Snabbleverans och bra kvalité. Har köpt både kostymbyxor och jeans. Är jätte nöjd. Perfekt för mig som har långa ben.
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Existerar den perfekta byxan? Det tycker vi på MADLADY, för det är just det som vi har jobbat på senaste åren. Under åren så har vi märkt att våra kunder berömde oss för våra byxor och dess passform. Vi har därför fortsatt att undersöka vad det innebär att bära upp titels "den perfekta byxan". Idag kan vi stolt presentera ett noggrant utvalt sortiment med byxor som är rätt i tiden när det kommer till looken och utan att kompromissa på tygets kvalitét och egenskaper. Vi har tänkt på varje ficka och sömn för att i sin helhet ta fram produkter som har den perfekta passformen. Dessutom finns våra byxor i olika längder, så du hittar något till dig! Hos oss kan du känna dig trygg, vi älskar våra kunder och gör allt för dem, så testa gärna våra byxor eller ta ett snack med vår kundservice som är där att svara på alla dina frågor.
Olsgårdsgatan 11, 215 79, Malmö, Sverige
- info@madlady.se
- madlady.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 73 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Snabb leverans och bra kvalitet på…
Snabb leverans och bra kvalitet på byxorna som dessutom är sååå sköna!

Väldigt långsam återbetalning/väntar…
Väldigt långsam återbetalning/väntar fortfarande efter tre veckor...Jag har fått mail om att de skulle granska byxorna jag returnerade och sedan att de skulle återbetala pengarna, men har fortfarande inte fått mina pengar. Detta långsamma förfarande har jag aldrig stött på hos något annat företag. Blir orolig om jag någonsin får pengarna och om de är seriösa.

Svar från MADLADY
Alltid varit nöjd över alla köp
Alltid varit nöjd över alla köp. Älskar kvaliteten och plaggen. Finns inget att klaga på.

Perfekt passform!
Så skönt att äntligen hitta byxor i rätt längd! Är 185cm och har 38-XTall Storleken är true to size och byxorna sitter som en smäck! Dock nopprar byxorna efter några användningar… Snabb och enkel leverans.

Svar från MADLADY
Bra och tydlig hemsida med fina…
Bra och tydlig hemsida med fina produkter till bra priser. Dessutom snabb leverans. Har handlat flera gånger från dem och alltid varit nöjd.

Linnebyxor S-short
Snygga byxor med bra kvalitet och snabb leverans

Prisvärda sköna linnebyxor
Beställde Edda high linne byxor och dom är jättefina och sköna. Perfekt att få byxor i rätt längd. Jag är 180 cm lång och beställde storlek tall och storlek M (38) som är min vanliga storlek. Snabb leverans och rätt okej pris.rekommenderar verkligen dessa🤩👍🏻

Svar från MADLADY
När jag fått byxorna så tog det ungefär…
När jag fått byxorna så tog det ungefär en vecka så var byxorna väldigt noppriga. Sen efter bara någon månads användning så gick det hål i byxorna.

Otrolig kvalitet!
Jag har handlad några ggr och skickat till baka en gång pga för stor storlek. Allt gick så smidigt. Kommer handla mer, kvalitén är vad som beskrivs. Säger bara testa du kommer inte ångra dig. 👍

Älskar älskar älskar
Älskar älskar älskar! Beställde både linnebyxor i två färger och de som är stretchiga, heeelt fantastiska❤️ Passformen, längden, utseendet 🤩

Svar från MADLADY
Väldigt utförlig angivet vilken storlek…
Väldigt utförlig angivet vilken storlek jag skulle beställa och framför allt första gången jag köpt en byxa med rätt längd

Svar från MADLADY
Otroligt mjuka och sköna byxor
Otroligt mjuka och sköna byxor. Kan användas till allting, både i vardagen och lite festligare. Ett av mina bättre köp, rekommenderas. 🥰❤️

Svar från MADLADY
Snabb leverans, köpte ett par träningsbyxor i bra kvalitet till låg pris, super nöjd :)

Pålitlig och bra!
Helt perfekta kläder, går verkligen att lita på genom frakt betalning etc. Även storlekar och längder på byxor stämmer överens jättebra!! Rekommenderar

Köpte velour gravidbyxor 🤩
Köpte velour gravidbyxor 🤩
(Short) (Small) och jag är 164 cm lång.
Wow! Perfekt passform och kommer verkligen testa att köpa andra byxor.
Rekommenderas starkt.

Svar från MADLADY
Snabb leverans och sköna och snygga…
Snabb leverans och sköna och snygga byxor.

Svar från MADLADY
Snabb leverans, bra service de få gånger jag behövt hjälp med saker. Kommer alltid tillbaka och handlar för jag älskar produkterna så himla mycket!

Svar från MADLADY
Väldigt bra och sköna byxor
Väldigt bra och sköna byxor. Jag har både svarta kostymbyxor och beige linnebyxor. Båda används regelbundet utan att de ser det minsta slitna ut. Sitter som en smäck!

Svar från MADLADY
Alla mina byxor är härifrån för att de…
Alla mina byxor är härifrån för att de är dom ända som funkar för mig som är 180cm lång. Dock är byxorna ganska dyra men annars är dem perfekta!

Riktigt långa ben!
Fantastiskt att äntligen kunna hitta en variation av snygga byxor som är RIKTIGT långa i benen men samtidigt smala! Att äntligen kunna kombinera längd och midjemått i olika modeller så att de passar perfekt på mig!