Snabbleverans och bra kvalité. Har köpt både kostymbyxor och jeans. Är jätte nöjd. Perfekt för mig som har långa ben.
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Existerar den perfekta byxan? Det tycker vi på MADLADY, för det är just det som vi har jobbat på senaste åren. Under åren så har vi märkt att våra kunder berömde oss för våra byxor och dess passform. Vi har därför fortsatt att undersöka vad det innebär att bära upp titels "den perfekta byxan". Idag kan vi stolt presentera ett noggrant utvalt sortiment med byxor som är rätt i tiden när det kommer till looken och utan att kompromissa på tygets kvalitét och egenskaper. Vi har tänkt på varje ficka och sömn för att i sin helhet ta fram produkter som har den perfekta passformen. Dessutom finns våra byxor i olika längder, så du hittar något till dig! Hos oss kan du känna dig trygg, vi älskar våra kunder och gör allt för dem, så testa gärna våra byxor eller ta ett snack med vår kundservice som är där att svara på alla dina frågor.
Olsgårdsgatan 11, 215 79, Malmö, Sverige
- info@madlady.se
- madlady.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 73 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Svar från MADLADY
Jättebra service och bra byxor
Jättebra service, bra hjälp vid en reklamation så väl som vid annat. Tycker byxorna är riktigt bra, jeansen allra bäst. Har svårt att hitta byxor i min längd (är 180 cm lång), men hos Madlady finns det. På mig passar tall hur bra som helst (x-tall är rekommenderad för mig men blir för lång).

Svar från MADLADY
Fina byxor med bra passform
Fina byxor, köpt både kostym-, jeans och andra byxor.
Mycket bra passform med 3 höjder i midjan och flera längder🌟

Svar från MADLADY
Jag är jättenöjd med mitt köp…
Jag är jättenöjd med mitt köp av byxor hos Madlady. De passade perfekt eftersom det finns olika storlekar och längder att välja på, så finns det nåt för alla.

Köpte byxor Holly 01High
Köpte byxor Holly 01High, storlek S längd short, passade perfekt i storlek och längd, otroligt sköna och bra kvalitet. Har aldrig tidigare köpt byxor som passat så perfekt.
Nöjd kund Annika

Svar från MADLADY
Bra service och bra kvalitet
Bra service och snabb leverans. Byxan jag köpte är jätteskön, har bra passform och fin kvalitet. Kan varmt rekommendera MADLADY🙂.

Utmärkt bemötande kring reklamation
Utmärkt bemötande kring reklamation - ser fram emot att beställa bästa byxorna igen när rätt storlek finns i lager igen.

Fin och bra passform
Fin och bra passform
Snabb hantering och paket direkt i brevlådan

Svar från MADLADY
Bästa byxorna och Bästa metod att hitta rätt storlek!
Madlady har en perfekt metod för att hjälpa köparen att hitta rätt storlek med en gång, jag är själv en rejäl tjej med långa ben och har alltid avskytt att handla byxor online då de aldrig motsvarar förväntningar och storlek. Men Madlady hjälpte mig och jag fick hem helt underbara byxor i skönt material och i helt rätt storlek! Rekommenderar STARKT och kommer fortsätta handla därifrån! ❤️

Bästa byxorna
Super nöjd med byxorna, så jag beställde ett par till. Snabb leverans och bra service.🤩👌🏼

Byxor till alla
Jag har handlat två byxor från Madlady och är jättenöjd med båda, dels för att de passar mina långa ben, dels för att de passar mina runda mage och breda höfter. Att byxorna dessutom är supersköna gör att jag kommer välja Madlady flera gånger. Att hitta byxor som passar min längd är svårt men Madlady fixar det!

Svar från MADLADY
Dålig kundtjänst och returhantering!
Har varit i kontakt med kundtjänst flera gånger nu och gett dem chans att hjälpa mig men är som att prata med en vägg. Sämst. Dålig kundtjänst! Tar en evighet för dem att hantera returer, så betalningen förfaller och de svarar inte på hur jag ska göra med min faktura som hinner förfalla! Sedan justerar de fakturan till fel belopp, trots att de tagit emot båda mina returer!! Uselt och olagligt! Sista stället man vill beställa flera plagg ifrån för att testa och byta storlekar.

Svar från MADLADY
Mycket snygga och de skönaste byxorna…
Mycket snygga och de skönaste byxorna jag någonsin haft, ett stort plus är att det finns olika längder att välja på.

Svar från MADLADY
Snabb leverans. Byxorna sitter så bra. Kul att kunna hitta byxor som är långa.

Bästa madlady
Snabb leverans bra pris och super kvalitet!! Deras utbud är så himla bra särskilt för lite längre tjejer som jag själv, har aldrig problem med att hitta byxor längre sen jag hittade madlady!! Älskar!

Väldigt bra byxor
Väldigt bra byxor! Skönt material, perfekt långa om man är lång och så härliga med olika midjehöjd och storlek! Sitter som skräddarsydda!

Bästa jeansen jag köpt!
Bästa jeansen jag köpt. Sitter väldigt bra och var perfekt i längd. Jag skulle rekommendera att gå ner en storlek från din vanliga storlek då byxorna är väldigt stretchiga men så bra service, byxorna kom fort och känns att det är hög kvalitet!