Snabbleverans och bra kvalité. Har köpt både kostymbyxor och jeans. Är jätte nöjd. Perfekt för mig som har långa ben.
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Existerar den perfekta byxan? Det tycker vi på MADLADY, för det är just det som vi har jobbat på senaste åren. Under åren så har vi märkt att våra kunder berömde oss för våra byxor och dess passform. Vi har därför fortsatt att undersöka vad det innebär att bära upp titels "den perfekta byxan". Idag kan vi stolt presentera ett noggrant utvalt sortiment med byxor som är rätt i tiden när det kommer till looken och utan att kompromissa på tygets kvalitét och egenskaper. Vi har tänkt på varje ficka och sömn för att i sin helhet ta fram produkter som har den perfekta passformen. Dessutom finns våra byxor i olika längder, så du hittar något till dig! Hos oss kan du känna dig trygg, vi älskar våra kunder och gör allt för dem, så testa gärna våra byxor eller ta ett snack med vår kundservice som är där att svara på alla dina frågor.
Olsgårdsgatan 11, 215 79, Malmö, Sverige
- info@madlady.se
- madlady.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 73 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Många olika längder att välja på
Många olika längder att välja på. Skulle storleken bli fel är det enkelt att returnera och/eller byta. Snabb leverans.

Helt underbara byxor
Helt underbara byxor, storleken håller vad den lovar. Vågar starkt rekommendera Madlady.

Supersköna byxor
Supersköna byxor! Snabb leverans och även snabbt vid byte då jag köpt fel storlek.

Svar från MADLADY
Lätt att vara kund hos madlady
Enkelt att beställa och snabb leverans! 🚚 Mycket bra pris och toppenkvalitet på byxorna som var rätt i midja och benlängd. Kommer att beställa där framöver. Jag är en supernöjd kund

Svar från MADLADY
Hemsidan är enkel att hitta de man vill…
Hemsidan är enkel att hitta de man vill ha.
Leveransen är snabb och smidig aldrig något krångel.
Är så otroligt nöjd över mina fina byxor i från er och använder det dagligen!
Kvaliteten är 10/10

Super nöjd!!
För det första så gick leveransen jätte smidigt och snabbt. För det andra så var jeansen dem bästa jeansen jag köpt på länge. Har alltid haft problem att hitta jeans som
är både bekväma och som passar mig då jag inte är så kort men inte så jätte lång. Dessa jeans var verkligen dem bästa jag haft på länge

Allt var helt underbart
Allt var helt underbart! Sidan är magiskt, man förstår allt bra.

Snabbt och smidigt
Snabbt och smidigt, både att beställa och få leverans.
Älskar att byxorna finns i så olika längder! Passar även en kort lite rund 😊

Wow alltså
Wow alltså, jeans för alla verkligen. Jag är 182 cm och de är perfekta och väldigt stilrena. Jag älskar detaljerna på fickorna och att det finns flera olika modeller. Jag rekomenderar verkligen till alla, om du är kort eller lång finns det något för dig❤️

Bekväma och snygga byxor
Bekväma och snygga byxor. Jag kommer definitivt köpa byxor där igen. Den rekommenderade storleken passade perfekt.

Svar från MADLADY
Super sköna och snygga byxor!
Super sköna och snygga byxor!
Snabb leverans.
Lite dyra men absolut värt pengarna!

Svar från MADLADY
Så nöjd med de olika byxor jag köpt av…
Så nöjd med de olika byxor jag köpt av Madlady!!
Bra pris och snabb o smidig leverans!
Rekommenderar!!!

Kommer aldrig in Xtra short
Har två par byxor, jättenöjd. Men trist att ni gör reklam för att det ska finnas Xtra short. Har varit inne varje dag o kikat och det kommer aldrig in större än 32&34. Väntade länge på ett visst par och stod på Meddela mig. När jag sen skrev o frågade efter väldigt lång tid skulle de inte komma in. Vad har man då den tjänster för??

Finns bara mindre storlekar där största är Medium/42
Jag tycker att de har fina byxor och har länge tänk köpa ett par sköna kostymbyxor till jobbet. Tyvärr har de inte ett brett utbud av storlekar, där deras största storlek i byxorna är 42 (kostym) vilket motsvarar M. Tråkigt för oss som har bredare höfter som behöver L eller 44/46 som inte kan köpa byxor här. Inte speciellt inkluderande. Blir att handla någon annanstans.

Svar från MADLADY
De har ett exemplariskt bemötande och…
De har ett exemplariskt bemötande och är 100% serviceminded! Har administrerat returer/reklamationer och frågor på bästa sätt, varit hjälpsamma och lösningsfokuserade. Postnord slarvade bort ett par byxor, ville inte ta ansvar för detta. Då löser Madlady detta med att skicka ett par nya, trots att detta inte var deras fel. Vilken service och vilket företag WOW! Köp här och ni kommer vara supernöjda! Tack!

Väldigt sköna byxor men
Väldigt sköna byxor och har köpt två stycken. Men nu har det första paret som jag köpte för 9 månader sen gått sönder i en söm, så lite tråkigt att de inte håller längre.

Super bra service!Snabbt…Super nöjd
Super bra service!Snabbt leverans.Underbart höna byxor och material , tänkte köpa flera modeller!
Vesna

Bra byxor!
Perfekta byxor om man söker kostymbyxor efter längd! Jag är 161 cm och jag beställde short som blev helt perfekt för mig utifrån mina önskningar. Jag fick sy in dom i midjan då jag har stora lår och höfter men en smal midja och jag tog storleken 34

Lätt att handla
Lätt att handla. Och jättebra kvalitet på kläderna. Kommer fortsätta handla här.