HOLD JER LANGT VÆK! Dette er 100% en scam-shop som opkræver penge for det man bestiller men aldrig sender det ud. De forsøger at maskere deres scam ved at gemme sig bag en falsk hollandsk virksomhed... Se mer
Luxia
Det här tycker kunderna
Har bestilt og betalt varen , men siden ikke hørt noget
Jeg ville egentlig ikke give en eneste stjerne, men det kunne jeg ikke vælge. Jeg bestilte en træningsdragt til mit barnebarn den 8. nov. -pengene 500 kr blev trukket den 10. nov. Jeg har klaget man... Se mer
REN FUP OG SVINDEL Som alle anmeldelser med 1 - eller hellere 0 - stjerner: •Lang leveringstid •Varen svarer overhovedet ikke til billederne i materiale, størrelser og facon •Der er ikke returs... Se mer
Scam, don't buy here because you can never return it
A total scam site.
The dress I ordered came from China and looks nothing like the product. This would have been fine but the size didn't fit so I wanted to send it back.
I contacted them multiple times over the last month but didn't get an answer. It's a total scam and I lost 300 kr!!!
Fake firma
Fake firma. Hjemmesiden har beskeder fra Trustpilot, men det er fra en anden side. Man kan ikke kontakte dem, har købt en taske - forventer ikke at den kommer.
LUXIA kinesisk vildledning og fup
LUXIA - varen dukker ikke op fra Kina og de har hævet pengene
Jeg har bestilt en nederdel og finder først bagefter ud af at det skal fragtes fra Kina. Har endnu ikke modtaget nogen vare, selvom pengene blev hævet for 14 dg siden. På deres hj.side skriver de at varen sendes samme dag, men de fortier at den sendes fra Kina, og slet ikke samme dag. Luxia "København" er ren vildledning for at man ikke skal tro varen først skal sendes fra Kina
KØB IKKE FRA DET CRAPPY FIRMA!!!!!
Det er et crappy firma. De bestiller ting hos TEMU, og hvis du vil returnere noget, der ikke passer dig, giver de dig ikke en refusion, selvom TEMU giver en refusion 'ingen stillede spørgsmål'. De tilbød at give mig 20 % tilbage, og da jeg insisterede på det fulde beløb, tilbød de først 40 % og derefter 60 %. De accepterede en 100% refusion, hvis jeg returnerede produktet og betalte forsendelsesomkostningerne. De annoncerer som LUXIA KØBENHAVN, og du skal sende varerne til dem i Holland, så alene fragtomkostningen koster mere end halvdelen af det beløb, jeg betalte for varerne. KØB IKKE FRA DETTE CRAPPY SELSKAB!!!!!!!!!!
SCAM!
Jeg bestilte en gul top derfra til 250 kr. og modtager en dårlig kopivare hvor halvdelen af designet på trøjen mangler ! Ikke begå samme fejl som mig og køb derfra! Det er seriøst den største scam!
STØRSTE SCAM
STØRSTE SCAM!
Og værste service.. og meget meget dårlig kvalitet direkte importeret fra Kina.
SVINDEL!!!
SVINDEL!!!
Jeg ville bestille en taske til min søster som fødselsdagsgave. Når jeg prøvede at bestille blev den ved med at sige mit kort var “ugyldigt”. 2 dage efter har de trukket 70kr fra mit kort uden jeg har fået tasken! Jeg har efterfølgende skrevet til dem 3 gange, men jeg har hverken fået en mail tilbage eller noget svar.
Det er snyd det hele, og jeg vil ikke købe derfra hvis jeg var dig.
Varer slet ikke som på billedet
Varer slet ikke som på billedet. Man får ikke, hvad man betaler for. Varer fra Kina og ligner temu varer.
Kundeservice er ikke til at komme i…
Kundeservice er ikke til at komme i kontakt med, ingen respons på henvendelser.
Hjemmeside er misvisende og ikke oplyst.
Produkt kom fra Kina. Kan slet ikke anbefale at købe herfra.
Noget værre bras
Noget værre bras.
de sender fra kina, og kalder sig bæredygtige. De kalder sig luxia copenhagen men har adresse i holland. De svarer heller ikke på mails.
Forfærdeligt.
Forfærdeligt.
Købte et par bukser, de kom i ekstrem dårlig kvalitet, uden knappehul hun aaaaalt for små i forhold til størrelsen. Minimum 3-4 størrelser mindre end de påstår.
Sindsygt dårligt
Sindsygt dårligt - fik et par buks uden knappehul … brugte umanerlig mange snakke og mails på at få retur - opgav efter at skulle forklare 4 gange forfra og billederne kunne de ikke se … ren tyveri … brug hellere dine penge på Temu - det kommer da trods alt
Vil ALDRIG købe herfra igen
Vil ALDRIG købe herfra igen. Købte en top, som skulle være fra Ganni (det stod der) og billederne de bruger er ligeledes taget direkte fra Ganni's hjemmeside. Modtager så en total dårlig kopi-vare fra Kina i stedet og de nægter at betale for min returfragt (så jeg kan få mine penge tilbage) eller refundere beløbet helt.
Urimeligt når de har solgt mig et forkert (falsk) produkt.
Svindel og intet andet
De angiver at de hedder “Luxia København” men har adresse i Holland og sender fra Kina. Absolut ingen sammenhæng. Får intet svar fra deres såkaldte kundeservice, eller hvad man skal omtale det. Priserne hænger ikke sammen med produkterne, virker alt for billigt taget billederne i betragtning. Lad fuldkommen vær med at købe derfra.
Svindel firma.
Svindelfirma. Har aldrig modtaget mine varer. Det er nu 3 måneder siden jeg bestilte dem. De svarer ikke på mails. Hold jer langt væk fra det firma.
Mega dårlig kundeservice
Mega dårlig kundeservice - umuligt at returnere sine vare og få pengene tilbage.
De virker til at det er en robot der svarer på mail.
Ikke køb fra Luxia.dk!!!
Ikke køb fra Luxia.dk! Det er en kinesisk scamside der udgiver sig for at være fra København. Jeg bestilte en jakke for over 20 dage siden og har stadig ikke modtaget pakken og sporingen giver slet ikke mening. Det ser ikke ud til at jeg nogensinde får pakken, selvom jeg har betalt for den. Kan slet ikke anbefales!
Virker som en SHIEN wannabe side
Virker som en SHIEN wannabe side, med bras fra Kina.
Ingen specifikationer for hvad deres produkter er lavet af. Der står bare "højkvalitetsstof" øh.. jeg vil gerne vide om tøjet et lavet af nylon eller bomuld.. nej tak
Ik køb fra Luxia København!!
Bestilte for en måned siden en top til 300 kr og har endnu ikke modtaget den. Derudover har jeg blot modtaget et fake tracking nummer fra Kina.. deres mail er også ugyldig. Lad være med at købe herfra!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.