Nemt og billigt at leje en bil
Nemt og billigt at leje en bil. Kan varmt anbefales!
Hos Lundbek Biler ApS forhandler vi brugte biler med god samvittighed. Alle vores biler er gennemgået på vores AutoMester værksted inden salg for, at sikre kvaliteten er indenfor vores standard af brugte biler. Vi lægger stor vægt på professionel & samvittighedsfuld rådgivning i forbindelse med dit bilkøb.
Danmark
Nemt og billigt at leje en bil. Kan varmt anbefales!
Vi har lejet en Audi hos Lundbek Biler, og hele oplevelsen har været helt igennem fantastisk. Servicen er i top, aftalerne er klare, og der bliver virkelig sørget for alt. Personalet er utrolig søde, nede på jorden og imødekommende, og man føler sig tryg og godt behandlet fra start til slut.
Vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra!
Købte for et år siden en Citroen C5 af Lundbek biler. Bilen stod snorlige og var klargjort, da jeg hentede den. Der har intet været med bilen lige siden og den kører stadig som en drøm.
De var også behjælpelige med at tage min gamle bil i bytte til en god pris. Store anbefalinger herfra.
Dejlig sted at købe sin bil dejlig sødt personale bilen var som forventede. Kan klart anbefale at købe sin brugte bil hos Lundbek biler
Super service, bilen svarede til forventning og behagelig personale de bedste anbefalinger herfra
Jeg hade en utrolig positiv oplevelse, da jeg købte min bil hos Lundbek biler. fra starte til slut blev jeg mødt med venlighed og professionalisme.
Jeg kan varmt anbefale Lundbek biler til alle, der er på udkig efter en ny brugt bil.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.