glemmer man helt at min medspiser har bestilt mere at drikke og vi må have fat i tjeneren igen, en anden gang er jeg i bil og drikker derfor den flaske vand som stilles på bordet og den yngre tjener spørger hvad vi skal have at drikke, da min medspiser bestiller,konstatere tjeneren flabet og med københavnersmart hånlig smågrinende attitude og du skal bare ha vand!, hvad tjeneren ikke ved er at jeg blot starter med vand og vælger at bestille mere at drikke til maden, faktisk blev vand faktureret en af gangene på vores regning i 2024 hvilket vi aldrig har oplevet tidligere.i drikkebaren har min medspiser smagt deres clubsandwich flere gang, jeg kun denne ene gang, vi må formode den er lavet i samme køkken dvs Marchals, nu har jeg smagt en del clubsandwich og dette var ikke kl 02 om natten men imens restauranten havde åbent ved 18-19 tiden, de burde sende deres kok på en berigelsestur til Hamborg og indlogere ham/hende på Le Meridien Hamburg og bestille en clubsandwich på room service. Blot skriv hvis jeg skal være din mystery shopper Else Marie Remmen glædelig jul, giver 4 stjerner for oplevelsen håber jeg kan give 5 næste gang.

14 augusti 2024

Unik frokostoplevelse på Marchal

Dette er vores første fælles oplevelse af frokostrestauranten på d'Angleterre.

Og vi gik meget glade derfra, kan jeg godt fortælle.

Årsagen til glæden skyldes i ekstra stor grad den meget professionelle betjening vi fik af Ivona, vores tjener, der inkluderede indlevelse, humor, smil og dyb viden om de retter og vine vi blev præsenteret for.

Vi blev spurgt om vi ville nyde lidt inden vi bestilte og vi bad hende finde et glas champagne til os begge, med den krølle at min kæreste ikke drikker "sur" champagne.

Valget var perfekt for os begge.

Min kæreste bestilte Havbars med løg, og Pol Roger beurre blanc, persille, ørredrogn og kaviar. Det var en dejlig let og frisk ret, lidt til den syrlige side, på den mest positive måde.

Jeg fik Kammusling med marineret agurk, glaskål peberrodscreme og dild. Dette er, for en voksen mand, en lille undseelig ret, men smagsoplevelsen var så meget større. For hver bid var som en eksplosion af smagsindtryk i munden. Det er en lille ret jeg vil huske meget længe.

Til hovedret bestilte min kæreste Kronhjort med blommer, svampe, sort hvidløg og vildtsauce med sherry.

Jeg bestilte menuens dyreste ret, Tournedos Rossini med trøffel og foie gras.

Ingen af os var skuffede over valgene.

Men det må have set underligt ud, hver gang vi byttede tallerkener under måltidet, for vi ville gerne smage hinandens retter, men så gerne have vore egne valg tilbage.

Valget af rødvin til hovedretten overlod vi også til tjeneren, og igen fandt hun det perfekte glas til os begge.

Jeg fik en lille kaffe og vi delte en enkelt dessert: Guldbar og chokoladeis. Nu kan vi prale af at have spist 24K guld.

Dagens oplevelse var nemlig for os 100% GULD.

Tusind tak til Ivona for at formidle oplevelsen. .

En ekstra stor tak går til min kærestes datter og svigersøn, der hav os et gavekort, så vi kunne få denne vidunderlige oplevelse.

// Trang Dai og John (Datoen er omtrentlig, oplevelsen reel)

12 februari 2024

Marchal:

Marchal:
Sæt prisen ned og kør den bistro det i virkeligheden er. Eller også skal kvaliteten på både mad og betjening, ikke et, men to nyk op. Alt for slapt, med alle de andre fremragende alternativer lige om hjørnet.
(Kong Hans og Alouette)

12 oktober 2024

betaling ved booking

Har før nydt Marchal's søndags brunch, som er mega lækker og af høj kvalitet. Bordreservation bliver udsolgt på under 10 min, når booking frigives hvert kvartal. Ved booking skal oplyses kreditkort, man ikke bare reservere beløb for udeblivelse, man trækker det fulde beløb med det samme, i dette tilfælde 3 md før reservationsdato.

16 juli 2024

Sublim madoplevelse

Nu er vi ikke det gængse klientel på dette fine sted, men hold da op en oplevelse.
En eksplosion af smage og lækker vin der bare passede
Servicen var helt i top. Meget stilet og fint, grænsende til snobbet og det må det absolut gerne være på sådan et sted.
Men heldigvis ikke for fine, til en sjov kommentar og et glimt i øjet. Tak til halv-svenskeren fra Ama'r ;)
Tak for en fantastisk oplevelse.

6 april 2024

Balance

Velkomsten i baren inde middag var varm og hjertelig, vi fik efter tjenerens anbefaling et par dejlige drinks, ligeledes varmt og hjerteligt blev vi afhentet af restaurantens personale til vores bord så var lige ved de store vinduer ud mod Kongens Nytorv, super placering! Vi var hele vejen gennem middagen i hænderne på yderst kompetent personale. Maden og vinen var i super balance, sjældent har vi oplevet noget som dette. Næste gang vi kommer skal vi have and a la presse.. Til jer som ikke har prøvet, skynd jer at bestille bord!!!

24 februari 2024

Super oplevelse

Super oplevelse.
Velkomsten - maden aften / morgenmad - værelser - baren - champagnebar alt til 5 stjerner. Vi kommer helt sikkert igen og kan helt sikkert anbefales hvis du ønsker et super ophold.

11 januari 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse ! Både mad og vin var virkeligt godt og vores vidende og opmærksomme tjenere gjorde det til en perfekt oplevelse.

26 januari 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Maden var god dog lidt dyrer desserter.

Maden var god dog lidt dyrer desserter.
Det var nok landets dårligste service at i overhoved har fået en michellin stjerne kommer bag på mig.

At værtinden kigger mærkeligt på os som om vi er gået forkert selv med en bordreservation,
Vores tjener vælger at snakke ned til min kæreste da der skal bestilles vin og da hun spørger ind så er han ikke behjælpelig med at vejlede til den rigtige flaske.

Da maden bliver serveret vælger tjeneren at fejl oplyse os om maden da han skal præsentere den.

Jeg vil ikke sætte mine ben på marchal igen, Så vil jeg hellere ligge mine penge på Kong Hans og få en kanon service.

5 augusti 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ringe service, dårlig personale og overpris.

Ringe service, dårlig personale og overpris. Der er bedre steder at tage hen i København, hvis man vil punge lige så meget som man skal punge ud her. Man forventer i det mindste god behandling og god service, men der er intet af det her. Man finder til gengæld en ubehøvlet og prætentiøs “manager” som burde tage sin kursus om hos hotel- og restaurantskolen, for uddannelse har han ikke fået noget af. Desuden er de en time om at komme med en simpel ret, en ret som ikke er mere end en café på Gothersgade værdigt. Fy for den lede.

6 april 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

CARSTEN BESØGTE Hotel D’angleterre…

CARSTEN BESØGTE Hotel D’angleterre BANQUET 12 SEPTEMBER 2021
Jeg havde fornøjelsen søndag d.12. Sept. sammen med to af mine venner at være til afternoon tea - det ville have været en fuldendt fornøjelse hvis ikke, at det var fordi, at vi ganske simpelthen sad og frøs, fordi vi sad i træk!
Jeg prøvede at sige det pænt, og tjenerne forklarede pænt, at det var på grund af, at de var nødt til at gå ud og ind af døren, når der var serveringer, og den ene tjener prøvede da også kontinuerligt at lukke døren, hvorefter der kom en anden tjener og åbnede døren igen. Der var flere tjenere, men det var kun den ene, som er god til at lukke døren, og selvom det blev gjort, så blev vi faktisk rigtig kolde, og jeg må sidde med jakke på til sidst. Jeg glædede mig faktisk til at få noget tea efter første servering i håb om, at jeg kunne få lidt varme i kroppen….. det er fjernede faktisk den glæde, som vi alle sammen havde set frem til med oplevelsen, da man hele tiden tænkte på, om han ikke snart lukke døren, eller bare de ville tænde for varmen!
Jeg tænker selvfølgelig, at det er nogle rent fysiske demensioner af lokale, men det højner bare ikke oplevelsen, når man i store dele af tiden sidder i træk og må sidde med jakke på for at holde varmen…..
Ville jeg anbefale det… ja og nej…. Jeg havde takkede pænt nej tak, hvis jeg en anden dag blev sat på detsamme sted…. Så noget vi havde glædet os til i lang tid blev til en delt fornøjelse, desværre!

Mvh

Carsten K

15 januari 2022

God mad

God mad, god service, fantastisk atmosfære . Vi kommer helt sikkert tilbage.

13 november 2021

Fantastisk oplevelse

I forbindelse med min søns 18 års fødselsdag havde vi den 30. juli booket bord til frokost.
Vi blev betjent af Tobias. Vi havde på alle måder en fantastisk oplevelse. Både maden - men især Tobias gjorde oplevelsen fuldendt. Vi kommer helt sikkert igen.
Stor ros til personalet.

4 augusti 2021
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.