Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg havde en meget ubehagelig og stressende oplevelse med Jackson’s Garage / Lundbek Biler. Jeg havde en klar aftale om aflevering kl. 10.30 og mødte op allerede kl. 8 for at finde... Se mer

4,2

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Jackson Garage

Jackson Garage
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Jackson garage Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt af venligt og kompetent personale, der virkelig forstår deres håndværk.

Jeg havde brug for en service på min bil, og de tilbød en grundig gennemgang af, hvad der skulle gøres, samt en rimelig prisoversigt. Det var tydeligt, at de prioriterer kundens behov og er ærlige omkring reparationer.

Værkstedet var rent og velorganiseret, hvilket gav mig tillid til deres professionalisme. Jeg fik min bil tilbage hurtigere end forventet, og den kørte som ny!

Jeg kan varmt anbefale Jackson Garage til alle, der søger et pålideligt og effektivt autoværksted.

12 december 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk værksted! Jeg fik både en fair pris og en høj kvalitet af arbejdet. Mekanikerne virker ærlige og dygtige, og de ringede endda undervejs for at sikre, at jeg var med på de ekstra justeringer. Kan varmt anbefales til alle, der vil have god service uden at blive snydt!

2 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Jacksons Garage. Servicen var professionel fra start til slut, og personalet var både imødekommende og ærlige omkring, hvad der skulle laves på bilen. Arbejdet blev udført hurtigt og til en fair pris, og jeg følte mig hele tiden godt informeret undervejs.

Bilen kører som en drøm efter besøget, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten af arbejdet. Det er tydeligt, at de går op i både håndværk og kundeservice. Jeg kommer helt sikkert tilbage næste gang, bilen skal på værksted.

Kan varmt anbefales!

8 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ubehagelig oplevelse at leje bil, modarbejdelse og dårlig håndtering af ejendele

Jeg havde en klar aftale om aflevering kl. 10.30 og mødte op allerede kl. 8 for at finde en løsning på forlængelse, som jeg troede var mulig. Jeg havde aldrig fået at vide, at der fandtes en intern regel om to dages varsel. I stedet blev jeg mødt af en ubehagelig tone, bl.a. at hvis bilen stod der 10.31, ville det blive betragtet som tyveri, og at “det ikke er sjovt at stjæle fra mig”. Det gjorde mig meget utryg.

Da de ikke tilbød nogen løsning, forsøgte jeg selv at finde en. Jeg kørte til Midtjysk, hvor jeg fysisk stod i butikken og var ved at leje en anden bil. Jeg skrev til Jackson’s og spurgte, om de kunne hente bilen der, eller hvad jeg skulle gøre. Jeg fik intet svar.
I stedet ringede de direkte til Midtjysk, og min aftale blev annulleret – før kl. 10.30, så jeg havde ikke misligholdt noget.

Jeg kørte derefter til Oscar ca. 500 meter væk. Her dukkede Jackson’s Garage op uden at have svaret på mine opkald eller beskeder, og hentede bilen. Oscar ville gerne leje en bil til mig, men sagde, at de ikke turde udelukkende pga. min konflikt med Jackson’s, ikke pga. noget jeg havde gjort.

Under afhentningen blev mine personlige ejendele, bl.a. bind, smidt ud på gaden, uden at jeg fik mulighed for selv at tage dem, selvom jeg hele tiden forsøgte at kommunikere og finde en løsning. Det oplevede jeg som både respektløst og grænseoverskridende.

Senere blev jeg ringet op og spurgt, om jeg havde været i Tyskland – noget jeg aldrig havde fået at vide kunne være et problem. I samme opkald fik jeg at vide, at mit pas lå i bilen. Jeg bad skriftligt om, at det blev afleveret på hittegods, da jeg er utryg ved at møde fysisk op efter forløbet.
Det er nu 8 dage siden, og mit pas er stadig ikke afleveret selvom man skulle tro, at der som virksomhed ville gå 1-2 dage med så personfølsomme oplysninger.

Heldigvis hjalp Oscar mig videre og kørte mig til en anden udlejer, så jeg kunne komme videre, selvom jeg ikke havde betalt dem noget.

Forløbet kostede mig ekstra udgifter, mistede planer og en voldsom mængde stress. Jeg følte mig ikke bare dårligt behandlet – men direkte modarbejdet, mens jeg forsøgte at løse en situation, jeg troede, var håndterbar.

Jeg håber oprigtigt, at ingen andre skal igennem noget lignende.

1 december 2025

Fantastisk service

De yder en service som kun få gør og mange kunne lære af. Anders og teamet forstår virkelig at sætte sig ind i problemet, lave grundig research og handle på det kombineret med deres viden - ikke bare en tester på en computer. De fixede min bil til UG - en ellers ret stor omgang, som mange autoriseret værksteder ikke en gang ville røre ved, grundet de risici som er forbundet med hvis man laver bare en lille fejl og deres manglende erfaring på netop det område.

Bilen kører som en drøm, snorlige og alt blev gjort med god kommunikation hele vejen igennem.

De er mit nye fortrukne specialværksted - kan kun anbefales!

25 juli 2025

kæden skiftet

Jeg fik lavet et kæde skiftet, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Personalet var virkelig venlige og professionelle, og de holdt mig løbende opdateret under hele processen, så jeg altid vidste, hvad der skete og hvad vi lavede på bil’en. Servicen var helt i top, og arbejdet blev gjort grundigt. Kan varmt anbefales!

21 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode priser. Dejligt med et sted der er til at snakke med.
Sindsyg god service! Kæmpe anbefaling herfra!

20 september 2025

Bedste værkstedsoplevelse

Jeg havde min bil på værksted hos Jackie. Jeg fik min bil tilbage hurtigere end aftalt, den kører nu som en drøm. Derudover fik jeg en bedre pris end jeg ville have fået andetsteds, de er fair og dygtige. Jeg kører gerne en time for at få min bil dertil igen en anden gang.

10 juni 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Købte en bil hos Jacksons garage

Købte en bil hos Jacksons garage, som jeg betalte ekstra for at få nysynet. Jeg henter den og da jeg kommer hjem opdager jeg at de ikke har fikset ridsen i siden på døren - hvilket er helt forståeligt. Da jeg kommer derop spørger jeg efter synsrapporten som jeg ikke fik med da jeg hentede bilen, for at finde ud af bilen slet ikke er nysynet. Den bliver sendt til syn samme dag, men skal omsynes fordi der er hul på bagbroen, men lovede så at de selvfølgelig ville give den undervogns behandling og at alt, selvfølgelig, var for deres regning. Vi aftaler en dag og da jeg kommer derop på den pågældende dag siger de at de har prøvet at ringe og sige at min tid skulle flyttes fordi de har en langtidssygemelding. De ringede 07:40 og jeg havde først en tid kl 10. Jeg tog ikke telefonen fordi jeg ikke havde set de ringede, men de ringede ikke igen. De kunne sagtens have nået at ringe eller have skrevet en besked for vi havde allerede haft samtaler over besked, før dette. Da jeg kommer derop aftaler vi en ny tid om en halv uge og da jeg kommer en halv uge efter får jeg en låne bil. De sagde de kun skulle have bilen fra tirsdag til onsdag, men ringer onsdag og siger at de har fikset alt, men mangler syn og dette kan ikke nås. Dagen efter ringer vi igen og han siger de ikke er helt færdige med bilen, som han havde sagt de var dagen før - det var så løgn. Jeg kunne så heller ikke få bilen torsdag fordi de heller ikke kunne nå syn den dag. Fredag morgen syner de bilen og jeg henter den. Jeg fik et par vinterdæk til 1000 kr, fordi vi krævede noget i “kompensation” efter alt det bøvl der har været.

23 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kanon service og kompetent personale

Hos Jackson's Garage har de et enormt højt serviceniveau.
Super venligt personale der gerne forklarer i dybden både hvad de laver på bilen og hvorfor.
De blev sågar til efter lukketid så jeg kunne få min bil igen samme dag.

Kan kun anbefale dem.
5 stjerner herfra!

27 juni 2024

Tilfreds Kunde

Fremragende service som aftalt på forhånd, og flinke værter med en fantastisk personlighed og forståelse.. Det bliver en dobbel 5’er til Jacksons-Garage - Tak for god service! :-)

19 april 2024

Fremragende service

Jacksons Garage leverer en fremragende service med et imponerende overblik over deres arbejde. Personalet er venlige, effektive og sørger for at udføre opgaverne til tiden. En pålidelig og professionel oplevelse.
Der kommer jeg helt sikkert igen!

8 december 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super kompetente medarbejdere med…

Super kompetente medarbejdere med fagligheden i top. Man får en god service og klarhed over processen, Jackson’s Garage er blevet mit faste værksted, efter en del besøg og altid godt og professionelt arbejde, så jeg vil klart anbefale dem til andre

18 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service, ordentlige priser.
De er gode til at ringe, inden reparationen går igang - for at sikre sig, at det er iorden.
Jeg havde ikke kendskab til værkstedet før, men efter et familiemedlem købte bil der, så er det kun stedet vi vil benytte os af.
Dygtige fagfolk, der ved hvad de laver. //og der bliver ikke lavet andet, end det der er aftalt! Tak.

5 september 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.