Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte nytårsmenu med tornedeu…

Bestilte nytårsmenu med tornedeu bearnaise, mørbrad med champion a la creme, og lidt flere retter. Alt var kold og klistret. De mindste stykker kød de kunne finde. Kransekage og frugttærte. Kransekage og frugttærte var ét lille stykke kage med 4 blåbær. Der skulle være brød og smør, det var der ikke. Det var som at få Too good to go for 275 kr 😐

31 december 2025

Dårlige oplevelse på Bistro Bredo

Rigtigt dårligt oplevelse, og mangel på opdragelse og dårlig betjening overfor kunderne. De fik vores bestilling på besked, som de skrev at man skulle. Så havde de alligevel puttet dressing i min og en andens burger. Og de behandlet min bedstemor virkeligt dårlig fordi at hun havde sagt på forhånd til dem at hun ikke kan tåle dyr fra firebenet og grise bacon er fra et fire benet dyr, fordi at hun er netop er allergisk for at spise dyr fra fire benet, lige efter hun er bidt af en flåt og fik sygdomen alfagal. Og sådan behandler man sgu ikke andre mennesker og slet ikke de ældre. Og så endda tørret de dressingen af med en serviet på min og en andens burger. Det gøre man da bare ikke. Jeg fatter ikke at hvorfor folk skal være så ubehøvlet overfor kunderne. Men uanset hvad de to ældre menneske der styre Bistro Brendo skal stadigvæk behandle deres gæster/kunder ordenligt, som de selv gerne vil behanles. Det skal kunne vel gå begge veje. Derfor har jeg givet denne her rating til resturanten 1 stjerne.

28 juli 2025

Kedelig oplevelse

Bistro Bredo lægger op til en god madoplevelse og en spændende historie om ejerens flere rejser til "Burgerens eget land" USA - og hvordan han har forfinet de mange burger-oplevelser han har haft derovre. Og derfor fundet frem til den perfekte burger ...
Hmmmm! Har selv været på flere rejser/Road trips på tværs af USA, og har på INTET tidspunkt smagt eller set burgere der minder om det Bistro Bredo serverer. Og jeg har spist rigtig mange burgere.
Kvaliteten af råvarerne lever ligeledes på ingen måde op til det skrevne i Bredos egen beskrivelse af maden. Valgte deres mest "populære" burger. Og dette var noget af den kedeligste og mest usmagelige burger-oplevelser jeg i mit liv har oplevet.

Oplevelsen bliver heller ikke bedre af de 2 damer der står i "fronten" som nærmest får bon-chok, hvis der er mere end 2 mennesker i kø, eller der evt. skal udelades nogle ingredienser/tilbehør i en af andre menuer.

Er meget overrasket over der
overhovedet findes stamgæster til dette sted. Men dette må udelukkende være fordi der ingen alternativer er i nærheden.

18 juli 2025

Ubehalig personale

Ubehalig personale.
Ingen kunde service, trods at vi som kunder ville bestille, købe og indtage et måltid mad. Vi blev ignoreret og talt ned til, under vores bestilling. Under forespørgsel på tidsperspektiv, var svaret "det ved jeg da virkelig ikke" og forsatte " der er mange andre steder at købe mad" hvilket vi gjorde.

9 augusti 2024

Rigtig ubehagelig oplevelse

Vi ville bestille take out og de kunne overhovedet ikke sige hvornår det kunne være klar til afhentning

De var begge utrolig arrogante og ubehagelige i deres kommunikation

Da vi spurgte om vi kunne aftale et tidspunkt for afhentning blev det tydeligt sagt det kunne de ikke og de bad os finde et andet sted

Rigtig ubehagelig oplevelse

9 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk serviceniveau

Fantastisk serviceniveau, vi kom 15 familiemedlemmer på camping, og skulle starte weekenden med en fælles spisning, vi fik stort set maden samtidig, og der var styr på det.
Så kan kun anbefales.

25 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super kundeservice og hurtig servering

Vi kom 15 mennesker og var sultne.
Vi oplevede et personale som var super imødekommende og smilende.
Vi fik alle mad hurtigt og samtidig plus maden smagte dejligt.
Stor ros herfra 🙂

25 augusti 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Desværre en dårlig oplevelse med…

Desværre en dårlig oplevelse med bistrobredo da vi ville bestille TAKEAWAY MAD TIL 6 personer jeg tror man havde glemt noget der hedder KUNDE SERVICE OG ØNSKER HVORDAN MADEN SKULLE LAVES 😡😡😡alle ændringerne som man ville have lavet kostede 10kr havde ingen kunde service desværre ☠️☠️☠️

1 juli 2023

Yderst usympatisk personale

Yderst usympatisk personale. Vi havde ellers glædet os til en lille frokost på skønne Langeland.

Ejeren bad os fjerne os allerede på p-pladsen (da vores bil er lidt længere end gennemsnittet). Åbenbart er ikke alle velkomne på deres matrikel (og slidte restaurant).

30 juli 2022
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.