Lyca Mobile PL Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cóż mam pisać poszło szybko bez problemu z całą weryfikacja, jednak jedna rzeczą jestem zaniepokojona. Mianowicie po zrobieniu zdjęcia pisało że weryfikacja poszła dobrze i potrwa to tylko chwilę, mam... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Usługa ogólnie fajna i wszystko sprawnie działa. Ale jest jedną sprawa która mnie powaliła. Chciałem sprawdzić sobie pozostałą ilość GB w roamingu. Nie widziałem takiej opcji w apce szukałem koda nic... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Nie jestem zadowolona z faktu, że w po wygaśnięciu pakietu na danym numerze nie można się z nim połączyć wewnątrz sieci. Rozumiem, że może nie być możliwości wykonywania połączeń wychodzących, ale pow... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

I tak był problem. Internetem za granicą, wiadomości były niezrozumiałe, mimo wykupionych pakietów, doładowanego konta, oraz pakietu długoterminowego Internet przerywał i otrzymywałem informacje by po... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Telefonoperatör

Skrivet av företaget

Lycamobile oferuje darmową kartę SIM Prepaid na tanie międzynarodowe i krajowe rozmowy oraz pakiety internetowe. Zamów online kartę SIM z usługą przedpłaconą lub doładowanie już dziś!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

559 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

V good network

V good network

Hi Jagdish,

Thank you for sharing your positive feedback! Knowing you had a great experience with LycaMobile brightens our day. We appreciate your support.

yay as always!

Easy pay and go esim!

Hi Milla,

We're so glad to hear that you found our eSIM service to be easy and convenient for your needs. Thank you for your positive feedback!

Poprawiona strona i doładowania

Poprawiona strona i doładowania. Wybór pakietu jest ok.

Drogi Dawidzie,
Opinie takie jak Twoja pokazują nam, że zmierzamy we właściwym kierunku, aby zapewnić Ci najwyższą jakość.
Naprawdę doceniamy Twoje zaufanie i wsparcie.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wystarczająco dużo GB za niewielką cenę.

Szanowny Kliencie,
Twoja lojalność i miłe opinie znaczą dla naszego ciężko pracującego zespołu najwięcej.
Dziękujemy za wybór naszej niezawodnej obsługi.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Купил eSim не смог регистрировать…

Купил eSim не смог регистрировать онлайн. Нет там моего региона

Уважаемый Абдусамад!

Мы понимаем, что вас беспокоит невозможность завершить онлайн-регистрацию eSIM из-за отсутствия вашего региона в списке.

Пожалуйста, сообщите нам номер Lyca Mobile, данные eSIM и регион, из которого вы пытаетесь зарегистрироваться, через наш канал поддержки (в личном сообщении), чтобы мы могли изучить ситуацию и помочь вам.

С уважением,
Команда LycaMobile по работе с отзывами,

Great Online eSIM Buying, But Poor Network Coverage

Buying a SIM online, especially the eSIM, was really great. The online verification steps were smooth and easy to complete.

However, Poland is listed as a developed country but the network coverage is very poor, including mobile data.

Lyca needs to improve its network quality a lot to match the expectations for this country.

Hi customer,

We appreciate you sharing your positive experience with our online SIM and eSIM verification process. We are truly sorry to hear about the network coverage issues you encountered in Poland, especially regarding mobile data.

We understand how frustrating this can be, and we are actively working to improve our network quality to better meet expectations in all regions. Your feedback is invaluable as we strive to enhance our services.

Internet

Czas od czasu internet nie do końca pracuje ale jest dobry i aplikacja mega wygodna

Szanowny Kliencie,
Jesteśmy niezmiernie szczęśliwi, że podoba Ci się nasza sieć i plany.
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi pozytywnymi doświadczeniami!

It’s good sarvice

It’s good sarvice

Hi Kliencie,

Pepe

Szybka reakcja

Szanowny Kliencie,
Bardzo cenimy Twoje zaufanie i wsparcie.

Good

Wery nice and reliable.

Hi Pavlo,

We are so pleased to hear that you find our service nice and reliable. Thank you for taking the time to share your positive experience with us!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Czasami nie ma internetu w losowych…

Czasami nie ma internetu w losowych momentach

Szanowny Kliencie,
Cieszymy się, że jesteś częścią naszej społeczności!
Dziękujemy za fantastyczną ocenę w gwiazdkach.
Zespół ds. Rozpatrywania Recenzji Lycamobile,
trustpilot review@lycamobile.com

Często mam słaby zasięg

Często mam słaby zasięg. Dopiero kupiłam pakiet internetowy i wciąż nie jest aktywny.

Szanowny Kliencie,

Rozumiemy Pana/Pani zastrzeżenia dotyczące słabego zasięgu oraz braku aktywacji pakietu internetowego po jego zakupie. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Prosimy o podanie numeru Lyca Mobile oraz szczegółów problemu za pośrednictwem naszego kanału prywatnego wsparcia, abyśmy mogli sprawdzić stan konta i udzielić dalszej pomocy.

Zespół ds. Obsługi Opinii LycaMobile,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super sieć dla wszystkich i mało…

Super sieć dla wszystkich i mało awaryjna.Cala moją rodziną jest w Lyca mobile Polecam w 100%

Szanowny Kliencie,
Cieszymy się, że jesteś częścią naszej społeczności!
Dziękujemy za fantastyczną ocenę w gwiazdkach.
Zespół ds. Rozpatrywania Recenzji Lycamobile,
trustpilot review@lycamobile.com

Nie można się dodzwonić.

Jest jakiś problem, nie można się dodzwonić na ten numer.

Droga Gabrielo,

Rozumiemy Twoje zaniepokojenie związane z brakiem możliwości połączenia się z tym numerem. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Prosimy o podanie swojego numeru Lyca Mobile oraz szczegółów problemu za pośrednictwem naszego prywatnego kanału wsparcia, abyśmy mogli zbadać sprawę i udzielić dalszej pomocy.

Zespół ds. obsługi opinii LycaMobile,

Good service

Good service

Hi Mitra,

Bardzo słaba firma

Bardzo słaba firma
Nie ma kontaktu z klientami
Brak doładowania Apple Pay(nigdy nie działa)
Mega słaba aplikacja
Ściąganie pieniądz

Szanowny Kliencie,

Przykro nam z powodu problemów, z jakimi się Pan/Pani zetknął/zetknęła w związku z aplikacją, doładowaniami i stanem konta. Rozumiemy Pana/Pani obawy dotyczące problemów z płatnościami oraz wszelkie wynikające z tego niedogodności.

Prosimy o podanie numeru Lyca Mobile oraz szczegółów problemu za pośrednictwem naszego kanału prywatnego wsparcia, abyśmy mogli zweryfikować konto i udzielić dalszej pomocy.

Zespół ds. obsługi opinii Lyca Mobile,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

The customer care was unhelpful

The customer care was unhelpful. They gave troubleshooting instructions which did not work. I took a new Orange connection.

Dear Customer,

We understand your concern regarding the support experience and that the troubleshooting steps provided did not resolve the issue. We appreciate you sharing your feedback.

Please share your Lyca Mobile number and details of the issue via our private support channel so we can review the matter and assist you further.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Aplikacja działa nie do końca dobrze

Aplikacja działa dobrze, ale przy opłacie blikem nie zwraca się do tego miejsca od którego wyszedł po blika, trzeba nanowo wpisywać od samego początku

1 augusti 2026

Szanowny Kliencie,
Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami!
Z przyjemnością zapewniamy Ci bezproblemowy kontakt i świetną jakość, na jaką zasługujesz.

Wszystko dobrze

Wszystko dobrze

24 juli 2026

Droga Mariio,
Nic nie przebije wiadomości, że nasza sieć ułatwia Ci życie.
Dziękujemy za tę wspaniałą recenzję i za to, że z nami jesteś!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jestem za granicą

Jestem za granicą, mam polski numer i gubi zasięg. Bardzo rzadko ale jednak. Jak dzwonię to odbiorcy czasami mają komunikat że mam numer zastrzeżony, a czasami się wyświetla normalnie, a ja żadnych ustawień nie zmieniam. Kiedyś raz miałem taką sytuację dziwną, że normalnie pojawiły się zakłócenia podczas rozmowy, przeniosło mnie do czyjejś rozmowy, i po trzech sekundach wróciło prawidłowe połączenie. Historia autentyczna, aż potem kilka dni o tym myślałem że to jakieś duchy 🤣 a i jak się do mnie dzwoni, to jest bardzo długo cisza i dopiero po 5-10s zaczyna się sygnał.

25 juli 2026

Drogi Piotr,

Rozumiemy Twoje obawy związane z problemami z zasięgiem, niespójnościami w wyświetlaniu numeru dzwoniącego oraz opóźnieniami przy odbieraniu połączeń. Dziękujemy za przekazanie tych szczegółów i rozumiemy, jak nietypowa i uciążliwa może być ta sytuacja.

Prosimy o podanie numeru Lyca Mobile, aktualnej lokalizacji oraz szczegółów dotyczących problematycznych połączeń za pośrednictwem naszego prywatnego kanału wsparcia, abyśmy mogli zbadać sprawę i udzielić dalszej pomocy.

Pozdrawiamy,
Zespół ds. obsługi opinii LycaMobile,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.